Open dag Zone.college voor bedrijven en particulieren

Datum
start31 januari 2020 om 15:00
eind31 januari 2020 om 21:00
OmschrijvingDe groene sector is volop in beweging en de ontwikkelingen gaan snel. Dat vraagt de komende jaren veel van vakmensen en bedrijven in deze sector. De kennis moet op peil blijven, kwalificaties op orde en vaardigheden ge-updatet. Op vrijdag 31 januari laat Zone.college Zwolle bedrijven en particulieren zien welke mogelijkheden de groene opleider biedt in het kader van dit zogenaamde leven lang ontwikkelen.

Bezoekers krijgen tijdens de open dag informatie over beroepsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen in de domeinen Agro, Creatief, Groen, Paard en Voeding. Speciale opleidingsadviseurs vertellen onder meer over de inhoud van opleidingen, onderzoeken samen met de bezoekers het beste opleidingstraject in het kader van een leven lang ontwikkelen en geven advies en informatie over financiering en subsidiemogelijkheden.

Tijdens de open dag is presenteert de brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier van de VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) zich ook. Deze vakopleiding richt zich speciaal op werkenden in de sector of mensen die zich willen omscholen voor een baan in de sector. De opleiding wordt in de avonduren en op zaterdagen gegeven en is zo goed te combineren met een fulltime baan buiten de groensector.

Zone.college vindt het belangrijk om ook voor particulieren en bedrijven opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden. Met het opleiden van vakmensen draagt de groene opleider bij aan een gezonde, duurzame toekomst van mens en dier. Alle opleidingen, cursussen en trainingen worden bij goed gevolg afgesloten met een bewijs van deelname, mbo-certificaat, een door de branche erkende mbo-praktijkervaring, een landelijk erkend diploma of een branche-erkend diploma.

De Open dag in Zwolle is vrijdag 31 januari van 15.00 tot 21.00 uur aan de Koggelaan 7. Tijdens deze dag kunnen bezoekers ook kennis maken met het reguliere mbo-onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.zone.college.