XS junior academie – special - Verdwalen in wervelende werelden

Datum
start20 oktober 2021 om 09:30
eind20 oktober 2021 om 13:00
OmschrijvingXS junior academie – special - Verdwalen in wervelende werelden.

Deze herfstvakantie kunnen kinderen van 8 tot 14 jaar zich weer inschrijven voor een nieuwe XS academie special!

 

De 3,5 uur durende workshop begint met een actief en creatief museum bezoek aan Museum de Fundatie met speciale aandacht voor de kunstwerken van Lotta Blokker en Chea Eun Rhee.

Lotta Blokker maakt prachtige mensfiguren achter elk figuur schuilt een verhaal. Chae Eun Rhee maakt spannende ‘grote’ schilderijen waarin heel veel gebeurd en veel te zien is. Ze laat zich inspireren door romans, films en beelden onderwerpen uit de massamedia en sociale media en verwerkt al die indrukken op een bijzondere manier in haar werk.

Na het museumbezoek gaan de kinderen zelf aan de slag in een nabij gelegen werkruimte, Made by Cibap, in de binnenstad van Zwolle.

De XS academie De XS junior academie is een samenwerking tussen museum de Fundatie, Go Kids en Marit Otto. Met deze academie willen we jonge kunstzinnige kinderen verleiden en inspireren om meer te leren over kunst en zelf ook kunst te maken.

 

Info:
De junior academie is geschikt voor creatieve, nieuwsgierige en/ of kunstzinnige kinderen van 8 tot 14 jaar. Er is plaats voor 12 kinderen.

Aanmelden: mail naar maoatelier007@gmail.com of meld je aan via Go-Kids https://go-kids.nl/zwolle/clubs/xs-kunstacademie-junior

Datum: 20 oktober 2021 van 9.30 tot 13u

Programma:
Start op locatie museum de Fundatie, Blijmarkt 20, Zwolle: 9.30 > 11.00
Aansluitend workshop  op locatie Made by Cibap: Papenstraat Zwolle, v/a 11.00 tot 13u

Meer info over het programma zie: https://www.maritotto.nl/xs-junior-academie-2/ Of ga naar: https://go-kids.nl/zwolle/clubs/xs-kunstacademie-junior

Kosten: €25,-