Buurtkamer VV Berkum voor Zwolse ouderen

Datum
start 6 november 2019 om 13:30
eind 6 november 2019 om 16:30
OmschrijvingBuurtkamer VV Berkum voor Zwolse ouderen

Iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur wordt in het clubhuis van Voetbal Vereniging Berkum een buurtkamer georganiseerd voor een gezellige middag. Ouderen uit heel Zwolle kunnen hier terecht voor een middag met leuke activiteiten en gezellige gesprekken.

De buurtkamer heeft een open en laagdrempelig karakter waarbij ontmoeten centraal staat. Er is altijd een activiteitenbegeleider aanwezig om de bezoekers te ondersteunen bij leuke spelactiviteiten. Tegen betaling van €3,- krijgen bezoekers koffie en/of thee en is er de mogelijkheid om te kijken bij de reguliere trainingen van VV Berkum aan de Boerendanserdijk 55.

Ouderen in Berkum
Voor veel ouderen is “samen doen” niet vanzelfsprekend. Samen met partijen in de stad breiden we het aantal buurtkamers in Zwolle uit. De kracht van de buurtkamers is dat het laagdrempelig is, gesitueerd in de woonomgeving van ouderen en/of aansluitend bij interesses van ouderen. Het is geweldig dat VV Ber­kum haar clubhuis openstelt voor ouderen en dat Buurtzorg bereid is om de ondersteuning te bieden.

Oftewel een laagdrempelige ontmoeting tussen oudere inwoners van Berkum, waarvan ongetwijfeld een aantal dezelfde interesses gedeeld kunnen worden. Denk aan boeken bespreken, samen fietsen of wande­len, borduurpatronen uitwisselen of samen een kookworkshop volgen.