banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
D66 : bezorgd om kwalit...
Hupsakee, de zorg polonaise...
D66 : bezorgd om kwalit...
D66; jullie zijn toch ook a...
D66 : bezorgd om kwalit...
Dat lijkt mij een prima pla...
Zwolse theaters blij me...
@PeterD Volgens mij vergeet...
Het weer: Afwisselend b...
Nou hier regent het!
Zwolse theaters blij me...
Rietpluim: wij betalen uite...
Veerkrachtig Oud met Jo...
Tokus ouwe troller! Juist w...
Veerkrachtig Oud met Jo...
Prima initiatief, graag jon...
Zwolse theaters blij me...
Zwollee, Er heeft nog nooi...
Josef Kvida op huurbasi...
Bruinsweer kom zelf eens me...
Zwolse theaters blij me...
Eens PeterD.
Het weer: Afwisselend b...
Mooi, weer, hoor!
Zwolse theaters blij me...
Subsidie ontvng je omdat de...
Josef Kvida op huurbasi...
Please, verzeker me dat je ...
Josef Kvida op huurbasi...
Net wat Aukje o.a. ook zegt...
Vrouw overleden bij ver...
Redactie bedankt!
Vrouw overleden bij ver...
Wauw, er is heel stiekem to...
Zwolse theaters blij me...
RietPluim, subsidie is iets...
Afval plastic als grond...
Dit initiatief verdient een...
Zwolse theaters blij me...
Gek is dat. Als een wegwerk...
Vrouw overleden bij ver...
@Hikje - Inderdaad een resp...
Vrouw overleden bij ver...
Ik ben het ermee eens dat h...
Josef Kvida op huurbasi...
Je kan ook goed spelen zond...
Vrouw overleden bij ver...
Ik vind bovenstaande reacti...
Vrouw overleden bij ver...
Tsja HH, wat kun je doen? I...
Vrouw overleden bij ver...
@redactie. Kan bovenstaande...
Josef Kvida op huurbasi...
Sandler en Kingsley zijn he...
Vrouw overleden bij ver...
Lezende 'De vrouw reed in h...
Josef Kvida op huurbasi...
Selectie word wel erg smal ...
Josef Kvida op huurbasi...
Ja Ja, wat is Nijkamp toch ...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Ontmoetingshuis Moderne Devotie breidt uit
donderdag 6 juli 2017 8:50
Zwolle - Het Ontmoetingshuis Moderne Devotie gaat na de zomer uitbreiden. Afgelopen februari is het Ontmoetingshuis gestart in de Grote Kerk met gemeenschapsmaaltijden en gespreksavonden rond thema's vanuit het wereldbekende boek de Navolging van Christus van Thomas a Kempis. Het doel is vooral om mensen in aanraking te brengen met de Moderne Devotie en haar gedachtengoed en om een doorvertaling te maken naar de tijd van nu.

De maaltijden voor die avonden werden goed, eenvoudig en lekker, verzorgd door de keuken van Het Vliegend Paard. Zo is er een relatie gegroeid tussen Het Vliegend Paard en het Ontmoetingshuis Moderne Devotie. Vanuit die samenwerking is het idee ontstaan om ook gespreksavonden, gemeenschapsmaaltijden en korte vieringen in het Vliegend Paard te laten plaatsvinden. Naast de gemeenschapsmaaltijden, lezingen en vieringen in de Grote Kerk. De eerste avond in het Vliegend Paard start 19 september.

 
ArtEZ Finals EXPO van start in Grote Kerk Zwolle
donderdag 6 juli 2017 8:38

Zwolle - Vanaf donderdag presenteren honderd studenten van ArtEZ Kunstacademie Zwolle twee weken lang hun afstudeerwerk in de Grote Kerk in Zwolle.

persfotostartartezfinalsexpo-hq.jpg 

Verschillende kunstvormen werpen een nieuw licht op bijvoorbeeld dementie, gameverslaving, nieuwe woonvormen, gender of cultuurverschillen. Twee grote platforms zijn over de kerkbanken gebouwd en geven een unieke blik op het interieur van de Grote Kerk. De ArtEZ Finals EXPO is voor iedereen gratis toegankelijk en duurt van donderdag 6 juli tot en met zondag 16 juli.

 
Het weer: Een zonnige zomerse dag
donderdag 6 juli 2017 0:00

Zwolle - Donderdag wordt het warm en zonnig. In de loop van de middag ontstaat er meer bewolking, waar in de avond een onweersbui uit zou kunnen vallen. Het wordt maximaal 28 graden bij een zwakke oostenwind.

weerfoto-5-juli-2017-industrieweg.jpg
Industrieweg 

Vrijdagmorgen is het eerst nog bewolkt. In de loop van de dag wint de zon meer terrein. Het wordt maximaal 26 graden.

 
Onderzoek naar vermissing 59-jarige Henk Bos
woensdag 5 juli 2017 22:48

Zwolle - De politie in Zwolle onderzoekt de vermissing van Henk Bos. Henk Bos stapte afgelopen vrijdag in de trein naar Arnhem om zijn ligfiets op te halen maar hij kwam niet thuis. De politie vraagt het publiek nogmaals uit te kijken naar Henk.

 vermissing_470.jpg

Henk Bos was vorige week opgehaald in Arnhem en zijn ligfiets was achtergebleven bij de stalling van het station. Hij leek van plan die vrijdag zelf te gaan halen. Hij stapte in de trein en hij heeft de fiets bij de NS-stalling opgehaald. Zondag 2 juli aan het eind van de middag werd bij ons gemeld dat Henk Bos nog niet thuis was. De politie heeft vanaf dat moment zijn sociale omgeving benaderd en andere voor hem bekende mensen en plaatsen. Aanvullend werd hij vermeld op de pagina vermiste personen van de politie. Op de facebookpagina's van o.a. Arnhem en Zwolle werd een oproep naar het publiek gedaan. Dat leidde tot meerdere tips maar niet tot het aantreffen van Henk. Onderzoek van bankgegevens en zijn telefoon gaven eveneens geen houvast. 

 

 
Schilderijen van Neo Rauch naar de Fundatie
woensdag 5 juli 2017 22:38

Zwolle - Neo Rauch (Leipzig, 1960) is één van de belangrijkste kunstenaars van dit moment. Zijn werk, dat de kunstwereld zo stormachtig veroverde, onttrekt zich volledig aan het voorspelbare ritme waarin de kunsten zich de afgelopen decennia lijken te hebben ontwikkeld. Vanaf 21 januari 2018 t/m 3 juni 2018 zijn in Museum de Fundatie meer dan 60 werken van Rauch te zien.

neo_rauch_gewitterfront_2016.jpg

Neo Rauch studeerde aan de befaamde Hochschule für Grafik und Buchkunst in Leipzig bij Arno Rink in de tijd dat Duitsland en Europa nog gedeeld waren. De concentratie in Leipzig op het schilderen plaatste de kunst die daar ontstond buiten de modes van de internationale kunstwereld. Het werk van Neo Rauch doorbrak dit isolement en werd vanaf de jaren negentig van de vorige eeuw wereldwijd bejubeld. De complexe schilderijen van Neo Rauch transporteren de kijker naar een herkenbare wereld, die na een eerste gevoel van houvast, bij nadere beschouwing verwarring en soms verontrusting veroorzaakt. Het menselijk bestaan in al zijn gelaagdheid, in interactie en in isolement, golft ons tegemoet in vele gedaanten, vaak geworteld in het Midden-Europa van vervlogen tijden. 
 
Project ‘Vitaal en Veilig Thuis’
woensdag 5 juli 2017 15:06
Zwolle - Voor het project Vitaal en Veilig Thuis zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op huisbezoek willen bij de 67-plusser in Zwolle. Tijdens dit huisbezoek staat de veiligheid in- en om huis centraal, evenals het welzijn van de wijkbewoner. Hoe zit iemand erbij, heeft men een sociaal netwerk, zijn de financiën op orde, heeft men behoefte aan ondersteuning of kan men alles zelf nog? Dit zijn enkele voorbeelden die bijdragen aan het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Hierbij is het van belang zo lang mogelijk vitaal te blijven. Zowel op het fysieke, psychische als sociale vlak. Veel ouderen hebben vaak 'kleine' beperkingen: fysieke, cognitieve en emotionele vaardigheden zijn achteruitgegaan.

Tijdens het huisbezoek gaat de vrijwilliger met de wijkbewoner in gesprek, wordt de thuissituatie in kaart gebracht d.m.v. een huisscan/vragenlijst. En tevens kan de vrijwilliger gelijk voor een doorverwijzing zorgen, naar een van de partners van het project. Naast het huisbezoek heeft de wijkbewoner de mogelijkheid om deel te nemen aan een fittest, valtraining en/of (beweeg-) activiteiten, om zo het zo lang mogelijk vitaal blijven te stimuleren.

 
Tweedaagse van de Verbinding
woensdag 5 juli 2017 9:28
Zwolle - Het college van burgemeester en wethouders gaat weer de stad in. Tijdens de ‘Tweedaagse van de Verbinding' op donderdag 6 juli en vrijdag 7 juli 2017 legt zij (gesplitst of voltallig) 20 bezoeken af. Hiermee wordt het college geïnformeerd over het reilen en zeilen in de stad bij en door ondernemers, instellingen, verenigingen en scholen.

Zo bekijken Ed Anker, gemeentesecretaris Ingrid Geveke en Nelleke Vedelaar één van de nieuwste aanwinsten op het gebied van vrijetijdsbesteding; Rebound World Trampolinepark. Jan Brink, René de Heer en Nelleke Vedelaar halen jeugdherinneringen op bij de Verstoppertjes Arena op Sportpark Marslanden. Ed Anker, Jan Brink en Henk Jan Meijer trekken de wandelschoenen aan voor een wandeling door de uiterwaarden van de Vreugderijkerwaard en laten zich informeren over het project Ruimte voor de Rivier; een waterveiligheidsproject. Ook praten zij bij JobHulpMaatje met oud-deelnemers van de zgn. Jobgroup. Zij delen hun ervaringen en vertellen welke stappen zij gezet hebben in het zoeken naar werk. 

 
Het weer: Afwisselend zon en wolken
woensdag 5 juli 2017 0:00

Zwolle - Woensdag start voornamelijk bewolkt met kans op lichte regen. In de loop van de ochtend wint de zon weer meer terrein en wordt het droog. Bij een zwakke noordenwind wordt het maximaal 25 graden.

weerfoto-4-juli-2017-groenestraat.jpg
Groenestraat

Donderdag is het vooral zonnig en warm. Het wordt bij een matige zuidoostenwind maximaal 30 graden. In de avond ontstaat de kans op een (onweers)bui.

 

 
Gemeenteraad legt kennismakingsbezoeken af
dinsdag 4 juli 2017 21:10
Zwolle - In het kader van de jaarlijkse Ontmoetingsdag van de raad gaan vrijdag 7 juli de raads- en burgerleden gezamenlijk op pad om bij organisaties langs te gaan voor een kennismakingsbezoek.

De volgende organisaties doen mee aan de Ontmoetingsdag 2017:
Scania, Katwolderplein, Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen, Wehkamp, ROVA, Bonfix, Gift City, Woonzorgcentrum Fermate, Buurttuin Vogellanden, Vluchtelingenwerk Zwolle, Zorgtrainingscentrum en de Stentor.

 
Digitaal platform voor groene vrijwilligers
dinsdag 4 juli 2017 21:00

Zwolle - Landschap Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel hebben officieel het nieuwe digitale platform voor alle groene vrijwilligers in Overijssel: www.groenbezig.nl gelanceerd. Dit vond plaats op het Veldsymposium en netwerkdag voor vrijwilligers, die Natuur en Milieu Overijssel dit jaar op 30 juni organiseerde op Landgoed De Horte in Dalfsen, samen met Landschap Overijssel. Het platform groenbezig functioneert als een netwerk, servicedesk en etalage voor groen vrijwilligerswerk in een. Het geeft daarmee vooral ook de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor onze natuur en ons landschap een gezicht.

In Overijssel leveren naar schatting 10.00 vrijwilligers een belangrijke bijdrage aan beheer en behoud en natuurbeleving van ons prachtige Overijsselse cultuurlandschap. Zij zijn van onschatbare waarde voor Overijssel. Daarnaast levert het de vrijwilligers een bijzonder zinvolle tijdsbesteding, sociale contacten, gezondheid en welzijn op.

 
Op de fiets? Even niets…
dinsdag 4 juli 2017 20:49

Zwolle - Leerlingen van de bovenbouw van basisscholen De Zuidster en De Wingerd in Zwolle hebben 4 juli van Veilig Verkeer Nederland (VVN) een verkeersvoorlichting gehad over de gevaren van het gebruik van smartphones in het verkeer; het motto van de les was "Aandacht op de weg".

cartoon_smartphone_op_de_fiets.jpg 

Het gebruik van de smartphone op de fiets leidt tot een 40% grotere kans op een verkeersongeval! Volgens inschattingen van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid speelt smartphonegebruik een rol bij één op de vijf fietsongelukken waarbij jongeren betrokken zijn. Genoeg reden voor VVN om samen met de leerlingen hier aandacht aan te geven.

20170704_cbs_de_zuidster_zwolle_op_de_fiets_even_niets_1280x963.jpg
Leerlingen van de Zuidster

20170704_kbs_de_wingerd_zwolle_opdefietsevenniets_1280x960.jpg 
Leerlingen van de Wingerd  

 
Finals Art & Disign klaar voor opening expositie
dinsdag 4 juli 2017 20:19

Zwolle - De officiële opening is woensdag 5 juli om vier uur 's middags. Op de dag voor de opening zijn de studenten nog druk bezig met het perfectioneren van de opbouw. Diverse onderwijsrichtingen tonen het werk van afstudeerjaar 2017. Nathan heeft een installatie gebouwd: 'zoals je kunt zien gaat het om tweedehands spullen die ik een nieuw leven heb gegeven in mijn bewegende installatie.'

mariekevandenberg_weblog_2199.jpg
Foto's: Marieke van den Berg 

Bionde richt zich vooral op de verhouding tussen leven en dood, mens en natuur: 'Leven en dood spelen een grote rol binnen mijn werk. Het gaat over het voorkomen van onnodig sterven.' Staat op het bordje bij haar kunstwerk. Zij verzamelde gestorven hommels en stopte ze in potjes. Vooral de hoeveelheid wekt indruk.

mariekevandenberg_weblog_2200.jpg
Nathan 

mariekevandenberg_weblog_2224.jpg
Hommels van Bionde

mariekevandenberg_weblog_2208.jpg

mariekevandenberg_weblog_2228.jpg 

 
Eerste overwinning tegen huisjesmelkers
dinsdag 4 juli 2017 13:46

Zwolle - Maandagavond is de motie Meldpunt Huisjesmelkers aangenomen door de Zwolse gemeenteraad. Dit meldpunt is bedoeld om uitbuitend gedrag van huisjesmelkers tegen te gaan, zodat studenten op een veilige en verantwoorde manier een kamer kunnen huren.

De motie is maandagavond in de raadsvergadering behandeld en werd gesteund door een meerderheid van onder andere Swollwacht, SP, PvdA, CDA en GroenLinks. In eerste instantie is het meldpunt bestemd voor het aanpakken wangedrag van particuliere verhuurders richting studenten. Deze groep blijkt regelmatig extra kosten te verhalen op studenten, terwijl dat niet zou mogen. Ook achterstallig onderhoud is een veelvoorkomend probleem in studentenhuizen. Op langere termijn is het meldpunt voor álle verhuurders in de particuliere sector. 

 
Voorlichting over gevolgen van kanker
dinsdag 4 juli 2017 12:26
Zwolle - IntermeZZo, het Zwolse nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, organiseert een voorlichtingsbijeenkomst over conditie en vermoeidheid bij mensen met kanker. Deze vindt plaats op donderdag 13 juli van 16.00-17.30 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die in hun leven met kanker zijn geconfronteerd.

De voorlichting wordt verzorgd door een oncologisch revalidatiearts van Isala en een gespecialiseerd fysiotherapeut van revalidatiecentrum Vogellanden. Zij richten zich op het geven van informatie, advies en tips, waarbij aan de orde komt: een goede conditie ondersteunt de behandeling. Je voelt je beter en knapt sneller op. Wat kun je zelf doen om de conditie op peil te houden? En hoe ga je om met de vermoeidheid die hand in hand gaat met kanker? Welke rol kunnen naasten spelen als het gaat om begrip en stimulatie? Deelnemers kunnen ook met hun vragen terecht.

 
Repair Café Aa-landen in Zwolle van start
dinsdag 4 juli 2017 12:05

Zwolle - In de Aa-landen wordt een ‘Repair Café Aa-landen' gestart: met elkaar kapotte spullen een nieuw leven geven! Een duurzaam initiatief in deze veelzijdige, groene wijk! Voor dit café worden vaklui en regeltantes gezocht.

repair_cafe_stadshagen_27_december_2014.jpg 

Levensduur verlengen
Duurzaamheid is een aspect waar we niet meer om heen kunnen, willen we onze aardbol leefbaar houden. Verlengen van de levensduur van een product is een manier om de afvalberg te verminderen en grondstoffen beter te benutten zonder dat (milieubelastende) processen nodig zijn om weer nieuwe producten te produceren. Helaas is het steeds meer gebruikelijk om een product dat stuk is, weg te gooien. Vaak weten we niet hoe het gerepareerd kan worden en winkels zijn nauwelijks ingesteld om iets te repareren. 

repair_cafe_stadshagen_april_2017.jpg

repair_cafe_31_januari_2015.jpg 

vinexpress_repair_cafe_januari_2017.jpg 

 
Bakker in raad van toezicht stichting Empower
dinsdag 4 juli 2017 11:28

Zwolle - Stichting Empower uit Zwolle heeft een nieuwe raad van toezicht. Bram Bakker psychiater en medisch directeur bij Sitagre , Pim van der Wildt, organisatie-adviseur en Marcel Jagersma, projectmanager Orion&Legacy bij KPN, vormen gezamenlijk de raad van toezicht. Ronald Vis, radical manager in Sales en Marketing en Eddie Sevink, o.a. oprichter van centrum beweging en inspanning vormen samen met Wilco Voulon het nieuwe bestuur. Laatst genoemde is door de raad van toezicht en bestuur benoemd als directeur bestuurder.

bram-bakker_header.jpg 

Met de uitbreiding van de raad van toezicht en het bestuur wordt een bredere kennis voor de diensten en activiteiten gerealiseerd. Uitgaande van de specifieke doelstelling wil het bestuur door samenwerking met specialistische GGZ instellingen, onderwijs, sportorganisaties, bedrijfsleven en overheden, de stichting nog beter verankeren in de samenleving.

 
Zwolse Rekenkamer evalueert inclusief beleid
dinsdag 4 juli 2017 11:17
Zwolle - Hou meer rekening met de achtergrond van mensen. Dat is de belangrijkste aanbeveling van Zwolse Rekenkamercommissie naar aanleiding van een onderzoek naar inclusief beleid. De rekenkamer heeft onderzocht hoe succesvol de integratie en participatie van inwoners met een migratieachtergrond verloopt.

Van exclusief naar inclusief Zwolle is in 2013 gestopt met specifiek beleid op het gebied van integratie. Daarmee verdwenen de portefeuille integratie bij de wethouder en de aparte beleidsadviseur integratie. Bovendien is de integratieraad opgegaan in de participatieraad. Participatie werd speerpunt, waarin integratie is opgenomen als integraal onderdeel. Uitgangspunt daarbij is dat integratie niet door specifiek beleid (of: exclusief beleid), gericht op afzonderlijke groepen, wordt gerealiseerd, maar door algemene maatregelen die uitgaan van de eigen verantwoordelijkheid van betrokkenen.

 
Het weer: Afwisselend zon en stapelwolken
dinsdag 4 juli 2017 0:00

Zwolle - Dinsdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Mogelijk valt er wat lichte regen. Bij een zwakke noordwestenwind wordt het maximaal 22 graden.

weerfoto-3-juli-2017-zwartewaterallee.jpg
Zwartewaterallee

Op woensdag wordt het weer zonniger en warmer. De temperatuur komt bij een matige noordoostenwind op maximaal 26 graden.

 
Oogcafé van start in Zwolle
maandag 3 juli 2017 20:40

Zwolle - Een Oogcafé is een plek waar mensen met een visuele beperking of oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en op een informele manier allerlei zaken kunnen bespreken. Dat kan gaan om het oplossen van computerproblemen maar ook om vragen rond andere hulpmiddelen.

Eigenlijk over alles waar mensen met oogproblemen (of hun familieleden) letterlijk of figuurlijk tegenaan kunnen lopen. Ieder die dat wil kan er zijn of haar verhaal of vraag kwijt. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers zal er af en toe speciale aandacht voor een thema zijn. Ook in Zwolle start nu een Oogcafé. Iedereen is daar welkom, ook mensen die geen lid zijn van de Oogvereniging. 

 
Ambelt in de regio gaat door op lokale scholen
maandag 3 juli 2017 20:34

Zwolle - Op maandag 3 juli zetten de bestuurders van alle overnemende partijen en de vakbonden hun handtekening onder de afronding van de grootscheepse operatie ‘Ambelt Kiest Koers'. De Ambelt, een instelling voor (voortgezet) speciaal onderwijs in Zwolle, draagt op 1 augustus een groot deel van haar locaties, leerlingen, medewerkers en onderwijsaanbod in de regio over aan lokale schoolbesturen. In Zwolle, Steenwijk en Hardenberg blijft de Ambelt bestaan.

ambelt1.jpg

Ondanks de dalende leerlingenaantallen als gevolg van de wetgeving rond passend onderwijs gaat er geen school dicht en blijft de expertise en werkgelegenheid zo veel mogelijk behouden. De besturen, medezeggenschappen van alle kernpartners en de vakbonden zijn akkoord. De ondertekening vond plaats tijdens het een minisymposium Koers Kiezen in Passend Onderwijs. Een van de sprekers op het symposium, Hein van Asseldonk, vice-voorzitter van de VO-raad: "Het gaat hier om bestuurders met lef en doorzettingsvermogen. Goede voorbeelden moet ons helpen passend onderwijs verder vorm te geven." Van Asseldonk reikte alle bestuurders die betrokken zijn bij Ambelt Kiest Koers een brevet van lef en vermogen uit.
Ook Jan Brink, wethouder onderwijs van de gemeente Zwolle, complimenteerde alle betrokkenen. "We zijn in Nederland heel ingewikkeld georganiseerd. Passend onderwijs blijft een zoektocht. Je moet je nek durven uitsteken: het niet een moetje laten zijn, maar moed hebben."

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 226 - 270 van 10650

Nieuwstips Weblog Zwolle

Windesheim Zwolle

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
vrijdag 18 augustus:
Zomerkermis
vrijdag 18 augustus:
Straatfestival 2017
zaterdag 19 augustus:
Soulclap
zaterdag 19 augustus:
Yogalates
zaterdag 19 augustus:
Zomerkermis
maandag 21 augustus:
Yogalates
dinsdag 22 augustus:
Expositie Grote Kerk Zwo...
dinsdag 22 augustus:
30 jaar BZK - 30 Kunsten...
woensdag 23 augustus:
While She Sleeps
donderdag 24 augustus:
Thursty Tunes
zaterdag 26 augustus:
Pauluz
zaterdag 26 augustus:
Open dagen dahliatuinen
zaterdag 26 augustus:
Yogalates
zondag 27 augustus:
Ikea
maandag 28 augustus:
Huttendorp Aalanden