Guus Meeuwis

Datum
start 5 november 2021 om 21:00
eind 6 november 2021 om 21:00
OmschrijvingGuus Meeuwis en BLØF geven extra optredens in Hedon te Zwolle

Goed nieuws voor alle fans van BLØF en Guus Meeuwis want er zijn voor beide acts extra shows in Hedon toegevoegd . De kaartverkoop voor de reguliere shows van beide artiesten liep zo hard zodat de artiesten hebben besloten om extra shows aan hun tour toe te voegen. De kaartverkoop voor deze extra optredens op woensdag 17 november (BLØF) en zaterdag 6 november (Guus Meeuwis) zijn van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Beide artiesten hebben bijna geen introductie meer nodig in Zwolle en speelden al meerdere keren in Zwolle. Dat ze graag op het podium van Hedon staan mag duidelijk zijn met de toevoeging van de twee extra shows. BLØF bracht recent hun succesvolle EP ‘Polaroids_01’uit en weet met single Horizon goed te scoren in de hitlijsten. Met meer dan dertig jaar ervaring in de muziekindustrie zijn deze titanen niet meer weg te denken van het podium.

Guus Meeuwis heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Hij heeft o.a. The Streamers opgericht en georganiseerd, nieuwe nummers geschreven en afgelopen weekend werd hij nog onderscheiden met de Gouden Erepenning van de gemeente Tilburg. Guusj is de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’:  Tijdens zijn ‘In de Basis Clubtour’ speelt Guus de liedjes, waaronder zijn grootste hits, dan in de meest pure vorm, met een hele kleine bandbezetting.

 

----------------------------------------------------------------------------------------

GUUS MEEUWIS

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                     : Vrijdag 5 november en zaterdag 6 november (extra show)

Open                           : 21:00 uur
Aanvang                     : 20:00 uur
Entree                         : €37,00

BLØF

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                     : Woensdag 17 november en donderdag 18 november (extra show)

Open                           : 19:30 uur

 

Aanvang                     : 20:15 uur

Entree                         : €41,50