Wandelen tijdens de Coronazomer van 2020

PlaatsZwolle
Datum13 juli 2020 om 14:00
Omschrijving

Speciaal voor de thuisblijvers en de niet-zo-ver-weg-gangers biedt Stadsrondleidingen Zwolle tijdens de coronazomer van 2020 wekelijks speciale stadswandelingen op inschrijving aan.


De wekelijkse wandeling op inschrijving, iedere zaterdag om 14.00 uur wordt deze zomer gekleurd door verschillende thema’s. Aan de wandelingen verandert niet zoveel maar wel worden de verhalen steeds gekoppeld aan een thema. Zo krijg je bij het accent ‘literatuur’ in de Grote Kerk wat minder te horen over het Schnittgerorgel en wat meer over de ‘Barones en de Dominee’ en bij het accent ‘ziekte en onheil’ komen de voorgangers van corona, de pest en cholera, voorbij.


Tijdens de wandeling die ‘steegjes’ als accent heeft bezoek je alle highlights van de stad maar de weg van A naar B voert je door steegjes en straatjes waarvan je het bestaan niet wist.


 

De wandeling die als accent de ‘Vesting’ heeft eindigt bij de Sassenpoort zodat u aansluitend aan de wandeling dit top 100 monument kunt bezoeken.


Tot zover wat voorbeelden. Iedere wandeling wordt een ontdekkingstocht in je eigen stad. Laat je dus verrassen en boek nu een stadswandeling. Meer informatie: https://www.zwollemetgids.nl/zwollemetgids/2204/