banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Berkum wint knap bij Aj...
Waar is onze negatieveling ...
Eerste porseleinen roos...
@ Hokje, Typhoon zette eens...
Deel Windesheim dicht i...
Bericht door Realist, op 21...
Gratis rondwandelingen:...
Dat woord kennen ze bij de ...
Deel Windesheim dicht i...
Oh wel, de vraag 'hoe heeft...
Gratis rondwandelingen:...
Idd mooi Klaas. "Iets grati...
Berkum wint knap bij Aj...
@RietPluim, ik verwacht gee...
Berkum wint knap bij Aj...
Hoeveel Berkum supporters z...
Tweede stadsgesprek ove...
Philip Blom (o.a. filosoof,...
CDA:Milieuonderzoek Lel...
Nog wel van de VVD! Uniek, ...
CDA:Milieuonderzoek Lel...
NU Winsemius in Buitenhof.
Berkum wint knap bij Aj...
Wat intereseert mij dat Ber...
Eerste porseleinen roos...
Ik denk dat Hikje Typhoon v...
Berkum wint knap bij Aj...
Gaaf zeg dat Berkum het zo ...
Eerste porseleinen roos...
Leuk initiatief. Dit soort ...
Het weer: Afwisselend z...
Grappige foto. Het huis lij...
Eerste uitzege bij NAC ...
Wij gaan europa in!! Ryan m...
Berkum wint knap bij Aj...
..................ik heb dମ.
Deel Windesheim dicht i...
@ Klaas Jan, het is het Bub...
Deel Windesheim dicht i...
De kernen die genomen zijn ...
Dirk Albert Prins nieuw...
Voor een korte periode? kan...
Gratis rondwandelingen:...
Ach Riet. Nu is er iemand d...
Gratis rondwandelingen:...
Is dit de winnaar van het Z...
Berkum wint knap bij Aj...
goedgedaan boys
Deel Windesheim dicht i...
Ik weet het niet bouwinspec...
Dirk Albert Prins nieuw...
De CU ziet ook werkgelegenh...
Deel Windesheim dicht i...
Als bouwinspecteur kloppen ...
Voorbeschouwing NAC Bre...
Ja dank je!
Voorbeschouwing NAC Bre...
Veldwachter. .van harte gef...
Deel Windesheim dicht i...
Allemaal bang makerij. De v...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Informatiemarkt Binnenstad Zwolle op 3 oktober
vrijdag 29 september 2017 13:22
Zwolle - De binnenstad is de huiskamer van Zwolle. Er wordt gewerkt, geleerd, gewoond en gerecreëerd: in de binnenstad is altijd wat te doen. En de binnenstad is nooit af. Daarom wil ik u als bewoner graag uitnodigen voor de informatiemarkt op dinsdagavond 3 oktober. Tijdens de informatiemarkt zijn verschillende stands met informatie over actuele onderwerpen en projecten waar we in de binnenstad aan werken. Er is de mogelijkheid om u te laten informeren en in gesprek te gaan, zoals over het beheer van de openbare ruimte, de Grote Kerk, het Gasthuisplein of over het mooier en groener maken van de stad door bijvoorbeeld geveltuintjes.

Ook is het mogelijk kennis te maken met verschillende organisaties in de binnenstad zoals ZwolleFonds en BBZ. Het bestuur van de Grote Kerk vertelt graag over haar plannen om van de kerk het hart van de stad te maken. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid voor mij om nader kennis met u te maken. Ik zie u graag op 3 oktober! Locatie: Odeon, Blijmarkt 25 Tijd: vrije inloop tussen 19.30 - 21.30 uur

 
Wethouder opent 1e Zwolse Dierenwelzijnsmarkt
vrijdag 29 september 2017 11:29
Zwolle - Wie van dieren houdt kan zijn hart ophalen in Zwolle tijdens Werelddierendag. Op woensdag 4 oktober 2017 vindt er van 14.00 tot 18.00 uur op het Grote Kerkplein voor het Stadhuis de eerste Dierenwelzijnsmarkt plaats. Wethouder Michiel van Willigen opent de markt om 14.00 uur. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De Dierenwelzijnsmarkt heeft met tien kramen veel te bieden, waaronder een dierenfotograaf en een dieren- en hondengedragsdeskundige. En voor de kinderen is er een schminktent, een limonade koe en een mini kinderboerderij. Ook kunnen de kinderen op de foto met de mascotte van Flappus, een (huis)dier en Dinosaurus Rext van Dinoland, en meedoen aan een quiz die wordt verzorgd door Dinoland of een kijkje nemen in een dierenambulance.

 
Zwolse band Juffr. Jannie viert 20 jarig bestaan
vrijdag 29 september 2017 9:55

Zwolle - De Zwolse band Juffr. Jannie bestaat dit jaar 20 jaar. Om dat te vieren geeft de band op 4 november een groot feest met als thema 'I wanna be famous!' De band zal binnen dit thema muziek ten gehore brengen, er zullen gastoptredens zijn en het publiek wordt uitgedaagd een nummer met de band mee te zingen.

promofoto_juffr._jannie.jpg 

20 jaar geleden ontstond de band als trio vanuit de vraag van een vriend om muziek te verzorgen op zijn afstudeerfeestje. Bij wijze van grap werd de naam 'Goeiesmorgens Juffr. Jannie' genoemd als antwoord op de vraag wat eigenlijk de naam van de band was. Nog geen maand later werd de band onder die naam geboekt voor een optreden in Het Proeflokaal in Zwolle. Er volgden vele optredens op feesten, verjaardagen, bruiloften en festivals. Nog altijd staat het pure muziek maken met veelal akoestische instrumenten en het contact met het publiek, gepaard met de nodige grappen en grollen, centraal.

 
CV De Tonnezotters verhuist naar SIO
vrijdag 29 september 2017 8:06
Zwolle - Ondanks de geruchten sta je toch even vreemd te kijken. De Nieuwe Bierton gaat sluiten. Wat nu? Waar gaan we met onze carnavalsvereniging naartoe? Welke gelegenheid is groot genoeg voor onze activiteiten? Aldus voorzitter Ronald van Gerner. De carnavalsvierders van de Tonnezotters organiseren meerdere activiteiten zoals het Prinsenbal, receptie van de hoogheid, het Zwols Kapellenfestival, Carnavals mis in de O.l.v. Basiliek, maar ook de jaarlijkse kindercarnavalsmiddag. Dit laatste houdt je niet even in een café. Daarvoor moet de gelegenheid toch groot genoeg zijn. Iedereen is welkom op deze middag, jong en oud.

Na beraadt met de leden kwam al snel naar voren dat men graag in Zwolle Zuid wilde blijven (de roots van de vereniging liggen in Schelle). Dan ga je nadenken en kom je uit op wijkcentrum Sio. De contacten werden gelegd met beheerder Cees de Jong. Tijdens het eerste gesprek bleek dat Cees jaren muzikant is geweest bij De Swolsche Polle en het Kapellenfestival erg goed kent. De speciaal hiervoor opgerichte commissie was er dan ook snel uit met Cees. De verhuizing van cv De Tonnezotters was een feit.

 
Tafelgesprek over loslaten en overgeven
vrijdag 29 september 2017 8:03
Zwolle - Dinsdag 3 oktober vindt er een tafelgesprek plaats in het Vliegende Paard. Onderwerp die avond is ; loslaten en overgeven. De avond begint met een gezamenlijke maaltijd om 18.30 uur. Voor wie niet bij de maaltijd kan zijn, begint de avond om 19.30 uur. Inleider deze avond is Mink de Vries. Hij heeft zich verdiept in de praxis van devoten zoals Thomas a Kempis, Geert Grote en Erasmus. Na de inleiding is er ruimte voor een tafelgesprek over loslaten en overgeven.

bruggen.jpg
Tafelgesprekken zijn als bruggen, ze brengen mensen met elkaar in verbinding (foto Florian Schreiber)

Het is een thema waar veel mensen mee bezig zijn, omdat ze het idee hebben geleefd te worden en niet vrij te zijn. Bedoeling van het tafelgesprek is om elkaar te spiegelen, te scherpen en te voeden. Iedereen is welkom in het Vliegende Paard aan de Voorstraat 17-19. Voor de maaltijd en de koffie of thee wordt een kleine bijdrage gevraagd van 7,50 euro. Studenten ontvangen korting. Opgave kan via :info@ontmoetingshuismodernedevotie.nl  

 
Sylvana Rikkert lijsttrekker GroenLinks
vrijdag 29 september 2017 6:54
Zwolle - Sylvana Rikkert (32) is donderdagavond door de leden unaniem gekozen tot lijsttrekker van GroenLinks Zwolle. Sylvana is nieuw in de Zwolse politiek en zit boordevol passie en energie om de GroenLinks-lijst aan te voeren. Sylvana: "Ik kan niet wachten om met een enthousiast team aan de slag te gaan om te vechten voor onze waarden: empathie, eerlijk delen en duurzaamheid." 
groenlinks.jpg

Op nummer 2 van de kandidatenlijst staat Norman Finies en nummer 3 is zittend raadslid Remko de Paus. De top tien bestaat vervolgens uit Patrick Pelman, Margriet Leest, Eildert Noorda, Lennart Hartman, Simone Boshove, Arne Pronk en Mathilde Tempelman. De leden van GroenLinks stemden vanavond over de gehele kandidatenlijst. Lijsttrekker Sylvana Rikkert is trots op haar nieuwe team: "Het is een mix van ervaring en nieuwe gezichten, diverse achtergronden en deskundigheden. Met deze mensen blijven we werken aan een duurzamer en socialer Zwolle. Het is tijd voor verandering en die verandering begint op 21 maart hier!"
 
Het weer: Afwisselend zon en wolken
vrijdag 29 september 2017 0:00

Zwolle - Vrijdag krijgen we in de ochtend te maken met hardnekkige mist. De verdere dag verloopt afwisselend bewolkt en zonnig. De temperatuur doet een grote sprong omhoog door een warme (zuid)oostenwind. Aan het eind van de middag begin van de avond zullen buien gaan vallen waardoor het flink afkoelt.

weerfoto-29-september-2017-oldermannenlaan.jpg
Oldermannenlaan

Zaterdag regent het regelmatig tot dat de zon in de loop van de middag wat door gaat breken en het droger wordt. Bij een zwakke westenwind wordt het maximaal 17 graden.

 
Grote reddingsactie helaas te laat voor zwaan
donderdag 28 september 2017 22:06

Zwolle - Donderdagavond werd geen moeite gespaard om te trachten een zwaan in nood te redden in de Milligenplas. Omstanders hadden het dier in de plas zien drijven, en hebben de hulpdiensten gealarmeerd.

20170928zwaan_verdronken_milligerplas_stadshagen12.jpg

De brandweer heeft getracht de zwaan naar de kant te krijgen, en heeft daarvoor na een tijdje de boot opgeroepen om het dier naar de wal te brengen. Uiteindelijk bleek alle hulp te laat. De zwaan bleek visdraad om zijn poot en vleugel gewikkeld te hebben, en heeft dat naar waarschijnlijkheid los willen maken met zijn snavel. Hierdoor raakte het dier echter ook met het hoofd verstrikt en is het verdronken.

20170928zwaan_verdronken_milligerplas_stadshagen14.jpg
20170928zwaan_verdronken_milligerplas_stadshagen13.jpg
20170928zwaan_verdronken_milligerplas_stadshagen11.jpg
20170928zwaan_verdronken_milligerplas_stadshagen10.jpg

 

 
Berkum ontvangt opgeveerd CSV Apeldoorn
donderdag 28 september 2017 21:56
Zwolle - Koploper Berkum speelt zaterdag thuis tegen CSV Apeldoorn, dat aarzelend startte in de Hoofdklasse B maar de laatste weken een opmerkelijk herstel heeft laten zien. "Dat CSV slecht is begonnen zegt me niet zo veel, dat kan iedereen gebeuren. Ze hebben gewoon een goede ploeg, dus we moeten de focus er echt op houden," kijkt Berkum-middenvelder Jason Huisman vooruit. "Wij zijn prachtig gestart, maar we moeten met beide benen op de grond blijven en elke week weer volle bak gaan."

CSV deed vorig seizoen het hele jaar mee om de prijzen in de Hoofdklasse B en eindigde uiteindelijk als vierde. De nacompetitie bracht niet het gehoopte succes, maar de Apeldoorners pakten wél de Districtsbeker Oost zodat de jaargang zeker geslaagd was. Na de nodige wisselingen in de selectie, waarbij topscorer Richard van Schooten naar Spakenburg vertrok, had CSV in het nieuwe seizoen tijd nodig om weer te wennen want uit de eerste drie competitieduels werd maar één puntje gehaald. Vorige week liet de ploeg van de nieuwe trainer Jürgen Schefczyk, die het Berkum vorig seizoen met Bennekom knap lastig maakte, echter zien dat het weer begint te lopen. In de midweekse KNVB-bekerwedstrijd tegen eredivisionist Willem II werd met 2-4 verloren en dat was een meer dan verdienstelijk resultaat.
 
Sparta geliefd bij korfballers
donderdag 28 september 2017 21:49

Zwolle - De afgelopen zomermaanden heeft korfbalvereniging Sparta 18 nieuwe leden welkom mogen heten. Daarmee was de club 14e in een landelijke ledenwerfactie van het korfbalverbond. Als je alleen naar clubs in de regio kijkt, staat Sparta zelfs bovenaan! Zowel jeugdleden als senioren hebben zich ingeschreven bij de ambitieuze Zwolse club. En wat maakt korfballen bij Sparta zo leuk? Hieronder enkele nieuwe leden aan het woord.

nieuwe_leden_sparta.jpg

Een aantal nieuwe leden zijn via een verhuizing in Zwolle terecht gekomen. Kelsey de Groot (11) korfbalde al in Ermelo en koos na haar verhuizing voor Sparta. Ze voelde zich direct welkom doordat de coördinator van de D-teams, Maarten van Dijk, haar al stond op te wachten bij haar eerste training. Kelsey: "En hij legde ook van alles uit en dat was heel fijn." Thijs Tiebie (10) korfbalde al in Stadkanaal en wilde in Zwolle ook graag op korfbal blijven. Thijs: "Ik vind het leuk bij Sparta. Met een mooi veld en een gezellige kantine. En D3 is een heel leuk team!" Zijn broertje Daan (7) wilde ook wel op voetbal, maar heeft na een korfbaltoernooi bij zijn grote boer zelf ook voor korfbal gekozen. Daan: "Ik ben blij dat mijn moeder mij toch heeft opgegeven bij Sparta. Trainen vind ik al heel leuk en ik mag ook al bijna mijn eerste wedstrijd spelen. Dat vind ik wel spannend."

 
Scan eagle ingezet om dijken in beeld te brengen
donderdag 28 september 2017 21:46

Zwolle - Binnen de hoogwateroefening Deining & Doorbraak die deze week plaatsvindt, heeft Defensie een zogeheten scan eagle ingezet om beelden te maken van de dijken langs de IJssel. Dit onbemande vliegtuig kan zowel bij dag als nacht worden gebruikt om met een daglichtcamera of infra rood-beelden opnames te maken.

Door de scan eagle over de dijken te laten vliegen, ontstaat bij Waterschap Drents Overijsselse Delta een goed beeld over de conditie van de dijken en locaties waar extra aandacht nodig is. Het vliegtuig werd ‘gelanceerd' op Vliegbasis Deelen, ten noorden van Arnhem. Dit is onderdeel van het Defensie Helikopter Commando en wordt vooral gebruikt voor oefeningen van helikopters, de luchtmobiele brigade en speciale eenheden. Van daaruit vloog de eagle naar Deventer om vervolgens via Olst, Wijhe, Zwolle en Kampen de IJsseldijken in beeld te brengen. Het vliegtuig vloog niet boven bewoond gebied en hield een hoogte aan van tussen de 600 en 1200 meter.

 
Mini Museum geopend op Station Zwolle
donderdag 28 september 2017 21:43

Zwolle - Op perron 3/5 van station Zwolle opende Filemon Wesselink vanmiddag zijn eigen mini museum. De bijzondere objecten die t/m 22 oktober tentoongesteld worden in dit mini museum, vond Filemon in het depot van het Tropenmuseum, Afrika Museum en Museum Volkenkunde. De drie musea beheren een collectie van ruim 375.000 objecten en hebben niet de ruimte alles altijd te tonen. Met dit bijzondere project worden deze objecten nu buiten de museummuren geëxposeerd en op bijzondere wijze naar het publiek toe gebracht.

minimuseum1.jpg
Foto's: Mark van Stokkom

Filemon Wesselink: In het depot van het museum ben ik op zoek gegaan naar vruchtbaarheidsbeelden om zo een kleine studie te maken naar hoe de vrouw in verschillende culturen is uitgebeeld." Het mini museum bevat daarmee een flinke portie ‘girlpower' met o.a. bijzondere amuletten, godinnen en beelden die bescherming bieden of vruchtbaarheid stimuleren. In het mini museum is via Instagram een audiotour te volgen met meer informatie over de objecten. Het MUSEUM VAN project is een initiatief van Tropenmuseum, Afrika Museum en Museum Volkenkunde in samenwerking met de BankGiro Loterij, ProRail en NS. Met dit project krijgt de collectie van de drie musea een bredere kans om tentoongesteld te worden aan het publiek. Daarnaast maakt het bezoek aan het mini museum het wachten op het station een stukje aangenamer. Kijk voor meer informatie op www.museumvan.nl

minimuseum2.jpg

 
Pompoenenoogst in Jeugdtuin Zwolle Zuid
donderdag 28 september 2017 21:35

Zwolle - Donderdag was het een heugelijke dag in de jeugdtuin Zwolle Zuid. Na een zomer hard werken konden de kinderen hun pompoenen oogsten en meenemen.

pompoen_1-470.jpg

De jeugdtuinen worden mogelijk gemaakt door de gemeente Zwolle en vele vrijwilligers. Kinderen van 9 t/m 11 jaar kunnen op deze manier op een leuke manier leren tuineren. Ze mogen zelf hun oogst meenemen naar huis en het seizoen wordt afgesloten met een tuinierdiploma.

pompoen_5.jpg
pompoen_2.jpg
pompoen_4.jpg
pompoen_3.jpg

 
Finale Zomerondernemer in Zwolle
donderdag 28 september 2017 18:11
Zwolle - Op 5 oktober 2017 strijden 10 jongeren uit Nederland om de titel ‘Beste ZomerOndernemer 2017'. De jongeren deden mee aan het ondernemersproject ZomerOndernemer dat afgelopen zomer in tien regio's van Nederland plaatsvond. De 10 finalisten wisten in hun regio de meeste indruk te maken met hun onderneming en zijn daarmee gekwalificeerd voor de landelijk finale in het PEC Zwolle stadion.

Dit jaar hebben meer dan 200 jongeren in Nederland meegedaan het project ZomerOndernemer. Jongeren tussen de 15 en 23 jaar konden deelnemen aan het project dat in de zomervakantie werd georganiseerd. Onder begeleiding van professionele trainers startten de deelnemers een eigen bedrijf. Ze ontvingen een startkapitaal en waren verzekerd. Dankzij de steun van sponsoren als Fonds 21, CCHO, Instituut Gak en Loyals konden jongeren gratis deelnemen aan het project.

 
Computersysteem kost Zwolle 1 miljoen meer
donderdag 28 september 2017 18:08

Zwolle - De provincie Overijssel, de gemeente Kampen en de gemeente Zwolle hebben een diepgaand onderzoek laten instellen naar de oorzaken van de problemen die vorig jaar zijn opgetreden in hun nieuwe, gezamenlijke computersystemen. Oorspronkelijk zouden de kosten voor de invoering van een nieuw systeem € 2,8 miljoen bedragen, maar uiteindelijk bedragen de kosten € 5,4 miljoen.

Een overschrijding van € 2,6 miljoen. De gemeente Zwolle neemt hiervan € 950.000 voor haar rekening. Uit het onafhankelijke onderzoek is een aantal belangrijke lessen getrokken. Een van de belangrijkste conclusies is dat bij de invoering van dergelijke complexe systemen meer externe deskundigheid nodig is. Kampen, Zwolle en de provincie werken sinds 2013 intensief samen op het gebied van inkoop, personeels- en salarisadministratie en informatie- en communicatietechnologie (ict). Daarvoor is een aparte organisatie opgericht - het Shared Service Centre (SSC/ONS). Deze valt onder de verantwoordelijkheid van de drie betrokken overheden.

 
Gemeente start proef met belonen afvalscheiding
donderdag 28 september 2017 15:14
Zwolle - Medio november start de gemeente in de wijken Schoonhorst (Stadshagen) en Gerenbroek (Zwolle-Zuid) een proef met het achteraf belonen van bewoners die hun afval goed scheiden en minder restafval aanbieden. De proef is onderdeel van de afspraken die vorig jaar met de gemeenteraad zijn gemaakt om de hoeveelheid restafval terug te brengen naar 100 kilo per inwoner per jaar in 2020.

In 2016 boden Zwollenaren gemiddeld zo´n 190 kilo restafval per persoon aan. Om dat terug te brengen naar 100 kilo zet de gemeente in op drie sporen: goede informatie over afval scheiden, meer en betere voorzieningen voor inwoners om afval te kunnen scheiden en het financieel belonen van inwoners als ze minder restafval aanbieden. Voor dit laatste spoor is afgesproken eerst ervaring op te doen in een proef.

 
Kom dahlia's plukken in de Ruusbroectuin
donderdag 28 september 2017 9:07

Zwolle - De Dahliatuin in de Ruusbroecstraat staat nog boordevol prachtige bloemen. Voordat de leden ertoe overgaan de planten af te knippen en de knollen te rooien, willen we Dahlia-minnend Zwolle op vrijdag 6 oktober graag nog één keer de gelegenheid bieden om van onze tuin te genieten en Dahlia's te plukken.

medium_american_dawn_2480.jpeg 

U bent welkom van 14,00 tot 16.00 uur. Elke bezoeker mag 9 bloemen kiezen. De bijdrage voor entree en de bloemen is vrij; u bepaalt zelf wat u ervoor over heeft.  ( De ingang van de tuin is vlakbij de Middelweg; de eerste hekdeur in de Ruusbroecstraat aan uw linkerhand.)

 
Het Diabetes Fonds zoekt collectanten in Zwolle
donderdag 28 september 2017 8:52
Zwolle - Het Diabetes Fonds zoekt collectanten om de jaarlijkse collecte in Zwolle tot een succes te maken. 1 op de 14 Nederlanders heeft diabetes. Collecteren voor het Diabetes Fonds is belangrijk om onderzoek naar oplossingen en betere behandelingen voor al deze mensen te financieren. Met twee uurtjes collecteren kom je al heel ver en meer mag natuurlijk ook!

De collecte vindt plaats van 30 oktober tot en met 4 november. Met de opbrengst van de collecte kan belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar diabetes worden uitgevoerd. En dat is nodig! Want in Nederland hebben ruim 1,2 miljoen mensen diabetes. Bij diabetes heeft het lichaam moeite om de bloedsuiker normaal te houden. Als de bloedsuiker jarenlang te hoog is, lijdt het lichaam daaronder. En dat heeft ernstige gevolgen: hartaandoeningen, slechter zien of blind worden, beschadiging van nieren en zenuwstelsel. Door met een groot aantal vrijwilligers een aantal uur te collecteren, kan samen een groot bedrag worden opgehaald. Aanmelden kan via www.diabetesfonds.nl/collecte. Meer informatie: collecte@diabetesfonds.nl of 033 - 462 2055.
 
Brandweer IJsselland zoekt nieuwe collega’s
donderdag 28 september 2017 8:48
Zwolle - Op maandag 2 oktober start Brandweer IJsselland weer met de regionale wervingscampagne ‘Maak jij het uit?'. Het doel van deze campagne is om nieuwe vrijwilligers te werven voor de brandweerposten in Balkbrug, Dalfsen, De Krim, Dedemsvaart, Diepenveen Genemuiden, Giethoorn, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Luttenberg, Oldemarkt, Olst, Ommen, Raalte, Slagharen, Steenwijk, Vollenhove, Welsum, Zwartsluis en Zwolle.

Voorgaande jaren waren de wervingscampagnes zeer succesvol. Er zijn al veel nieuwe vrijwilligers aangenomen. Toch heeft de regio nog steeds een aantal nieuwe vrijwilligers nodig om 24 uur per dag paraat te kunnen staan. Net als de vorige campagne gaat het om een regionale werving, waar de verschillende posten hun eigen, lokale invulling aan geven.

 
Het weer: Afwisselend zon en wolken
donderdag 28 september 2017 0:00

Zwolle - Donderdag start voornamelijk bewolkt met maar weinig ruimte voor de zon. In de middag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Mogelijk valt er een bui(tje). Bij een matige zuidoostenwind wordt het maximaal 20 graden.

weerfoto-28-september-2017-krabbestraat.jpg
Krabbestraat

Vrijdag wisselen zon en wolken elkaar af. Vooral in de middag zullen er geregeld buien vallen. De maximum temperatuur komt bij een zwakke zuidenwind uit op 22 graden.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 181 - 225 van 11135

Nieuwstips Weblog Zwolle

Windesheim Zwolle

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
zondag 22 oktober:
Beleef Zwolle met verhal...
zondag 22 oktober:
Jonny Lang
zondag 22 oktober:
Gidon Nunes Vaz
zondag 22 oktober:
Ik zie, ik zie...het mon...
zondag 22 oktober:
Griezelen in de Sassenpo...
maandag 23 oktober:
Vakantieschool
maandag 23 oktober:
Digisterker
dinsdag 24 oktober:
Youtuber Furtjuh
dinsdag 24 oktober:
Deksels spannende worksh...
donderdag 26 oktober:
Thursty Tunes met Wimsen
donderdag 26 oktober:
Skeelertocht
donderdag 26 oktober:
Dromenvanger
donderdag 26 oktober:
Husky
donderdag 26 oktober:
Griezelen in de Sassenpo...
donderdag 26 oktober:
Griezelen in de Sassenpo...