De Grote Drie in concert komt naar Schouwburg Odeon

PlaatsOdeon
Datum 1 november 2020 om 15:00
OmschrijvingDe musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie over Adèle Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart, die in 2017 een zegetocht maakte langs de Nederlandse theater komt dit jaar weer terug naar de theaters in een nieuw jasje, een concertante versie. Op 1 november om 15:00 uur en 19:30 uur is het theaterconcert De Grote Drie te zien in Schouwburg Odeon in Zwolle.

Een theaterconcert vol bekende klassiekers, afgeleid van de musical Adèle Conny Jasperina – De grote drie. Deze veelgeprezen voorstelling, bekroond met een Musical Award voor beste kleine musical, vertelde het verhaal van de drie theatervedettes Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters), Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). De diva’s worden gevolgd in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graag hadden willen zien. In De Grote Drie in concert ligt de focus op dit concert. Volledig ‘in character’ vertolken de drie actrices grote hits als Het is over, De minutenwals, Lou er ligt een lijster in de la, Herr Heinzelmann en Wat voor weer zou het zijn in Den Haag. Geniet van het rijke repertoire van ‘de grote drie’!

De Grote Drie in concert is op 1 november om 15:00 uur en 19:30 uur te zien Schouwburg Odeon in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.degraafencornelissen.nl