banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Auto tot stilstand tege...
Alleen al de opmerking "'t ...
Auto tot stilstand tege...
Wat eeuwig zonde dat WLZ af...
Oplossingen voor hittes...
Klimaatsverandering (door d...
Auto tot stilstand tege...
Het zal vast een vrouw zijn...
Oplossingen voor hittes...
'n veertig derdejaars vmbo-...
Oplossingen voor hittes...
Ons klimaat veranderd weini...
Auto tot stilstand tege...
T mens was hoogbeijaard. Af...
Auto tot stilstand tege...
Wat een vooroordelen allema...
Auto tot stilstand tege...
Niet alle, Leonardo. Die va...
Auto tot stilstand tege...
Ech Bernard, je hebt gelijk...
Oplossingen voor hittes...
Prettig lezende: Ons klim...
Auto tot stilstand tege...
Moet iets anders zijn. Zoie...
Be Quick wint thuis van...
@ Teun it zijn allemaal s...
Auto tot stilstand tege...
De beelden staan al op dump...
Auto tot stilstand tege...
Zal idd wel een drankje he...
Verkeerschaos Willemska...
Ik merk wel dat er veel aut...
Verkeerschaos Willemska...
Hulde aan de gemeente Zwo...
Verkeerschaos Willemska...
Bovendien ver weg van de Wi...
Be Quick wint thuis van...
Uit welke jeugdopleiding he...
Auto tot stilstand tege...
Wat een idiote reactie soen...
Verkeerschaos Willemska...
H. van der Vegte, het lijkt...
Be Quick wint thuis van...
@ joppuh Mooi geschreven,...
Verkeerschaos Willemska...
De afsluitingen die in de w...
Auto tot stilstand tege...
tsja zal wel drank in het s...
Kleine apparaten voor i...
Dit jaar alleen van witte p...
'Rijden Zonder Invloed'...
Ja Ja mensen, ik heb boeren...
Be Quick wint thuis van...
Volkomen terecht. Met name ...
Berkum pakt magere wins...
Ahhhh het bier op en de gez...
Berkum pakt magere wins...
@code rood, ben benieuwd wa...
Kleine apparaten voor i...
nog even geduld joriss, waa...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Realisatie gedeelte van Breecamp-Oost vervroegd
dinsdag 11 april 2017 9:39

Zwolle - Het noordelijk gedeelte van Breecamp-Oost (Stadshagen) gaat eerder bebouwd worden dan oorspronkelijk gepland. Dit om in te kunnen spelen op de huidige grote woningvraag en om te kunnen voldoen aan de voor 2018 afgesproken woningbouwproductie.

De woningbouwmarkt trekt flink aan. Er is veel belangstelling voor projectmatige bouw en voor de vrije sector kavels zijn er meer inschrijvers dan beschikbare kavels. Gepland is in Stadshagen de komende tien jaar 3.000 woningen te bouwen, zo'n 300 per jaar. Aanvankelijk werd gedacht dit gedeelte van Breecamp-Oost niet eerder dan na 2023 te realiseren. Omdat het al jaren geleden grotendeels bouwrijp is gemaakt, is het mogelijk om hier in 2018 met de bouw van de woningen te starten. In 2008 zijn het stedenbouwkundig programma van eisen en een beeldkwaliteitsplan voor dit gebied vastgesteld. De realisatie is echter tijdens de woningbouwcrisis stilgevallen.

 
Het weer: Afwisselend zon en wolkenvelden
dinsdag 11 april 2017 0:00

Zwolle - Dinsdag is er mogelijk wat kans op regen, maar ook de zon laat zich zien. Bij een matige westenwind wordt het maximaal 14 graden.

weerfoto-11-april-2017-van-wevelinkhovenstraat.jpg
Van Wevelinkhovenstraat

Woensdag is het meest bewolkt met kans op regen. Bij een stevige westenwind wordt het maximaal 13 graden.

 
Bevrijdingsdag van Zwolle
maandag 10 april 2017 13:26
Zwolle - Omdat de Bevrijdingsdag van Zwolle op Goede Vrijdag valt, organiseren leerlingen van basisschool De Octopus dit jaar op donderdag 13 april 2017 om 09.00 uur een herdenking bij het door hen geadopteerde monument aan de Pilotenlaan in Zwolle-Zuid. Wijkwethouder Jan Brink woont de herdenking namens de gemeente bij. Leerlingen van de basisscholen Geert Grote en Koningin Emma verzorgen dezelfde dag om 11.00 uur een plechtigheid bij ‘hun' oorlogsmonument in het Ter Pelkwijkpark. Burgemeester Henk Jan Meijer woont namens de gemeente deze herdenking bij.

Leerlingen van de Octopus herdenken bij het monument aan de Pilotenlaan in het bijzonder de vliegers die zich voor onze vrijheid hebben ingezet. Aansluitend rond 0.30 uur vindt een bijeenkomst plaats op het onderwijsplein met een aantal gastsprekers. De Geert Grote school en Koningin Emmaschool organiseren jaarlijks een herdenkingsplechtigheid bij het monument aan het Ter Pelkwijkpark om de bevrijding van Zwolle te vieren. 

 
Omvangrijke reconstructie Willemskade van start
maandag 10 april 2017 13:19

Zwolle - Met het in werking zetten van een tekstkar hebben gedeputeerde Bert Boerman en wethouder Filip van As op maandagochtend 10 april een startsein gegeven voor de omvangrijke reconstructie van de Willemskade. De bijeenkomst vond plaats op de Willemskade, ter hoogte van de parkeergarage Emmawijk. Naar verwachting duurt de herinrichting tot eind augustus 2017.Er zal eénrichtingsverkeer gelden voor Westerlaan en Oosterlaan van 18 april tot eind augustus.

startsein_reconstructie_willemskade_door_gedeputeerde_boerman_en_wethouder_van_as_1.jpg  

Met de herinrichting van de Willemskade werkt de gemeente Zwolle verder aan de toekomst van de stad. Dit project is de laatste reconstructie aan de westzijde van de Zwolse binnenstad waarbij de al aangelegde busbanen worden aangesloten op de nog te bouwen busbrug. Het beoogde resultaat is een mooie stedelijke buitenruimte en een goede doorstroming voor al het verkeer. De reconstructie van de Willemskade is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Overijssel.

foto_1_wethouder_filip_van_as_tijdens_de_startbijeenkomst_voor_reconstructie_willemskade_1.jpg

foto_2_startbijeenkomst_reconstructie_willemskade.jpg

foto_3_startbijeenkomst_reconstructie_willemskade_1.jpg 

 

 
Spek je sportvereniging
maandag 10 april 2017 12:47

Zwolle - De winkeliers van Stadshagen delen maar liefst 5000 euro uit aan lokale sportverenigingen. Onze klanten kunnen beïnvloeden welke vereniging het grootste aandeel van die geldpot krijgt. En met het inleveren van zijn/haar stem maakt de klant ook nog eens kans op mooie prijzen. 

20171895_middelen_verenigingen_banner_640x320px_1.jpg

Stem & Win
Tijdens de actieperiode (18 april t/m zaterdag 27 mei) ontvang je in winkelcentrum Stadshagen bij besteding van minimaal 25 euro (supermarkten) en 10 euro (overige winkels) een stembiljet (maximaal 1 stembiljet per aankoop) waarmee je kunt stemmen op jouw favoriete lokale sportvereniging. De deelnemende verenigingen zijn (in willekeurige volgorde): handbalvereniging HV Travelbags, voetbalverenigingen CSV'28 en WVF, volleybalvereniging Voorsterslag, tennisvereniging TC'91, gymnastiekvereniging CGV Sparta, en korfbalvereniging CKV Sparta. Stemmen kan tot en met zaterdag 27 mei. Uit alle ingeleverde stembiljetten worden 25 winnaars getrokken. De hoofdprijs is een weekendje weg t.w.v. 500 euro. Het overige prijzenpakket bevat voor ongeveer 2500 euro aan prijzen. Op zaterdag 3 juni om 11.00u ontvangen de verenigingen hun cheque met het door hun gewonnen deel van de geldpot. Meteen daarna doen de 25 winnaars mee aan een vermakelijke prijsverloting. Ook toeschouwers maken kans op een leuke prijs, dus kom gezellig kijken. 

 
PvdA vraagt aandacht voor Assendorperstraat
maandag 10 april 2017 12:37
Zwolle - De PvdA Zwolle vraagt aandacht voor de problemen die spelen in de Assendorperstraat rondom fietsparkeren en straatverlichting. De winkelstraat is van groot belang voor de Zwolse wijk en daarom vraagt de PvdA het college om te komen met een actieplan.

De Assendorperstraat kronkelt met zijn diverse winkelaanbod dwars door de levendige wijk Assendorp. De straat is hét winkelgebied voor buurtbewoners, heeft daarnaast veel bijzondere winkels met een stedelijke functie en is ook nog eens een doorgaande route vanuit de stad. Al 65 jaar is er een winkeliersvereniging actief die zich inzet voor de uitstraling en kwaliteit van de winkelstraat.

 
Derde editie van Open Ton heel divers
maandag 10 april 2017 12:27

Zwolle - De derde editie van de 'Open Ton' werd vrijdagavond wederom een groot succes. Ook dit keer maakte een zeer divers gezelschap gebruik van dit unieke open podium.

img_5421_1.jpg Gina Maria in gesprek met Piet Wattèl

In de Nieuwe Bierton werd de avond op vakkundige en luchtige wijze gepresenteerd door Gina Maria. Zo had Piet Wattèl de eer om het spits af te bijten. Als singer-song writer bracht hij een drie-tal Nederlandstalige nummers ten gehore. Met deze zelf gecomponeerde en geschreven nummers bracht hij het publiek in een soms wat melancholieke stemming. Ook de jonge Lois Harmetink liet zien én horen over veel talent te beschikken. Samen met Noor Pleizier en Max Geritssen op gitaar, boeide zij de aanwezigen zichtbaar vanaf de eerste minuut. Van dit gezelschap zullen we in de toekomst ongetwijfeld nog veel horen. 

img_5423.jpg
Veel bezoekers... 

img_5433.jpg
Henk van Huisstede 

img_5443_1.jpg
Lois Harmetink  

 
Taxateur Arie Molendijk komt naar Zwolle
maandag 10 april 2017 11:35

Zwolle - De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam komt woensdag 26 april van 13.00 tot 16:00 uur naar de Grote of Sint Michaelskerk, Grote Markt 18 in Zwolle om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels voor het publiek op hun waarde schatten.

taxatiemiddag_met_arie_molendijk.jpg 

De heer Molendijk organiseerde destijds twee keer per jaar een veiling van oude en antieke boeken en was organisator van diverse boekenmarkten in den lande, zoals de Veluwse boekenmarkten. Molendijk is vooral gespecialiseerd in oude geschiedenis, topografie, (staten)bijbels en theologie. Ook oude foto's, ansichtkaarten en albums zijn welkom. Taxatie gebeurt zo mogelijk aan de hand van bewijsmateriaal uit recent verschenen veilingcatalogi. Een nauwkeurige vaststelling van de waarde van boeken is afhankelijk van de druk en van de staat waarin het boek verkeert. Met enige regelmaat komen er op dit soort taxatiedagen uiterst zeldzame werken voor de dag en soms duiken zelfs geheel onbekende boeken op.

oude_bibliotheek.jpg

 
Groene Loper zoekt locaties voor bloemenlint
maandag 10 april 2017 9:37
Zwolle - Op zaterdag 22 april leggen diverse groene initiatieven en andere maatschappelijke organisaties voor het derde jaar een bloemenlint aan door de hele stad. Dit doen ze om de bijen en vlinders een handje te helpen en om Zwolle kleurrijk te versieren. Ben jij betrokken bij een maatschappelijke organisatie, zoals een sportvereniging, school, verzorgingshuis of buurthuis, en heeft jouw organisatie nog een geschikte plek om onderdeel te maken van dit kleurrijke bloemenlint? Geef je dan voor 15 april op!

Ook al zijn veel mensen bang voor bijen, het zijn eigenlijk hele belangrijke dieren. Ze zorgen niet alleen voor honing, maar bestuiven ook onze landbouwgewassen. Dankzij de bijen kunnen wij bijvoorbeeld aardbeien en appels eten. Maar de bijen hebben het moeilijk omdat er steeds minder voedsel voor hen te vinden is. De oorzaak hiervan is onder andere een tekort aan wilde planten met bloemen waar bijen nectar en stuifmeel kunnen verzamelen. In de landbouw zien we monoculturen en in de steden worden tuinen betegeld. Om de bijen in Zwolle een handje te helpen, organiseren tientallen groene initiatieven en andere maatschappelijke organisaties op zaterdag 22 april de aanleg van een gezamenlijk bloemenlint door de stad.
 
Het weer: Afwisselend zon en stapelwolken
maandag 10 april 2017 0:00

Zwolle - Maandag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Mogelijk valt er een buitje. Bij een matige noordoostenwind wordt het maximaal 13 graden.

weerfoto-10-april-2017-thorbeckegracht.jpg
Thorbeckegracht

Dinsdag is het bewolkt met af en toe kans op wat zon. Mogelijk valt er wat regen. Bij een matige noordwestenwind wordt het maximaal 12 graden.

 
PEC Zwolle pakt een punt tegen Feyenoord
zondag 9 april 2017 17:05
Zwolle - Het is op het tandvlees, maar wat geeft het? PEC Zwolle viert het 2-2 gelijkspel tegen koploper Feyenoord als een overwinning. Zwolle komt weliswaar snel op een 2-0 voorsprong tegen de Rotterdammers, via Steven Berghuis repareert Feyenoord de schade. Desondanks blijft PEC Zwolle voor het vijfde jaar op rij thuis ongeslagen tegen Feyenoord. ,,We wilden de titelstrijd weer spannend maken, dat is gelukt", constateert aanvoerder Bram van Polen tevreden.

PEC Zwolle kwam flitsend uit de startblokken. Binnen een kwartier kwam het op een 2-0 voorsprong. Bij de 1-0, al na drie minuten, werd Queensy Menig diep gestuurd. Feyenoord-verder Eric Botteghin en de uitstormende doelman Brad Jones omspeelde Menig, voordat hij de bal in het lege doel prikte. Niet veel later zette Bram van Polen een combinatie op met Danny Holla. De aanvoerder kon zo doorlopen en de bal in de verre hoek schieten. ,,Zoveel kansen tegen Roda JC gemist en nu zijn de eerste twee kansen gelijk twee doelpunten. Ja, zo kan het ook", glimlachte Danny Holla na afloop. Na die sensationele openingsfase nam Feyenoord het heft in handen. De koploper zette Zwolle vast op eigen helft, al leidde dat niet tot veel grote kansen. De eerste de beste, halverwege de eerste helft, was wel direct raak. Steven Berghuis schoot de bal achter doelman Mickey van der Hart. De Zwolse goalie moest nog handelend optreden op pogingen van Dirk Kuyt, maar hield zijn doel tot de rust schoon.

 
Be Quick wint bij IJVV na zinderende wedstrijd
zondag 9 april 2017 13:37

Zwolle - In een wedstrijd waarin de score nog veel hoger had kunnen uitvallen heeft Be Quick drie belangrijke punten gepakt. Uit bij IJVV werd het 3-4, maar vooral de Be Quickers beleefden een spannend slot van de wedstrijd. Tegenstander IJVV heeft de laatste weken de nodige punten verzameld. De ploeg van trainer Eduard Lindeboom is daardoor bijna veilig. Voor de wedstrijd zien we nog de huldiging van Chiel Buikema, de meest bekende speler van IJVV. 250 wedstrijden in Heren 1, 159 doelpunten.

Ook Be Quick ontkwam in het verleden niet aan de scoringsdrift van Buikema. Be Quick pakte in de laatste twee wedstrijden vier punten en doet weer volop mee voor rechtstreekse handhaving. In de basis zien we Roan Admiraal, terug van een schorsing, en Jeffrey van der Vlist, teruggekomen van een blessure. Het veld is slecht bespeelbaar, maar Be Quick begint goed aan de wedstrijd en zal dat eigenlijk tot aan de rust vast houden. De toon wordt al in de 2e minuut gezet als de keeper van IJVV een bal mist. Chiel Buikema schiet de bal enkele minuten later in de handen van keeper Wibo van Dijk, maar daarna is het Be Quick dat IJVV grotendeels terugdringt op eigen helft. Floris Blom tikt bijna een vrije trap van Roan Admiraal binnen. Maar met name Sander Aarten en Jeffrey van der Vlist krijgen grote kansen als zij alleen op de keeper af kunnen gaan. Helaas weet Be Quick het net voor de rust niet te vinden.

 
Nederlaag WVF door mindere tweede helft
zondag 9 april 2017 10:49
Zwolle - De wedstrijd WVF-Den Ham was van te voren aangemerkt als zeer belangrijk voor beide ploegen die beide nog niet veilig zijn voor het eindigen op een plek op de ranglijst die leidt tot het spelen van promotie-degradatie wedstrijden. De selectie van WVF was er dan ook op gebrand deze keer niet op een vroege achterstand te komen, een feit waarop de ploeg de afgelopen weken patent leek te hebben. De eerste helft voetbalt WVF redelijk tot goed, al leidt dat ook niet direct tot veel gevaar voor het doel van Den Ham. In de 25e minuut volgt een pass door het midden van Michel Koning op de ijverige Brend Mellema, die onreglementair wordt gevloerd. De daarop volgende strafschop wordt door Peter van de Streek onberispelijk ingeschoten, 1-0. Den Ham is een paar keer gevaarlijk, kan een paar keer een balletje door het midden meegeven aan de lastige spitsen, maar dan is er steeds Dion Reijnen die de situatie doorziet en op kan lossen.

WVF houdt vervolgens controle over de wedstrijd en had vlak voor rust via Jari Bezembinder op 2-0 moeten komen, ware het niet dat de sterk spelende keeper van de gasten zijn ploeg in de wedstrijd houdt door de inzet van Bezembinder met de voet knap te keren. De rebound voor Mellema levert niets op waardoor de rust met een 1-0 voorsprong wordt bereikt. 

 
Het weer: Een aangename lentedag
zondag 9 april 2017 0:00

Zwolle - Zondag wordt een echt lekkere lentedag. Na wat ochtend mist gaat de zon uitbundig schijnen. Bij een matige zuidwestenwind stijgt de temperatuur naar zo'n 21 graden.

weerfoto-9-april-2017-waterstraat.jpg
Waterstraat

Maandag is het weer gedaan met de lente. Het is voornamelijk bewolkt met kans op een bui. Bij een matige noordwestenwind blijft het kwik steken op 13 graden.

 
Berkum geeft niets weg tegen Nunspeet
zaterdag 8 april 2017 19:08

Zwolle - Berkum heeft thuis met 3-0 van Nunspeet gewonnen, waarbij de bezoekers vrijwel geen enkele kans kregen. Omdat de concurrentie averij opliep sloeg de Zwolse koploper van de 1e Klasse D eindelijk een klein gaatje ten opzichte van de achtervolgers.

"In de eerste helft maakte Nunspeet het ons behoorlijk lastig, maar daarna hadden we het makkelijker. Maar iedere wedstrijd is er één en volgende week moeten we opnieuw vol aan de bak," bleef Berkum-trainer Arno Hoekstra voorzichtig. Coach Marcel Boudesteijn van Nunspeet vond dat zijn ploeg benedenmaats had gepresteerd. "De 1-0 was een blunder en dat gebeurde direct na rust wéér. Fouten op kinderlijk niveau! In de tweede helft was het gewoon dramatisch, je mag blij zijn dat het dan geen 6-0 wordt."

 
Langer zwemseizoen bij Openluchtbad Zwolle
zaterdag 8 april 2017 14:31

Zwolle - Het Openluchtbad aan de Ceintuurbaan in Zwolle is komend seizoen langer geopend. Het bad is dit jaar, als het weer het toelaat, open van zaterdag 13 mei tot en met 23 september. Daarmee wordt het zwemseizoen twee weken langer. 

Bovendien wordt er dit jaar een proef gedaan met ruimere openingstijden van het bad: alle weekenden van juli en het eerste weekend van augustus worden de openingstijden verruimd. Het bad is dan 's zaterdags van 11.00 uur tot 20.00 uur open en op zondag van 09.00 uur tot 20.00 uur. De voorverkoop van zwemabonnementen begint op zaterdag 8 april om 10.00 uur. Via de website www.openluchtbad-zwolle.nl  kun je je abonnement aanvragen. Een abonnement kost voor één persoon 55 euro per jaar, maar kost in de voorverkoop 45 euro. Voor twee personen kost een abonnement 93 euro, maar in de aanloop naar het nieuwe seizoen krijg je 17 euro korting. Voor alle prijzen, zie de website van het zwembad.

 

 
Voorbeschouwing PEC Zwolle - Feyenoord
zaterdag 8 april 2017 10:30
Zwolle - Zondag staat voor PEC Zwolle een mooi affiche op het programma. In het MAC3PARK stadion nemen de Blauwvingers het op tegen koploper Feyenoord. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt. In deze voorbeschouwing worden de meest recente duels en de vorm van beide elftallen uitgelicht.

De clubs zijn inmiddels beland in de slotfase van de competitie. Met nog vijf wedstrijden te spelen is de tegenstander van komende zondag op goede koers naar de landstitel. Afgelopen weekend heeft het echter geen goede zaken gedaan tegen titelconcurrent Ajax in de beladen klassieker in Amsterdam. In de Nederlandse hoofdstad verloor het met 2-1 van de Amsterdammers, waardoor de ploeg van trainer/coach Giovanni van Bronckhorst hun voorsprong op de Ajacieden kleiner zag worden. Woensdag revancheerde de Rotterdammers zich van deze nederlaag door Go Ahead Eagles in de eigen Kuip met maar liefst 8-0 te verslaan.

 
Het weer: Eerst wolkenvelden, later zon
zaterdag 8 april 2017 0:00

Zwolle - Zaterdag is het bewolkt met af en toe zon. In de loop van de dag krijgt de zon steeds meer terrein. Bij een matige westenwind wordt het maximaal 15 graden.

weerfoto-8-april-2017-zwolseweg.jpg
Zwolseweg

Zondag wordt een dag met veel zon en een heerlijke temperatuur van 20 graden. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind.

 
Jubilerende Zonnebloem-afdeling naar Vledder
vrijdag 7 april 2017 21:04
Zwolle - De afdeling Zwolle-Kerspellanden van de Zonnebloem bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd. Op 18 april gaan de vrijwilligers en gasten een dag naar het Drentse Vledder. Het dagje uit is mede mogelijk dankzij een gift van het Zwolse fonds de Gasthuizen.

In september vorig jaar fuseerden de Zwolse Zonnebloem-afdelingen ‘Aa-landen' en ‘Berkum/Herfte/Wijthmen'. Dat werd 'Zwolle-Kerspellanden'. "Beide besturen waren met ieder drie leden iets te klein", legt penningmeester Harry van Bree uit. "Bij de Zonnebloem streven we naar minimaal vijf. Met de fusie hebben we nu een beter bestuur en gaan de twee afdelingen als werkgroepen verder, waardoor ze betere ondersteuning aan onze activiteiten kunnen leveren. De naam Kerspellanden is een samenvoeging van Zwollekerspel en Aa-landen."

 
Weekje weg voor Zwolse minima
vrijdag 7 april 2017 20:52

Zwolle - Bent u al een tijd niet met vakantie geweest en leeft u van een minimuminkomen? Dan is een Weekje Weg op één van de recreatieterreinen van de Paasheuvelgroep wellicht iets voor u. Lekker een weekje er tussen uit.  

Het Weekje Weg is bedoeld voor (één ouder)gezinnen met kinderen t/m 12 jaar. Voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar (basisschool) worden in de zomervakantie groepsvakantie en individuele vakanties aangeboden. De groepsvakantie is op het recreatieterrein van De Woensberg in Blaricum. 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 136 - 180 van 9893

Nieuwstips Weblog Zwolle

chw16718-16226-bannerset-corporate-campagne.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

banner-140-120.gif  

Toegang
Wat is er te doen?
woensdag 26 april:
Nabestaandengroep
woensdag 26 april:
Theatergroep Carver
woensdag 26 april:
Kids LenteBios
woensdag 26 april:
Voorstelling Hedda Gable...
donderdag 27 april:
Koningsdag Park Eekhout
donderdag 27 april:
Koningsdag Nieuwe Markt
donderdag 27 april:
Kingdance
vrijdag 28 april:
Stavast met Marco Roelof...
vrijdag 28 april:
Dilana Smith
vrijdag 28 april:
Masterclass FilmActeren
zaterdag 29 april:
Misdaad en straf
zaterdag 29 april:
Goudsteeg21
zaterdag 29 april:
IVN Fietsexcursie
zaterdag 29 april:
Ares
zaterdag 29 april:
Moederdagactie