Masterclass 'Zakelijk vloggen'

Datum
start13 december 2019 om 13:00
eind13 december 2019 om 14:15
OmschrijvingMasterclass 'Zakelijk vloggen' in de Stadkamer

De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen met Anita Janssen van ABC communicatie & mediaproducties een gratis masterclass ‘Zakelijk Vloggen’. Het evenement vindt plaats in De Stadkamer in Zwolle op vrijdag 13 december van 13:00 tot 14:15 uur.

Janssen is videomaker en trainer bij haar bedrijf ABC communicatie & mediaproducties in Zwolle. Loop je rond met plannen om te gaan vloggen? Maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken en of je wel iets te vertellen hebt? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van zakelijk vloggen? Kom dan naar de Masterclass “Zakelijk vloggen; broadcast yourself!”.

Anita heeft gewerkt bij verschillende omroepen als item-regisseur en ze heeft ook zelf gepresenteerd. Ze weet dus hoe het is om over die drempel stappen. Ze maakt als camerajournalist diverse videoproducties en geeft mediatraining, filmen met je smartphone en zakelijk vloggen.

De masterclass is een onderdeel van de training “Stralend Presenteren” van de Zwolse Marije Wielenga. Zij is Nederlands Kampioen speechen en helpt professionals en bedrijven te presenteren met meer impact, gemak en plezier.

Wielenga vindt het zo belangrijk dat deze kennis en ervaring breed gedeeld wordt, dat ze deze masterclass niet alleen voor haar cursisten, maar voor iedereen aanbiedt.

Stralend Presenteren is een training van drie maanden voor professionals die regelmatig presentaties geven en dit naar een hoger niveau willen tillen. Uniek aan het traject is de combinatie van online- en offline leren.

Belangstellenden kunnen hier terecht voor meer informatie en het bestellen van een kaartje: https://stadkamer.nl/activiteiten/1349/masterclass-zakelijk-vloggen

Inloop is vanaf 13:00 uur, om 13:15 uur begint de Masterclass.