Feest in Berkum, maak het mee

PlaatsBerkum
Datum
start 5 augustus 2020 om 14:00
eind 5 augustus 2020 om 21:00
OmschrijvingFeest in Berkum: maak het mee!

Het wordt op woensdag 5 augustus een geweldige dag in Berkum! Doe mee met verschillende vormen van beeldende kunst (ook met bekende Berkummer Dennie Boxem), leer jongleren van een internationaal bekende jongleur of ontdek het theaterbeest in je!

Locatie

De locatie: trapveld tussen De Weijenbelt en basisschool De Duyvencamp.

Workshops

14.00 uur – 16.00 uur voor kinderen (tot en met 12 jaar) en families:  Hoe doe je dat nou, toneelspelen? Hoe gebruik je je lijf? En hoe zeg je je tekst alsof je het ook echt meent? Yornik gaat met je aan de slag met leuke, grappige en verrassende oefeningen die je alleen kunt doen, met z’n tweeën en zelfs met de hele groep. Van alles komt aan bod!

Leer graffiti tekenen met Reinier Ganzevoort. Je maakt een tof ontwerp en daarna ga je het natuurlijk echt maken. Je kan je tekening meenemen en zo thuis inlijsten!

19.00 uur – 21.00 uur voor jongeren en volwassenen:De bekende Berkummer Dennie Boxem is steengoed in met veel mensen fantastische groepskunst maken. Ook al heb je nog nooit eerder een kwast in je handen gehad, je kunt een fantastische bijdrage leveren! Doe mee met Dennies toffe workshop en verras jezelf.

Het ziet er altijd ontzettend ingewikkeld uit, maar iedereen schijnt het te kunnen leren: jongleren… Christiaan heeft een ongelooflijke hoeveelheid ervaring met bijzondere en spectaculaire jongleuracts. Hij leert heel graag de beginselen aan iedereen in Berkum!

Belangrijk om te weten

Vanaf 13.30 uur kan je je inschrijven voor de middagworkshops en vanaf 18.30 uur voor de avondworkshops.

Bij een familieactiviteit mag er één volwassene per kind mee.

Bij elke workshop is er beperkt ruimte. Kom dus op tijd!

Goed om rekening mee te houden: er is geen toilet op het terrein.