Opschoondag Mc Donalds

PlaatsZwolle
Datum19 september 2020 om 12:21
Omschrijving

Op zaterdag 19 september slaan McDonald’s restaurants de handen ineen tijdens de Landelijke Opschoondag. De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij bedrijven, gemeenten en vrijwilligers samen de strijd aangaan tegen zwerfafval. Het initiatief valt dit jaar samen met World Clean Up Day. Alle McDonald’s restaurants hebben zich aangesloten. Door op deze dag samen met de buurt in actie te komen, vragen de restaurants in de hele regio extra aandacht voor zwerfafval.


“We doen er met onze restaurants iedere dag zo veel mogelijk aan om het gasten makkelijk te maken afval op te ruimen. En meerdere keren per dag ruimen onze medewerkers niet alleen het McDonald’s terrein, maar ook ruim daarbuiten op. Toch belandt er nog steeds afval op straat. Om extra aandacht te vragen voor een schone omgeving, gaan wij tijdens de Landelijke Opschoondag een extra ronde lopen en roepen iedereen op om mee te helpen. Uiteraard wordt deze extra hulp beloond met een lunch. We starten om 10.00 uur bij onze vijf restaurants Zwolle Centrum, Zwolle Zuid, Zwolle Noord, Kampen en Heerde. En wij zorgen voor voldoende opruimmaterialen”, aldus franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra.


 

Heb je ook zin om de handen uit de mouwen te steken tijdens de Landelijke Opschoondag? Haak dan aan! Stuur voor aanstaande vrijdag een mail naar pr.zwolle@nl.mcd.com onder vermelding van ‘Landelijke Opschoondag’ en het restaurant naar keuze. McDonald’s regelt de rest!