Boekpresentatie Zoeter dan Wraak

Datum16 november 2019 om 14:00
OmschrijvingZOETER DAN WRAAK: EEN SPANNENDE LEKKERNIJ VOOR OP DE LEESTAFEL

Tien Nederlandse thrillerauteurs slepen hun pennen en schreven tien bloedstollende thrillerverhalen om met hun bundel ‘Zoeter dan wraak’ aandacht te vragen voor diabetes, waar ruim een miljoen Nederlanders aan lijdt. De bundel wordt op zaterdag 16 november om 14.00 uur in Bibliotheek Stadkamer Centrum te Zwolle gepresenteerd.

De boekpresentatie bestaat onder andere uit een lezing over diabetes. Ook is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nader kennis te maken met een aantal auteurs. De auteurs die hebben meegewerkt aan de bundel zijn: Aefke ten Hagen, Anita Terpstra, Diana van Hal, Iris Boter, Jacqueline Coppens, Katja Schoondergang, Linda Jansma, Marcella Kleine, Marjolein van der Gaag en Svea Ersson. De bundel wordt uitgegeven door Godijn Publishing.

De opbrengst van de bundel ‘Zoeter dan wraak’ is bestemd voor de Diabetesvereniging. Diabetes wordt ook wel suikerziekte genoemd en is een chronische stofwisselingsziekte, waarbij er te veel suiker in het bloed zit. Iedereen kan diabetes krijgen met lichamelijke complicaties tot gevolg. Het aantal mensen dat diabetes heeft groeit in hoog tempo; elke week komen er ongeveer twaalfhonderd mensen bij. Voorlichting en ondersteuning is daarom belangrijk.

De toegang tot de boekpresentatie is gratis; reserveren graag via info@godijnpublishing.nl.

‘Zoeter dan wraak’ is via elke (online) boekhandel verkrijgbaar. De bundel verschijnt ook als e-book.