Sinterklaasintocht Assendorp

Datum
start23 november 2019 om 14:00
eind23 november 2019 om 15:00
OmschrijvingSinterklaasintocht Assendorp

Sinterklaasintocht Assendorp vindt plaats op zaterdag 23 november. Om 14.00u zal de Sint zijn entree maken voor het Dominicanenklooster. Na een feestelijke ontvangst bij het klooster door Ilse Horstman, zal Sint samen met zijn Pieten zijn ronde maken door de Assendorperstraat. De intocht wordt begeleid door muzikale pieten én circuspieten uit de school van Jeugdcircus Pavarini! Tijdens de route is er voor alle kinderen tijd om Sinterklaas de hand te schudden en een praatje te maken met de Pieten.

Na een uitgebreide rondgang wordt Sinterklaas rond 15.00 uur aan het Assendorperplein verwelkomd door Ilse. Op het plein is vanaf 14.15u een echte Pieten-circusspeelplaats en in de muziektent is de Pietendisco onder de begeleiding van onze DJ-Pieten. Nadat Sinterklaas afscheid heeft genomen, wordt het feest afgesloten met de welbekende Pietendisco in de muziektent.

“Sinterklaasintocht in Assendorp is ook op socialmedia te vinden, als je ons volgt blijf je op de hoogte van het aller laatste nieuws.”