Summer Intensive

PlaatsNieuwe Buitensocieteit
Datum14 augustus 2020
OmschrijvingDe culturele sector was de eerste die ‘op slot’ ging door de coronacrisis, te vrezen valt dat een groot deel van die sector als laatste weer ‘gewoon’ open gaat. De zorgen zijn dan ook groot in de culturele sector. De grootste uitdaging is daarom om ondanks de financiële krimp, het culturele klimaat op peil te houden in de gemeente Zwolle.

Daarom organiseert XOXO Dance Company ''XOXO SUMMER INTENSIVE''. Een vrij toegankelijk evenement voor ALLE jongeren uit Zwolle op vrijdag 14 augustus. Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zwolle & theater de Nieuwe Buitensociëteit.

De SUMMER INTENSIVE wordt gegeven door een team van (inter)nationale choreografen. De XOXO Summer Intensive biedt (talentvolle) jongeren de mogelijkheid om tijdens een intensieve workshopdag aan de slag te gaan met grote namen uit de danswereld.

Wij zouden het leuk vinden als jullie voorafgaand en na het event een leuk bericht publiceren om te laten zien dat er ondanks de coronacrisis ook nog hoogtepunten plaatsvinden op cultureel vlak in de gemeente Zwolle.