Festivalsfeertje in Holtenbroek

PlaatsWijkboerderij De Klooienberg
Datum
start 7 augustus 2020 om 14:00
eind 7 augustus 2020 om 21:00
OmschrijvingIn Holtenbroek verandert Maak Mee(r) op 7 augustus de uiterwaarden bij de Wijkboerderij heel even in een festivalterrein! Een fantastische bouwworkshop en een geweldige danssessie in de middag, en in de avond zal er muziek klinken die nog nooit eerder geklonken heeft…

Locatie

De locatie: de uiterwaarden bij wijkboerderij De Klooienberg.

Workshops

14.00 uur – 16.00 uur voor kinderen (tot en met 12 jaar) en families Stel je voor: een autolading aan kartonnen dozen, papier, en ander materiaal. Een kist vol met gereedschappen - scharen, lijm, tape - om met de materialen te kunnen bouwen. Wedden dat je samen met Coen in een middag tijd een hele stad kunt maken?

Joey gaat je leren dansen zoals je nog nooit gedanst hebt! Met dansoefeningen, dansspellen en een te gekke, maar niet te moeilijke choreografie heb je na deze workshop indrukwekkende moves om te laten zien.

19.00 uur – 21.00 uur voor jongeren en volwassenen Heel even veranderen de uiterwaarden van Holtenbroek in een feestterrein. Ali gaat je leren hoe je kunt DJ’en, zodat je de trucs onder de knie hebt en zelf tracks kunt maken! Aan het eind van de workshop heeft een draaitafel geen geheimen meer voor je.

Iets heel bijzonders! Stap in Maurits' unieke mobiele opnamestudio van Protoon Music en componeer razendsnel met elkaar je eigen muziekstuk. Je stuurt zelf de opnames aan, speelt de muziek in en bepaalt de opbouw van de muziek. Je bent muzikant, beatmaker en producer in 1 en je kunt echt elk denkbare geluidsbron gebruiken: je stem, samples, instrumenten… O-VE-RAL kan mee gecomponeerd worden! Voor jong en oud  met of zonder muziekervaring!

Belangrijk om te weten

Vanaf 13.30 uur kan je je inschrijven voor de middagworkshops en vanaf 18.30 uur voor de avondworkshops.Bij een familieactiviteit mag er één volwassene per kind mee.Bij elke workshop is er beperkt ruimte. Kom dus op tijd!

Er is geen toilet op het terrein.