Webinar energiebesparing

PlaatsOnline
Datum
start16 juni 2021 om 20:00
eind16 juni 2021 om 21:00
Omschrijving“Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar”

Afgelopen winter en voorjaar kon het weer ouderwets koud zijn. Daardoor ervaren we weer wat meer het belang van een prettig woon-comfort, met stookkosten die niet de pan uit rijzen. Een duurzame woning is behaaglijk en energiezuinig. Maar hoe bereik je dat slim en betaalbaar?

Dat hoort en ziet u tijdens ons webinar: hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar.

In slechts 1 uur tijd bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de nieuwe subsidies. Na afloop kunt u als deelnemer gebruik maken van een gratis energieadviesgesprek thuis of online met de energieadviseur.

"Wij zijn Blauwvinger Energie, een groep Zwollenaren die de energievoorziening van onze stad wil verduurzamen. Dat doen we door samen energie te besparen en zoveel mogelijk lokaal op te wekken. Normaal zouden we informatie-avonden in buurthuizen geven, samen met Zwolse wijkinitiatieven, maar door corona maken we er nu een online voorlichting van. Lees meer over de wijkinitiatieven op https://blauwvingerenergie.nl/RRE-W. 

Met dit gratis webinar helpen we u graag op weg met energiebesparing in uw eigen woning. Het webinar is te bekijken op 16 juni van 20.00 tot 21.00 uur (let op, slechts 100 plaatsen).

Aanmeldmogelijkheden
Aanmelden kan via de registratiepagina: https://xement.webinargeek.com/verduurzaam-mijn-huis-be-16-6