Online bijeenkomst Actiegroep; lijn 2 Holtenbroek per direct terug

PlaatsOnline
Datum
start10 maart 2021 om 18:30
eind10 maart 2021 om 20:00
OmschrijvingOok de actiegroep gaat creatief in coronatijd aan de slag! In plaats van een fysieke bijeenkomst, organiseren zij op 10 maart a.s. een online-bijeenkomst. De bijeenkomst is voor heel Zwolle.

Doel van de bijeenkomst is kennis maken met de actiegroep Holtenbroek, vertellen wat ons doel is en mensen die last ondervinden van de huidige situatie met het openbaar vervoer een gezicht en stem geven. Daarnaast hebben wij als gastsprekers, Driezorg bewoners, vertegenwoordigers van de Seniorenraad en Toegankelijk Zwolle. O.a. onze vrienden van de Socialistische Partij schuiven ook aan. In het programma is ook rekening gehouden met ruimte voor inbreng van het publiek. De wijkmanager van Holtenbroek zorgt dat het programma soepel verloopt.

Oproep: De actiegroep nodigt in het bijzonder ook lotgenoten uit Aa-landen, Berkum en Zwolle-Zuid uit om hun verhaal met Zwolle te delen. Meld je vóór 10 maart per e-mail aan. Je wordt aan het programma toegevoegd. De beschikbare ruimte is beperkt dus wees er snel bij.

Capaciteit: Maximaal kan 100 mensen de bijeenkomst online bijwonnen.
Deelnemen: Meld je vóór 10 maart via de mail aan, je ontvangt per mail een link waarmee je toegang tot de bijeenkomst krijgt.

E-mailadres: buslijnholtenbroekzwolle@gmail.com
Datum: 10 maart 2021
Tijd: Aanvang 18:30 uur en einde 20:00 uur
Locatie: Online