Arne Slot en Henk de Jong in de IJsselhallen tijdens Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ (Zwolle)

PlaatsIjsselhallen
Datum
start16 september 2020 om 12:00
eind16 september 2020 om 21:00
OmschrijvingHet is dan eindelijk zover! We mogen het programma van de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ aan je presenteren.

Het beursprogramma staat vol met de meeste actuele onderwerpen, bekende namen uit de sport(historie) én de beste tips & tricks voor sportverenigingen uit Nederland. Hoe kun je als sportvereniging het beste omgaan met de COVID-19 problematiek? En wat zijn de veranderende verdienmodellen voor sportclubs? Het antwoord op alle vragen van sportvereniging vind je bij de Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’.

Maar er is meer! Naast het delen van kennis schuiven bekende namen uit de sportwereld aan bij verschillende rondetafelgesprekken. Zo gaan trainers Arne Slot (AZ), Henk de Jong (SC Cambuur) en Dick Lukkien (FC Emmen) met elkaar in gesprek over het topvoetbal in Nederland. Ook zal Art Langeler (Directeur Voetbalontwikkeling KNVB) samen met lokale profclubs in gesprek gaan over de toekomst van het regionale jeugdvoetbal.

 

En dat alles op een beursvloer vol met alles dat met sport te maken heeft. Dus zit je in het bestuur of vervul je een andere rol binnen een sportclub? Breng dan zeker een bezoek op woensdag 16 september 2020 in de IJsselhallen Zwolle. Tickets zijn gratis en te reserveren via de gloednieuwe website!