Swapmeet

Datum
start 3 oktober 2021 om 10:00
eind 3 oktober 2021 om 16:00
OmschrijvingOp 3 oktober 2021 wordt de 6de editie  Swapmeet bij de HDC Zwolle georganiseerd. Ook dit jaar is weer de weer de ruimte voor 24 kramen om je onderdelen, tshirts, stickers, motoren en mooie verhalen aan te bieden. Tijdens de Swapmeet zal de BBQ en de rokerij weer de lekkerste hamburgers en de fijnste gerookte zalm serveren! Als je je wilt aanmelden als standhouder om je spullen te komen verkopen staat hieronder alle info die je nodig hebt.

Van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je je motoronderdelen, motorfietsen, kleding, parafernalia en lifestyle items kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle. Alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot ± 1980) en natuurlijk choppers, brattstyle's en customs zijn welkom op de kramen. Het grootste deel van de Swapmeet zal buiten het clubhuis gehouden worden, maar in het clubhuis is zeker ook nog een en ander te zien. Er zijn stevige kramen van 4 meter met zeil beschikbaar. Nou is 4 meter een hoop om te vullen, daarom kun je ook een halve kraam (2 meter) huren.

Over de kosten: Ook dit jaar kost het huren van een kraam van van 4 meter met zeil €20,-. Het zijn dezelfde kramen als de voorgaande jaren. De kramen zijn ook per 2 meter te huur, je deelt dan een kraam met iemand anders.

Net als vorig jaar zorgt de organisatie voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils en er zal ook weer een kleine bikeshow zijn in het clubhuis. Nog steeds geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek'n. Heb je een interessante motorfiets die niet zou misstaan, dan horen het graag en bent je welkom om deze te showen! Voor de Swapmeet en/of Bikeshow kun je je opgeven via: swapmeet@bigvtwins-zwolle.com