logo_internetmedia.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Advertenties

banner-ijsselhallen-weblogzwolle-dec-2016.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

centraleharculo3d.jpg

Laatste Reacties
Het weer: Regenachtig
Gebouw is Parkstraat 1, maa...
CDA bezorgd om veilighe...
Ja hoor, scherm de boel nog...
WVF komt te laat op gan...
zie ik het nu goed foto.s v...
Hotspot Special
En de tip is: Het is niet h...
Berkum pakt schamel pun...
binnenkort een nieuwe friss...
Hotspot Special
Even een iets uitgezoomde f...
PEC Zwolle verliest uit...
Als een pindarotsje zul je ...
PEC Zwolle verliest uit...
van der hart. zet die maar...
Berkum pakt schamel pun...
whc komt er aan
Voorbeschouwing FC Utre...
@Studentiherman Van har...
Berkum pakt schamel pun...
Berkum was de betere ploeg ...
PEC Zwolle verliest uit...
'Wat was 'ie wéér goed va...
Noodopvang vluchtelinge...
Goede dag. Bent u in elke ...
Noodopvang vluchtelinge...
Goede dag. Bent u in elke ...
Noodopvang vluchtelinge...
Goede dag. Bent u in elke ...
PvdA : mening bezoekers...
en Haag - GroenLinks-leider...
Berkum pakt schamel pun...
Tuurlijk het ligt weer aan ...
Berkum pakt schamel pun...
Anti-voetbal van die Kampen...
CDA bezorgd om veilighe...
1 April zeker ?
Denk mee met D66 Zwolle
@Hiksd Welkom terug dick.;...
CDA bezorgd om veilighe...
@willem-, en niet iedereen ...
Hanzeland moet van rood...
Doe die kermis en andere "g...
Denk mee met D66 Zwolle
Yep, ZEN. Houd je van haas...
Denk mee met D66 Zwolle
@Hiksd Ik puzzel nog waar m...
Hanzeland moet van rood...
Mee eens hoor, 't hoeft in ...
PvdA : mening bezoekers...
Lezende : 'Op zaterdag 18 f...
CDA bezorgd om veilighe...
Als ik er maar langs mag me...
Hotspot Special
Een tip?
Voorbeschouwing FC Utre...
Voorspellingen FC Utrech...
PvdA : mening bezoekers...
O sorry, zie nu dat het ove...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Eerste editie van Cinema Cultura
zondag 19 februari 2017 12:48

Zwolle - Op zondag 19 maart presenteert Waanders In de Broeren de eerste editie van Cinema Cultura. Een spetterend nieuw evenement waarbij de vertoning van filmklassieker Lost in Translation wordt verlevendigd met realtime eten of drinken met de hoofdrolspelers in de film. Daarnaast vormt de film het thema voor Jan Vayne en Sjoukje Hoogma om een aantal songs uit te voeren voor en na de film. Een bekende schrijver leidt het evenement in.

jansjoukje4.jpg 

Waanders In de Broeren is het thuis van de eerste editie van Cinema Cultura. Tijdens het evenement wordt de brug geslagen tussen verschillende vormen van entertainment. Het is cultuurbeleving in optima forma. Zien, horen, proeven en genieten van top-entertainment en de vertaling daarvan op het gebied van literatuur en muziek. Live meedrinken of -eten met de hoofdrolspelers geeft een extra dimensie en maakt de film letterlijk een beleving.

marcelmatthijs3.jpg
Foto's: Bullet-ray 

 
Het weer: Regenachtig
zondag 19 februari 2017 0:00

Zwolle - Zondag start de dag met af en toe regen. Dit kan tot ver in de middag voortduren. Bij een zakke westenwind wordt het maximaal 9 graden.

weerfoto-19-februari-2017-parkstraat.jpg 
Parkstraat

Maandag is het bewolkt met af en toe een bui. Bij een stevige zuidwestenwind wordt het maximaal 10 graden.

 
PEC Zwolle verliest uit van FC Utrecht
zaterdag 18 februari 2017 22:35

Zwolle - PEC Zwolle is er niet in geslaagd om de derde uitzege op rij te boeken. In Utrecht brengen de Zwollenaren te weinig om aanspraak te maken tegen de plaatselijke FC. Spits Nicolai Brock-Madsen redt vlak voor tijd nog de eer voor PEC Zwolle: 3-1. ,,Dit was ons minste duel van 2017", baalt trainer Ron Jans.

wolle begon met Youness Mokhtar in de basis, hij verving Kingsley Ehizibue. De thuisploeg was vanaf het beginsignaal de gevaarlijkste ploeg. Al in de eerste minuten was het Patrick Joosten die angstvallig dicht in de buurt van doelman Mickey van der Hart verdween. Zijn inzet ging maar net naast. 

 
WVF komt te laat op gang
zaterdag 18 februari 2017 20:42

Zwolle - Als een team na een met passie gespeelde tweede helft uiteindelijk met lege handen staat, is het niet moeilijk om te raden wat de oorzaak is; een eerste helft waarin de overtuiging op z'n zachtst gezegd volledig ontbreekt. En dat is echt zonde gezien de potentie die WVF in de tweede helft wel degelijk laat zien.

go_ah._170218-3_medium.jpg 

Om bij het begin te beginnen, de opstelling van WVF was vanmiddag noodgedwongen op een aantal posities aangepast. De (langdurig) geblesseerden Romano Luhukay, Hessel Berends en Jeroen Kinket waren, zoals bekend, niet beschikbaar. Maar daarbij konden Nick Donker (vakantie) en Jort van de Belt (hele week ziek geweest en niet getraind) opgeteld worden waardoor de opstelling behoorlijk door elkaar gehusseld was. Op de linksbackpositie vanmiddag Kristian Bril en centraal in de verdediging Martijn Ruijsch, naast de ook al niet geheel fitte Robbert Jan Stals. De plek van Ruijsch op het middenveld werd ingevuld door de met een basisplaats beloonde Marc Peppelenbos. Voorin mochten deze keer Brend Mellema en Peter van de Streek het gaan invullen. Al met al was in de eerste 10 minuten goed te zien dat een aantal spelers niet precies wisten waar ze moesten lopen en wie ze moesten schaduwen aan de kant van de tegenstander. Voeg daarbij dat ballen over 5 meter nog niet aankwamen bij een teamgenoot en de verklaring voor de vroege 0-1 van DOS Kampen is daar. 

go_ah._170218-4_medium.jpg 

go_ah._170218-5_medium.jpg

go_ah._170218-8_medium.jpg 

 
Berkum pakt schamel punt tegen Go-Ahead
zaterdag 18 februari 2017 19:43

Zwolle - Berkum is thuis tegen een massaal verdedigend Go-Ahead Kampen blijven steken op een 1-1 remise. De koploper van de 1e Klasse D verzuimde een vracht kansen af te maken tegen de bezoekers, die na rust bijna niet meer over de middellijn kwamen.

"Er zat veel meer in," zag Berkum-coach Arno Hoekstra. "Als je ziet hoeveel kansen wij creëerden en hoe weinig we er tegen hadden.... We hadden gewoon drie punten moeten pakken." Trainer Edwin van Nijen van Go-Ahead was tevreden over het punt, maar niet over het spel van zijn ploeg. "Het was bij ons heel matig. We zakten in om Berkum pijn te doen uit de omschakeling, maar dat kwam er te weinig uit." De wedstrijd was nauwelijks vijf minuten oud toen Berkum al op voorsprong had moeten komen. Verdediger Jorben Nieuwenhuis zette Johnsen Bacuna fraai vrij voor het Kamper doel, maar de inzet van de Berkum-spits ging over. Vlak daarna liep Berkum in het mes van de bezoekers, toen Arjan Wiegers er over links vandoor ging. Toen er te slordig werd verdedigd kon zijn voorzet op de doellijn worden afgemaakt door Nick Bakker, die zo de eerste serieuze kans voor Go-Ahead verzilverde: 0-1.

 
Hercules Zwolle Oost-Nederlands kampioen
zaterdag 18 februari 2017 14:37

Zwolle - Een dubbelslag voor de selectiegroepen van Hercules Zwolle op de Oost-Nederlandse kampioenschappen jazzdans te Almelo.

Tijdens dit kampioenschap gaan verschillende dansverenigingen uit Oost-Nederland de strijd met elkaar aan voor de mooiste, en best uitgevoerde dans. De selectiegroepen van Hercules Zwolle onder leiding van Amber Onderdijk, die in de leeftijd van 16-19 jaar en de 20+ groep dansten, werden beiden Oost-Nederlands kampioen jazzdans. De jury vond de uitvoering zelfs een dikke 8 waard. Over 4 weken kan Hercules Zwolle zich opmaken voor de voorronde van het NK Jazzdans in Kampen. Daar gaan de groepen met vertrouwen naar toe.

 
Het weer: Bewolkt met later kans op zon
zaterdag 18 februari 2017 0:00

Zwolle - Zaterdag start bewolkt en mogelijk wat mist. In de loop van de dag komt de zon wat tevoorschijn. Bij een zwakke zuidwestenwind wordt het maximaal 8 graden.

weerfoto-18-februari-2017-hasselterweg.jpg 
Voorsterweg


Zondag is het voornamelijk bewolkt. Mogelijk valt er een buitje. 's Middags onstaat er ruimte voor de zon. Bij een matige westenwind weordt het maximaal 10 graden.

 
Voorbeschouwing FC Utrecht – PEC Zwolle
vrijdag 17 februari 2017 19:35
Zwolle - Zaterdagavond speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd tussen de Domstedelingen en de Blauwvingers begint om 20.45 uur en wordt gespeeld in stadion Galgenwaard. De ploeg van trainer/coach Ron Jans zal in Utrecht gesteund worden door ruim 260 Zwolse supporters. Bedankt voor jullie support!

FC Utrecht staat na 21 speelronden op een vijfde plek in de Eredivisie. De ploeg van trainer/coach Erik ten Hag, heeft tot nu toe negen wedstrijden gewonnen, zeven keer gelijkgespeeld en vijf keer verloren. De laatste vier wedstrijden, wist de ploeg uit Utrecht zes punten te verzamelen. Na overwinningen tegen Sparta Rotterdam en sc Heerenveen, werden er twee verliespartijen geboekt tegen Ajax en PSV. PEC Zwolle is bezig met een sterke reeks na de winterstop. Na overwinningen tegen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam werd ook N.E.C. aan de zegekar gebonden. Het was de eerste thuisoverwinning voor PEC Zwolle sinds 30 oktober vorig jaar, toen Go Ahead Eagles werd verslagen. 

 
Björn Bakker gaat naar Berkum
vrijdag 17 februari 2017 16:29
Zwolle - VV Berkum heeft zijn eerste selectie voor het nieuwe seizoen 2017-2018 versterkt met Björn Bakker (23), die nu nog uitkomt voor zondaghoofdklasser MSC uit Meppel. Bakker speelde vier jaar in de hoofdmacht van MSC en voetbalde daarvóór bij plaatsgenoot Alcides. Ook maakte hij enkele jaren deel uit van jeugdelftallen van PEC Zwolle. Bij MSC is hij dit seizoen vooral ingezet als aanvallende middenvelder maar hij kan ook op de rechterflank van de voorhoede uit de voeten.

Bakker, in het dagelijks leven commercieel medewerker bij een kantoormeubelenbedrijf, kiest nu voor Berkum omdat de club hem aanspreekt. "Het is een club die klaar is voor de hoofdklasse, met een goede organisatie en een goede trainer. Ik heb ze zien spelen en ik ken er ook een aantal spelers, zoals Jorben Nieuwenhuis en Mehran Ali Pour Asli waarmee ik bij PEC Zwolle heb gevoetbald. Spelen op zaterdag lijkt me óók wel wat, dat leeft in deze regio toch meer dan het zondagvoetbal," zegt hij er zelf over. Eerder deze maand tekende het grootste deel van de huidige hoofdmacht van Berkum bij voor de nieuwe jaargang. Met enkele spelers van de selectie, die momenteel koploper is in de 1e Klasse D, wordt nog gesproken.

 
Extra voorstelling Typhoon
vrijdag 17 februari 2017 16:27

Zwolle - Na de overvloed van lovende reacties voor het album Labi da Basi, liefde is de baas, is Typhoon terug in een intiemere setting met de voorstelling Moro Lobi in het theater. Na de succesvolle première op 9 februari in Schouwburg Odeon en 27 uitverkochte voorstellingen komt Typhoon terug met een extra, allerlaatste voorstelling op 24 april.

Moro Lobi, wat ‘meer liefde' betekent, is een voorstelling vol muziek, liefde en persoonlijke verhalen. Glenn de Randamie vertelt anekdotes over acceptatie, durf, kracht en kwetsbaarheid. In de voorstelling creëert Typhoon een wereld van verbeelding en verbinding. De voorstelling keert terug naar waar het allemaal vandaan kwam: het moment van inspiratie. Ondanks dat de setting intiem is, wordt de impact groter. De band stond o.a. op festivals als North Sea Jazz, Paaspop en Lowlands en was de huisband van De Wereld Draait Door. Zwolse theaters verwacht dan ook dat de voorstelling binnen no time uitverkocht zal zijn.

 
PvdA : mening bezoekers winkelcentrum
vrijdag 17 februari 2017 13:18
Zwolle - Op zaterdag 18 februari vragen leden van de PvdA Zwolle aan de winkelbezoekers van winkelcentrum Holtenbroek naar hun mening over de winkelbezetting. Aanleiding voor deze actie betreft de voortdurende leegstand in het winkelcentrum. Hierover stelde de PvdA de nodige vragen in de gemeenteraad. Dat leidde wel tot een reactie van de eigenaar van het winkelcentrum maar dit heeft nog niet geleid tot zichtbare veranderingen.

"Tijd voor actie," aldus gemeenteraadslid Frankwin Mussche. "We stellen de winkelbezoekers onder andere de vraag over welk winkelaanbod zij het liefste zouden willen beschikken. We verwachten dat de uitkomst waardevolle informatie oplevert. Dat geeft de eigenaar misschien wat meer inspiratie om op gerichte wijze nieuwe huurders aan te trekken. We zien duidelijk dat de economie weer aantrekt maar dat heeft nog niet geleid tot een vermindering van de leegstand. Daar moet snel verandering in komen."De PvdA Zwolle is tussen 11:00 en 12:30 aanwezig op het winkelcentrum om de bezoekers te bevragen. 

 

 
CDA bezorgd om veiligheid terrassen Blijmarkt
vrijdag 17 februari 2017 13:05

Zwolle - De Stentor heeft in september 2016 al een aantal keren geattendeerd op de onveilige verkeerssitutie op de Blijmarkt. Volgens de horecaondernemers is vooral de veiligheid van de terrasbezoekers in het geding.

peperbusjes.jpg 

Als het aan het CDA ligt komt er snel verandering in deze situatie. Zij stellen voor in navolging van Amsterdam met de bekende Amsterdammertjes in Zwolle de Peperbusjes te introduceren. Het idee is om rondom de terrassen op de Blijmarkt ongeveer dertig Peperbusjes te plaatsen. Goed voor de veiligheid van de terrasbezoekers. De Peperbusjes zouden meteen een stukje Zwolle-promotie kunnen zijn. 
 
Finale International Junior Science Olympiad
vrijdag 17 februari 2017 12:10
Zwolle - Vier leerlingen uit de onder- en bovenbouw van het Carolus Clusius College zijn geselecteerd voor de landelijke finale van het International Junior Science Olympiad. Dit is uniek want het CCC is de enige school in Nederland waarvan vier leerlingen door zijn naar de finale.

De International Junior Science Olympiad is een wedstrijd voor leerlingen t/m 15 jaar van de havo en het vwo. In deze wedstrijd staan science en technologie centraal. Zeventien leerlingen van het CCC namen deel aan de wedstrijd. In de landelijke voorrondes maakten zij een schriftelijke toets op het gebied van biologie, natuurkunde en scheikunde. Afgelopen week was de prijsuitreiking in de Jacobikerk in Utrecht. CCC-leerlingen Julia Breit, Fedel Berkenbosch, Amber Berkenveld en Jonas van der Schaaf behoren nu tot de 48 beste leerlingen van Nederland. De leerlingen strijden op vrijdag 7 april voor een plek in één van de twee teams van zes leerlingen die ons land internationaal gaan vertegenwoordigen.

 
Het weer: Bewolkt en regenachtig
vrijdag 17 februari 2017 0:00

Zwolle - Vrijdagochtend regent het van tijd tot tijd. Dit houdt tot in de middag aan. Bij een matige noorwestenwind wordt het maximaal 9 graden.

weerfoto-17-februari-2017-hasselterweg.jpg 
Hasselterweg

Zaterdag is het bewolkt maar lijkt het droog te blijven. Bij een zwakke zuidenwind wordt het maximaal 8 graden.

 
Jongeren en ouderen gezocht voor muziek project
donderdag 16 februari 2017 22:46
Zwolle - Voor iedereen van 15+ en 65+ uit Zwolle-Zuid die graag muziek maakt, zingt en/of eigen nummers schrijft, start in maart het project ‘Bruisende Buren goes Wild'. Jongere en oudere deelnemers volgen muziekmasterclasses, schrijven eigen nummers en treden uiteindelijk samen op voor publiek.

Bruisende Buren goes Wild is geïnspireerd door Hair, de geruchtmakende musical uit 1969. Deelnemers schrijven eigen nummers onder begeleiding van een professionele muzikale coach. Ze mogen daarbij vooral een eigen draai en genre aan de Hair-nummers geven, of het nu hiphop, opera, rock, punk of levenslied is. Centraal staat dat de nummers uitdrukken waar de schrijvers voor staan, waar ze zich over opwinden in de maatschappij. Het is daarbij interessant om te ontdekken of de groep jongeren (15+) andere nummers schrijft dan de groep ouderen (65+). Alle nummers komen uiteindelijk samen in een show, die in juli meerdere keren voor publiek wordt gespeeld.
 
30 dagen zonder alcohol: doet u mee?
donderdag 16 februari 2017 20:53

Zwolle - Vanaf woensdag 1 maart 2017 start de actie ‘Ik Pas': 30 dagen geen alcohol drinken en je eigen gewoonte doorbreken. Doet u mee? U kunt zich nu inschrijven op de site www.ikpas.nl. GGD IJsselland, Tactus en gemeenten ondersteunen deze actie in de regio IJsselland. 

afbeelding_ik_pas_-_680x350.jpg

In de regio IJsselland groeien jongeren op in een omgeving waarin alcohol heel gewoon is. Veel volwassenen drinken alcohol op feesten en verjaardagen, tijdens het eten, als slaapmutsje, na het sporten of op de vrijdagmiddagborrel. We zijn ons niet altijd bewust van de gewoonte om bij steeds meer gelegenheden alcohol te drinken. Door de actie IkPas leren mensen bewuster omgaan met alcohol.
 
Kinderworkshops in de voorjaarsvakantie
donderdag 16 februari 2017 15:27

Zwolle - In de voorjaarsvakantie organiseert Stedelijk Museum Zwolle meerdere kinderworkshops en activiteiten. Op dinsdag 21 februari is de workshop 'Archeoloog van de toekomst'.

scherven-stedelijk-zwolle-640.jpg

Op donderdag 23 februari gaan de kinderen aan de slag met 'kunstige knopen' onder begeleiding van Handwerkcafé Zwolle en op zondag 26 februari organiseert het museum de workshop 'Machine landschap tekenen'. Deze laatste workshop wordt gegeven door kunstenares Veronique Schrama en sluit aan bij haar monumentale houtskooltekeningen, die op dat moment ook in het museum te zien zijn. Alle workshops starten om 14.00 uur. De workshops op 21 en 23 februari zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De workshop van Veronique Schrama is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook ouders en grootouders kunnen hier aan meedoen! 

 
Krijtje FC meldt zich in kopgroep na zege op AVC
donderdag 16 februari 2017 13:47

Zwolle - In de hoofdklasse B stonden er een aantal heuse krakers op het programma. De top kwam onderling in actie. Zo moest FC Hummel spelen tegen de Belgische Keizer 2 en speelde Krijtje FC tegen AVC. Voor Krijtje was het een wedstrijd in het kader van aanhaken of afhaken. Ook in de 1e klasse C waren er verrassende uitslagen.

Het was keeper Johan Kramer (Krijtje FC) die de score met een droge en harde knal opende vlak voor rust en zijn collega Arif Todikromo van AVC kansloos liet. Ook de 2e helft was het Krijtje die effectief te werk ging en de kansen wist te benutten. Krijtje FC kon zelfs uitlopen tot 0-3. Onder aanvoering van Wahid Shimeri bleef AVC op zoek naar een treffer en deze kwam er uiteindelijk ook. Het regende gele kaarten aan de kant van de ‘witte brigade' waardoor AVC met een man meer op zoek kon naar de aansluitingstreffer. Einde 2e helft kwam AVC in overtal toch dichterbij (2-3) en een gelijkspel hing in de lucht. Er volgde een hectische slotfase waar keeper Kramer een absolute hoofdrol voor zijn rekening nam. Paal en lat stonden de gelijkmaker voor AVC in de weg. Toen Krijtje met nog slechts twee spelers in het veld stond, nadat twee spelers de rode kaart zagen, leek AVC de gelijkmaker te forceren. Alleen stond Johan Kramer in de goal en die wist met kunst en vliegwerk zijn doel verder schoon te houden. Zelfs een penalty vlak voor tijd werd niet benut door AVC aanvaller Islam Abdelsalam. Ook deze werd knap gekeerd door ‘man of the match' Johan Kramer. AVC aanvaller Abdelsalam werd uitgeroepen tot pechvogel van de avond. Zijn pogingen strandden op paal, lat en doelman Kramer.

 

 
Denk mee met D66 Zwolle
donderdag 16 februari 2017 13:41
Zwolle -D66 Zwolle geeft iedereen, leden en niet-leden, de kans mee te denken over het verkiezingsprogramma van D66 Zwolle voor de gemeenteraad 2018 - 2022. Een verkiezingsprogramma bestaat uit veel thema's en onderwerpen. Het meedenken organiseert de partij per thema middels discussieavonden aan de hand van stellingen of ideeën die vooraf door een klein kernteam dat bestaat uit een fractielid en D66 leden voorbereid worden. Tijdens de avonden is er ook ruimte voor eigen ideeën.

De uitkomsten van de avonden krijgen een afgewogen plek in het programma van D66. Uiteindelijk beslissen de leden van D66 over het programma waarmee de partij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in gaat. Mensen die willen meedenken over Zwolle en de toekomst van de gemeente Zwolle zijn van harte welkom op de discussieavonden.

 
Berkum ontvangt grillig Go-Ahead
donderdag 16 februari 2017 13:36
Zwolle - Berkum speelt, als het weer niet opnieuw een sta-in-de-weg is, zaterdag op eigen terrein tegen streekgenoot Go-Ahead Kampen. Daarmee krijgt de Zwolse koploper in de 1e Klasse D een tegenstander die de laatste tijd wat wisselvallig is, maar wél over een sterke selectie beschikt en bovendien dubbel gewaarschuwd aan de start komt.

"Uit bij Go-Ahead hebben we eerder een topwedstrijd gespeeld. Bovendien zie je, nu de tweede competitiehelft is begonnen, dat teams zich meer op ons gaan instellen, omdat ze weten waar wij gevaarlijk zijn. Maar Go-Ahead heeft wel een ploeg die graag zélf vanuit balbezit wil spelen," weet Berkum-verdediger Dennis Horstman.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 45 van 9344

Nieuwstips Weblog Zwolle

Naamsbekendheid

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

banner-140-120.gif  

Toegang
Wat is er te doen?
zondag 19 februari:
Barrelhouse
zondag 19 februari:
Transmissie Meditatie
zondag 19 februari:
Ikea
zondag 19 februari:
The toy dolls
maandag 20 februari:
Menistenbrug
maandag 20 februari:
Arbeidsmarkt
dinsdag 21 februari:
Alzheimer Café
dinsdag 21 februari:
Beweeg & Ontdek
dinsdag 21 februari:
Club Cele
woensdag 22 februari:
Witte Licht
woensdag 22 februari:
Luc Panhuysen
woensdag 22 februari:
Wies Niest
woensdag 22 februari:
Onderwijs door de jaren ...
donderdag 23 februari:
Vitaal Ouder
donderdag 23 februari:
Paulusma