banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Nationaal Integratiedin...
[quote]Bericht door Zwollee...
Nationaal Integratiedin...
Welkom in ons land http...
Nationaal Integratiedin...
Ah daar kont de zelfbenoemd...
Nationaal Integratiedin...
Dezelfde drogredenen en taa...
Een (brand)veilige kraa...
Wat een ontzettend leuk een...
Nationaal Integratiedin...
Vind het ranzig om eten wat...
Buurtinitiatieven maken...
Hondenpoep is toch gewoon v...
Nationaal Integratiedin...
Ja inderdaad Jasper_Bos, me...
Nationaal Integratiedin...
Ja inderdaad Jasper_Bos, me...
Nationaal Integratiedin...
De linkse moraalridders zij...
Nationaal Integratiedin...
Nooit inhoudelijk op het on...
Nationaal Integratiedin...
Ja, dat hoedje is wel bijna...
Nationaal Integratiedin...
@Tsja, het hoofddoekje was ...
Buurtinitiatieven maken...
Als het er verzorgd uitziet...
Nationaal Integratiedin...
Jasper Bos en meer nicks di...
Nationaal Integratiedin...
Japser, anders moet je even...
D66: groen terug voor k...
Lijkt me een makkelijk te b...
Nationaal Integratiedin...
We leven niet in Noord-Kore...
Nationaal Integratiedin...
Zal dezelfde kleuter zijn d...
Nationaal Integratiedin...
Ik post nauwelijks meer hie...
Nationaal Integratiedin...
Maar je moet niet net doen ...
Nationaal Integratiedin...
@Bernard, gelukkig is het n...
Nationaal Integratiedin...
@Tsja, "Japser" reageert co...
Buurtinitiatieven maken...
Wat een kul en weggegooide ...
Nationaal Integratiedin...
Reageer je nu onder verschi...
Nationaal Integratiedin...
Ik gaf de voorbeelden om aa...
Nationaal Integratiedin...
Ja maar dan moeten ze wel n...
Nationaal Integratiedin...
vooruitlopend op de grote n...
Nationaal Integratiedin...
Klopt Tja, bij nader inzien...
Nationaal Integratiedin...
Ik lul niks Japser: ook die...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Start dijkversterking in 2020
dinsdag 26 september 2017 21:35

Zwolle - Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaat in 2020 aan de slag met 7,5 kilometer van de, soms onzichtbare, stadsdijken in Zwolle. Dit besloot het waterschapsbestuur tijdens haar vergadering op 26 september. De stadsdijken beschermen de stad tegen water uit het Zwolle IJsselkanaal en het Zwartewater.

Een dijkversterking kreeg de voorkeur van het bestuur boven het alternatief om een kering aan te brengen in het Zwartewater. Dit advies is eerder al voorgelegd aan de gemeente Zwolle, provincie Overijssel en Rijkswaterstaat. In goed overleg hebben de partners gezamenlijk ingestemd met deze keuze. De huidige dijken zijn te laag, niet stevig genoeg of er stroomt te veel water onder door. Samen met bedrijven, verenigingen, bewoners én de partners onderzocht het waterschap de afgelopen twee jaar wat de beste manier is om Zwolle ook in te toekomst te beschermen tegen hoogwater: een dijkversterking of een kering in het Zwarte Water.

 
Herdenking bij oorlogsmonument Engelse Werk
dinsdag 26 september 2017 17:47
Zwolle - Bij het oorlogsmonument in park Het Engelse Werk in Zwolle wordt dinsdag 3 oktober een korte herdenkingsplechtigheid gehouden. In 1944 werden op deze plek zes mensen gefusilleerd.

In 2001 werd in het park het monument opgericht ter nagedachtenis aan de slachtoffers. De nabijgelegen basisschool De Brug heeft het monument geadopteerd. Tijdens de plechtigheid, die begint om 10.30 uur, zijn leerlingen van de school actief betrokken. Wethouder René de Heer woont de plechtigheid bij namens de gemeente Zwolle en legt bloemen bij het monument. 

 
Viaa biedt beste HBO opleidingen van Nederland
dinsdag 26 september 2017 17:45
Zwolle - De opleidingen Verpleegkunde, Social Work en Godsdienst-Pastoraal Werk van Hogeschool Viaa zijn beoordeeld als de beste hbo-opleidingen van Nederland. Dat staat in de Keuzegids Hbo 2018 die vandaag is verschenen.

De Keuzegids beoordeelt elk jaar alle hbo-opleidingen in Nederland. De opleidingen Verpleegkunde, Social Work en Godsdienst-Pastoraal Werk zijn de beste voltijdopleidingen in hun categorie. Daarnaast mogen deze opleidingen het komende jaar ook de titel ‘Topopleiding 2018' voeren. De opleiding Pabo van Viaa is geëindigd op een vijfde plaats (categorie noord) met een score van 74. Dat is een stijging van vier punten ten opzichte van vorig jaar. In de categorie kleinere hogescholen staat Viaa op de vierde plaats (particuliere instellingen niet meegerekend).

 
Afsluiting seizoen Muziek aan het Plein
dinsdag 26 september 2017 17:40
Zwolle - Op zondag 8 oktober sluit Muziek aan het Plein haar seizoen af met een enorme knaller. De band Ain't No Foo gaat het Assendorperplein op de kop zetten. Vanaf 14:00 uur rockt deze vijf-koppige Foo Fighters coverband in de muziektent.

De vijf ervaren muzikanten uit Zwolle en omstreken van de groep Ain't No Foo doen exact wat je van ze verwacht; een harde, rauwe en rockende show neerzetten met hits van de bekende band Foo Fighters. Nummers als 'Everlong', 'All my life' en 'My Hero' komen voorbij. Vanaf 14:00 uur begint het optreden om het jaar van Muziek aan het Plein in stijl af te sluiten. De entree is zoals altijd gratis! De Enk en Eureka zijn open voor de drankjes en de hapjes. 

 
Buurtinitiatieven maken Zwolse straten groener
dinsdag 26 september 2017 12:54

Zwolle - 27 buurtinitiatieven uit Zwolle maakten afgelopen zaterdag hun straat groen tijdens Burendag. Hierbij stopten zij ruim 20.000 bloembollen in de grond. Deze biologische bloembollen met blauwe druifjes, tulpen, sieruien en boerenkrokussen zijn goed voor bijen en vlinders. Naast bloembollen legden zij ook struiken, bankjes, planten, een insectenhotel en fruitbomen aan. De kerngroep van Groene Loper Zwolle ondersteunde deze initiatieven met de aanvraag voor financiën bij het Oranje Fonds.

groeneburendag1.jpg
Foto's: Erik de Kruijf  

In juli ondersteunde Groene Loper Zwolle 27 buurtinitiatieven met hun financiële aanvraag bij het Oranje Fonds om afgelopen zaterdag tijdens burendag hun straat te vergroenen. Ook konden deze initiatieven via Groene Loper Zwolle een uitgebreid bloembollenpakket van 1.000 biologische bloemen aanschaffen. Deze bloembollen van blauwe druifjes, sieruien, boerenkrokussen en tulpen zijn goed voor bijen en vlinders. In totaal hebben de deelnemende initiatieven uit Zwolle afgelopen zaterdag ruim 20.000 bloembollen in de grond gepoot. Daarnaast legden zij ook struiken, bankjes, planten, een insectenhotel en fruitbomen aan. En uiteraard waren er op bijna alle locaties leuke kinderactiviteiten, een straatbarbecue en veel koffie en taart.

groeneburendag2.jpg 

groeneburendag3.jpg 

 
Grootste oefening dijken sinds hoogwater 1995
dinsdag 26 september 2017 12:39

Zwolle - Langs de grote rivieren in Nederland vindt in de week van 25 tot en met 29 september 2017 de grootschalige crisisoefening ‘Deining & Doorbraak' plaats. Om goed voorbereid te zijn op een situatie van extreem hoog water in de rivieren, oefent Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) met vier andere waterschappen, veiligheidsregio's, Rijkswaterstaat Oost Nederland, het Watermanagement Centrum Nederland (WMCN) en het ministerie van Defensie. Het is voor het eerst sinds het hoogwater van 1995 dat op deze grote schaal wordt geoefend met zo veel betrokken instanties.

knipsel.jpg 

In 1995 bedreigden hoge waterstanden in de rivieren de dijken en polders. In het rivierenland moesten bijna een kwart miljoen mensen evacueren. Gelukkig is er sindsdien veel verbeterd. Dijken zijn versterkt, rivieren kregen de ruimte. Ook de crisisbeheersing veranderde, net als de organisatie ervan. n Deining & Doorbraak oefenen de vijf waterschappen, drie veiligheidsregio's, Rijkswaterstaat Oost Nederland en het ministerie van defensie voor het eerst gezamenlijk en met een gedeeld crisismanagementsysteem.

 
Een (brand)veilige kraamtijd
dinsdag 26 september 2017 12:22

Zwolle - Ouders die de geboorte van hun kind in de maand oktober aangeven bij gemeenten in Overijssel en Gelderland krijgen een koffer met daarin brandveiligheidinformatie. In het kader van de Nationale Brandpreventieweken 2017 reiken brandweer en gemeente de koffertjes uit.

badeend.jpg 

In oktober 2017 vinden de jaarlijkse Brandpreventieweken plaats met als motto: ‘Hé, doe de deur dicht!'. In de provincies Gelderland en Overijssel is gekozen om aan jonge en aanstaande ouders extra aandacht voor brandveiligheid te vragen. Ruim 80 gemeenten doen aan de actie mee.

 
Het weer: Eerst mist,later zon en wolken
dinsdag 26 september 2017 0:00

Zwolle - Dinsdag start bewolkt en mistig. In de loop van de ochtend komt de zon er wat doorheen. In middag is er kans op een bui. Bij een matige oostenwind wordt het maxiaal 18 graden.

weerfoto-26-september-2017-koestraat.jpg
Koestraat

Ook woensdag start mistig maar heeft de zon het meer voor het zeggen in de middag. Bij een matige zuidoostenwind wordt het maximaal 20 graden.

 
Windesheim opnieuw hoog in Keuzegids HBO
maandag 25 september 2017 23:59
Zwolle - Hogeschool Windesheim staat wederom op de tweede plaats in de Keuzegids HBO. Het aantal ‘topopleidingen' is gestegen van zes naar dertien.

Voor het vierde jaar op rij is de kwaliteit van de opleidingen bij hogeschool Windesheim gestegen. In het onderzoek van Keuzegids HBO scoort Windesheim 67,5 punten: twee punten hoger dan afgelopen jaar. Daarmee is Windesheim qua aantal punten de grootste stijger in de categorie grote hogescholen en net als afgelopen jaar de op één na beste grote hogeschool van Nederland. Henk Hagoort, voorzitter van het College van Bestuur van Windesheim: ‘Niet eerder scoorde Windesheim zo hoog als dit jaar. Een resultaat om trots op te zijn en een groot compliment aan alle docenten en medewerkers die zich iedere dag inzetten voor persoonlijk en vernieuwend onderwijs voor onze studenten'.

 
Heel Zwolle Kookt!
maandag 25 september 2017 20:33

Zwolle - Als onderdeel van het project ‘Geef je Buurt een Boost' organiseert sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte op zondag 1 oktober 2017 van 14.00 tot 17.00 uur ‘Heel Zwolle Kookt!'. Sociale eetinitiatieven koken hier samen voor de buurt. Deelnemers zijn onder andere De Appeltaartfabriek, Eureka, De Abdij en Gift City. Locatie is het Assendorperplein, het plein voor wijkcentrum De Enk.

rvh_foodfestival_alkmaar_9459_persbericht.jpg

De entree is gratis en de gerechten zijn relatief laag geprijsd. Er is ook muziek. Dj-duo Easylovers draait dansbare platen, gezellige meezingers en hits van toen. Kom dus vooral langs en doe mee! Resto VanHarte wil lekker en gezond uit eten gaan bereikbaar maken voor alle mensen in de samenleving. Overal in Nederland worden foodfestivals georganiseerd, maar deze worden door hun opzet en prijzen vaak vooral bezocht door mensen met een goed inkomen. Resto VanHarte wil deze ervaring toegankelijk maken voor iedereen. Heel Zwolle Kookt! is dan ook laagdrempelig in opzet en in prijzen. Het is dé plek voor buurtgenoten om elkaar te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Wil jij je buren leren kennen? Schuif gezellig aan!

 
Buurttuin in Assendorp krijgt vorm
maandag 25 september 2017 20:26

Zwolle - Zondag 24 september is begonnen met een buurttuin op de hoek Hardesteinstraat/Assendorperdijk (tegenover de Jeruzalemkerk) in Zwolle (Assendorp). De tuin komt er op initiatief van Lieke Teunis-van Diepen, bewoonster van een van de Zaagtandwoningen aan de Ten Oeverstraat. De buurt wilde graag wat doen met het stuk grond waar tot afgelopen zondag alleen gras groeide en honden poepten.

1.jpg
2.jpg

Zowel de gemeente als grondeigenaar SWZ reageerden enthousiast. Ruim 15 enthousiaste bewoners staken daarom de schop in de grond voor wat uiteindelijk een echte pluktuin voor de buurt moet worden. Zondag zijn witte en rode bessenstruiken, aarbeien, kruiden en een appelboom gepland. Het begin is er. De buurttuin ligt in het overgangsgebied tussen de dichte bebouwing van Assendorp en de groene ruimte van Park de Wezenlanden. In dit gebied staan de zogenoemde Zaagtandwoningen die deel uitmaken van een bijzonder bouwproject uit de jaren '50. Het gebied kenmerkt zich door een open stedenbouwkundige structuur met veel aandacht voor openbaar groen.

 
Voorleesactie Dag van de Duurzaamheid
maandag 25 september 2017 20:19

Zwolle - Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag lezen bestuurders, agrariërs, vrijwilligers, opa's en oma's, vaders en moeders en medewerkers uit Zwolle voor aan leerlingen van de groepen 1 t/m 8 uit het basisonderwijs. De studenten van Duurzame PABO hebben speciaal hiervoor het boek ‘De Wereld van Voedsel' geschreven.

Wil jij ook voorlezen? Meld je dan aan bij Natuur en Milieu Overijssel. Wij koppelen je aan een school, je krijgt het voorleesboek thuisgestuurd en een handleiding vol praktische tips.  10 oktober 2017 is het weer de Dag van de Duurzaamheid. De dag start met het voorlezen van een duurzaam verhaal op duizenden basisscholen. We nodigen je graag uit om mee te doen aan de voorleesactie. Uiteraard blijft het niet bij voorlezen alleen. Het verhaal biedt aanleiding om met de leerlingen in gesprek te gaan over gezonde voeding en duurzaam voedsel. Zo leren kinderen alles over eten. Over groenten, fruit, vlees en zuivel. En over de herkomst en smaak van voedsel. Ze bewustmaken van gezonde, duurzame én lekkere keuzes, en ze die leren maken. Zodat iedereen bewuster eet. In en buiten school.

 
Tweede stadsgesprek over schone energie
maandag 25 september 2017 20:16
Zwolle - Op woensdag 4 oktober vindt het tweede stadsgesprek Energie(k)! over schone energie in Zwolle plaats. Denk je mee? Belangstellenden voor deelname aan dit gesprek kunnen zich aanmelden via www.zwolle.nl/stadsgesprek.

Zwolle wil in 2050 energieneutraal zijn. Ook heeft Zwolle de ambitie om in 2025 de CO2-uitstoot ten opzichte van 1990 met een kwart te verminderen én een kwart van het energiegebruik op duurzame wijze op te wekken. Het gaat dus zowel energie besparen als over het opwekken van schone energie.
 
Nationaal Integratiediner bij Deltion
maandag 25 september 2017 17:43
Zwolle - Op 12 oktober organiseren studenten van het Deltion College het Nationale Integratiediner. Dit staat voor het leren kennen van andere culturen en in contact komen met mensen buiten je omgeving. Het wordt een gezellige avond waarbij er lekker gevarieerd gegeten kan worden en de gezelligheid niet ontbreekt!

Elke gast neemt zelf een gerecht mee naar keuze. Zo draagt iedereen zijn steentje bij en kun je andere soorten gerechten leren kennen die je normaal niet snel zelf zou maken. Tijdens het eten zal er muziek zijn en zal er een spel gespeeld worden om met elkaar in contact te komen. Lijkt het u leuk om aanwezig te zijn bij dit jaarlijkse diner? Dan kunt u zich opgeven voor 1 oktober via het volgende mail adres: integratiediner@deltion.nl 

 
Start bouw appartementen Dijkstraat
maandag 25 september 2017 17:39

Zwolle - Met het plaatsen van het laatste fundament gaven gedeputeerde Monique van Haaf, directeur deltaWonen, Evert Leideman en wethouder Nelleke Vedelaar het startsein voor de bouw van 37 sociale huurappartementen aan de Dijkstraat. Een bijzonder bouwproject omdat het appartementencomplex op het bovendek van de parkeergarage wordt gebouwd. Schutte is de partij die de appartementen in opdracht van deltaWonen realiseert.

start.jpg
start1.jpg

De appartementen krijgen 1 of 2 slaapkamers en zijn bijzonder energiezuinig. De appartementen krijgen geen gasaansluiting, en er komen zonnepanelen op het dak. De appartementen worden medio 2018 opgeleverd. De parkeergarage is tijdens de bouw gesloten en wordt bij de oplevering voor alleen voor abonnementhouders opengesteld. De provincie Overijssel stelt vanuit de regeling Vitaliteit en ruimtelijke identiteit een bedrag van € 200.000,- beschikbaar voor het aanleggen van een binnentuin en bijpassend hekwerk. 

artist_impression_friesewal.jpg 

 
Binnenstad beter bereikbaar voor iedereen
maandag 25 september 2017 17:33

Zwolle - Stadsentree Willemskade is de afgelopen maanden compleet gereconstrueerd en is weer helemaal klaar voor de toekomst! Met het symbolisch vrijmaken van de nieuwe busbaan op de heringerichte Willemskade, gaf wethouder Michiel van Willigen een signaal aan de gedeputeerde Bert Boerman aan, om met een Overijsselse bus richting de toekomstige busbrug te rijden.

foto_binnenstad.jpg

Dit vond plaats op maandagmiddag 25 september 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst met bewoners en samenwerkende partners, ter gelegenheid van de succesvolle afronding van het project Bereikbare Binnenstad. De herinrichting van de Willemskade is het laatste project van de gemeente Zwolle om de binnenstad via de westelijke entrees beter bereikbaar te maken. Hiervoor zijn de Katerdijk (2012-2013), Burgemeester Roelenweg (2014) en Pannekoekendijk (2015) en Harm Smeengekade (2015) grondig aangepakt en mooier gemaakt. Het Zwolse stadshart is nu beter bereikbaar voor iedereen, het verkeer kan beter doorstromen en het gebied oogt mooier en groener.

 
Start verkoop kavels Werkeren
maandag 25 september 2017 13:51

Zwolle - De gemeente start op 26 september 2017 met de verkoop van 6 kavels voor vrijstaande woningen in Carré in de buurt Werkeren (Stadshagen). Inschrijven kan tot en met 18 oktober. Een mooie kans voor iedereen die wel eens denkt over het zelf bouwen van een huis. De kavels variëren in grootte van 466 tot 530 m2. De grondprijzen liggen tussen 202.989 en € 230.868. De buurt Werkeren is vernoemd naar het gelijknamige kasteel, dat eeuwen geleden op deze plek te vinden was.

tekening_5-_170815_beeld_fase_2.jpg

De historie van het gebied is een inspiratiebron geweest bij het vormgeven van de wijk. Werkeren heeft verschillende gezichten. Bijvoorbeeld het Havezatepark met zijn parkachtige omgeving met slingerlaantjes, statige individuele woningen en kleine woonblokken. Carré heeft juist meer een dorps karakter door woningen pal aan de straat en veel groen naast en achter de bebouwing. Aan de oostkant van de wijk is een zorgcluster gerealiseerd, een complex van gebouwen voor meerdere zorgaanbieders in een groene omgeving. Aan de zuidkant maakt een mooi stadspark met kunst en speelse waterpartijen rondom de opgravingen van het oude kasteel, de wijk helemaal af. Mochten er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er loting plaats op donderdag 19 oktober. Wilt u meer weten over de kavels, neem dan contact op met mw. C. Bredewout, telefoon 038-498 2867 of kijk op www.zwolle.nl/kavels.

 
D66: groen terug voor kappen bomen Grote Kerk
maandag 25 september 2017 13:48

Zwolle - Maandag 25 september is er een debat in de gemeenteraad over de toekomst van de Grote Kerk. Voorgesteld wordt de kerk te verbouwen. Hiervoor moeten een aantal bomen op het Oude Kerkplein gekapt worden. D66 wil dat het verdwijnen van deze grote bomen gecompenseerd wordt in de binnenstad. En vraagt het college of zij hiertoe bereid is. "Groen is erg belangrijk voor de stad. Het heeft meerdere functies en naast het tegengaan van hitte en de opname van water is een groene stad met grote bomen gewoon heel erg mooi," aldus fractievoorzitter Sonja Paauw.  

D66 wil monumenten bewaren voor de toekomst. Ook wil D66 een levendige binnenstad waar veel te doen is én ontwikkeling en kansen voor iedereen in Zwolle zijn belangrijk vindt de partij. "De plannen voor de Grote Kerk dragen daar aan bij. Het kerkgebouw zoals voorgesteld in de plannen heeft de potentie een fantastische ontmoetingsplek te worden voor iedereen, voor alle Zwolleraren. Wij zien het voorstel dus zitten. Het is echter wel erg zonde dat er grote bomen voor moeten sneuvelen. Daar hebben we moeite mee," zegt Sonja Paauw. Dat het college de verbinding vanaf Museum de Fundatie met de rest van de stad wil maken lijkt voor de hand liggend. Geen dichte rots midden in de stad, maar een open en zichtbare toegang vindt D66. D66 vraagt maandag aan het college of zij bereid is nieuwe bomen te plaatsen of te zorgen voor andere compensatie in de vorm van verticale tuinen of zichtbare daktuinen. Daarbij is ook een goede herinrichting van het Grote Kerkplein zelf belangrijk.

 
Geen rolstoeltoegang in trein Zwolle-Leeuwarden
maandag 25 september 2017 10:38
Zwolle - Rolstoelreizigers die met de intercity van Zwolle naar Leeuwarden willen komen van een koude kermis thuis. Al maanden is het Zwolse perron 7 voor rolstoelen ‘geblokkeerd', zegt NS. Rolstoelassistentie bij in- of uitstappen is niet mogelijk. En dus moeten mindervaliden omreizen, met forse reistijdverlenging, ongemak en ergernis tot gevolg. Onduidelijk is hoe lang de situatie nog gaat duren. Bizar, vindt PvdA-Statenlid Hans Nooter. Hij wil dat NS opheldering geeft over de problemen en zo snel mogelijk met een oplossing komt.

"Mensen die in een rolstoel zitten moeten net als ieder ander met de trein of de bus kunnen reizen," zegt Nooter. "Dat is toch niet teveel gevraagd? Het is ronduit bizar dat rolstoelers maandenlang wordt gevraagd om te reizen. Zonder duidelijkheid over wat nu het probleem is, en zonder dat er een oplossing in beeld lijkt. Denk je eens in dat ‘valide' passagiers zo lang in ongerief zouden zitten, het land zou te klein zijn."
 
Het weer: Afwisselend zon en wolken
maandag 25 september 2017 0:00

Zwolle - Maandag gaat de ochtendmist over in bewolking. Tussen de wolkenvelden door schijnt de zon zo nu en dan. Bij een matige noordoostenwind wordt het maximaal 20 graden.

weerfoto-25-september-2017-holtenbroek.jpg
Holtenbroek

Ook dinsdag start mistig waarna zon en wolkenvelden elkaar afwisselen. Mogelijk valt er een kleine bui. Bij een matige oostenwind wordt het maximaal 19 graden.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 45 van 10929

Nieuwstips Weblog Zwolle

Windesheim Zwolle

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
dinsdag 26 september:
Buren met Bomen
dinsdag 26 september:
Natuurlijk Samen gaat ‘b...
dinsdag 26 september:
Dijken van Wijken
woensdag 27 september:
Training Pesten of plage...
woensdag 27 september:
Stoffenspektakel
woensdag 27 september:
Urinetown
donderdag 28 september:
Social Impact Day
donderdag 28 september:
Longpunt Zwolle
donderdag 28 september:
Joseph Wresinski Cultuur...
donderdag 28 september:
Iedereen kan lezen
vrijdag 29 september:
The Boxer Rebellion
vrijdag 29 september:
Cinema op het Celeplein
vrijdag 29 september:
Autismecafé Zwolle
vrijdag 29 september:
Stand Up Comedy
vrijdag 29 september:
Diezer Keukentafel