Mega Sport & Speel Spektakel

Datum
start 2 januari 2020 om 10:00
eind 4 januari 2020 om 16:00
OmschrijvingHet sportcomplex On Campus bij hogeschool Windesheim wordt de tweede week van de kerstvakantie omgetoverd tot Mega Sport & Speel Spektakel. Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen hier die week komen spelen, sporten, springen, klimmen en zwemmen. Leef je uit in twee zalen vol springkussens en (opblaas)attracties, speel een potje zaalvoetbal of allesbal, klim naar grote hoogten (de klimmuur is 16 meter hoog!) en neem een duik in het zwembad. Ouders of begeleiders zijn welkom om te werken of relaxen in een van de beschikbare zitjes. Wifi, stroom en catering zijn beschikbaar.

Donderdag 2 januari: 10.00 tot 16.00 uur
Vrijdag 3 januari: 10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag 4 januari: 10.00 tot 16.00 uur

Zwemmen kan elke dag van 13.00 tot 16.00 uur. Voor het zwemmen is een zwemdiploma vereist.

On Campus, Campus 2-6 in Zwolle (naast Windesheim). De ingang voor het Mega Sport & Speel Spektakel is in gebouw Z. On Campus is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Meer informatie: Het sportcomplex On Campus bij hogeschool Windesheim wordt de tweede week van de kerstvakantie omgetoverd tot Mega Sport & Speel Spektakel. Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen hier die week komen spelen, sporten, springen, klimmen en zwemmen. Leef je uit in twee zalen vol springkussens en (opblaas)attracties, speel een potje zaalvoetbal of allesbal, klim naar grote hoogten (de klimmuur is 16 meter hoog!) en neem een duik in het zwembad. Ouders of begeleiders zijn welkom om te werken of relaxen in een van de beschikbare zitjes. Wifi, stroom en catering zijn beschikbaar.


 Meer informatie www.on-campus.nl/speel-je-mee