Beleef de sagen en legenden van Zwolle met verhalenverteller Godefridus

Datum12 december 2021 om 14:00
OmschrijvingZondag 12 december:

 

Beleef de sagen en legenden van Zwolle met verhalenverteller Godefridus

 

 

 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 12 december de StoryTrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

 

 

 

Zwolle – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd brengt verteller Godefridus de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.

 

 

 

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Wat is bijvoorbeeld het geheim van de Zwolse heilige Michael?  Waarom heten de mensen hier ‘Blauwvingers’? Hoe werd Zwolle een van de rijkste steden van het land? En hoe is het de stadsbewoners gelukt om van de beruchte Karel van Gelre af te komen? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

 

 

 

De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 12 december 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).