banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Rekenfout in rapport vl...
Wanneer er enkel chartervlu...
Berkum naar onbekend Aj...
Moet nog wel even gezegd he...
Rekenfout in rapport vl...
Om in de afweging economie-...
Rekenfout in rapport vl...
Fair point, Pieter. Wat ste...
Rekenfout in rapport vl...
Je vind het rationeel om he...
Rekenfout in rapport vl...
Wat ik probeer over te bren...
Berkum naar onbekend Aj...
Op een slof en een oude voe...
Rekenfout in rapport vl...
KlaasJan, het valt me op da...
Berkum naar onbekend Aj...
Succes Berkum en neem die d...
Ervaring en vernieuwing...
Wat is een relifoob ?
Rekenfout in rapport vl...
Feit is dat er onjuiste cij...
Ervaring en vernieuwing...
@Bernard zeker hou ik van g...
Rekenfout in rapport vl...
Ach, het kan allemaal best ...
Ervaring en vernieuwing...
Tja, ik weet niet of het aa...
Ervaring en vernieuwing...
Hee Janna, een nieuwe relif...
Ervaring en vernieuwing...
Nou RietPluim, jouw reactie...
Ervaring en vernieuwing...
Nou Zwollee, het duurde bij...
Rekenfout in rapport vl...
https://zembla.bnnvara.nl/n...
Rekenfout in rapport vl...
Nee apekool, het betreft ee...
Ervaring en vernieuwing...
Tsja, je zou toch denken da...
Rekenfout in rapport vl...
KJ: je haalt er een heleboe...
Rekenfout in rapport vl...
Ik ben niet somber, alhoewe...
Rekenfout in rapport vl...
Klaas jan, Er spreekt een ...
Rekenfout in rapport vl...
Met een enkel snoepje of ee...
Rekenfout in rapport vl...
Nee hoor Riet. Ik vraag mij...
Gemeente start proef me...
Het grote nadeel bij deze p...
Rekenfout in rapport vl...
Klaas Jan, Je bent wel hee...
Rekenfout in rapport vl...
Regeren is vooruit zien. La...
Rekenfout in rapport vl...
Ja, doe ik ook regelmatig i...
Rekenfout in rapport vl...
Wat ik niet snap is dat men...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Hoogbejaarde man vermist in Zwolle
maandag 2 februari 2015 23:53

Zwolle - Sinds maandagavond wordt in Zwolle een dementerende man van 80 jaar vermist.

De hoogbejaarde man is uit Zwolle-Noord van huis vertrokken op Sparta fiets met geel frame. De man heeft grijs haar en draagt een legerkleurige jas met leren kraag en gebreide grijze handschoenen. Hebt u tips? Bel 112!

 
Leroy Labylle op huurbasis naar MVV
maandag 2 februari 2015 23:32
Zwolle - PEC Zwolle-speler Leroy Labylle wordt de rest van het huidige seizoen verhuurd aan MVV.
 
Het elftal uit Maastricht staat momenteel op de zeventiende positie in de Jupiler League met 20 punten uit 22 gespeelde wedstrijden. Voor zijn komst naar Zwolle speelde de Belgische speler ook al voor MVV. Hij scoorde voor dit elftal toen vier keer in 46 duels. Labylle kwam voor PEC Zwolle in totaal zeven keer in de Eredivisie in actie. PEC Zwolle wenst de Belg veel succes bij MVV.
 
Burgernet ingezet voor vermist meisje in Zwolle
maandag 2 februari 2015 21:25
Zwolle - Maandagvond 2 februari kregen deelnemers een bericht van Burgernet in verband met een meisje dat sinds maandagmorgen wordt vermist.

Het is een 12 jarig meisje dat maandagmorgen naar school is vertrokken vanaf de Gouwe, echter is zij daar nooit aangekomen. Zij heeft lang zwart haar, stevig postuur, draagt een wijnrood donsjack en een zwarte legging, in het gezicht heeft het meisje een moedervlek. Mocht u haar gezien hebben of weten waar zij verblijft dan kunt u bellen met de politie.

UPDATE: het meisje is terecht! 

 
Tomás Necid terug naar PEC Zwolle
maandag 2 februari 2015 19:04

Zwolle - Tomás Necid keert terug in Zwolse dienst. De spits, die tijdens de eerste seizoenshelft al voor de Zwollenaren uitkwam, heeft van CSKA Moskou een transfervrije status gekregen waarop PEC Zwolle alert anticipeerde. Necid blijft zodoende een half jaar langer actief in de Hanzestad en staat dus tot de zomer van 2015 onder contract bij de Blauwvingers.

De Tsjechisch-international maakte in de eerste seizoenshelft indruk. Hij wist in 14 competitiewedstrijden 8 keer te scoren. In de KNVB Beker trof hij tweemaal doel in 3 duels. Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Het staat als een paal boven water, dat ik heel gelukkig ben met de terugkeer van Necid. Tijdens de eerste seizoenshelft heeft hij bewezen een absolute kwaliteitsinjectie voor ons elftal te zijn. De afgelopen periode heeft Necid geen wedstrijden gespeeld, vandaar dat hij 2 tot 3 weken nodig heeft om weer wedstrijdfit te raken."

 
Eli Babalj versterkt PEC Zwolle
maandag 2 februari 2015 16:45
Zwolle - PEC Zwolle heeft Eli Babalj per direct aan de selectie toegevoegd. De spits wordt het komende halfjaar gehuurd van AZ. Tevens heeft PEC Zwolle een optie tot koop bedongen. De 22-jarige aanvaller, die nog wacht op zijn officiële debuut in het Nederlands voetbal, speelde dit seizoen tien wedstrijden bij Jong AZ. De voetballer wist in zijn tien duels voor de Alkmaarders maar liefst acht keer het net te vinden. Babalj heeft de Australische nationaliteit, maar bezit ook over een Bosnisch paspoort.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Babalj werd enkele jaren terug als groot talent naar Nederland gehaald. Alleen zit hij bij AZ momenteel op een dood spoor. Eli stond van de zomer al hoog op ons wensenlijstje, maar van een overgang kwam het toen niet. Ik ben blij dat het de club nu wel gelukt is hem te contracteren, want ik verwacht dat hij voor ons van meerwaarde kan zijn.

 
Politie : minder misdrijven, meer verdachten
maandag 2 februari 2015 13:45

Zwolle - Het is in 2014 veiliger geworden in de politie-eenheid Oost-Nederland. Het aantal misdrijven daalde met tien procent en het aantal verdachten dat werd afgehandeld, steeg met negen procent. Vooral het aantal woninginbraken, straatroven en overvallen daalde fors. Deze trends zijn in alle districten van de eenheid zichtbaar. Dit blijkt uit de voorlopige cijfers over 2014. De cijfers werden op maandag 2 februari gepresenteerd door de heer Stoffel Heijsman (politiechef Oost-Nederland) alsmede de heer Hubert Bruls (regioburgemeester Oost-Nederland) en de heer John Lucas (plaatsvervangend hoofdofficier van justitie in het arrondissement Oost-Nederland.

klpd_1.jpg 

Het is het tweede jaar dat de politie nationaal is georganiseerd en ook in Oost-Nederland als één geheel werkt. “We zijn een grote organisatie die op dit moment wordt opgebouwd en ik ben daarom blij dat we ondanks alles, de veiligheid in onze steden, dorpen en buurten zien toenemen”, zegt politiechef Stoffel Heijsman. “Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het succes niet alleen aan de politie te danken is. We werken samen met onder meer gemeenten, het openbaar ministerie en burgers en het succes mag dan ook mede aan hen worden toegeschreven. Maar dat doet niets af aan de inzet en de expertise van de politiemensen, die telkens weer beschikbaar en inzetbaar zijn voor de aanpak van problemen in buurten en wijken, naast het beslag dat de reorganisatie van de politie legt op medewerkers en organisatie”.

 
Handbalheren verliezen nipt in Wijchen
maandag 2 februari 2015 12:25

Zwolle - Afgelopen zondag speelden de mannen van Zwolle tegen het eerste van The Flyers in Wijchen. Helaas was de lange reis naar Wijchen zonder veel resultaat, want de eindstand was 18-17 in het voordeel van the Flyers. Uit eerdere resultaten (21-13 uit, 18-18 thuis) bleek dat het een lastige opgave zou worden om de heren uit Wijchen te verslaan, dus de heren gingen niet overmoedig de wedstrijd in.

The Flyers begon sterk en stonden al snel op een 2-0 voorsprong. Het eerste antwoord van Zwolle kwam in de vorm van Lesley Rigter. Zo bleef Wijchen een tijdje op een kleine voorsprong, maar aan het einde van de eerste helft liepen ze verder uit tot een ruststand van 12-7. De boodschap in de rust was actiever verdedigen en elkaar helpen om de aanvallen van the Flyers te kunnen stoppen. Na de rust begon Zwolle met frisse moed, maar het leek op een verlenging van de eerste helft. Vanaf de stand van 16-12 begonnen de heren in te lopen tot 16-15 door drie goals van Bart Kroeze. Het einde van de tweede helft werd heel spannend en zelfs coach Erwin van der Meij zorgde voor een goal! In de slotfase werd helaas een break niet benut en zo konden de Zwollenaren het niet gelijk maken. Uiteindelijk werd de einstand 18-17 en werden de handen geschud in de sporthal.

 
Mooie winst voor handbaldames tegen CVO
maandag 2 februari 2015 11:57

Zwolle - Afgelopen weekend stond de wedstrijd tegen de dames 1 van CVO op het programma. Na drie wedstrijden op rij verloren te hebben, waren de handbaldames van S.V. Zwolle gebrand op een overwinning op CVO.

"We wisten dat het een zware pot ging worden, de thuiswedstrijd was immers ook maar met één punt verschil gewonnen. En CVO is altijd al een geduchte tegenstander geweest. Na een flinke peptalk in de kleedkamer voorafgaand aan de wedstrijd, gingen de dames vol gezonde spanning warmlopen en klaarmaken voor de wedstrijd". Vanaf het begin was duidelijk dat beide ploegen de winst mee naar huis wilden nemen en zou het weer een wedstrijd worden die gelijk op ging. Zwolle wilde graag, zoals afgesproken, het eigen snelle spel gaan spelen. CVO begon vanuit het midden met een schot, welke door een geweldige redding van keepster Taylor Onderberg gestopt werd. De dames gingen hierna in een snelle tegenaanval, wat resulteerde in een doelpunt van Despina Englezos, die met een mooie strakke bal werd aangespeeld door Nienke Reumer; de score was geopend.

 
JenaXL klaar voor Beneluxfinale First Lego League
maandag 2 februari 2015 11:32

Zwolle - Het wedstrijdteam NXTgen, bestaande uit leerlingen van de middelbare school JenaXL in Zwolle, behaalde op 28 november 2014 de eerste plek tijdens de regiofinale van de First Lego League bij het Deltion College. Het team kwalificeerde zich samen met nog twee teams uit de regio voor de Beneluxfinale van de First Lego League in Eindhoven op 7 februari.

Het is de vijfde keer dat een groep leerlingen van JenaXL mag deelnemen aan de Beneluxfinale.  Mede hierdoor is er binnen de school veel expertise aanwezig. Leerlingen uit de bovenbouw helpen nieuwe teamleden een weg in de wereld van programmeren en construeren.  Team NXTgen is volop aan het voorbereiden voor de Beneluxfinale. Na de regiofinale zijn de leerlingen aan de slag gegaan met de tips die ze van de verschillende jury’s op het Deltion hebben meegekregen. Daarnaast hebben ze het robotprogramma verbeterd en zijn er missies toegevoegd. Zaterdag 7 februari gaan ze in een door Techniektalent.nu gesponsorde bus naar Eindhoven om samen met 49 andere teams te strijden om de Champion’s award.

 
Munten en sieraden gevonden bij inbreker
maandag 2 februari 2015 11:08

Zwolle - De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van verschillende munten en sieraden die zijn gevonden bij een inbreker. De inbreker is op 18 januari op heterdaad betrapt aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. In zijn zakken had hij toen diverse munten en sieraden waarvan de politie het vermoeden heeft dat ze van diefstal afkomstig zijn. Van wie de spullen zijn is nog onbekend.

 

Wie herkent zijn of haar eigendommen? Neem dan contact op met het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070.

 
IKEA Zwolle start met feestelijke openingsweek
maandag 2 februari 2015 10:24

Zwolle - Het aftellen is begonnen en de spanning stijgt… Tijdens de openingsweek van 18 tot en met 22 februari zijn er veel spectaculaire openingsaanbiedingen. Deze aanbiedingen gelden alleen in de winkel, zo lang de voorraad strekt. En: maximaal 4 stuks per persoon. Weblog Zwolle nam in december al een kijkje .

schermafbeelding_2015-02-02_om_09.25.08.png

De nieuwste en meest duurzame IKEA winkel van Nederland is, op de inrichting en enkele details na, inmiddels zo goed als klaar. Op woensdag 18 februari 2015 opent IKEA Zwolle om 10.00 uur officieel de deuren voor het grote publiek. Vanaf deze dag biedt het woonwarenhuis alle inwoners van Zwolle en in de wijde omgeving volop wooninspiratie en slimme oplossingen voor een beter en duurzamer leven thuis. De winkel trakteert de hele dag op hapjes, muziek en bijzondere prijzen. Iedereen die samen met een vriend of vriendin als Zweed verkleed komt, maakt bovendien kans op een cadeaupas t.w.v. 100 euro. Ook de rest van de week is het feest. Tot en met 22 februari is er van alles te doen in de winkel. Van speciale aanbiedingen en lekkere hapjes tot inspiratieworkshops en leuke activiteiten voor kinderen zoals een speurtocht.

 
Herinneringsdag hoogwater 1995 bij Zwolle
maandag 2 februari 2015 10:06

Zwolle - Op zaterdag 31 januari vond de landelijke Herinneringsdag hoogwater plaats. Deze dag werd georganiseerd om stil te staan bij de kritieke hoge waterstand in de grote rivieren in 1995 en evacuaties in bepaalde gebieden. Ook werd deze dag aangegrepen om het programma Ruimte voor de Rivier in de etalage te zetten. Dit programma vindt zijn basis in de hoge waterstanden in 1995 die aantoonden dat de grote rivieren om meer ruimte vragen. Het Waterschap Groot Salland nam deel met de Ruimte voor de Rivierprojecten in Zwolle en Deventer.


zwolle.jpg 

In Zwolle wandelden bijna 100 bezoekers door het projectgebied van de Uiterwaardvergraving Scheller en Oldeneler Buitenwaarden. Na een korte presentatie bij verzamellocatie De Nieuwe Bierton, werden de bezoekers per huifkar naar de Scheller en Oldeneler Buitenwaarden gebracht. Daar werd met een uiterwaardwandeling het projectgebied verkend en werd op verschillende ‘stops’ uitleg gegeven over het project. Ook vertelden bewoners hun persoonlijke verhaal over hoe het was om in 1995 in de uiterwaarden te wonen en wat de impact van Ruimte voor de Rivier op hun leven is. Gezien de enthousiaste reacties en vele vragen, kijkt het waterschap ook in Zwolle terug op een geslaagde dag.

 
GroenLinks wil einde aan ganzenjacht
maandag 2 februari 2015 10:05

Zwolle - GroenLinks in Provinciale Staten wil dat het provinciebestuur van Overijssel haar jacht op ganzen definitief stopt. De rechter heeft onlangs het beleid van de provincie geschorst. GroenLinks eist dat het schietbeleid definitief van tafel gaat. ‘Overijssel heeft eerder al de natuur in Overijssel aangetast door de Ecologische Hoofdstructuur hardhandig toe te takelen, en nu richt het bestuur het vizier op dieren in de natuurgebieden. Volstrekt onacceptabel. Direct in de prullenbak met deze ongebreidelde ganzenjacht’ aldus fractievoorzitter Robert Jansen van GroenLinks.

Het provinciebestuur van Overijssel heeft recent laten weten zelfs de jacht op (trek)ganzen toe te staan in natuurgebieden, zonder enig zicht van de provincie daarop. Een blanco cheque voor de jagers dus. De Vogelbescherming meldt dat het jachtbeleid in strijd is met internationale wetgeving. En dat terwijl de provincie verantwoordelijk is voor de Overijsselse natuur. Hoewel de rechter onlangs dus het Overijsselse schietbeleid tijdelijk buiten werking heeft gesteld, lijkt het provinciebestuur voornemens, vast te houden aan haar beleid. Daarmee zou zij de enige provincie in Nederland zijn met zo’n slecht natuurbeleid. Een eerder landelijk ganzenakkoord werd getorpedeerd door de landbouwlobby. Het provinciebestuur van Overijssel kiest met haar beleid kant voor die lobby en voor de jagers. GroenLinks kiest voor de dieren.

 
Het weer: af en toe kans op een bui
maandag 2 februari 2015 0:00

Zwolle - Maandag is er naast bewolking ook kans op een enkele winterse bui. Tussen de bewolking door kan af en toe de zon er even bijkomen. De maxima komen overdag uit op een graad of 5 bij een matige west- tot noordwestelijke wind.

01-02-2015_weerfoto__hanzeboog_.jpg

Hanzeboog 

Dinsdag is er aanvoer van winterse buien maar is er ook ruimte voor de zon. In de nacht gaat het vriezen met -1 graad. De wind komt uit noordwestelijke richting en is zwak van kracht, het wordt overdag 3 tot 5 graden. Woensdag is het weerbeeld vergelijkbaar met dat van afgelopen dinsdag. Overdag is er iets meer ruimte voor de zon maar het is de bewolking dat overheerst. Het blijft droog en de wind komt uit noordoostelijke richting en is zwak van kracht, overdag komen de temperaturen uit op circa 3 graden.

 
Overval op snackbar in Zwolle
zondag 1 februari 2015 23:58

Zwolle - Een (nog) onbekende man heeft zondagavond 1 februari een snackbar aan de Hobbemastraat overvallen. De man kwam rond 21.50 uur de snackbar binnen en bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. Hij maakte daarbij een geldbedrag buit. In de snackbar was tijdens de overval alleen een medewerkster aanwezig. De directe omgeving van de snackbar werd met lint afgezet. Het is de vijfde keer dat dit bedrijf te maken kreeg met een overval. Er werd een Burgernetactie gestart. 

Signalement: de lichtgetinte man is ongeveer 1.65 meter lang. Hij draagt een zwarte muts, een gewatteerde zwarte winterjas, een sjaal en een blauwe spijkerbroek. De buit heeft hij in een witte plastic tas gestopt en is in onbekende richting weggelopen. Na de overval heeft de politie een buurtonderzoek gedaan. Getuigen met informatie, die zich nog niet hebben gemeld, worden verzocht dit alsnog te doen. Dat kan via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

overvalsnackpointkolk-1038.jpg

overvalsnackpointkolk-1030.jpg 

 
Feestelijke receptie voor Stadsprins PEC I
zondag 1 februari 2015 23:56

Zwolle - Zondagmiddag ontmoette Stadsprins PEC I carnavalvierend Sassendonk. Diverse relaties, vrienden en persoonlijke bekenden kwamen in restaurant Urbana bijeen om hem en zijn adjudanten Linksbuiten en Rechtsbuiten te feliciteren met de benoeming als Stadsprins van Sassendonk. Op dezelfde locatie hield de Stadsjeugdprinses Prinses Britt I met haar adjudantes Lynn en Britt ook haar receptie. De receptie werd omlijst met dans van verschillende groepen dansmariekes en huisorkest Le Bombardon. De belangstelling was groot!

dsc_6567.jpg 

Talloze carnavalsverenigingen, groepen, kapellen en burgemeester Henk Jan Meijer en zijn 'adjudant' en wethouder Jan Brink van Zwolle waren deze middag bij de receptie aanwezig. De stadsprins werd overladen met medailles en cadeaus. Gelijktijdig aan deze receptie hield Jeugdprinses Britt I haar receptie. In een van de andere zalen van Urbana ontving zij als eerste Prins PEC I en zijn hof. Daarna trokken ook hier talloze verenigingen, groepen en kapellen aan haar voorbij.

dsc_6434.jpg 

dsc_6460.jpg

dsc_6635.jpg  

 
Winst zorgt voor clubrecord PEC Zwolle
zondag 1 februari 2015 17:27

Zwolle - PEC Zwolle heeft zondagmiddag met de elfde competitiezege van het seizoen een clubrecord gebroken. De elfde overwinning boekt de ploeg van trainer Ron Jans op bezoek bij FC Utrecht (0-2). ,,Je wint eigenlijk heel regelmatig in Utrecht, dan ben ik wel blij. Complimenten voor onze ploeg”, constateert Jans tevreden.

In het eerste half uur gebeurde er aan beide kanten maar heel weinig. Zowel Utrecht als PEC Zwolle slaagde er nauwelijks in om kansen bij elkaar te spelen. ,,Ik durfde bij rust wel een 0-0 in te vullen”, vertelde Jans. Sheraldo Becker was de enige met een kans, maar hij stuitte op de voeten van Robbin Ruiter. Na ruim een half uur spelen probeerde Becker het opnieuw van afstand, via Ruiter en de lat ging de bal over. Uit die hoekschop viel de Zwolse openingstreffer. Bart van Hintum bracht de bal opnieuw in, waarna Thomas Lam het openingsdoelpunt binnenprikte. Vlak voor rust was Ryan Thomas zelfs dichtbij de 0-2, maar hij stuitte oog in oog met Ruiter op de doelman van Utrecht.

 
Berkum en Staphorst spelen gelijk
zondag 1 februari 2015 17:23

Zwolle - Op sportpark Het Achterveen in Hattem hebben Berkum en hoofdklasser Staphorst zaterdag bij temperaturen rond het vriespunt met 0-0 gelijk gespeeld.

Het was al voor de tweede keer in een maand tijd dat beide ploegen in een vriendschappelijke wedstrijd de degens met elkaar kruisten. Enkele weken eerder ging Staphorst in Zwolle met 2-0 onderuit tegen eersteklasser Berkum. Het duel in Hattem werd gespeeld omdat bij zowel Staphorst als Berkum de competitiewedstrijd werd afgelast in verband met de weersomstandigheden. Het werd zaterdag een nuttige oefenwedstrijd, waarin beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd waren. Bij Berkum bleeft aanvaller Chris van der Meulen uit voorzorg langs de kant met lichte hamstringklachten, een ongemak waar hij ook in de oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Rohda Raalte al wat last van had.

 
Verwarde man op Schellerweg aangehouden
zondag 1 februari 2015 13:46
Zwolle - Een 21-jarige man uit Heerde werd op zaterdagmiddag 31 januari aangehouden op de Schellerweg. De man liep daar in een t-shirt en maakte een verwarde indruk. De man was kort daarvoor rijdend op een scooter gezien op de IJsselallee. Enige tijd later stond de man, volgens getuigen, met zijn hoofd liggend op het stuur van de scooter stil op de Bloksteeg.

Kort daarna werden de scooter en de jas van de man liggend aangetroffen bij de Hortensiatunnel. Bij de scooter lag ook een zakje met wit poeder, vermoedelijk harddrugs. Enige tijd later kreeg de politie een melding dat de man zwalkend over de Grenslaan liep. Politiemensen die ter plaatse gingen troffen de man daarna aan op de Schellerweg. De man werd meegenomen naar het bureau.

 
Het weer: op veel plaatsen droog
zondag 1 februari 2015 0:00

Zwolle - Zondag zijn er van tijd tot tijd opklaringen en is het op de meeste plaatsen droog. In de ochtend kan het in de regio nog glad zijn, in de middag komt de zon erbij. De maxima komen uit rond 3 graden bij een zwakke tot matige noordwestenwind.

31-01-2015_weerfoto__omgeving_kerkbrugje.jpg

Omgeving Kerkbrugje 

Maandag is er naast bewolking ook ruimte voor de zon. Af en toe kan er uit de aanwezige bewolking een winterse bui vallen. In de aankomende nacht gaat het iets vriezen waardoor de kans aanwezig is dat er autoruiten gekrabt moeten worden. Bij een zwakke tot matige westenwind wordt het overdag een graad of 5. Dinsdag lijkt het droog te blijven en wisselen bewolking en zon elkaar af. Er staat een zwakke wind uit west- tot noordwestelijke richting en het wordt 3 tot 5 graden.

 
<< Begin < Vorige 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Volgende > Einde >>

Resultaten 10126 - 10170 van 11119

Nieuwstips Weblog Zwolle

Windesheim Zwolle

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
vrijdag 20 oktober:
Nacht van het Vrouwenhui...
vrijdag 20 oktober:
Nederlandse Breidagen
vrijdag 20 oktober:
Griezelen in de Sassenpo...
zaterdag 21 oktober:
Soulcap
zaterdag 21 oktober:
Kerken als Podium
zaterdag 21 oktober:
College door filmdocent ...
zaterdag 21 oktober:
A, B, C druk jij ook mee...
zaterdag 21 oktober:
Martin Hendriksma
zaterdag 21 oktober:
Stadshagenrun
zaterdag 21 oktober:
Nederlandse Breidagen
zaterdag 21 oktober:
Griezelen in de Sassenpo...
zondag 22 oktober:
Beleef Zwolle met verhal...
zondag 22 oktober:
Jonny Lang
zondag 22 oktober:
Gidon Nunes Vaz
zondag 22 oktober:
Ik zie, ik zie...het mon...