Op vakantie in eigen stad

PlaatsDierenweide
Datum
start 6 augustus 2020 om 14:00
eind 6 augustus 2020 om 21:00
OmschrijvingOp het mooiste plekje van Diezerpoort ben je op donderdag 6 augustus echt even op vakantie in eigen stad. Tussen de dieren van de supergezellige Dierenweide Dieze Oost kan je timmeren, graffiti spuiten, dansen en de prachtigste jurken maken (van heel bijzonder materiaal…). Dat wordt een topdag!

Locatie

De locatie: Dierenweide Dieze Oost aan de Hogenkampsweg.

Workshops

14.00 uur – 16.00 uur voor kinderen (tot en met 12 jaar) en families Met Chantal ga je zagen, timmeren, bouwen en schilderen aan een fantastisch, groot houten dier. En als het heel mooi wordt, mag het zelfs een tijdje blijven staan in de Dierenweide! Chantal maakt de meest bijzondere dingen, dus dat belooft wat!

Wat kan je nou maken met een schaar, een stuk touw, een rol tape en verschillende kleuren vuilniszakken…? Nou, heel erg veel, dat leer je wel van Rosalie Anne. Je gaat met haar kleding maken van vuilniszakken! En als je wilt, mag je je fantastische creatie ook showen.

19.00 uur – 21.00 uur voor jongeren en volwassenen: Graffiti is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Er zit een geweldige, creatieve wereld achter deze kunstvorm! Niels leert je in deze creatieve workshop je eigen ‘tag’ en letter ontwerpen op een groot A1 vel. En natuurlijk mag je je ontwerp meenemen!

Hoe vaak zeggen mensen niet: ‘Ik kan niet dansen!’ Mariange weet wel beter! Ook al heb je nog nooit gedanst, zij gaat met je aan het werk en leert je toffe dansmoves. Bovendien geeft ze tips en trucs om je uitstraling te verbeteren.

Belangrijk om te weten

Vanaf 13.30 uur kan je je inschrijven voor de middagworkshops en vanaf 18.30 uur voor de avondworkshops. Bij een familieactiviteit mag er één volwassene per kind mee.Bij elke workshop is er beperkt ruimte. Kom dus op tijd!