Voorjaarsconcert door KNA-Orkest

PlaatsSIO, Zwolle-Zuid
Datum
start31 maart 2023 om 20:00
eind31 maart 2023 om 21:30
OmschrijvingOntmoet KNA-Orkest op 31 maart in SIO

31 Maart geeft KNA-Orkest een voorjaarsconcert in zaal SIO aan de Thorbeckelaan in Zwolle Zuid.

KNA-Orkest bestaat al vele jaren en is in 2022 onder leiding van een nieuwe dirigent een nieuwe weg in geslagen. Wietske de Wilde-Tilma heeft het orkest de afgelopen maanden onder haar enthousiaste leiding voorbereid op dit concert.

Op het programma staan herkenbare muziekstukken zoals Thinking out loud van Ed Sheeran, Anouk in Concert en filmmuziek van Star Wars, James Bond’s Skyfall en nog veel meer eigentijdse muziek. Voor u een mooie gelegenheid om te komen luisteren en ons te ontmoeten.

KNA-Zwolle is een vereniging waar samen muziek maken in een gezellige sfeer centraal staat. Het KNA-Orkest maakt onderdeel uit van deze vereniging. De oorspronkelijke bezetting is een fanfare bezetting. In 2022 zijn we overgegaan op een bredere bezetting waarin veel instrumenten welkom zijn. Bij KNA-Zwolle kun je muziek leren spelen op een instrument naar eigen keuze. Voor leden en leerlingen zijn er (koper) instrumenten beschikbaar. De opleidingen worden verzorgd door professionals uit ons netwerk. Speel je al geruime tijd een instrument en ben je op zoek naar een orkest, dan ben je bij ons van harte welkom.

Het concert begint om 20:00 uur.

De entree bedraagt € 7,50.

De zaal is open vanaf 19:30 uur.
Meer info