Verbinding maken in Stadshagen (volwassenen)

Plaatsonline
Datum31 mei 2020 om 20:30
Omschrijving

Stichting de Stadshoeve heeft als doel om de verbinding binnen de wijk Stadshagen in Zwolle te maken. Echter is het door de coronasituatie niet mogelijk om fysiek met elkaar of met grote groepen af te spreken. Om toch het doel van verbinding uit te dragen en mogelijk te maken, organiseert Park de Stadshoeve samen met Bistro de Stadshoeve een online bingo op zondag 31 mei (1e Pinksterdag).


De vrijwilligers van Park de Stadshoeve én de medewerkers van de Bistro zijn nog bezig met het werven van sponsoren voor de bingo. Maar er zijn al een paar grote lokale sponsors van deze verbindende bingo gevonden. Zo is dé hoofdprijs beschikbaar gesteld door Jumbo Nagelmaeker, namelijk 1 minuut gratis winkelen. Maar ook Boekhandel Westerhof, Pure Africa coffee, Heerlijk uit de Streek, Overesch ecologische landbouw, Zuivelhoeve én Intertoys zijn reeds aangesloten als sponsoren. De komende dagen zullen meer sponsoren volgen en bekend gemaakt worden op de sociale mediakanalen van Park de Stadshoeve en Bistro de Stadshoeve. De komende dagen zullen meer sponsoren volgen en bekend gemaakt worden op de sociale mediakanalen van Park de Stadshoeve en Bistro de Stadshoeve. De livestream van de bingo wordt technisch mogelijk gemaakt door Mart Gombert van MG Creative.


Om niet alleen de volwassenen met elkaar te verbinden, maar ook de kinderen, hebben Park & Bistro de Stadshoeve twee bingomomenten ingepland. Op zondag 31 mei om 15:00 uur start de kinderbingo en op 31 mei om 20:30 start de bingo voor volwassenen.


Als je mee wilt doen aan de bingo kun je online via Bistro de Stadshoeve een bingotas voor kinderen en/of volwassenen aanschaffen. In de Bingotas voor kinderen zitten lekkere chipjes, snoepjes en fruit samen met één bingokaart. In de Bingotas voor volwassenen zitten lekkere chips, kaas, nootjes en worst en twee bingokaarten (1 voor elke ronde). Extra kinderbingo-kaarten kunnen uiteraard worden aangeschaft. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting de Stadshoeve.


De Bingotassen kunnen op zondag 31 mei vanaf 11:00 uur worden afgehaald. In de tas zitten ook de spelregels. Via de mail zullen wij meer informatie sturen waar de bingo te volgen is.