banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
PEC Zwolle verslaat Gen...
@Bruins je hebt geen versta...
Heather vat vlam op ter...
Vaak schrijf ik zomaar wat ...
Rozentunnel tijdens zom...
@Leonardo Hoezo kolder van...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Oh je hebt nu 2 namen lees ...
Ryan Thomas langer in Z...
Ryan Thomas...Ryan Thomas.....
PEC Zwolle verslaat Gen...
Ben het volkomen met Leonar...
Getuigen van woninginbr...
Toch niet weer een Oostblok...
Rozentunnel tijdens zom...
Dat er geen station is bij ...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Dat doe ik pas als figuren ...
Rozentunnel tijdens zom...
Zwolle Zuid ligt vlakbij he...
Rozentunnel tijdens zom...
Zwolle Zuid ligt aan een dr...
PEC Zwolle verslaat Gen...
@Leonardo67 Wanneer ga jij...
Rozentunnel tijdens zom...
FS, je hebt groot gelijk!! ...
Heather vat vlam op ter...
Hikje schrijft zo maar wat....
Rozentunnel tijdens zom...
Ik woon niet in Zwolle-Zuid...
Heather vat vlam op ter...
japser
Heather vat vlam op ter...
Ik vind het geen gekke opme...
Heather vat vlam op ter...
Wie is Heather en is ze in ...
Ryan Thomas langer in Z...
Is die nieuwe tv in de geze...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Kun je je niet beter druk m...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Klopt Jaco, omdat ik een he...
Getuigen van woninginbr...
Jaren geleden werd de famil...
Getuigen van woninginbr...
Goh hoe verrassend buitenla...
Getuigen van woninginbr...
Buitenlands accent.... tja ...
Hedon gooit alle deuren...
Verdieping kan ik me ook er...
Heather vat vlam op ter...
Misschien dat de Lwl van Wi...
Hessenpoort nog duurzam...
@aja Dus al die bushokjes a...
Heather vat vlam op ter...
Europese richtlijnen voor h...
Provinciale Staten rese...
Lezende ' Provinciale State...
Hedon gooit alle deuren...
Wel, goed nieuws voor Zwoll...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Het weer: Afwisselend zon en stapelwolken
dinsdag 4 juli 2017 0:00

Zwolle - Dinsdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Mogelijk valt er wat lichte regen. Bij een zwakke noordwestenwind wordt het maximaal 22 graden.

weerfoto-3-juli-2017-zwartewaterallee.jpg
Zwartewaterallee

Op woensdag wordt het weer zonniger en warmer. De temperatuur komt bij een matige noordoostenwind op maximaal 26 graden.

 
Oogcafé van start in Zwolle
maandag 3 juli 2017 20:40

Zwolle - Een Oogcafé is een plek waar mensen met een visuele beperking of oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en op een informele manier allerlei zaken kunnen bespreken. Dat kan gaan om het oplossen van computerproblemen maar ook om vragen rond andere hulpmiddelen.

Eigenlijk over alles waar mensen met oogproblemen (of hun familieleden) letterlijk of figuurlijk tegenaan kunnen lopen. Ieder die dat wil kan er zijn of haar verhaal of vraag kwijt. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers zal er af en toe speciale aandacht voor een thema zijn. Ook in Zwolle start nu een Oogcafé. Iedereen is daar welkom, ook mensen die geen lid zijn van de Oogvereniging. 

 
Ambelt in de regio gaat door op lokale scholen
maandag 3 juli 2017 20:34

Zwolle - Op maandag 3 juli zetten de bestuurders van alle overnemende partijen en de vakbonden hun handtekening onder de afronding van de grootscheepse operatie ‘Ambelt Kiest Koers'. De Ambelt, een instelling voor (voortgezet) speciaal onderwijs in Zwolle, draagt op 1 augustus een groot deel van haar locaties, leerlingen, medewerkers en onderwijsaanbod in de regio over aan lokale schoolbesturen. In Zwolle, Steenwijk en Hardenberg blijft de Ambelt bestaan.

ambelt1.jpg

Ondanks de dalende leerlingenaantallen als gevolg van de wetgeving rond passend onderwijs gaat er geen school dicht en blijft de expertise en werkgelegenheid zo veel mogelijk behouden. De besturen, medezeggenschappen van alle kernpartners en de vakbonden zijn akkoord. De ondertekening vond plaats tijdens het een minisymposium Koers Kiezen in Passend Onderwijs. Een van de sprekers op het symposium, Hein van Asseldonk, vice-voorzitter van de VO-raad: "Het gaat hier om bestuurders met lef en doorzettingsvermogen. Goede voorbeelden moet ons helpen passend onderwijs verder vorm te geven." Van Asseldonk reikte alle bestuurders die betrokken zijn bij Ambelt Kiest Koers een brevet van lef en vermogen uit.
Ook Jan Brink, wethouder onderwijs van de gemeente Zwolle, complimenteerde alle betrokkenen. "We zijn in Nederland heel ingewikkeld georganiseerd. Passend onderwijs blijft een zoektocht. Je moet je nek durven uitsteken: het niet een moetje laten zijn, maar moed hebben."

 
Kunstwerken van studenten in Grote Kerk Zwolle
maandag 3 juli 2017 20:27

Zwolle - Vanaf donderdag presenteren honderd studenten van ArtEZ Kunstacademie Zwolle twee weken lang hun meesterproeven in de Grote Kerk aan de Grote Markt in Zwolle. Er worden schilderijen, video, fotografie en installaties getoond die een nieuw licht werpen op bijvoorbeeld dementie, gameverslaving, nieuwe woonvormen, gender of cultuurverschillen.

De presentaties van de studenten zijn op elkaar afgestemd en vormen samen één groot kunstwerk dat ook ter plekke nog in ontwikkeling is. Twee grote platforms zijn over de kerkbanken gebouwd en geven een unieke blik op het interieur van de Grote Kerk. De ArtEZ Finals EXPO is gratis toegankelijk van 6 t/m 16 juli. Wilhelm Weitkamp, directeur van ArtEZ Kunstacademie Zwolle over het belang van kunst en de ArtEZ Finals EXPO: ‘Kunst en design zijn een hefboom waarmee je de wereld uit zijn voegen kunt tillen. Een bestaande situatie kunt veranderen, smeerolie voor een vastgeroeste geest. Kunst en design helpen je anders te kijken naar de wereld dan je gewoonlijk doet. Een niet-alledaagse blik. Wij dagen onze studenten uit om dat niet-alledaagse te onderzoeken. Kritisch kijken naar wat normaal is en het opnieuw opvallend maken.'

 
BlueFinger Festival op Blauwvingerdagen
maandag 3 juli 2017 20:23
Zwolle - Op 5 en 12 juli is het Grote Kerkplein in Zwolle de basis voor het Blue Finger Festival. Met o.a. singer songwriter Aïrto (bekend van het programma "de beste singer-songwriter van Nederland"), Dj Vintage Vinyl en karikaturist Bezano.

Het Blue Finger Festival is een nieuw evenement in Zwolle dat tijdens de eerste twee Blauwvingerdagen plaats vindt van 12:00 tot 18:00. Festivalliefhebbers kunnen hier terecht voor muziek, foods & drinks, kunst, boeken en meer. Dj Vintage Vinyl draait op 5 en 12 juli de leukste plaatjes uit de jaren '70 '80 en begin jaren '90. Als bezoeker mag je zelf je plaatje uitzoeken, dus zoek je plaat en de dj draait. Op 12 juli is er vanaf 14:00 soulvolle live muziek van Aïrto en Irene Aalvink. Foodtrucks staan klaar om bezoekers te voorzien van heerlijke versbereide gerechten en drankjes. Tijdens het festival kun je ook bijzondere tweedehandskunstboeken, oude schoolplaten en echte Zwolse producten kopen. 

 
Landstede Basketbal legt Noah Dahlman vast
maandag 3 juli 2017 20:18
Zwolle - Landstede Basketbal is er in geslaagd om de Amerikaan Noah Dahlman te contracteren. De 28-jarige power forward/center is de eerste buitenlandse speler in de Zwolse selectie voor het seizoen 2017-2018. "Noah is een ‘oude' bekende. Hij heeft altijd gespeeld voor een bevriende coach van ons", vertelt Landstede Basketbal-manager Adriaan van Bergen, die content is met de komst van de 2.02 meter lange Amerikaan.

Noah Dahlman speelde college basketball voor Wofford in Minnesota. Nadat hij afgestudeerd was op Wofford tekende Dahlman in 2011 een contract bij MZT Skopje in Macedonië. Vervolgens kwam hij uit voor BKP Banská Bystrica (Slowakije), Balkan Botevgrad (Bulgarije), Lietkabelis (Litouwen), Dinamo Boekarest (Roemenië) en KB Peja (Kosovo). "Noah heeft altijd in Balkan-landen gespeeld en wilde graag eens een keer wat anders. Hij volgt ons al jaren, weet hoe we spelen en kent de club een beetje", aldus Van Bergen, die de statistieken van Dahlman simpel kan opdreunen. "Hij schiet door de jaren heen ruim zestig procent tweepunters en pakt gemiddeld ruim acht rebounds per wedstrijd."

 

 
CDA Zwolle wil ruim baan voor Zwolse kegelsport
maandag 3 juli 2017 20:15
Zwolle - De verwachting dat het Zwolse Kegelhuis plaats moet maken voor woningen, grijpt CDA Zwolle aan voor behoud van de kegelsport en de sociale functie van het pand achter de Stilohal. De motie heeft inmiddels de steun van meerdere Zwolse partijen.

Binnen de discussie over de herontwikkeling van de Stilohallocatie Zwolle aan de Van Wevelinkhovenstraat heeft het Zwols Kegelhuis een bijzondere status, vindt CDA Zwolle. De partij wil aandacht voor het Zwols Kegelhuis dat al sinds 1968 daar gevestigd is en een erkend Nationaal Kegelcentrum is. Fractievoorzitter Martijn van der Veen: "Natuurlijk snappen we dat we in Zwolle nieuwbouw nodig hebben. Tegelijk vinden we dat je netjes moet omgaan met mensen en organisaties die daar de dupe van worden. Juist het Zwols Kegelhuis is een levend stukje stadsgeschiedenis waar zowel sport op hoog niveau als vermaak in brede zin gepromoot wordt. En waar veel Zwollenaren plezier aan beleven!"

 
Nieuwe eigenaar Stadion Complex Zwolle
maandag 3 juli 2017 15:09

Zwolle - De Zwolse Lenferink Groep heeft het prestigieuze Zwolse Stadion Complex inclusief hotel, winkels, kantoren en horeca overgenomen van ontwikkelaar en eerste eigenaar AM Real Estate Development. Raymon van Miltenburg, directeur van AM Real Estate Development, is verheugd voor de nieuwe eigenaar: "Lenferink Groep is wat ons betreft de meest logische en ervaren nieuwe eigenaar van het gehele Stadion Complex.

def_foto_persbericht.jpg 

AM Real Estate Development heeft het Stadion Complex ontwikkeld en na de oplevering in 2008 in eigen bezit geëxploiteerd. Raymon van Miltenburg: "De Lenferink Groep is als belegger uitstekend gepositioneerd om het complex als onderdeel van haar portefeuille verder uit te bouwen en te laten renderen. Voor ons is het een nieuwe partner waarmee we direct uiterst constructief en slagvaardig hebben samengewerkt. In goed overleg en vertrouwen over-en-weer is snel tot overeenstemming gekomen."

 
Vandalisme in 'Verstoppertjes Arena'
maandag 3 juli 2017 13:02

Zwolle - Helaas is er in het weekend van 1 en 2 juli een groep aan de slag geweest in de Verstoppertjes Arena op Sportpark Marslanden om alle verstopplekken en materialen kapot te maken. Deuren zijn doormidden, tv's zijn kapot gegooid, banken gesloopt en veel kapot glas is verspreid door de arena.img_1206.jpg

Stichting Sportpark Marslanden was hierdoor genoodzaakt om de eerste twee reserveringen op maandagochtend 3 juli te annuleren, in verband met de veiligheid en het herstellen van de arena. Zo konden twee groepen van basisschool IKC Het Festival helaas niet langs komen om te spelen in de arena. Stichting Sportpark Marslanden betreurt dit ten zeerste en heeft de school nieuwe speelmomenten aangeboden of een eventuele herkansing in september, wanneer de Verstoppertjes Arena weer terugkomt! 

 
Jeugdsymfonieorkest Vuurvogel bestaat 15 jaar
maandag 3 juli 2017 11:30

Zwolle - Het enige jeugdsymfonieorkest uit de regio met standplaats Zwolle heeft wat te vieren! Precies vijftien jaar geleden is "De Vuurvogel" opgericht. De eerste kiem werd door de huidige dirigent Albert Dam gelegd, met een oproep in de krant om een jeugdsymfonieorkest op te zetten. Dat is gelukt, en hoe! Het huidige ‘JSO' bestaat uit maar liefst 94 leden die wekelijks met veel plezier repeteren. Tevens is het orkest uitgebreid met de voorbereidend orkesten "de Jonge Vuurvogel" en "Vuurvogel Opstreek" die samen ook nog eens zo'n 70 kinderen onder de vleugels hebben.

pr2017_-_vv_spinhuisbrug.jpg 

Jubileumconcert in de Spiegel
Het jubileumconcert ter gelegenheid van het derde lustrum in Theater de Spiegel belooft een zeer afwisselend concert te worden, zoals de kenners dat van de Vuurvogel zijn gewend. Op het programma staan werken van o.a. Bizet, Mahler, Smetana, Copland, Giuliani, Suk en Badelt. Dit concertprogramma zal ook worden gespeeld tijdens de tournee die De Vuurvogel eind juli gaat maken naar Tsjechië met optredens in onder andere Praag, Litomysl en Theresienstadt.

izhar_en_vv_01.jpg 

 
Beiaardconcert vanaf de Peperbus
maandag 3 juli 2017 11:17

Zwolle - Het zesde concert in de zomerserie van de Zwolse Beiaard Stichting wordt vanaf de Peperbus verzorgd door Kenneth Theunissen & Martien van der Knijff, stadsbeiaardiers in Gent en Zwolle, niet afwisselend maar tegelijkertijd, vierhandig dus. Een Belg en een Nederlander die samen muziek maken op het carillon is iets bijzonders. Dit komt door verschillen in opvatting tussen beide landen: Nederlanders spelen iets ingetogener, minder uitbundig dan Vlamingen.

kenneth_theunissen_06.jpg
Kenneth Theunissen 

Op een beiaard kun je à quatre mains spelen zoals op orgel en piano, maar er is geen standaardrepertoire voor. Grote klokken geven van zichzelf meer volume dan kleine(re). Wanneer een begeleiding aan de baskant (met de grote klokken) zacht moet zijn om in evenwicht te blijven met een hoger liggende melodie is extra afstemming tussen twee spelers nodig. De muziek van dit programma is dan ook zoveel mogelijk bewerkt voor zware beiaard door de melodie in de tenor- of baspartij te leggen. De grote, sonore C- en F-klokken van Zwolle en Gent - waar het programma begin juni op de zware Hemony-beiaard is gespeeld - lenen zich hier heel goed voor.

beiaardier-martien.jpg 
Martien van der Knijff  

 
Live TV-uitzending vanuit Hofvlietvilla
maandag 3 juli 2017 10:58
Zwolle - De eerstejaars studenten van de opleiding Mediaredactie verzorgen woensdagmiddag 5 juli (15.00-15.40 uur) een live-uitzending op locatie over het mbo. In brasserie De Hofvlietvilla in Zwolle zijn er geprekken aan tafel, staat er muziek op het programma en tonen studenten de reportages die ze hebben gemaakt, onder andere bij Deltion. De uitzending is live te volgen via de Facebookpagina van de opleiding.

Thema van de live-uitzending is het mbo in brede zin. Docent Pieter Jansen: ‘Er is aandacht voor de mooie kanten, bijvoorbeeld bijzondere opleidingen als Luchtvaarttechniek. Maar ook de uitdagingen komen voorbij: het slechte imago en de soms moeizame overgang van mbo naar hbo. Aan tafel praten we daarover met onder meer directeuren van mbo en hbo, onder wie Landstede-directeur Els Vijfhuizen.'

 
Meer geld voor schaapskuddes in Overijssel
maandag 3 juli 2017 10:48

Zwolle - De provincie moet onmiddellijk geld vrijmaken om het handjevol schaapskuddes dat Overijssel nog heeft te redden. Dat vinden de Statenfracties van ChristenUnie en de PvdA.

img_20170630_103919.jpg 


'Gescheperde' schaapskuddes met herder zitten al jaren in financieel zwaar weer. Dat bleek ook bij een bezoek dat Arjan Hof (ChristenUnie) en Annemieke Wissink (PvdA) vrijdag brachten aan de schaapskudde Hof van Twente. De herder denkt nog één jaar te kunnen overleven. Daarna dreigt bankroet en het definitief verdwijnen van de kudde, die op de UNESCO-lijst van immaterieel cultureel erfgoed staat. En de paar andere kuddes die Overijssel nog telt staan er niet veel beter voor.

 
Het weer: Bewolkt na zonnige start
maandag 3 juli 2017 0:00

Zwolle - Maandag begint nog met zon, waarna bewolking het weerbeeld gaat overnemen. Er bestaat een kans op een bui. Bij een matige westenwind wordt het maximaal 22 graden.

weerfoto-2-juli-2017-parallelweg.jpg
Parallelweg

Dinsdag wisselen wolken en zon elkaar af. Ook dan bestaat er kans op een bui. Bij een matige westenwind wordt het maximaal 22 graden.

 
Landstede Basketbal contracteert Ralf de Pagter
zondag 2 juli 2017 12:20
Zwolle - Landstede Basketbal heeft zich versterkt met Ralf de Pagter. De 27-jarige power forward komt over van New Heroes Den Bosch. "Landstede Basketbal is een topclub in Nederland en speelt nu al meerdere jaren mee om het landskampioenschap. Ik kijk er naar uit om bij deze ambitieuze club aan de slag te gaan", aldus De Pagter.

De 2.00 meter lange De Pagter ziet zijn overstap naar Zwolle als een mooie nieuwe uitdaging. "De rol die ik bij Landstede ga invullen zal anders zijn dan mijn rol in Den Bosch. In Zwolle krijg ik meer verantwoordelijkheid en ik denk ook dat het spel van Landstede Basketbal goed bij mijn kwaliteiten past", stelt de IJmuidenaar, die via Amsterdam en Rotterdam in 2012 in Den Bosch neerstreek. Met Den Bosch werd Ralf de Pagter in 2015 landkampioen. Daarnaast won hij met diezelfde club twee keer de beker en twee keer de supercup. Bij Landstede Basketbal wordt de voormalig international herenigd met Mike Schilder. "Ik heb vier jaar samengespeeld met Mike en hij is een goede vriend van mij. Hij heeft mij goede dingen over de club verteld en ik kijk er naar uit om met de prima coaches in Zwolle te werken."

 
Gezelligheid bij Lepeltje Lepeltje
zondag 2 juli 2017 11:34

Zwolle - In het Ter Pelkwijkpark werd door vele bezoekers weer genoten van het festival "Lepeltje lepeltje".

mariekevandenberg_weblog_2098.jpg
Foto's: Marieke van den Berg

Ondanks het tegenvallende weer voor een buitenfestival maakten toch vele bezoekers gebruik van de mogelijkheid met bekenden en onbekenden een hapje te eten en genieten van de gezelligheid. Een lekker hapje onder genot van aanwezige muziek maakt Lepeltje lepeltje wedeom een succes.

mariekevandenberg_weblog_2102.jpg
mariekevandenberg_weblog_2106.jpg
mariekevandenberg_weblog_2111.jpg
Meer foto's via lee verder...

 

 
De reizende tentoonstelling ‘You and I in de wijk’
zaterdag 1 juli 2017 15:45

Zwolle - Op 26 juni 2017 is de reizende tentoonstelling ‘You and I in de wijk' in Assendorp en Stadshagen opgesteld in het Provinciehuis Overijssel, Luttenbergstraat 2, Zwolle. Deze tentoonstelling is tot stand gekomen binnen het project World Press Photo 16 - KidsRights - You and I, welke in de Grote Kerk Zwolle was te zien van 8 maart tot 3 april 2017.

dsc_8090.jpg 

Door een breed draagvlak en een goede samenwerking met onderwijs, maatschappelijke en culturele instellingen en bedrijfsleven in de stad heeft de organisatie besloten de expositie 'You and I in de wijk' in Assendorp en Stadshagen het komend jaar op reis te laten gaan. Het startsein voor de reis is gegeven door Hbo Journalistiek Windesheim, waar de expositie heeft gestaan van 12 april tot 12 juni 2017. Nu is het Provinciehuis aan de beurt van 26 juni tot 25 augustus 2017, waar hij van 08.00 - 17.00 uur te bezichtigen is. De tentoonstelling portretteert verschillende generaties Zwollenaren in hun wijk en is uniek voor Zwolle.

 
Anonieme tipgever overval gezocht
zaterdag 1 juli 2017 12:39

Zwolle - De politie is op zoek naar de schrijver of schrijfster van een anonieme brief. In de brief staat informatie over een overval die op 10 juli 2003 plaatsvond. Een 79-jarige bloemenhandelaar werd toen in zijn woning overvallen door twee mannen.

tip.jpg
Foto: Politie.nl

In de vroege ochtend van donderdag 10 juli 2003 werd een 79-jarige man in zijn woning aan de Biltweg in Zwolle overvallen. De alleenstaande man werd door twee onbekende mannen in zijn huis overvallen, mishandeld, met een mes gestoken en vastgebonden met tape. De daders gingen er zonder buit vandoor. Meteen na de overval heeft de politie een onderzoek ingesteld. Zo hebben agenten buurtbewoners ondervraagd, zijn er tijdens het forensisch onderzoek sporen veiliggesteld en heeft de politie via de media de hulp gevraagd van het publiek. Helaas leidde dat niet naar verdachten.
In 2004 kreeg de politie, na de sluiting van het onderzoek, een anonieme brief binnen met een tip over een beroving op een woonwagenkamp. De 79-jarige man woonde niet op een woonwagenkamp, maar er was wel een vermoeden dat de tip over de overval ging. Er waren helaas onvoldoende aanknopingspunten om verder te rechercheren, dus de brief is opgenomen in het dossier.

 
Vernieuwd bestuur bij Openbaar Belang
zaterdag 1 juli 2017 12:31
Zwolle - De Raad van Commissarissen van Woningstichting Openbaar Belang benoemt drie nieuwe commissarissen. Per 1 juli 2017 zijn dat Alphonse Hanlo en Paulien Poppe. Harold van Kraaij komt per 1 september de Raad versterken. Alphonse Hanlo is voorgedragen door de Centrale Huurdersraad.

Alphonse Hanlo heeft onder meer als directeur van Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs veel volkshuisvestelijke en inhoudelijke ervaring opgedaan. Paulien Poppe is jarenlang commissaris geweest bij een corporatie in Lelystad en kent de klappen van de zweep. Met Harold van Kraaij krijgt Openbaar Belang een commissaris die veel financiële kennis en ervaring heeft. Samen met Willem Kruijer (voorzitter) en Gerard Brakkee (huurderscommissaris) is de Raad van Commissarissen van Openbaar Belang weer klaar voor de toekomst. Lilian Vos, Bernard van der Heijden en Johannes Pit zijn de vertrekkende commissarissen van Openbaar Belang.

 

 
Muzikaal modespektakel met allure
zaterdag 1 juli 2017 12:28

Zwolle - Het was een groot succes, de vijfde editie van Fashion Forward, georganiseerd door Landstede MBO en Bureau Ruis in Theater de Spiegel. De bijzondere collecties van studenten Mooi & Mode werden met veel charme en enthousiasme geshowd. De muzikale souplesse van het Thomas Orkest sloot naadloos aan op de geshowde thema's. Het was een onvergetelijke avond voor alle aanwezigen.

Van exclusieve avondjaponnen via creaties met een milieustatement tot retro jurkjes met petticoats en casual jeans: het was allemaal te zien tijdens Fashion Forward. De studenten lieten zich van hun beste kant zien. Student Navayo Setoubun had bijvoorbeeld een vijftal creaties ontworpen vanuit zijn hobby Pokémon, met als thema origami. Een kunstzinnig opstaande kraag met vouwvlakken en bijvoorbeeld een kort jurkje dat tijdens de show openbloeide tot een prachtig lang exemplaar. ‘De Japanse cultuur, robuuste vormen, strakke lijnen en de non-kleuren; ja, ik ben er heel blij mee.' Ook Chayenne Buis stopte veel creativiteit in haar ontwerpen. ‘Mijn inspiratie is Penny Dreadful, ik wilde een horrorachtige sfeer creëren met heksen uit de Victoriaanse periode. 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 136 - 180 van 10543

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
maandag 24 juli:
Onderhoudswerkzaamheden
woensdag 26 juli:
Blauwvingerdagen
donderdag 27 juli:
Thursty Tunes met Het Ko...
vrijdag 28 juli:
Pop up Cinema
vrijdag 28 juli:
Pop up Cinema
zaterdag 29 juli:
Onno Slot
woensdag 2 augustus:
cursus Kaartlezen
donderdag 3 augustus:
cursus Kaartlezen
zondag 6 augustus:
Koopzondag
zondag 6 augustus:
Ikea
dinsdag 22 augustus:
30 jaar BZK - 30 Kunsten...
woensdag 23 augustus:
While She Sleeps
zondag 27 augustus:
Ikea
maandag 28 augustus:
Huttendorp Aalanden
dinsdag 29 augustus:
Bruisconcert