Nick Mulvey in Hedon

Datum 4 juni 2022 om 19:30
OmschrijvingBekende Britse singer-songwriter na vijf jaar terug in Zwolle voor optreden in Hedon

Op zaterdag 4 juni geeft de bekende Britse singer-songwriter Nick Mulvey een optreden in Hedon. Het is bijna vijf jaar geleden dat deze succesvolle muzikant voor het laatst te zien was in Zwolle. Het optreden is ter promotie van zijn nieuwe album New Mythology wat op 10 juni zal verschijnen. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle

Het is vrij uniek om Nick Mulvey in een zaal met het formaat van Hedon te zien. Andere optredens die de artiest deze zomer geeft zijn o.a. op het wereldberoemde festival Glastonbury en in de Mercury Lounge in New York. Het is alweer vijf jaar geleden dat Nick Mulvey met zijn prachtige muziek een ramvolle Hedon voor de laatste keer veroverde. Toen aan de hand van het succesalbum Wake Up Now en de zegetocht die hem langs Paradiso, Into The Great Wide Open en Hedon bracht.

Tegenwoordig is de status van de singer-songwriter alleen maar groter geworden Er werd de afgelopen jaren een EP uitgebracht met drie liedjes en hij schreef tijdens de Corona pandemie vooral heel veel muziek. Deze nummers zijn liedjes over tijden van samenzijn. ‘De tijd van eenzaamheid is voorbij en ik hoop dat ik dat gevoel kan overbrengen met mijn muziek’ aldus Nick Mulvey. Op 10 juni komt zijn nieuwe album New Mythology uit maar voor het zo ver is eerst nog een rondje langs zijn favoriete zalen waaronder Hedon.

----------------------------------------------------------------------------------------
NICK MULVEY
Locatie                        : Hedon Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 4 juni 2022
Aanvang                     : 19:30
Entree                         : 19,50