Gilde stadgesprek

PlaatsStadkamer
Datum
start17 september 2020 om 10:00
eind17 september 2020 om 11:30
OmschrijvingJe wordt ouder, je leven verandert, de wereld verandert. Hoe veel er ook verandert, een ding blijft voor iedereen hetzelfde, namelijk behoefte aan contact.

De een is al blij met een praatje over het weer met de buurvrouw, anderen hebben behoefte aan intensiever contact. Gehoord en erkend voelen, verbonden zijn, onderdeel zijn van een (vrienden)club of familie. Daar gaan we over in gesprek met zestig plussers in Zwolle.

Hoe onderhoud je contact om maak je nieuwe contacten als je ouder wordt? Wat heeft stoppen met werken, veranderingen in gezondheid, en natuurlijk Corona voor invloed op je contacten? En wat kan je zelf ondernemen om meer waardevolle contacten te krijgen?

In de grote zaal in de Stadkamer gaan we in gesprek met een panel van ervaringsdeskundigen, en het aanwezige publiek.

Gilde Zwolle laat ook zien en horen wat de diverse projecten inhouden en hoe ze bijdragen aan een waardevol en zinvol leven en mensen met elkaar in contact brengt.

17 september. 10.00 uur tot 11.30 uur Stadkamer Centrum 7 Alleetjes 1a. Zwolle

Omdat er een maximaal aantal mensen deel kan nemen is opgave wel noodzakelijk.

Dat kan per mail: power@gildezwolle.nl of telefonisch: 06 27259553

Meekijken en praten vanuit huis kan ook, want RTV Focus zorgt voor live streaming. Ga naar www.gildezwolle.nl klik op de link en kijk mee. Heb je een smartphone met WhatsApp dan kan je ook je mening geven en vragen stellen.