Open huis Meander College

Datum
start 2 februari 2022 om 16:00
eind 2 februari 2022 om 20:00
OmschrijvingHet Meander College is een Zwolse school voor mavo, havo en atheneum. Wij zijn, met ongeveer 1307 leerlingen, een relatief kleine school en bieden goed onderwijs + persoonlijke begeleiding.

Podium voor jouw talent!

Aandacht en ruimte voor dat waar je goed in bent én plezier in hebt. Zo kies je in de onderbouw een podiumvak. Samen met gelijkgestemden volg je twee uur per week een extra vak waar je enthousiast van wordt en waar je je energie en creativiteit in kwijt kunt. Je kunt kiezen uit: tekenen, techniek, muziek, sport en theater.

 

In de onderbouw volg je (naast de gewone vakken en je podiumvak) muziek, tekenen, drama en handvaardigheid. In de bovenbouw kies je vervolgens een richting die bij je past. Ook dan kun je weer een creatieve keuze maken voor Podium Theater Bovenbouw en de eindexamenvakken muziek en tekenen.

 

Een fijne sfeer

Het Meander College is een open christelijke school waar iedereen welkom is. Er hangt een prettige, tolerante en veilige sfeer die motiveert om het beste uit jezelf te halen. Op het Meander voel je je snel thuis! Extra hulp of aandacht is zo geregeld, want de lijntjes zijn kort.

Het Meander College bruist!

Natuurlijk ga je voor het halen van een diploma. Maar tijdens je schooltijd andere ervaringen opdoen, is mínstens zo leuk en leerzaam. Daarom bieden we al onze leerlingen activiteiten, projecten en workshops (binnen en buiten school) en maakt elke leerling minstens 1x een buitenlandse reis. Ook kun je aan allerlei extra’s meedoen, zoals een elektronicaclub, licht- en geluidploeg, leerlingenraad, theaterproductie, bigband en debatclub.

 

Kom je kennismaken tijdens één van onze voorlichtingsmomenten? Graag tot dan!