ShowKEES

Datum19 januari 2020 om 16:00
OmschrijvingPatrick Nederkoorn en Oscar Kocken presenteren maandelijkse talkshow bij Zwolse theaters

In de gloednieuwe talkshow ShowKEES in restaurant KEES in Theater de Spiegel gaan theatermakers Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken (bekend van o.a. Spijkers Met Koppen) op zoek naar wat er écht leeft in Zwolle, binnen én buiten de stadsmuur. Vanaf januari 2020 staat de talkshow maandelijks op het programma van Zwolse theaters. Zondag 19 januari vindt de eerste editie van talkshow ShowKEES plaats in restaurant KEES in Theater de Spiegel.

Dromers, denkers, doeners, iedereen schuift aan om een inspirerend antwoord te geven op de vragen van nu. En terwijl de politici, kunstenaars, ondernemers, journalisten, uitvinders en fietsenstallingontwerpers uitgedaagd worden eens goed in de spiegel te kijken, schenkt de barvrouw (m/v) uw favoriete drankje voor u in en proost u op een mooie zondagmiddag!

Programmeur Joy Kreiken van Zwolse theaters heeft Nederkoorn en Kocken gevraagd voor deze talkshow in Zwolle: “Ik ben heel blij dat dit ervaren humoristische presentatieduo naar Zwolle komt, om te onderzoeken wat hier allemaal leeft”.

De eerste editie van ShowKEES zijn o.a. SP-Tweede Kamerlid Frank Futselaar en muzikante en voormalig Deventer stadsdichter Johanneke ter Stege te gast. Frank Futselaar is de woordvoerder op (hoger) onderwijs, landbouw en natuur en was voorheen 7 jaar gemeenteraadslid in zijn thuisstad Zwolle. Johanneke ter Stege zal zondagmiddag 19 januari liedjes spelen uit haar voorstelling Muntjes duiken tussen haaien. Ook zal ze vertellen over deze nieuwe voorstelling die een maand later ook in Schouwburg Odeon te zien is. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.