Online voorlichting deeltijdopleidingen Windesheim

PlaatsOnline
Datum
start 8 maart 2021
eind11 maart 2021
OmschrijvingOnline voorlichting deeltijdopleidingen bij Windesheim

Hogeschool Windesheim organiseert voor de vierde keer een online voorlichting voor haar deeltijdopleidingen in Almere en Zwolle. Van 8 t/m 11 maart zitten opleidingscoördinatoren en docenten klaar om online vragen te beantwoorden. Wil jij een volgende stap maken in je werk of denk je over een switch in je loopbaan? Twijfel je nog over welke opleiding daar het beste bij past? Of heb je vragen over de opleiding die je misschien in deeltijd wilt gaan volgen? Meld je dan aan voor de online voorlichting voor de deeltijdopleidingen van Windesheim.

Ook in tijden van corona helpt Windesheim je graag bij het maken van een juiste keuze voor een vervolgopleiding. Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een fysieke open avond te organiseren in onze gebouwen, maar je kunt wel online kennis met ons maken. Zo bieden wij tijdens deze open avonden de mogelijkheid om presentaties en/of voorlichtingsvideo’s te bekijken en te chatten met onze docenten. Dit zijn docenten van deeltijd bachelor- en post hbo-opleidingen, Associate degrees, masters en cursussen.

Onze medewerkers van het Studiesuccescentrum en Studentenservices zitten daarnaast ook voor je klaar om vragen over bijvoorbeeld loopbaan, toelating en financiën te beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden voor deze online voorlichtingsweek voor deeltijdopleidingen kan via www.windesheim.nl/openavond