Zwols Muziektheater speelt Shrek

PlaatsOdeon
Datum
start 7 april 2023 om 20:15
eind 9 april 2023 om 20:15
OmschrijvingZwols Muziektheater speelt Shrek in Odeon

Op 7, 8 en 9 april 2023 speelt het Zwols Muziektheater de vrolijke familiemusical Shrek waarbij de groene Oger (Jann Hogeboom) graag met rust gelaten wil worden. Tot zijn grote ergernis raakt hij verwikkeld in een absurd verhaal vol sprookjesfiguren, een prinses (Annelie Franken) een vervelende dwerg (Jeroen Nijhof) en een ezel (Gerjan Hanekamp) waar hij niet vanaf komt.

Maar gaandeweg leert hij de waarde van vriendschap kennen en misschien vindt hij wel zijn grote liefde!

De laatste weken van repeteren zijn ingegaan waarbij in extra zaterdagrepetities (met orkest) de puntjes op de i worden gezet en alles samenkomt zodat het Zwols Muziektheater op 7, 8 en 9 april er klaar voor is.

Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van een professioneel artistiek team: Regiseur Timothy Kok, muzikaal leider Mip van der Heide en choreograaf Mieke Wiltink.

Het Zwols Muziektheater is een muziektheatervereniging met enthousiaste leden uit Zwolle en omstreken. Variërend in de leeftijd van 14 tot 70 jaar.

De kaartverkoop voor Shrek is inmiddels in volle gang en gaat hard. Wil je er bij zijn, reserveer dan snel op onderstaande website.
Meer info