Regionale Minioren Club Meet

Datum 9 november 2019 om 13:30
OmschrijvingOp 9 november a.s. organiseert SWOL 1894 de Regionale Minioren Club Meet in zwembad de Vrolijkheid! De Regionale Minioren Club Meet is een zwemwedstrijd voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar. Twaalf verschillende verenigingen met in totaal 189 zwemmers doen mee aan deze wedstrijd. SWOL 1894 is met 12 zwemmers vertegenwoordigt tijdens deze wedstrijd. Per programma telt de snelste zwemmer voor het puntenklassement.

Daarnaast is dit een bijzondere wedstrijd, omdat er een thema aan deze wedstrijd is verbonden. Dit jaar is dit het thema Carnaval. Alle verenigingen doen hun best om zo mooi mogelijk en in het thema uitgedost voor de dag te komen tijdens het oplopen voorafgaand aan de wedstrijd. Het team dat er het leukst uitziet wint een overheerlijke slagroomtaart voor het hele team. Benieuwd hoe deze wedstrijd in zijn werk gaat of gewoon zin om de zwemmers aan te moedigen, kom dan gerust kijken! De wedstrijd begint om 13.30 uur in zwembad De Vrolijkheid.

Over SWOL 1894
"Dit jaar bestaat SWOL 1894 maar liefst 125 jaar! Onze vereniging biedt een enthousiaste stabiele groep leden (nu meer dan 600) veel plezier binnen de diverse disciplines in de zwemsport. Binnen SWOL 1894 staat plezier voorop. Met vrienden en vriendinnen in competitie verband wedstrijden spelen/zwemmen of trainen. Van jong tot oud, Ons motto: Je stopt niet met zwemmen omdat je ouder wordt, je wordt ouder omdat je stopt met zwemmen! Onze dames en heren selectie van de waterpoloafdeling ontwikkelen zich naar het 'topsportklimaat' in Nederland, zo speelt ons dames 1 team dit jaar op eredivisie niveau en bij de afdeling synchroonzwemmen en de masters functioneren we al jaren op het hoogste niveau in Nederland en zelfs in Europa."