Sassendonkse Carnavalsconcert

Datum24 februari 2020
OmschrijvingOp maandag 24 februari 2020 vindt opnieuw het Sassendonkse Carnavalsconcert plaats in Theater de Spiegel.

Het concert werd bedacht en vele jaren georganiseerd door carnavals’familie’ De Pärremetösie die in het jaar 2000 ‘het stokje’ overdroegen aan – weer – zo’n ‘familie’ De Mommerië. Na 13 jaar was het hun beurt goede vervangers te zoeken voor de organisatie en dat werden in 2014 De Mäskerties der Geurneuzen.  Hun laatste jaar was het concert van 2019 en op hun beurt dragen zij de organisatie over aan een enthousiaste ‘club’ mensen met hart voor het concert.

“Géén carnavalsfamilie-naam dit keer. Gewoon omdat we een aantal leuke mensen bij elkaar hebben die ervoor willen gaan ‘zonder familiebanden’, maar als er toch een naam moet komen, zeg maar Concert-Kluppie” aldus woordvoerder Sander Dol.

De organisatie van 2020 ligt in handen van Paul Geerlings, Ton Voorhorst, Sanne Veltman, Sander Dol, Wijnand Akkerman, Willem Kleinherenbrink, Anja Louwerse, Julien Lensen en Michel Spijkerman.

“Verandering van spijs doet eten, dus we gaan wel een paar dingen weer wat anders doen” zegt Dol.

Er komen minder maar duurdere sponsorkaarten a 55,00 € per stuk soms i.c.m. sponsoring, en dus komen er weer méér kaarten in de vrije verkoop.

De kaartverkoop vindt plaats donderdagavond 30 januari 2020 in Café-Restaurant KEES, Spinhuisplein 14 en vangt aan om 20.00 uur met een gezellig muziekje, een hapje en een drankje. Bij de ‘ticketing’ van het concert maakt de organisatie gebruik van het reserveringssysteem van Zwolse Theaters. Er kan niet online gereserveerd worden.

De sponsorkaarten worden ook verkocht in combinatie met sponsorpakketten, De losse kaarten hebben een 1e rang, 2e rang en 3e rang. Respectievelijk 32,50 €,  29,50 €, en 25,00 €.

"Over concert zelf kunnen we niet al te veel over zeggen maar wel dat de carnavalsvierders na ongeveer 1 ½ uur weer de zaal verlaten voor de after-party in de foyers van De Spiegel."

Correspondentie en vragen naar aanleiding van dit persbericht kunnen gemaild worden aan info@sassendonkscarnavalsconcert.nl