banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
De Schatkamer helpt Cli...
Wat mooi!
Dieze West heeft select...
12.000 Exclusief leaseauto ...
Dieze West heeft select...
@ yvette Leuk he naar een ...
Dieze West heeft select...
Geweldig dat WVF 17 JO11 te...
Dieze West heeft select...
Het niveau van het eerste i...
Politie onderzoekt mish...
We zouden eigenlijk gewoon ...
Politie onderzoekt mish...
Jarenlang met veel plezier ...
Nieuwe sfeerverlichting...
Niet in een stad.
Nieuwe sfeerverlichting...
Als het maar dimlicht is. H...
Politie onderzoekt mish...
gezellig buurtje
Politie onderzoekt mish...
Buurman kan niet worden aan...
Dieze West heeft select...
@ yvette Misschien gaan ze...
Politie onderzoekt mish...
Veel sterkte voor het slach...
Politie onderzoekt mish...
Voor een overtreding wel ja...
Politie onderzoekt mish...
Wat kansloos weer dit, je m...
Dieze West heeft select...
@Die Ene Je linkje werkt n...
‘Klei uit dijk-kunstwer...
En zo vallen alle stukjes o...
Dieze West heeft select...
Het aandeel eigen jeugd wor...
Politie onderzoekt mish...
Maar die buurman wilde niet...
Nieuwe sfeerverlichting...
Ik vind het een goed initia...
Het weer: Afwisselend z...
Zon?
Nieuwe sfeerverlichting...
Ik vind het er ook mooi uit...
Nieuwe sfeerverlichting...
Ben benieuwd. En ja, die l...
Dieze West heeft select...
Als iedereen nu gewoon eens...
Dieze West heeft select...
Voetbaltopics lees ik norma...
Politie onderzoekt mish...
Nadat de man aan de deur wa...
Dieze West heeft select...
Zucht. Yvette blijf vooral ...
Het weer: Afwisselend z...
Het regent ook altijd hier ...
Nieuwe sfeerverlichting...
Het ziet er mooi uit! Of b...
PvdA: Oproep tot bouwst...
Die geiten zijn niet het pr...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Concerten op beiaard Peperbus
maandag 29 mei 2017 14:12

Zwolle - Ook dit jaar is er weer een serie zomerconcerten op de beiaard van de Peperbus. Voor de pasbenoemde stadsbeiaardier a.i. Martien van der Knijff is dit zijn eerste serie in Zwolle. Er zal veel mooie muziek te beluisteren zijn, waaronder vijf stukken die meedongen in de compositiewedstrijd van 2015. Zes door de jury uitgekozen composities zijn dan voor de eerste keer na de competitie uitgevoerd, door verschillende beiaardiers. Ieder jaar is minstens één concert een wat groter evenement. Dit jaar hebben we 3 speciale uitvoeringen. 

15 juni valt in de Hanzedagen. Het accent van de Hanzedagen ligt weliswaar in Kampen, maar daar is ook in Zwolle aandacht voor. Stadsbeiaardier Martien van der Knijff heeft een muziekprogramma samengesteld uit de tijd dat de Hanzesteden op hun hoogtepunt waren. Zijn carillonspel wordt ingeleid door een roffel op een kleine trom en begeleid door koperblazers van Brassband David vanaf de Peperbus. 

 
Kelderman Nederlands kampioen Survivalrun
maandag 29 mei 2017 13:52

Zwolle - Met meer dan 5.000 survivalrun atleten en extreme hoge temperaturen barstte het Friese dorp de Knipe uit haar voegen. Dit deert een échte survivalrunatleet niet en helemaal Dries Kelderman van THOR Zwolle niet aangezien hij na een zinderende wedstrijd met 30sec voorsprong over het hele seizoen genomen de titel Nederlands kampioen Midden-Lange Survivalrun veteranen opnieuw in de wacht sleepte.

podium_msr_40_2016-2017.jpg 

De atleten van de midden-lange Survivalrun moesten op zondag over een afstand van 12 km 40 technisch pittige hindernissen overwinnen. Dries Kelderman stond vóór deze laatste wedstrijd nog 2e in de Nationale competitie en moest met meer dan 1,5 minuut voorsprong finishen voor directe concurrent Mark Kerssies uit Westerbork. Kelderman ging harder dan gewend van start met als doel om Kerssies in een vroeg stadium te lossen. Kerssies bleef echter in het spoor en ging Kelderman bij het houthakken zelfs voorbij. Een mentale klap voor Kelderman maar er waren nog een 3 kilometers te gaan en met onderweg nog een paar combinatiehidernissen. Kelderman wist deze laatste kilometers nog te versnellen en maakte veel achterstand goed in die combinatiehindernissen.

 
Roeirace op ruige Waddenzee
maandag 29 mei 2017 13:42

Zwolle - Sloeproeivereniging Hattem Roeit, met roeiers uit zowel Hattem als Zwolle, heeft afgelopen vrijdag, 26 mei, met twee teams de Waddenzee overgestoken tijdens de jaarlijkse Harlingen-Terschelling Roeirace.

hjbe170526602.jpgFoto: De dames Ijsselkr8 in roeisloep d'Isela roeien door de golven op de Waddenzee tijdens de roeiwedstrijd Harlingen-Terschelling  

De vrijdag na hemelvaart is traditioneel de dag van de legendarische Harlingen-Terschelling Roeirace, de koninginnerace onder de sloeproeiwedstrijden. Deze roeiwedstrijd van 33 kilometer gaat over de Waddenzee van Harlingen naar Terschelling. Hattem Roeit stond dit jaar met twee sloepen aan de start, met het team Dames IJsselkr8 in d'Isela en een gemengd gelegenheidsteam in roeisloep de Wijsselland.

hjbe170526601.jpg 

 
Fraterhuis winnaar Weeshuisprijs 2015/2016
maandag 29 mei 2017 13:27

Zwolle - Filmtheater Fraterhuis laat de drie andere kanshebbers achter zich dankzij de bijzondere waarde van de binnenkort te openen Fraterhuiskamer. Dit betreft de derde Fraterhuiszaal in het Celekwartier, nadrukkelijk gericht op educatie voor de jeugd.

fraterhuis_groot.jpg 

Alle vier kanshebbers waren uiteraard niet voor niets genomineerd. Elk project sprong eruit dankzij de toegevoegde waarde voor de jeugd. Maar dat het Fraterhuis de winnaar moest worden van de Weeshuisprijs, was snel duidelijk. "Met de Fraterhuiskamer richt het Fraterhuis zich specifiek op de jeugd. Er wordt hiermee op een buitengewone manier een educatief programma opgezet waarbij kinderen op allerlei manieren bezig kunnen zijn met film, beeld en media. Het is een mooie en unieke aanvulling van het cultuuraanbod voor de jeugd in Zwolle en omgeving. Daarnaast zijn er veel enthousiaste vrijwilligers betrokken bij het Fraterhuis. Hieraan geven wij als Hervormd Weeshuis via de Weeshuisprijs graag een extra bijdrage," aldus voorzitter Christa Westerhof. 

 
Moderne Devotie Award naar Ton Hendrikman
maandag 29 mei 2017 13:14

Zwolle - De ChristenUnie Overijssel heeft op 27 mei de Moderne Devotie Award 2017 uitgereikt aan Zwollenaar Ton Hendrikman. De uitreiking vond plaats door de Overijsselse fractievoorzitter en Statenlid Jan Westert van de ChristenUnie. Hij prees Ton Hendrikman om zijn bijdrage om het gedachtegoed van de Moderne Devotie en Thomas a Kempis bij de tijd te houden.

ton_hendrikman_mda_2017.jpg 

De ChristenUnie had voor de uitreiking 2017 de bijzondere kerk te Windesheim uitgekozen, waar vanuit het vroegere klooster een forse bijdrage is geleverd aan het verspreiden van deze geestelijke vernieuwingsbeweging in de Middeleeuwse kerk. Hendrikman was al in de jaren '80 van de vorige eeuw bezig met Thomas a Kempis, waar hij o.a. voorzitter van de Stichting Thomas a Kempis was. Hij is nog steeds adviseur van deze stichting. Hendrikman heeft de heruitgave van het bekende boekje van Thomas a Kempis in 1995 mogelijk gemaakt en heeft er mede voor gezorgd dat het grafmonument van Thomas op de begraafplaats Bergklooster een herkenbare plek heeft gekregen. Ook is hij medeauteur van diverse boeken over kloosters en de Moderne Devotie.

 
Kinderkunstwerken in Park Eekhout
maandag 29 mei 2017 13:03

Zwolle - Zondag 28 mei vond Parkpret met het thema windstreken plaats in Park Eekhout. Het was een heerlijke dag voor jong en oud met veel optredens en activiteiten. Ook Theater de Makkers en Ruimtetuig waren op Parkpret. De hele dag door namen zij kinderen mee in een ontdekkingstocht naar de vier windstreken om vervolgens daar kunstwerken van de maken. Deze kinderkunstwerken zijn momenteel te zien in Park Eekhout.

img_3757.jpg 

Theater de Makkers nam de kinderen mee in de verbeelding van de windstreken op onze aarde, de noordpool met ijsberen, het verre oosten, het wilde westen, alles kwam voorbij. Na deze theatrale tocht gingen de kinderen aan het werk met Ruimtetuig: timmeren, verven, zagen en boren. De wereld verbeeld in kunst!

img_3758.jpg

kunstwerken_in_park_eekhout_2017.jpg

kunstwerken_in_park_eekhout_2017_4.jpg 

 
Al 1.000 inschrijvingen eerste Zwolle Urban Trail
maandag 29 mei 2017 11:00

Zwolle - Op zondagochtend 16 juli start de eerste Zwolle Urban Trail. De inschrijving voor dit unieke loopevenement, waarbij langs en zelfs door diverse gebouwen en locaties in Zwolle wordt gelopen, is op 20 april geopend en telt nu al meer dan 1.000 deelnemers. Voor wie ook mee wil doen aan deze unieke loopbelevenis wordt aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven.

urbantrail050_-_144-van-299_.jpg

De Zwolle Urban Trail weet nu al veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van ongeveer 10 km door de Zwolse binnenstad. Ook de locaties zijn erg enthousiast en openen graag hun deuren voor deze primeur. Zo kan men de laatste nieuwtjes nog snel even meepikken en helemaal up-to-date verder rennen nadat ze de redactie van de Stentor hebben gepasseerd en genieten van voorlezen tijdens de passage van boekhandel Waanders in de Broeren.

 
Het weer: Derde tropische dag op rij
maandag 29 mei 2017 0:00

Zwolle - Maandag zal de derde zeer warme dag op rij worden. Het is een volop zonnige dag met een temperatuur van 32 graden. In de middag en avond is er kans op een onweersbui.

weerfoto-29-mei-2017-rijnlaan.jpg
Rijnlaan

Dinsdag is het meer bewolkt en start de dag met een mogelijke bui. De temperatuur doet een flinke stap terug. Bij een matige westenwind wordt het maximaal 23 graden.

 
Machiel Steenbergen wint 5e NK sprint titel
zondag 28 mei 2017 14:29

Zwolle/Enschede - Tijdens de tropische temperaturen van afgelopen zaterdag deed stepteam Zwolle/Stepwinkel.nl in Enschede mee aan het NK sprint op de step. Met een select gezelschap gingen de steppers de uitdaging aan in de strijd om het goud. Bij het NK sprint worden er drie afstanden gereden. De pupillen (10 t/m 12 jaar) en de cadetten (13 t/m 15 jaar) sprinten eerst een 200 meter en vervolgens twee keer een 400 meter. De afstanden voor de overige categorieën (16 jaar en ouder) zijn voor iedereen een 200, 400 en 800 meter.

p5270448.jpg

Het werd een ontzettend spannende strijd in alle categorieën. De tijden van de deelnemers lagen vaak erg dicht bij elkaar. Zo greep Bernd Steenbergen in de categorie heren veteranen op enkele honderdsten van een seconde naast het brons. José Steenbergen sprintte zichzelf bij de dames masters ook naar een vierde plek. Jeroen Houdé werd zesde bij de heren senioren. Machiel Steenbergen moest in Enschede zijn titel verdedigen en dit deed hij met succes! Waar verder de tijden vaak dicht bij elkaar lagen, wist Machiel Steenbergen op elke afstand een ruime voorsprong te pakken op zijn concurrenten. Met 1,5 seconden voorsprong op de nummer twee wist hij opnieuw de winst te pakken en mag hij zijn titel nog een jaar verlengen. Daarmee staat de teller voor de 23-jarige Zwollenaar momenteel op vijf NK sprint titels. De volgende wedstrijd van stepteam Zwolle/Stepwinkel.nl is op 17 juni in Westerland. Kijk voor meer informatie over het steppen op www.stepteamzwolle.nl. 

p5270402.jpg 

 
Het weer: Drukkend warm
zondag 28 mei 2017 0:00

Zwolle - Zondag start mogelijk met wat langstrekkende bewolking met (nog) kans op een onweersbui. Doordat het een vochtige dag wordt zal het drukkender zijn dan zaterdag ondanks dat de temperatuur minder hoog uitkomt. Bij een matige zuidwestenwind wordt het maximaal 29 graden. Mogelijk onstaat in de loop van de middag/begin van de avond een onweersbui.

weerfoto-28-mei-2017-palestrinalaan.jpg
Palestrinalaan

Maandag wordt de derde warme dag op rij met een maximaum temperatuur van net boven de 30 graden. Het is volop zonnig tot in de middag. 's Avonds of in de vroege nacht onstaat er kans op een onweersbui.

 
Succesvolle start kaartverkoop Zwolse theaters
zaterdag 27 mei 2017 15:48

Zwolle - Zaterdag om 10.00 uur startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Zwolse theaters. De eerste bezoeker stond om 05.30 uur al in de rij, toen het nog redelijk koel was. De tussenstand is op dit moment meer dan 19.000 verkochte kaarten. Om kwart voor tien zong Esmée Dekker, hoofdrolspeelster uit de musical My Fair Lady, enkele liedjes voor een vol terras van Café Foyé. Margreet Wieringa (directeur Zwolse theaters) vulde het boodschappenlijstje van de wachtende gasten aan met voorstellingen die men niet mag missen, waaronder bijvoorbeeld Fiddler on the Roof en The Nation.

marketing.jpg 

  
In de binnenstad van Zwolle kon het publiek via verschillende routes naar de kassa geleid worden, door bijvoorbeeld Op Avontuur te gaan. Dit jaar werden er voor het nieuwe seizoen op dit moment al meer dan 19.000 kaarten verkocht. Dit is weer meer dan vorig jaar. Wees er dus snel bij als uw keuze heeft gemaakt!

 
Voorstel herinrichting omgeving Meerminneplein
zaterdag 27 mei 2017 10:06

Zwolle - Nieuwe plannen voor het Broerenkerkplein, Meerminnenplein en de straten Achter de Broeren en Kleine A. Het voorstel is om de grijze winkelpanden, waarin onder andere Kruidvat en Xenos gehuisvest zijn, te slopen. Ervoor in de plaats komen historische stadspanden aan het water. Het Broerenhof: om te wonen, werken en winkelen. Aantrekkelijk voor Zwolse inwoners én toeristen.

reconstructie_locatie_broerenhof_zwolle-2.jpg

Zo'n acht jaar geleden zijn de plannen gestart bij Kees van Nieukerken van architectenbureau BP+Architectuur: "Ik stoorde me al langer aan dit gedeelte van de binnenstad. Het had in iedere buitenwijk kunnen liggen, maar hoort duidelijk niet in een historisch centrum thuis. We willen ervoor zorgdragen dat het stadsdeel opnieuw de uitstraling krijgt die de Zwolse binnenstad recht doet. Een intiem verblijfsgebied met de gezelligheid van een volksbuurt, zoals de Jordaan in Amsterdam."

reconstructie_locatie_broerenhof_zwolle-1.jpg2016-350_bpa_zwolle_16-bestaand.png
Bestaande situatie

2016-350_bpa_zwolle_16-nieuw.png
Nieuw plan

 
Kinderplein Zwolle Unlimited pakt uit
zaterdag 27 mei 2017 9:51
Zwolle - Op 3 en 4 juni is er op het Kinderplein van Zwolle Unlimited volop aandacht voor het thema Travel & Trade. In samenwerking met de Rabobank en Go-Kids heeft de organisatie een Handelsroute opgezet voor de kinderen.

De kinderen starten op het kinderplein bij het paviljoen van de Rabobank. Daar ontvangen ze een rugzakje die ze ter plekke mogen ‘pimpen'. Met de gepimpte rugtas gaan ze vervolgens op pad, langs de route met activiteiten. Zo kunnen kinderen bushcraften bij Macventure Sports, of zich in klederdracht laten fotograferen bij het Stedelijk Museum (allen aanwezig op het kinderplein). Bij iedere activiteit kan het kind een duit verdienen. Zo doen alle activiteiten een ‘duit in het (rug)zakje'. Aan het einde van de route komen ze weer bij de Rabobank uit, waar een handelsmarktje staat. Op dit marktje kunnen de kinderen hun gespaarde duiten inleveren voor een kleinigheid.
 
Het weer: Tropische temperaturen
zaterdag 27 mei 2017 0:00

Zwolle - Zaterdag warmt het snel op door een ochtend met flink wat zon. In de middag komt de maximum temperatuur uit op zo'n 32 graden. Er waait een matige zuidoostenwind. Het koelt gedurende de avond af naar een graad of 20. Er komen dan ook wat wolkenvelden langs, mogelijk met een klap onweer.

weerfoto-27-mei-2017.jpg

Zondag is het wederom volop zonnig. De maximumtemperatuur komt dan bij een matige westenwind uit op ongeveer 29 graden. Mogelijk onstaat er in de middag of avond een onweersbui.

 
PEC Zwolle vrouwen sluiten seizoen af met verlies
vrijdag 26 mei 2017 22:48
Zwolle - Onderweg naar Groesbeek gaan de gedachten even terug naar februari van dit jaar. De selectie van PEC Zwolle Vrouwen was toen ook onderweg voor het competitieduel tegen Achilles'29 Vrouwen. Eenmaal aangekomen blijkt deze wedstrijd echter niet door te kunnen gaan vanwege een dik pak sneeuw, dat de lijnen van het veld onzichtbaar maakt. Nu, 3,5 maand later, kan het contrast bijna niet groter zijn. Mensen dragen korte broeken, vele barbecues staan aan en het is 31 graden warm.

Het duel tussen Achilles'29 Vrouwen en PEC Zwolle Vrouwen is een treffen tussen de nummer 7 en 8 van de ranglijst. Bij een ruime overwinning kunnen de Zwollenaren het elftal uit Groesbeek passeren op de ranglijst. Een mooie motivatie voor het elftal van trainer/coach Joran Pot om het seizoen met een overwinning af te sluiten. In de eerste tien minuten gaat de wedstrijd gelijk op. Beide selecties krijgen enkele kansen, maar tot doelpunten leidt dit nog niet. Het eerste serieuze doelgevaar vindt plaats in de vijftiende minuut. Esmee de Graaf wordt vanaf de linkerflank perfect bereikt. Ze lijkt de voorzet vervolgens in het doel te plaatsen, maar haar inzet gaat rakelings naast. Vier minuten later noteren we een kans voor Achilles'29 Vrouwen. De bal blijft in het zestienmetergebied liggen, komt voor de voeten van aanvaller Melanie Bross terecht, die haar poging knap gered ziet worden door de slechts 16-jarige PEC Zwolle Vrouwen-doelvrouw Moon Pondes. Na nog gevaarlijke momenten voor Achilles'29 Vrouwen-speelsters Kika van Es, Yvette Derks en Jody Schellekens en afstandsschoten van Blauwvingers Kirsten Bakker en Rebecca Doejaaren fluit scheidsrechter Mandemakers voor de rust.

 
Muzikale Nederlandse top komt naar Zwolle
vrijdag 26 mei 2017 22:14

Zwolle - Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert Muziekvereniging Excelsior Westenholte voor de 20e keer het IJsselfestival in Het Anker in Westenholte. Een festival bedoeld voor harmonie-, fanfare- en brassbandorkesten, op alle niveaus en vanuit alle geledingen.

top.jpg

Voor de jubileumeditie is gekozen om het IJsselfestival eenmalig in een andere vorm te gieten. Het IJsselfestival in 2017 staat volledig in het teken van het WMC, het befaamde Wereld Muziek Concours, dat van 6 tot 30 juli 2017 in Kerkrade wordt gehouden. Overal in de wereld bereiden marching- en showbands, harmonieën, fanfares en brassbands, slagwerkensembles met hun dirigenten en instructeurs zich voor op hun deelname. Voor deelnemende harmonie- en fanfareorkesten en brassbands uit Nederland bestaat op zaterdag 10 juni 2017 de mogelijkheid om tijdens het IJsselfestival een try-out concert voor het ‘WMC - Breathing the World' te verzorgen.

 
RAWdefinition en Pinkstereo geannuleerd
vrijdag 26 mei 2017 18:31

Zwolle - Pinkstereo Festival wat op zaterdag 3 en zondag 4 juni zou gaan plaatsvinden op de Wijthmenerplas in Zwolle is geannuleerd vanwege een tegenvallende kaartverkoop.

De organisatie had gehoopt op meer animo vanuit Zwolle en omstreken zo melden zij op de haar websites. De organisatie zorgt ervoor dat iedereen netjes zijn geld terug krijgt voor het kaartje wat gekocht is. Via de website is te lezen hoe het geld teruggekregen kan worden. Het betreft de website(s): www.pinkstereo.nl  en/of www.rawdefinition.com

 
Informatie- en schrijfavond tegen ontbossing
vrijdag 26 mei 2017 16:18
Zwolle - Ter ondersteuning van een actie van Milieudefensie/ Earth Alarm faciliteert de Milieuraad Zwolle op dinsdag 6 juni, vanaf 19.00 uur- 21.00 uur, een avond over de ontbossing ten behoeve van palmolie. Deze avond vindt plaats in het kantoor van de Milieuraad. Dit is in het 'zebragebouw' van Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 , Zwolle.

Palmolie wordt verwerkt in heel veel alledaagse producten zoals zeep, shampoo,pindakaas, sauzen , cosmetica, enzovoorts. Palmolie is ook populair als biomassa voor de opwekking van 'groene' stroom en als ingrediënt voor biodiesel en bio kerosine. Voor de winning van palmolie worden vele boeren in Zuid Amerika onteigend en gaan er vele eco-systemen, via ontbossing, verloren.

 
Extra openstelling tentoonstelling Selma Wijnberg
vrijdag 26 mei 2017 16:04

Zwolle - Op zondag 28 mei en op zondag 4 juni is er in de synagoge aan de Samuel Hirschstraat een extra openstelling van de tentoonstelling Selma, Survivor van Sobibor. Daarin wordt de geschiedenis verteld van de uit Zwolle afkomstige Selma Wijnberg die het vernietigingskamp Sobibor wist te overleven.

Bovendien zal de mobiele tentoonstelling Jodenvervolging in Twaalf Portretten te zien zijn. De entree bedraagt €3,- voor jongeren tot 18 jaar en €4,- voor volwassenen. De tentoonstellingen zijn te zien van 14.00 - 17.00 uur.

 
Bouw een hut in Breecamp
vrijdag 26 mei 2017 13:57

Zwolle - Enthousiaste buurtbewoners organiseerden een workshop hutten bouwen in Breecamp. In het nieuwste gebied van Stadshagen was het daarom afgelopen donderdag een gezellige en drukke bedoening.

huttendorp_1.jpg 

Meer dan 40 kinderen timmerden er op los en bouwden samen met een aantal papa's en mama's de meest creatieve hutten! De komende dagen kunnen ze nog verder klussen aan hun nieuwe woningen. Vind je het leuk om ook mee te bouwen? Stuur dan een mail naar opgroeienindebreecamp@hotmail.com 

huttendorp_2.jpg

huttendorp_3.jpg

huttendorp_4.jpg
Meer foto's bij Lees verder 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 226 - 270 van 10370

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
woensdag 28 juni:
WRZV ZaalVoetbalCompetit...
donderdag 29 juni:
Beiaardconcert
vrijdag 30 juni:
Mantelzorgsalon
vrijdag 30 juni:
Schilderen
vrijdag 30 juni:
Vrienden van WEW
vrijdag 30 juni:
Westenhage
zaterdag 1 juli:
Andijvie beachvolleybal
zaterdag 1 juli:
Dialogues
zaterdag 1 juli:
Marianne Dekkers-Roos
zaterdag 1 juli:
SchrijvenInZwolle
zaterdag 1 juli:
Big D en Ron
zaterdag 1 juli:
Dubbelgreep
zaterdag 1 juli:
Summerschool
zondag 2 juli:
KRIJT
zondag 2 juli:
D66