Kerstconcert in Zwolle Zuid

Datum
start17 december 2019 om 20:00
eind17 december 2019 om 21:30
OmschrijvingOp dinsdag 17 december verzorgen muziekvereniging Kunst na Arbeid en vrouwenkoor Gioia een gezamenlijk kerstconcert. Afwisselend zullen zang en muziek u een avond vol warme, stemmige, vrolijke en herkenbare klanken brengen.

GIOIA, is een Zwols vrouwenkoor, dat in 1999 is opgericht. Het koor staat onder leiding van Joan Jonkman en wordt op piano begeleid door Marijn Siero. De naam komt uit het Italiaans en betekent: “vreugde”. Dit zegt genoeg. Zij zingen elke dinsdagavond met veel vreugde en plezier. Het repertoire is afwisselend en veelzijdig: van modern tot klassiek.

Eerder dit jaar heeft Gioia succesvol meegewerkt aan het project Requiem voor de IJsselcentrale. Samen met Kunst na Arbeid zongen zij onder andere de special voor deze gelegenheid gecomponeerde afsluiting.

Muziekvereniging Kunst na Arbeid staat onder leiding van Martin Oosterwijk en is met haar ruim 90 jaar een begrip in Zwolle Zuid. Het bijna 40 leden tellende orkest heeft naast een paar bekende kerstkrakers ook enkele uitdagende nummers ingestudeerd om u volledig in vrolijke kerstsfeer te brengen. Uiteraard worden er ook liederen gespeeld waarbij u mee kunt zingen.

Het concert vindt plaats in zaal 2 van Het SIO Talmaplein 2. Aanvangstijd van het concert is om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur. De avond eindigt om ca. 21.30 uur, er is geen pauze.

De entree bedraagt € 5,00 voor volwassen en € 2,50 voor kinderen jonger dan 18 jaar.