Lenteconcert Vuurvogel in Stadshagen

PlaatsFonteinkerk
Datum
start18 maart 2023 om 18:30
eind18 maart 2023 om 20:00
OmschrijvingLenteconcert Vuurvogel in Stadshagen

Zaterdag 18 maart vindt het traditionele “Lenteconcert” van Stichting De Vuurvogel plaats in de Fonteinkerk in Stadshagen. Tijdens dit concert klinkt er vrolijke muziek van de jongste leden van de club uit Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Kinderkoor Konstantijn.

Het spits wordt afgebeten door de jongste kinderen van de Vuurvogel: “Vuurvogel OpStreek”. Onder leiding van violist Lies van Vledder en cellist Esther de Boer is er door 17 jonge strijkers in slechts acht repetities een concertprogramma voorbereid. Het is elke keer indrukwekkend hoe er qua samenspel zo snel zulke vorderingen worden geboekt.

Naast de jonge musici van Vuurvogel OpStreek zal Kinderkoor Konstantijn van zich laten horen onder leiding van Suzan Westerveld. Tot slot zullen de 42 musici van de Jonge Vuurvogel met dirigent Vincent Pollemans van zich laten horen met hun muziek. In de grande finale zullen alle deelnemers traditiegetrouw het Lenteseizoen officieel openen met een vrolijk slotnummer.

Het Lenteconcert van de Vuurvogel begint zaterdag 18 maart om 18.30 uur in de Fonteinkerk in Stadshagen. Kaarten kosten €8 (volwassenen) en €5 (jongeren) en zijn verkrijgbaar aan de zaal of via www.ticketkantoor.nl/shop/lenteconcert2023
Meer info