logo_internetmedia.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

banner-ijsselhallen-weblogzwolle-dec-2016.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Berkum naar tobbend Hul...
Zwolle - Koploper Berkum sp...
Klimaatverandering acti...
Blijft een mooie discussie,...
Berkum naar tobbend Hul...
Hulzensche Boeren - vv Berk...
Zondag koeien in Zwolle...
als je het zo zegt, dan kli...
Berkum naar tobbend Hul...
Ik voorspel 7-3
Klimaatverandering acti...
@Pik maar dan moet je ook a...
Auto op de kop in sloot
Valt me mee hoe weinig onge...
Het centrum van Zwolle ...
@s Als je het nou zou hebb...
Klimaatverandering acti...
[quote]Ik denk dat je tegen...
Zondag koeien in Zwolle...
tja.... koeien in de wei,...
Klimaatverandering acti...
regels regels pak ...
Berkum met moeite voorb...
nou nou nou mensen, de club...
Zondag koeien in Zwolle...
he is dat mijn neefje Koe D...
Primark opent deuren in...
Het valt mij ook op dat er ...
Auto op de kop in sloot
Net hun rijbewijs en denken...
Auto op de kop in sloot
Tja, kost ook niets om de p...
Berkum met moeite voorb...
Kneuzenclub met totaal geen...
Auto op de kop in sloot
stuurfout.... ammehoela.......
Primark opent deuren in...
Hopelijk wordt de boel de k...
Primark opent deuren in...
En de kinderen in Banglades...
Het centrum van Zwolle ...
dat blok beton is nog een e...
Berkum met moeite voorb...
Het tafelvoetbaltoernooi wa...
3 contractverleningen b...
Mag trouwens ook niet hopen...
Het centrum van Zwolle ...
En stop eens met al die hor...
Elektrische auto’s dele...
Erg mooi initiatief! Ik mo...
Het centrum van Zwolle ...
Er moet inderdaad eerst een...
Klimaatverandering acti...
Onze planeet verandert voor...
Denk mee over maatregel...
Een alleengaande betaa lt o...
Klimaatverandering acti...
We willen een versnelling m...
Rode Kruis zoekt collec...
@Co de Rood Wat bedoel je ...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Uitgelicht tijdens World Press Photo
woensdag 29 maart 2017 15:01
Zwolle - Donderdag 30 maart is fotojournalist Jeroen Swolfs te gast in Uitgelicht. Deze speciale editie vindt plaats tijdens World Press Photo en daarom wijkt de gastcollegereeks van de opleiding Journalistiek ditmaal uit naar de Grote Kerk in Zwolle.

Jeroen Swolfs ging na zijn opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam als fotojournalist aan de slag. Hij richtte zich voornamelijk op politieke en maatschappelijke onderwerpen en hij deed opdrachten voor de Volkskrant, Amsterdam Weekly en het Rijksmuseum.

 
Berkum naar tobbend Hulzense Boys
woensdag 29 maart 2017 10:51
Zwolle - Koploper Berkum speelt zaterdag uit bij Hulzense Boys, dat vorig jaar via de nacompetitie naar de 1e Klasse D promoveerde maar daar alle moeite heeft om zich staande te houden. De ploeg uit Nijverdal bivakkeert nu op de laatste plek, al is de afstand tot de nacompetitieplaatsen nog steeds te overbruggen. "We mogen daar natuurlijk geen punten laten liggen, want de concurrentie zit ons op de hielen," beseft Berkum-middenvelder Mehran Ali Pour Asli. "Winst is daar dus ook weer superbelangrijk, maar we zijn al een hele tijd heel gedreven bezig en we hebben vertrouwen in eigen kunnen."

Hulzense Boys, dat dit seizoen nog maar twee keer won en alle andere 17 duels als verliezer afsloot, nam in de winterstop afscheid van trainer Jurgen Kok en stelde Bert-Jan Heins als diens vervanger aan. De resultaten bleven onder de maat, maar vorige week werd toch duidelijk dat Hulzense Boys niet onderschat mag worden. Hoewel er toen met 3-2 werd verloren bij Go-Ahead Kampen had dat heel anders af kunnen lopen. Ondanks het feit dat Hulzense Boys-verdediger Marcel van Gaal noodgedwongen als keeper moest spelen namen de bezoekers de leiding door een dropkick van Hulusi Yilmaz. Na rust kwam de thuisclub langszij via een penalty en vlak voor tijd scoorde Go-Ahead de 2-1. Daarmee was Hulzense Boys echter nog niet geslagen, want even later zorgde Peter Stiekema voor 2-2 en leken de Boys, ondanks alle personele tegenslag, een verdiend punt te gaan pakken. Direct daarna ging Go-Ahead echter, na een ongelukkig handsgeval, via een tweede penalty tóch met de winst strijken. Die volgens velen ‘gestolen overwinning' drukte Hulzense Boys bovendien op de laatste plaats omdat concurrent De Esch wél drie punten pakte....

 
Beth Hart voor solo-show naar Zwolle
woensdag 29 maart 2017 10:13

Zwolle -Zwolse theaters en Hedon presenteren woensdag 25 oktober Beth Hart in de Rabozaal van Theater De Spiegel. Met haar ijzersterke oeuvre bestaande uit een mix van blues, jazz, soul en rock, gepaard met haar dynamische stemgebruik wist ze live flink indruk te maken. Zowel op Zwarte Cross, Paaspop en Bospop als afgelopen najaar in een uitverkochte Heineken Music Hall. Dit najaar zal ze met haar solo-show de zaal van Theater De Spiegel vullen met pure passie en emotie. Kaartverkoop start vrijdag 31 maart via zwolsetheaters.nl 

bethhart01__0662_edit_2017.jpg 

Eén van de meest oprechte artiesten ter wereld is wat ons betreft zonder twijfel de Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart. Een liveshow van "the ultimate female rockstar", zoals Blues Magazine haar typeert, is een avond op sleeptouw door haar uitgebreide oeuvre dat bol staat van invloeden uit de blues, jazz, soul en rock. Met natuurlijk dat altijd verleidelijke rauwe randje dat zo kenmerkend is voor de voor een Grammy genomineerde zangeres. Laatste wapenfeit: Fire On The Floor ontving lovende recensies en won de titel beste album van het jaar op de European Blues Awards.

 
Zwolse ‘Passion’ op Goede Vrijdag
woensdag 29 maart 2017 9:55

Zwolle - Zwolle heeft z'n eigen Passion, op Goede Vrijdag 14 april in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel. Zanggroep Koorbizniz Oosterwind heeft delen uit het lijdensverhaal gekozen en die verbonden met zeven Nederlandstalige popliederen en teksten. Zo ontstaat een nieuw vorm gegeven lijdensverhaal. Iedereen is welkom om 19.30 uur in deze bijzondere viering. De toegang is gratis.

passion_zwolle_2017.jpg 

 

Koorbizniz Oosterwind is geïnspireerd door de jaarlijkse Passion op televisie. Ook in de Oosterkerk wordt verbinding gemaakt tussen het lijdensverhaal van Jezus en Nederlandstalige popmuziek. Door het gebruik van hedendaagse liederen brengt de zanggroep het lijdensverhaal dichtbij de actualiteit.Tijdens de uitvoering worden delen uit het lijdensverhaal voorgelezen. Deze evangelielezingen worden afgewisseld met verbindende teksten, geschreven door ds. Jan Woltinge.

 

 
Vandaag meer bewolking en zo af en toe regen
woensdag 29 maart 2017 9:52

Zwolle - Er blijft vandaag veel bewolking hangen en af en toe valt er wat regen, die een buiig karakter heeft. In de loop van de dag wordt het vanuit het zuiden op steeds meer plaatsen droog en breekt de zon af en toe door. 

weerfoto-30-maart-2017.jpg
Hasselterdijk
 
Bij een matige, zuidwestelijke wind, is het nog steeds zacht voor de tijd van het jaar. Het wordt maximaal 12 graden op de Wadden, tot 16 graden in het ZO. Morgen meer zon en 15 tot 21 graden!

 

 
Zondag koeien in Zwolle weer naar buiten
dinsdag 28 maart 2017 22:27

Zwolle - Zondag 2 april a.s. springen de koeien van melkveehouder Harold van Vilsteren weer voor het eerst naar buiten. Na een lange winter op stal kunnen de dieren weer vers gras eten. Wie van deze jaarlijkse koeiendans wil meegenieten, is welkom.

20150411_koeiendans_3411.jpg 

De eerste keer dat de koeien na de winter naar buiten gaan, zijn de dieren meestal uitgelaten. Ze rennen, springen en dansen van blijheid. Daarom wordt dit ook wel de koeiendans genoemd. Enkele honderden mensen zijn daar in Zwolle jaarlijks bij aanwezig. Om 1 uur gaan aanstaande zondag de staldeuren open en springen de ruim honderd runderen het weiland in. Vanaf 12 uur kunnen de koeien van dichtbij in de stal bekeken worden. Ook kan daar gezien worden hoe de koeien met de melkrobot worden gemolken. De boerderij staat aan het Roodhuizerpad 1 in Zwolle. Dit is vlak achter het Isalaziekenhuis. Wanneer u met de auto komt is het een zijstraat van de Kuijerhuislaan. Vanwege de verwachte drukte wordt verzocht op de fiets komen.

 
Auto op de kop in sloot
dinsdag 28 maart 2017 22:24

Zwolle - Dinsdagavond is een auto door stuurfout te water geraakt op de Werkerlaan. Hier hielden 2 jongens een nat pak aan over. De jongens reden over de Werkerlaan komende uit stadshagen. Maar ter hoogte van de Hasselterweg ging het fout.

170328_nat_pak_na_slippartij001-2.jpg

De bocht werd te ruim genomen en hierdoor raakten zij in een slip en kwamen tussen de Werkerlaan en Hasseltweg op de kop in de sloot. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder en bijrijder onderzocht maar zij hadden geen letsel overgehouden aan de glijpartij. De ouders van de jongens kwam ter plaatse en hebben de jongens opgevangen. Nadat Wolves de auto uit de sloot had gehaald hebben ze nog wat bezittingen uit de auto gehaald.

170328_nat_pak_na_slippartij003-2.jpg
170328_nat_pak_na_slippartij008-2.jpg
170328_nat_pak_na_slippartij007-2.jpg
Meer foto's via lees verder...

 
Regio Zwolle roept Den Haag op
dinsdag 28 maart 2017 17:24

Zwolle -Om in de Regio Zwolle economisch nog verder te kunnen groeien wordt er samen één ambitieuze agenda gemaakt en nog meer gebruik gemaakt van de bijzondere werkhouding van de mensen in de regio. Raden en staten worden meer betrokken en de financiën moeten steviger worden geregeld.

Dit zijn enkele opbrengsten van de Proeftuin Regio Zwolle waaraan de Regio Zwolle samen met vijf andere regio's in Nederland heeft gewerkt.
De resultaten van het initiatief Proeftuin Regio Zwolle zijn op 27 maart tijdens de Conferentie ‘Beproefd, gedurfd, versneld' in Den Haag gepresenteerd door gedeputeerde Eddy Van Hijum. Burgemeester Henk Jan Meijer, voorzitter van de Regio Zwolle, heeft namens de zes proeftuinregio's een gezamenlijk statement aangeboden aan ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksaangelegenheden [BZK], Vereniging Nederlandse Gemeenten [VNG] en InterProvinciaal Overleg [IPO] en om steun uit Den Haag gevraagd.

 
Verhaal Selma Wijnberg krijgt plek in synagoge
dinsdag 28 maart 2017 17:20

Zwolle - Het bijzondere en indrukwekkende verhaal van Selma Wijnberg krijgt een eigen plek. Een plek op het vrouwenbalkon van de synagoge als onderdeel van de bestaande educatieve tentoonstelling van het Joods cultuurhistorisch erfgoed van Zwolle en omgeving. Selma's verhaal wordt daarmee onderdeel van het Zwols-Joodse verhaal.

In 2016 is de Stichting Judaica Zwolle gestart met het realiseren van een plek voor het verhaal van Selma Wijnberg. Haar gevangenschap in vernietigingskamp Sobibor, haar ontsnapping na de opstand, haar vlucht en haar onderduik zijn hoofdstukken uit een persoonlijke geschiedenis, maar getuigen ook van de uitsluiting, de oorlog en de neiging tot vernietiging die van alle tijden lijkt te zijn. De kille ontvangst bij terugkeer in Nederland is pijnlijk en beschamend en staat helaas niet op zichzelf. Voor alle betrokken organisaties staat het doorgeven van het verhaal van Selma aan volgende generaties centraal, opdat haar verhaal nooit wordt vergeten. De invalshoek educatie sluit niet alleen aan bij de bestaande tentoonstelling, maar ook bij het feit dat Selma in de Verenigde Staten actief over haar ervaringen aan jonge mensen op scholen heeft verteld.

 
Joël van Moerkerk clubkampioen Mossel-Boot
dinsdag 28 maart 2017 17:12

Zwolle - Joël van Moerkerk heeft zich zondag in de WRZV-hallen gekroond tot clubkampioen van karateclub Mossel-Boot. Hij rekende in de finale van de open klasse af met Chevaro Bosveld, terwijl Tom Helbers als derde eindigde. Bij de dames ging de winst in diezelfde klasse naar Marciana Bosveld, die Merel Landman en Zohra Rahimi achter zich wist te houden.

In de WRZV-hallen werd er zondag niet alleen gestreden om de clubkampioenschappen, ook werden er enkele onderscheidingen uitgereikt. Joël van Moerkerk kreeg de bokaal voor de 'karateka van het jaar', onder meer vanwege zijn nationale titel en diverse internationale prijzen. De aanmoedigingsprijs ging naar Lex Krishnadath, terwijl ook Hennie Zomer in het zonnetje werd gezet. Hij kreeg een onderscheiding, omdat hij al 35 jaar trainer en examinator is bij de Zwolse karateclub. Hij kreeg de prijs uit handen van Vincent Boot, die hem ook bedankte voor zijn vele werk voor Budo Stichting Boot.

 
Klimaatverandering actief bestrijden
dinsdag 28 maart 2017 16:22

Zwolle - Het bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) heeft directielid Henk Post vrijgemaakt om als programmaleider een impuls te geven aan de eerder dit jaar vastgestelde nota DuurzaamDOEN. Deze is erop gericht actief werk te maken van duurzaam werken en een structurele bijdrage te leveren aan de circulaire economie. "We willen een versnelling maken met onze rol in het bestrijden van de klimaatverandering en het oplossen van de gevolgen ervan", zegt bestuurder Hans de Jong van WDODelta. "Om daar hard aan te trekken en sturing aan te geven, is Henk Post hiervoor de juiste persoon. Met zijn kennis en ervaring gaan we stappen zetten. Daarvan ben ik overtuigd."

henk_post2.jpg 

"Henk is al jaren één van de drijvende krachten achter het verbeteren van ons waterbeheer en het oplossen van de gevolgen van de klimaatverandering", gaat De Jong verder. "De laatste jaren heeft hij samen met onze medewerkers gewerkt aan innovaties die bijdragen aan het oplossen van de oorzaken. et is onze ambitie om in 2025 energieneutraal te werken. We willen de energie en grondstoffen uit ons afvalwater terugwinnen en geschikt maken voor hergebruik. Ook willen we ons maaisel van dijken en oevers en onze bagger waardevol maken voor nieuwe producten." 

 
Man steekt autobanden lek
dinsdag 28 maart 2017 14:00
Zwolle - Op 9 en 30 januari 2017 werden tot twee keer toe de 4 banden van de auto van aangeefster op de oprit van haar woning in de wijk Aa-landen te Zwolle door een onbekend persoon lek gestoken. Van de dader zijn camerabeelden opgenomen. Op 3 juli 2016 werden er door dezelfde dader varkensvleesresten gedeponeerd op de auto van aangeefster. Ook werden er resten van varkens door de brievenbus gestopt. Het lijken zeer doelgerichte acties te zijn geweest. Wie kent of herkent deze man? Bel gratis met de tiplijn van de politie 0800-6070. Wilt u anoniem blijven? Bel dan gratis met Bel-M via 0800-7000.
 
Elektrische auto’s delen in Zwolle
dinsdag 28 maart 2017 13:42

Zwolle - Natuur en Milieu Overijssel zoekt vijf Zwolse testrijders die elektrisch rijden en autodelen willen uitproberen. Deze testrijders rijden twee jaar lang voordelig de gloednieuwe 100% elektrische e-Golf. Het is de bedoeling dat de testrijders hun auto zoveel mogelijk delen met andere Zwollenaren.

Natuur en Milieu Overijssel wil in samenwerking met Natuur & Milieu dat zoveel mogelijk mensen elektrisch rijden ontdekken en zoekt nu ook testrijders in Zwolle. Eerder lanceerde Natuur & Milieu deze actie in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen en Arnhem, waar tientallen mensen zich al aanmeldden als testrijder en zo kennismaakten met elektrisch rijden. "Uit de praktijk blijkt dat rijders van elektrische auto's de beste ambassadeurs van elektrisch rijden zijn. Zwolle telt straks eigenlijk vijf rijdende showrooms", aldus Geertje van Hooijdonk, Hoofd Programma's bij Natuur & Milieu.

 
Leerlingen treden op als raadsleden
dinsdag 28 maart 2017 12:53
Zwolle - Zo'n 22 leerlingen van Landstede MBO spelen op woensdag 29 maart 2017 in de raadszaal van het stadhuis van Zwolle het Democratiespel. Tijdens dit spel kruipen ze in de huid van een raadslid en gaan ze een beslissing nemen over een (fictief) voorstel van het college van B en W over openbaar vervoer en verkeersveiligheid.

Raadslid voor even wethouder
Martijn van der Veen, fractievoorzitter CDA, verzorgt bij de start van het Democratiespel een welkomstwoord en treedt tijdens het spel op als wethouder. Het Democratiespel duurt van 09.00 uur tot 11.00 uur. Een moderator van ProDemos, Huis voor democratie en rechtsstaat, begeleidt het Democratiespel.
 
Hilarische sprookjesmusical voor volwassenen
dinsdag 28 maart 2017 12:39

Zwolle - Sprookjes zijn nooit meer hetzelfde na het zien van Stephen Sondheim's Into The Woods. PIT Producties haalt met veel trots deze Broadway-klassieker terug naar Nederland. Het script is volledig opnieuw vertaald door Jeremy Baker en de voorstelling is geregisseerd door Gijs de Lange. Het sprookjesbos wordt bij deze productie gevuld met een topcast bestaande uit Paul Groot, Elise Schaap, René van Kooten, Esther Maas, Lone van Roosendaal, Guido Spek, Jeremy Baker, Wart Kamps, Brigitte Heitzer, Laus Steenbeeke, Roosmarijn van Bohemen, Esther Floor en Mirjam de Rooij. Into The Woods is op vrijdag 14 april in Theater De Spiegel in Zwolle.

cast.jpg
Sterrencast met o.a. Paul Groot, Lone van Roosendaal, René van Kooten, Brigitte Heitzer en Guido Spek 

Into The Woods
Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze de onwaarschijnlijke spil te vormen in de beroemde sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar wat is de prijs voor het Lang en Gelukkig waar iedereen op hoopt? En zijn heksen, wolven en reuzen wel de grootste bedreiging voor je geluk? Deze sprookjesmusical-voor-volwassenen geeft je een geheel nieuwe kijk op de bekende sprookjes en zet je tegelijk flink aan het denken over het begrip ‘Lang en gelukkig'.

 
Wethouder Jan Brink opende Week van het Geld
dinsdag 28 maart 2017 12:16

Zwolle - Wethouder Jan Brink opende, samen met bankdirecteur Rabobank IJsseldelta Alexander van de Koevering, de Zwolse Week van het Geld. Dat deden zij op maandagochtend 27 maart met het geven van een gastles aan groep 7/8 van basisschool De Paperclip in Zwolle (Stadshagen). Als quizmasters namen zij de klas mee in de wereld van het geld door middel van de Cash Quiz.

image00038_1.jpg 

In de week van 27 tot en met 31 maart 2017 vindt de Week van het geld plaats. Een nationale projectweek voor leerlingen in het basisonderwijs waarin ze op een speelse manier leren omgaan met geld. Financiële professionals geven in die week op basisscholen gastlessen en er is een boeiend lespakket voor scholen beschikbaar.

 
Babyspullen voor Roma moeders gevraagd
dinsdag 28 maart 2017 12:02

Zwolle -  Op initiatief van Karin Kodden gaat het Borstvoedingscentrum Zwolle babyspullen in zamelen voor hulporganisatie Mission Possible. Met de inzameling zal het Baby-Box programma van Mission Possible in Bulgarije worden ondersteund.

img_0578.jpg 

In het Baby-Box project worden dozen met benodigdheden voor moeder en baby uitgedeeld aan jonge vrouwen. In Bulgarije gaat het vooral om Roma-vrouwen die vaak al op erg jonge leeftijd voor de eerste keer moeder zijn geworden. De dozen bevatten niet alleen verzorgingsproducten en kleding voor de baby maar ook educatief materiaal voor de moeder. Medische zorg en voorlichting zijn een belangrijk onderdeel van het project. Op die manier wordt voorkomen dat Roma-meiden al op erg jonge leeftijd moeder worden, iets wat binnen de Roma-cultuur vaak voorkomt.

img_0037.jpg 

 
3 contractverleningen bij PEC Zwolle
dinsdag 28 maart 2017 11:21
Zwolle - PEC Zwolle heeft de opties in de contracten van aanvoerder Bram van Polen, jeugdexponent Kingsley Ehizibue en Tsjechisch jeugdinternational Josef Kvída gelicht. Hun aflopende contracten zijn met één seizoen verlengd, waardoor ze ook komend seizoen in Zwolle onder contract staan.

Verder is PEC Zwolle in gesprek met Dirk Marcellis en Danny Holla om te praten over hun toekomst. De club neemt afscheid van doelman Kevin Begois. Formeel heeft de club alle drie de contracten opgezegd, waarmee het voldoet aan de wet- en regelgeving bij aflopende contracten. Hierbij is de werkgever verplicht vóór 1 april duidelijkheid te verschaffen. Omtrent de huurlingen gaat PEC Zwolle nog in gesprek met de diverse clubs en de spelers over hun toekomst.

 
Primark opent deuren in Zwolle
dinsdag 28 maart 2017 11:11

Zwolle - Vanaf dinsdagochtend 10 uur kunnen Zwollenaren en mensen uit de wijde omgeving dan eindelijk hun hart ophalen bij Primark Zwolle. Oktober 2014 kondigde Weblog Zwolle de komst van de populiere Ierse winkelketen aan. Woensdag 15 april 2015 werd er gestart met de sloop van het Bankgebouw van Straaten en de Tijlpanden en de nieuwbouw aan de Melkmarkt.

img_2206.jpg 
Foto's: Arjen van der Zee

De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 4088 m² en bestaat uit 3 verdiepingen die zijn gevuld met de laatste modetrends voor het hele gezin, inclusief schoenen, accessoires, lingerie en een collectie voor huis- en interieur. Er staan 212 paspoppen, er zijn 47 paskamers en 42 kassa's.

img_2209.jpg

img_2231.jpg

img_2191.jpg

 
Het weer: Eerst zonnig, later wat bewolking
dinsdag 28 maart 2017 0:00

Zwolle - Woensdag wordt een zonnige dag. Aan het einde van de dag komt bewolking vanuit het zuiden binnen drijven waar mogelijk een bui uit kan vallen. Bij een matige zuidwestenwind wordt het 19 graden.

weerfoto-29-maart-2017.jpg
Holtenbroekerdijk

Woensdag is er meer bewolking en kan er wat regen vallen. De temperatuur komt bij een matige zuidwestenewind uit op maximaal 15 graden.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 45 van 9654

Nieuwstips Weblog Zwolle

OpenDag

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

banner-140-120.gif  

Toegang
Wat is er te doen?
woensdag 29 maart:
WRZV Voetbal
woensdag 29 maart:
Club Cele
woensdag 29 maart:
Arbopositief
woensdag 29 maart:
Club Cele
woensdag 29 maart:
Theaterconcert From Tucs...
donderdag 30 maart:
Ignas van Schaick
donderdag 30 maart:
Thursty Tunes
donderdag 30 maart:
Kunst vh rouwen
donderdag 30 maart:
Handwerken
donderdag 30 maart:
Matthijs de Blois
donderdag 30 maart:
Netwerkwijzer
donderdag 30 maart:
Rapper en zanger Jonna F...
vrijdag 31 maart:
Fietsavontuur
vrijdag 31 maart:
David Jagger
vrijdag 31 maart:
Rock & soulband The Gran...