Tegenlicht in de stad: weet jij wat er op je bord ligt?

PlaatsStadkamer Centrum
Datum
start14 maart 2023 om 19:00
eind14 maart 2023 om 21:00
OmschrijvingTegenlicht in de stad: weet jij wat er op je bord ligt?

Club Cele & Stadkamer

Kunnen we onze gemeenschap voorzien van genoeg voedsel als alleen producenten uit de regio onze monden zouden voeden? Wat is er allemaal mogelijk met grondstoffen uit de regio? Moeten we onze steden en dorpen anders inrichten? Samen met vier lokale organisaties en jou gaan we hierover in gesprek tijdens de tweede editie van Tegenlicht in de stad.

In het nieuwe programma Tegenlicht in de Stad! van Stadkamer en Club Cele zetten we Zwolle (weer) in beweging. Deze tweede avond gaan we in gesprek met vier lokale producenten en een bio-supermarkt over hun visie, hun dromen op het gebied van voedsel en voedselproductie. Wat is de invloed van de pandemie hierop en wat kunnen we hiervan leren? Deze editie op dinsdag 14 maart in Stadkamer Centrum, de inloop is vanaf 19:00 uur.

Werelden van informatie, taal, kunst en cultuur komen op een uitdagende manier samen tijdens het programma, met Gaetana Ferla als moderator. Verdieping, ontmoeting en inspiratie zullen centraal staan. Toegang is gratis, maar je moet wel even een ticket reserveren via onderstaande link. Wacht niet te lang, want het gaat hard!
Meer info