Gezellige najaarsmiddag op de boerderij

Datum
start 8 december 2019 om 13:00
eind 8 december 2019 om 16:00
OmschrijvingDe Zwolse Stadslanderijen houden zondag 8 december een gezellige najaarsmiddag op de Dijklandhoeve aan de Luttekeweg 1 in Zwolle. Van 13.00 tot 16.00 uur is de strobalenspeelplaats open, staat het vuurtje aan en laat de kersverse boerderijwinkel een overheerlijk assortiment proeven!

Smul mee van huisgemaakte hamburgers en ander lekkers. Schuif aan bij het vuurtje of geef de schaapjes een knuffel. De boeren van de Zwolse Stadslanderijen hebben extra groenten, vlees, kaas en zuivel meegenomen, dus vergeet je boodschappentas niet voor wat overheerlijke producten van onze boeren uit Zwolle en ommeland! De middag is vrij toegankelijk.

Wil je weten wat voor producten je allemaal van je lokale Zwolse boer kunt kopen? Kijk dan eens op de website van de Zwolse Stadslanderijen. De boeren achter de Zwolse Stadslanderijen zijn: zorgboerderij en landwinkel De Huppe, biologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve, melkveehouderij Het Rode Huis, Tuin Salland, De Kas van Kaat, Overesch Ecologische Landbouw, Bloementuin Zwolle en Fruit van Nien. “Door lokaal te eten, zorg je niet alleen voor je eigen gezondheid en minder transportkilometers maar ook voor meer natuur om je stad én een eerlijke prijs voor ons boeren.” Meer lezen? Kijk op www.stadslanderijen.nl.