Foto-expositie Maartje Roos

Datum
start19 november 2019 om 13:00
eind13 december 2019 om 17:00
OmschrijvingFoto-expositie Maartje Roos in het Langhuis verlengd

De foto-expositie “Terug naar de Toekomst” in kunstruimte het Langhuis loopt door tot en met 13 december. Het vernieuwende werk van kunstfotograaf Maartje Roos is daarmee een maand langer te zien. De expositie bezoeken kan van donderdag tot en met zondag, 13.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Goudsteeg 8, Zwolle.

Meet & Greet en persoonlijke rondleiding met Maartje Roos
Maartje Roos is op de volgende dagen persoonlijk aanwezig:  zaterdag 23 november, zondag 1 en vrijdag 13 december. Op deze dagen kunt u tussen 13.00 uur en 17.00 uur uit eerste hand uitleg over haar werk krijgen.

In opdracht van het Langhuis maakte Maartje Roos de tentoonstelling Terug naar de Toekomst. Voor bezoekers lijkt het alsof een tijdmachine de kunstenares naar het verleden heeft gebracht, waar zij met een fototoestel de werkelijkheid vastlegde. Kernbeeld van de tentoonstelling is een nieuw werk, waarin 17e-eeuws Zwolle centraal staat. De kunstenares heeft zich voor dit beeld laten inspireren door het werk van de beroemde 17e-eeuwse Zwolse schilder Gerard ter Borch en de historische Zwolse binnenstad. De foto draagt de titel “Ter Borch Untitled”.