Bouw mee aan de Genereuze Stad

Plaatsonline
Datum14 april 2020 om 20:30
OmschrijvingIn deze tijd van sociale distantiëring is het nóg belangrijker om te bouwen aan De Genereuze Stad Zwolle. Dat gaan we vanaf 14 april digitaal doen! Samen met Zwols Architectuur Podium, Club Cele, De Stadsbeweging van provincie Overijssel, Zwolse theaters en natuurlijk met jullie, ons publiek, de inwoners van Regio Zwolle – bouwen we aan De Genereuze Stad Zwolle! We hebben de verbinding nu misschien wel harder nodig dan ooit, dus bouw ook mee aan die Genereuze Stad!

Dat doen we bijvoorbeeld met beeld: de redactie van het Stadscafé maakt foto’s van deze potentiële plekken. Deze beelden vind je op Instagram: @genereuzestadzwolle. We dagen je uit om samen met ons een nieuwe laag van De Genereuze Stad Zwolle te creëren: met lekkere plekken om, zoveel mogelijk, alleen te zijn. Gebruik daarom de hashtag #genereuzestadzwolle bij je foto’s van de plekken die volgens jou op deze kaart moeten komen.

En dat doen we in gesprek: het Stadscafé vindt plaats op dinsdag 14 april om 20.30 uur via Zoom. Je kunt dus gewoon vanuit je eigen woning gratis online deelnemen aan dit programma! Informatie over hoe je kunt deelnemen aan dit digitale programma volgt zo snel mogelijk.

Van architect tot (nieuwe) stadsbewoner, van antropoloog tot kaasboer: iedereen is welkom om mee te denken, te praten én te doen! Graag tot ziens bij het online Stadscafé

Hou de site van Club Cele in de gaten voor het ID, inloggegevens van deze meeting. 
Meer info