55 Plus Expo

Datum
start13 november 2019 om 10:00
eind16 november 2019 om 17:00
OmschrijvingEerste editie van de 55 Plus Expo op 13 november van start

55 Plus Expo is de leukste vierdaagse beurs voor de actieve 55-plusser in Nederland. Kom van woensdag 13 t/m zaterdag 16 november naar de eerste editie van de 55 Plus Expo in de IJsselhallen Zwolle. U vindt er de nieuwste trends op het gebied van Wonen & Leven, Reizen, Gezondheid & Beweging en Mode & Beauty. Bij zo’n 100 stands doe je niet alleen inspiratie op, je geniet ook van demonstraties, modeshows, optredens van diverse artiesten, koren, orkesten en er bevindt zich een kunstplein waar de bezoeker zich laat inspireren door diverse kunstenaars welke hun werk tentoonstellen. Kortom; het leukste dagje uit voor de 55-plusser!

KBO-PCOB
De 55 Plus Expo wordt georganiseerd in samenwerking met de KBO Gelderland, KBO Overijssel, KBO Flevoland, Noordelijke bonden van de KBO en de PCOB Noord en Oost Nederland. Er bevindt zich dan ook een KBO-PCOB Ontmoetingsplein op de beurs. De bezoekers kunnen hier terecht met vragen over uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming,  belangenbehartiging, pensioenen, digitalisering, veiligheid, zingeving en ouderen advisering. Ook is het bij uitstek de plaats om andere leden en bestuursleden/kaderleden van KBO en PCOB te ontmoeten.

Praktische informatie
De entreeprijs bedraagt slechts € 10,- per persoon. Bent u lid van een ouderenorganisatie, waaronder; KBO-PCOB, PVGE, HCC! of lid van Omroep MAX? Dan betaalt u slechts € 6,- op vertoon van uw leden-pas. Koop online uw entreeticket voor de 55 Plus Expo en vermijd de lange wachtrijen voor de kassa. Uiteraard is het ook mogelijk uw entreekaart aan de kassa te kopen. De 55 Plus Expo is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.