DE GROTE RED JE REET SHOW

Datum21 oktober 2021 om 16:00
OmschrijvingOp donderdag 21 oktober om 16:00 speelt Maas theater en dans de voorstelling De Grote Red Je Reet Show (6+) in Schouwburg Odeon, Zwolle. In De Grote Red Je Reet Show gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende race van drie rondes. Een mashup van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor 6+.

Na de première in Rotterdam toert  De Grote Red Je Reet Show tot en met 16 januari 2022 door Nederland en België.

Onder leiding van een doorgewinterde showmaster gaan vijf kandidaten de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende wedstrijd vol challenges, spelrondes en onverwachte acts. Een reality gameshow, maar dan in 3D, live en recht voor je neus. Zijn de

kandidaten wel zo cool als ze eruit zien? Zijn ze sterk genoeg om te verliezen? Wat zijn de spelregels en waarom veranderen ze steeds? En wie redt er vandaag het beste zijn reet?

De Grote Red Je Reet Show is een mash-up van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor 6+. Een fysieke show vol vreemde twists, vage bedoelingen en onverwachte winst. Zoals het leven zelf eigenlijk.

“Er ligt in onze maatschappij veel nadruk op logica, op oorzaak en gevolg. Van jongs af aan word je verteld dat als je maar genoeg je best doet, je later kan worden wat je wilt. Dat na de A de B komt en 1 + 1 altijd 2 is. En dat je kan winnen, als je het maar echt wilt. In mijn optiek zijn dat allemaal manieren om controle te krijgen over iets dat niet gecontroleerd kan worden. Het leven is chaos. Er bestaat geen logica of bedoeling en de spelregels veranderen voortdurend. Het beste wat je een kind volgens mij mee kunt geven, is een flexibele open geest. En hoe beter je bent in spelen (ook als je volwassen bent), hoe meer kans je hebt op geluk. Er bestaat voor het leven niet één tactiek of strategie. We doen allemaal maar wat. Het grootste geluk vind je pas als je jezelf kunt verliezen in het moment en in het spel.”

Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle

Aanvang: 21 oktober 2021 om 16:00

Entree: vanaf €13,50

Tickets: 0900 – 1435 / www.zwolsetheaters.nl