Weerbaarheidstaining

Datum13 mei 2022
OmschrijvingWeerbaarheidstraining bij Op De Mat

Nieuwbakken Zwolse ondernemer Reinier Stamhuis (38) heeft vorig jaar besloten het roer om te gooien. Na een korte tijd in zorg en welzijn te hebben gewerkt rolde hij in een carrière in de contactcenterbranche in het bedrijfsleven. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in maart 2022 startte Reinier zijn bedrijf Op De Mat waar hij weerbaarheidstraining, coaching en - in de toekomst - psychomotorische therapie aanbiedt.

 

Als teamleider en manager heeft Reinier veel ervaring opgedaan met coaching, trainingen geven en het werken aan groepsdynamica. Zijn belangrijkste drijfveer is altijd geweest om het beste uit teams en individuen te halen. Daarnaast heeft hij een grote liefde en veel ervaring in verschillende sporten. Hij heeft op nationaal niveau basketbal gespeeld, diverse vechtsporten beoefend en jaren training in vechtsport gegeven. De mat is zo een veilige en positieve plek geworden voor Reinier. Al zijn ervaring en passie kan hij nu kwijt in zijn bedrijf, Op De Mat. Het is vast duidelijk waar de naam door is ontstaan.

 

De vraag naar weerbaarheidstrainingen, vooral voor de jeugd, is groot. Aanbieders hebben lange wachtlijsten voor individuele trajecten. In februari heeft Reinier zijn opleiding tot weerbaarheidstrainer afgerond en vanaf dat moment kan hij zelfstandig dergelijke trainingen aanbieden. Weerbaarheidstraining helpt kinderen en volwassenen op diverse gebieden, bijvoorbeeld om zich zelfverzekerder te voelen, beter voor zichzelf op te komen of om hun gevoelens en emoties beter te reguleren.

 

Groepstraining Jeugd vanaf 13 mei

Meer over Reinier en Op De Mat lees je op de website www.opdemat.com. Op 13 mei start er in het Cultuurhuis in Stadshagen een groepstraining weerbaarheid voor kinderen vanaf 9 jaar, om ze klaar te stomen op het volgende schooljaar. Er zijn nog plekken beschikbaar, meer informatie vind je op https://www.opdemat.com/weerbaarheidstraining. Uiteraard kan je ook contact opnemen bij interesse of vragen via info@opdemat.com.