De Genereuze Stad Club Cele

PlaatsOnline
Datum20 oktober 2020 om 20:00
OmschrijvingOp dinsdag 20 oktober gaan we vol inspiratie verder met de Genereuze Stad Zwolle. Wat nu als er geen auto’s meer in onze stad zouden rijden? Waar zou er dan ruimte voor vrijkomen? Of: welke verkeersplekken zouden we in Zwolle eens echt goed onder de loep moeten nemen? Geïnspireerd door het gedachtegoed van Marco te Brömmelstroet, gaan we van inspiratie, naar denken, naar doen.

Club Cele | dinsdag 20 oktober | 20.00 UUR | DIGITAAL

via Zoom

Op dinsdag 20 oktober gaan we vol inspiratie verder met de Genereuze Stad Zwolle. Wat nu als er geen auto’s meer in onze stad zouden rijden?

Waar zou er dan ruimte voor vrijkomen? Of: welke verkeersplekken zouden we in Zwolle eens echt goed onder de loep moeten nemen? Geïnspireerd door het gedachtegoed van Marco te Brömmelstroet, gaan we van inspiratie, naar denken, naar doen.

Afgelopen editie van Club Cele werden we tijdens Het Recht Van De Snelste geïnspireerd door het gedachtengoed van Marco te Brömmelstroet. Als hoogleraar

Urban Mobility Futures aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en co-auteur van het boek ‘Het

recht van de snelste - hoe ons verkeer steeds asocialer werd’ trakteerde hij ons op interessante denkwijzen over verkeer.

Naast alle inspirerende verhalen en vragen werd één ding vooral duidelijk: het is tijd voor actie in Zwolle!

Van inspiratie, naar denken, naar doen

Op dinsdag 20 oktober gaan we vanuit het gedachtegoed van Marco kijken naar ons eigen stad Zwolle. Welke plek in de stad is op dit moment gevaarlijk of kan

ook anders ingericht worden? Wat zou er gebeuren als er geen auto’s meer rijden in de stad, waar komt dan ruimte voor vrij? We gaan aan de slag met bewoners, wetenschappers, bestuurders en andere betrokkenen; en met jou, natuurlijk!

LET OP: meld je aan!

Wij ontmoeten jullie graag om samen met dit thema aan de slag te gaan. In verband met de herfstvakantie vindt het digitale Stadscafé niet op de tweede dinsdag

van de maand plaats, maar op 20 oktober. Meld je daarom aan vóór dinsdag 20 oktober aan

via de website. Graag tot dan! LET OP: we beginnen om

20.00 uur in plaats van 20.30 uur.

Club Cele | Digitale Ontmoeting: De Genereuze Stad Zwolle

vindt online plaats op

dinsdag 20 oktober 2020 om 20.00 uur.