banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Auto tot stilstand tege...
Alleen al de opmerking "'t ...
Auto tot stilstand tege...
Wat eeuwig zonde dat WLZ af...
Oplossingen voor hittes...
Klimaatsverandering (door d...
Auto tot stilstand tege...
Het zal vast een vrouw zijn...
Oplossingen voor hittes...
'n veertig derdejaars vmbo-...
Oplossingen voor hittes...
Ons klimaat veranderd weini...
Auto tot stilstand tege...
T mens was hoogbeijaard. Af...
Auto tot stilstand tege...
Wat een vooroordelen allema...
Auto tot stilstand tege...
Niet alle, Leonardo. Die va...
Auto tot stilstand tege...
Ech Bernard, je hebt gelijk...
Oplossingen voor hittes...
Prettig lezende: Ons klim...
Auto tot stilstand tege...
Moet iets anders zijn. Zoie...
Be Quick wint thuis van...
@ Teun it zijn allemaal s...
Auto tot stilstand tege...
De beelden staan al op dump...
Auto tot stilstand tege...
Zal idd wel een drankje he...
Verkeerschaos Willemska...
Ik merk wel dat er veel aut...
Verkeerschaos Willemska...
Hulde aan de gemeente Zwo...
Verkeerschaos Willemska...
Bovendien ver weg van de Wi...
Be Quick wint thuis van...
Uit welke jeugdopleiding he...
Auto tot stilstand tege...
Wat een idiote reactie soen...
Verkeerschaos Willemska...
H. van der Vegte, het lijkt...
Be Quick wint thuis van...
@ joppuh Mooi geschreven,...
Verkeerschaos Willemska...
De afsluitingen die in de w...
Auto tot stilstand tege...
tsja zal wel drank in het s...
Kleine apparaten voor i...
Dit jaar alleen van witte p...
'Rijden Zonder Invloed'...
Ja Ja mensen, ik heb boeren...
Be Quick wint thuis van...
Volkomen terecht. Met name ...
Berkum pakt magere wins...
Ahhhh het bier op en de gez...
Berkum pakt magere wins...
@code rood, ben benieuwd wa...
Kleine apparaten voor i...
nog even geduld joriss, waa...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
De stekker eruit voor Earth Hour
zaterdag 25 maart 2017 22:16

Zwolle - De lichtjeswandeling van zaterdagavond 25 maart trok ongeveer 150 bezoekers. Er waren drie wandeltochten, waarbij deelnemers fakkels en lichtjes droegen, in de richting van de Grote Kerk. De wandeling stond in het teken van Earth Hour en eindigde in het donker.

mariekevandenberg_fotografie_weblogzwolle_0885.jpg
Foto's: Marieke van den Berg

Op het plein naast de Grote Kerk werden, voordat het licht uitging, twee korte films vertoond en hielden de nachtburgemeester en wethouder Van As (duurzaamheid) een praatje over lichtvervuiling. Ook werd er een prijs uitgereikt aan Esmee Modderman, die de winnende foto van een eerder gehouden fotowedstrijd binnen hetzelfde thema maakte. Samen met de aanwezige kinderen trok onze nachtburgemeester om half negen de stekker eruit en werd het iets donkerder op het plein. De omringende en overige horeca en winkels deden niet mee aan Earth Hour. Overal ter wereld wordt geprobeerd zoveel mogelijk lampen tegelijkertijd uit te doen, om lichtvervuiling tegen te gaan en een signaal af te geven. Er was voor de kinderen de mogelijkheid om op een digitale tekentafel het stadhuis te voorzien van een geprojecteerde tekening en er stond een sterrenkijker. Ook waren er horecakraampjes en konden bezoekers marshmallows klaarmaken en schilderen in het donker.

mariekevandenberg_fotografie_weblogzwolle_0905.jpg
mariekevandenberg_fotografie_weblogzwolle_0918.jpg
mariekevandenberg_fotografie_weblogzwolle_0919.jpg
Meer foto's via lees verder...

 

 
Rijbewijs motorrijder ingevorderd
zaterdag 25 maart 2017 19:00
Zwolle - Zaterdag heeft een motorrijder de maximale prijs moeten betalen voor het te hard rijden. Op de IJsselallee werd de snelheid van de motorrijder door de verkeerspolitie vastgesteld op 180 kilometer per uur.

Nadat hij doorkreeg dat hij gevolgd werd trok hij het gas nog iets verder open om met ruim 200 kilometer per uur de tunnel door te rijden. De volgende auto was echter een onopvallende politieauto. Deze actie leverde de motorrijder een proces verbaal op en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

 
Avond GL Zwolle over verkiezingsprogramma
zaterdag 25 maart 2017 13:54

Zwolle - Het gaat GroenLinks voor de wind. Na de geweldige verkiezingsuitslag van 15 maart, bereidt de partij zich nu lokaal voor op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Wat moeten in Zwolle de groene en linkse prioriteiten worden? Hoe zorgen we dat Zwolle veel meer energie zelf opwekt? Wat is er nodig om meer spannende en uitdagende cultuur te krijgen in de stad? Hoe zien we meer naar elkaar om, maar zorgen we ervoor dat je met een kwetsbaarheid gewoon de juiste hulp en ondersteuning krijgt? GroenLinks roept iedereen, die de partij een warm hart toedraagt, op om mee te praten over het Zwolse verkiezingsprogramma 2018-2022. Dit kan op woensdagavond 12 april, vanaf 20 uur in Wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67. Verschillende thema's worden in aparte groepen besproken. Maar ook wie niet alleen over een specifiek onderwerp wil meepraten of een eigen punt wil inbrengen, is van harte welkom. Nog voor de zomer van 2017 stellen de leden van GroenLinks het verkiezingsprogramma vast. Meer informatie is te vinden op www.groenlinkszwolle.nl onder het kopje "Doe mee".

 
Het weer: Zonnig
zaterdag 25 maart 2017 0:00

Zwolle - Zaterdag wordt het zonnig en stijgt de temperatuur bij een matige noordoostenwind naar maximaal 13 graden.

weerfoto-26-maart-2017-thorbeckegracht.jpg
Thorbeckegracht

Zondag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Bij een zwakke noordoostenwind wordt het maximaal 14 graden.

 
Zelf tijdstip van toets bepalen
vrijdag 24 maart 2017 17:10
Zwolle - Hogeschool Windesheim is een pilot gestart waarin studenten zelf bepalen wanneer ze hun toets maken. Vijf opleidingen doen mee aan de pilot flexibel toetsen: Verpleegkunde, Calo, Technische Bedrijfskunde, Communicatie en de Lerarenopleiding Aardrijkskunde. De eerste twintig studenten hebben inmiddels een toets op maat gemaakt, op het moment dat het hen uitkomt. Windesheimdocent en projectleider Frank Sturrus: 'Wanneer de studenten denken klaar te zijn voor het tentamen, zijn er wekelijks drie momenten waarop zij de toets kunnen maken. Het gaat daarbij om digitale toetsen die automatisch worden nagekeken.'

Deze flexibele manier van toetsen is alleen mogelijk bij tentamens waarbij veel vragen in de toetsbank zitten, legt Sturrus uit. 'Anders kunnen de studenten de antwoorden aan medestudenten doorgeven.' Als de pilot succesvol is, wil Sturrus na de zomer uitbreiden met meer vakken en opleidingen. 'We denken dat we studenten hiermee een groot plezier doen, zeker ook als het gaat om hertentamens waarbij ze soms lang moeten wachten tot er weer een gelegenheid is.'

 
Tijdelijk geen transacties digitaal loket mogelijk
vrijdag 24 maart 2017 15:40
Zwolle - In verband met onderhoud is het digitaal loket van de gemeente Zwolle vrijdagmiddag 24 maart 2017 vanaf 16.00 uur tijdelijk verstoord.

Het is daardoor (naar verwachting) gedurende 10 minuten niet mogelijk om digitale transacties (bijv. aanvraag van een uittreksel) uit te voeren.

 
Inloopbijeenkomst reconstructie Willemskade
vrijdag 24 maart 2017 14:10

Zwolle - De gemeente Zwolle en Aannemingsmaatschappij Van Gelder houden komende dinsdag 28 maart tussen 16.00 en 20.00 uur in City Post (Westerlaan 51) een inloopbijeenkomst over de uitvoering van de reconstructie Willemskade. Tijdens deze inloop kunnen bewoners, ondernemers en belangstellenden hun vragen over de reconstructie stellen aan de projectmedewerkers van de gemeente en van Van Gelder.

willemskade.jpg 

In opdracht van de gemeente Zwolle gaat Aannemingsmaatschappij Van Gelder de reconstructie van de Willemskade en een klein deel van de Veerallee en Westerlaan uitvoeren. Dit is de volgende stap om de bereikbaarheid van Zwolle ook in de toekomst in stand te houden. De start van de werkzaamheden is gepland op dinsdag 18 april 2017 en duren naar verwachting vijf maanden tot eind augustus. De uitvoering van de reconstructie heeft gevolgen voor het verkeer in een groot deel van de stad.

 
Zwolse kinderen brengen poëzie op de planken
vrijdag 24 maart 2017 13:20
Zwolle - Op dinsdag 4 april zindert het in Schouwburg Odeon van de poëzie! Om 13.30 uur begint daar in de Dommerholtzaal de VERS Talkshow. In een bijzondere literaire show dragen kinderen zelfgeschreven gedichten voor en stellen allerlei vragen aan dichter, schrijver en
beeldend kunstenaar Ted van Lieshout.

In de afgelopen weken schreven kinderen van de Jenapleinschool, de Vlieger, de Wilgenburg en de Twijn onder leiding van docenten van School der Poëzie ontroerende, grappige, vrolijke en soms ook absurde gedichten. Een selectie van deze jonge ‘dichters' in de dop brengt hun eigen werk op de planken  en deskundige jury beoordeelt alle voordrachten en bepaalt welke kinderen op 30 mei naar de grote VERS finale in het Compagnietheater in Amsterdam gaan! In de Talkshow geeft ook illusionist Celsius acte de présence: hij trakteert het jonge publiek op een act vol met magie en mystiek. VERS in Zwolle wordt georganiseerd door School der Poëzie in samenwerking met Stadkamer.

 
Van der Capellen leerlingen in Europees Parlement
vrijdag 24 maart 2017 12:41

Zwolle - Les krijgen over de Europese Unie is één ding maar in het hart van de Europese democratie in gesprek gaan met politici, is nog veel leerzamer. De leerlingen van de Van der Capellen Scholengemeenschap hebben zich dan ook goed voorbereid op hun bezoek aan het Europees Parlement.

Op school werden diverse politieke onderwerpen bediscussieerd en geanalyseerd. Gewapend met een aantal stellingen en discussiepunten, werd de groep in Brussel ontvangen door europarlementariër Paul Tang. Ondanks zijn drukke agenda, nam Paul Tang uitgebreid de tijd om met de leerlingen in gesprek te gaan. Hoewel iedereen Nederlander is, werden de gesprekken in het Engels gevoerd. De heer Tang gaf aan dat hij erg onder de indruk was van het niveau van het Engels van de tweetalige leerlingen van Van der Capellen. Ook vond hij de inhoud van de vragen opmerkelijk goed. Daarbij schuwden de leerlingen niet om de politicus het hemd van het lijf te vragen.

 
(Koor)zangers gezocht voor The Young Messiah
vrijdag 24 maart 2017 10:12
Zwolle - Interkerkelijk koor Promise uit Zwolle-Zuid is op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen voor het projectkoor "The Young Messiah". "The Young Messiah" vertelt op aansprekende wijze over het leven van Jezus: Zijn verschijning op aarde, Zijn lijden, sterven en opstanding. Het projectkoor gaat 19 april a.s. van start en er wordt een eenmalige bijdrage van € 25 gevraagd. Voor de zomervakantie zal er 7 keer gerepeteerd worden. Na de zomervakantie, vanaf 6 september, zal dit wekelijks zijn. De repetities zijn op de woensdagavond van 20:00 - 22:00 uur in basisschool De Klokbeker aan de IJsselcentraleweg 65 in Zwolle-Zuid.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 25 november 2017 in de Koningskerk te Zwolle-Zuid en begint om 20:00 uur. Promise zal dan samen met het projectkoor enkele liederen uit het eigen repertoire gaan zingen. Na de pauze zal de "The Young Messiah" worden uitgevoerd. Heb jij zin om met ons mee te doen, meld je dan snel aan via www.promise-zwolle.nl  of bel voor meer informatie 06 - 11220285 (R. Timmerman).

 
Zing mee met Stadkamer
vrijdag 24 maart 2017 9:55
Zwolle - Stadkamer Centrum opent op 21 en 22 april haar deuren aan de Zeven Alleetjes en roept koren, zangers en zangeressen uit Zwolle op om tijdens de opening mee te zingen met een lied. Dit lied is speciaal voor de opening geschreven door de Zwolse muzikanten Esther Groenenberg en Aïrto, beiden singer-songwriter. Op zaterdagmiddag 22 april wordt het lied, samen met Esther Groenenberg, gezongen en jij kan daar deel van uitmaken. Enthousiaste kinderkoren, jeugdkoren, popkoren, volwassenkoren, zangers en zangeressen uit Zwolle zijn allemaal welkom om mee te doen.

Stadkamer gaat met verschillende koren één groot koor vormen om dit lied voor de Zwolse inwoners ten gehore te brengen. Vooraf krijg je de mogelijkheid om het lied te oefenen. Zet 22 april dus in je agenda! Lijkt het jou leuk om mee te doen met jouw koor of als zanger of zangeres? Meld je dan voor 31 maart aan via de website www.stadkamer.nl/opening  en zing met ons mee! Na je aanmelding krijg je alle informatie via de mail toegestuurd.

 
Werkzaamheden in Zwolle Stadshagen
vrijdag 24 maart 2017 9:18

Zwolle - Vanaf maandag 27 maart vinden er werkzaamheden plaats in Zwolle Stadshagen. De stadsbussen van lijn 1 kunnen daardoor niet via de Twistvlietbrug rijden. De werkzaamheden zijn in principe gepland tot woensdag 26 april maar kunnen mogelijk uitlopen door onvoorziene omstandigheden. Syntus heeft samen met de betrokken partijen besloten om tijdens deze periode via de Mastenbroekerallee te rijden.

busroutelijn1.jpg 

Zoals in de afbeelding weergegeven vervalt het roodgekleurde traject in volgen de bussen de groene lijn. De lus in de wijk Stadshagen zal via de Drapenierlaan worden gereden (gele stip). Als gevolg hiervan zullen een aantal doorkomsttijden wijzigen. Daarnaast vervallen er een aantal haltes tijdens de werkzaamheden. Vanaf de halte Rozentunnel blijft de normale dienstregeling in stand en wordt er doorgereden naar Zwolle Station en Zwolle Isala ziekenhuis.

 
Het laatste Groot Zwols Dictee
vrijdag 24 maart 2017 8:40

Zwolle - "Minke Kraijer, jören lank de promotor en anjaeger van 't skrieven en gebruken van de Zwolse taal en opsteller van 't Groot Zwols Dictee" stopt ermee en daarom was het donderdagavond de laatste keer dat taalliefhebbers van het Zwols plat aan deze jaarlijkse wedstrijd konden deelnemen. Velen hadden zich opgegeven en ook bekende Zwollenaren durfden het aan.

dsc_1410.jpg 

Echte Zwollenaren als Harry ten Klooster, Aranka Wijnbeek, Willem en Jack Willemsen en Adri van Drielen waren uiteraard aanwezig, maar ook de Zwolse politici Sonja Pauw, Gerdien Rots, gedeputeerde Eddy van Hijum en burgemeester Henk Jan Meijer deden een poging, hoewel ze niet bekend staan als grote kenners van het Zwols dialect.

 
Het weer: Zonnig lenteweer
vrijdag 24 maart 2017 0:00

Zwolle - Vrijdag wordt een dag volop zon. Slechts een paar stapelwolken komen langs. Bij een matige noordoostenwind wordt het maximaal 14 graden.

weerfoto-25-maart-2017-stadsgracht.jpg
Stadsgracht

Ook zaterdag wordt het flink zonnig. Bij een matige noordoostenwind wordt het maximaal 14 graden.

 
Muzikaal de klok verzetten in Zwolse binnenstad
donderdag 23 maart 2017 23:10

Zwolle - Op zaterdagavond 25 maart is het weer tijd voor de Zwolse Bandjes Avond! Voor de vierde keer op rij doen verschillende cafés mee met live muziek en wordt de klok muzikaal verzet naar de Zomertijd.

bandjesavond16-2__34.jpg

Allemaal hebben ze geïnvesteerd in een goede livemuziek zoals soul, jazz, rock, of Nederlandstalig dus er is voor elk wat wils! Vanaf 21.30 uur beginnen de meeste bands. Voor informatie check de posters bij alle cafés. Ook op www.hesz.nl staan de deelnemers en de band-namen, of informeer aan de bar bij de deelnemende cafés. Kom naar de binnenstad en zet gezellig in een van de 14 deelnemende cafés de klok op 25 maart muzikaal een uur vooruit!

 
Gelijkspel in oefenduel PEC Zwolle - Ajax
donderdag 23 maart 2017 21:38
Zwolle - Donderdagmiddag speelde PEC Zwolle een besloten oefenwedstrijd tegen Ajax. Het duel begon om 12.00 uur en werd gespeeld op Sportpark de Toekomst. Bij de Amsterdammers waren veel spelers afwezig vanwege interlandverplichtingen. Wel stonden onder meer Hakim Ziyech, Daley Sinkgraven en de Braziliaanse winteraankoop David Neres in de basisopstelling. Vanuit Zwols perspectief is het tevens leuk om te vermelden dat oud-PEC Zwolle doelman Diederik Boer bij Ajax onder de lat stond.

Het is de thuisploeg die vanaf het begin de bovenliggende partij is. De Amsterdammers zetten veel druk naar voren, maar verdedigen tegelijkertijd met veel ruimte in de rug. Het zijn de Zwollenaren die hier na acht minuten bijna van profiteren. Youness Mokhtar stuurt Kingsley Ehizibue de diepte in. Hij blijft zijn directe tegenstander voor, maar keeper Boer pareert zijn inzet. Twee minuten later valt de eerste grote kans voor Ajax te noteren. Een indraaiende vrije trap van Ziyech komt op het hoofd van Mateo Cassierra terecht. De Colombiaanse spits kopt de bal richting de verre hoek, maar Kevin Begois tikt de bal bekwaam voor de doellijn weg. In de twintigste minuut krijgt Ajax wederom een grote mogelijkheid. Neres steekt Cassierra weg, die daardoor één-op-één met Begois komt te staan. De Belgische doelman is echter attent en redt voortreffelijk. Na 34 minuten is het dan wel raak voor Ajax. Pelle Clement draait op de rand van het strafschopgebied weg bij zijn directe tegenstander en krult de bal met veel gevoel in de kruising: 1-0. Dit is tevens de ruststand.

 
Filmopnames voor oorlogsfilm in Zwolle
donderdag 23 maart 2017 20:39

Zwolle - Donderdag was de Koestraat even toneel van oude strijders. Deze setting was opgemaakt om scenes te filmen voor een oorlogsfilm.

1.jpg

De film, De bankier van het verzet, gaat over de bankier Walraven van Hall. In de Tweede wereldoorlog heeft deze een ondergrondse bank opgericht in Zaandam. Deze bank gebruikte hij om financiele steun te vergaren voor de verzetstrijders. Het geld verkreeg hij door de Nederlandse bank op te lichten. De film zal rond maart 2018 in de biscoop te zien zijn. Meer info over de film vind je hier .

3.jpg
2.jpg
4.jpg

 
K's Choice viert 25-jarig bestaan in Hedon
donderdag 23 maart 2017 16:24

Zwolle - Dinsdag 19 december presenteren Zwolse Theaters en Hedon een jubileum show van K's Choice in het Zwolse poppodium. De nog altijd zeer populaire Belgische band bestaat 25 jaar en viert dat onder andere met een serie optredens. De kaartverkoop voor dit optreden start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via www.hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle.

img_0506-2_-_favoriet.jpg 

K's Choice is opgericht in 1992 door broer en zus Sarah en Gert Bettens, en wordt tot op de dag van vandaag als één van de grootste bands van België gezien. De band scoorde over de jaren heen meerdere top 10 album posities, met o.a. de prachtplaten Paradise In me, Cacoon Crash en Echo Maintain. The Phantom Cowboy eindigde zelfs op nummer 1 in de Belgische album top 10 en won meerdere gouden en platina prijzen. De grote doorbraak van K's Choice was de in 1995 uitgebrachte single Not An Addict, die internationaal succes opleverde. 25 jaar naar het ontstaan van de band wordt er nog met evenveel passie en liefde gespeeld.

 
‘Captain Fantastic’ in de Grote Kerk
donderdag 23 maart 2017 16:14

Zwolle - Filmtheater Fraterhuis organiseert in samenwerking met de Grote Kerk in Zwolle opnieuw een unieke filmervaring. Tegen het imposante decor van de Grote Kerk is speciaal voor alle filmliefhebbers op vrijdag 7 april en zaterdag 8 april om 20.45 uur de hartverwarmende film ‘Captain Fantastic' te zien. Een komisch drama over een excentrieke vader die na een ingrijpende gebeurtenis zijn zes kinderen alleen moet zien op te voeden.

film_in_grote_kerk.jpg 

Captain Fantastic
Ben (Viggo Mortensen) woont samen met zijn vrouw en zes kinderen geïsoleerd van de samenleving in de bossen van de Pacific Northwest. Het is een perfecte plek, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. Ben is een toegewijde vader die zich op eigenzinnige wijze wijdt aan de opvoeding van zijn kroost. Een onverwachte tragedie dwingt hem echter op een dag om zijn zelf gecreëerde paradijs met zijn gezin te verlaten. Het is een stap met vergaande gevolgen. Eenmaal in de 'normale' wereld merkt Ben dat zijn kinderen terecht zijn gekomen in een wereld waarvoor ze nooit zijn klaargestoomd. Deze hartverwarmende film met prachtige, magische beelden gaat over thema's als de ideale opvoeding, het maken van keuzes en het aanpassen aan de maatschappij.

 
Eigen vervoersmiddel voor Empower in Zwolle
donderdag 23 maart 2017 16:01

Zwolle - Vorige week ontving Stichting Empower de cheque voor een 9- persoonsbus. Een mooi project voor de VINCI Foundation NL om te ondersteunen.

vinci.jpg 
V.l.n.r. Joop Wervers van Omexom, Eddie Sevink bestuurslid Empower en Wilco Voulon van Empower

Stichting Empower is een non-profit organisatie voor begeleiding van kinderen, jongeren en jong volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en/of ADHD in Zwolle. De begeleiding is gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, zelfstandigheid en een gezonde levensstijl. Door middel van bewegen en actief samenwerken overwinnen cliënten angsten, ervaren ze successen en ontwikkelen ze een positief zelfbeeld. Binnen een veilig pedagogisch basisklimaat wordt vanuit het positieve zelfbeeld gewerkt aan persoonlijke leerdoelen zoals sociale en maatschappelijke competenties, weerbaarheid en praktische vaardigheden ten behoeve van zelfredzaamheid.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 271 - 315 van 9893

Nieuwstips Weblog Zwolle

chw16718-16226-bannerset-corporate-campagne.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

banner-140-120.gif  

Toegang
Wat is er te doen?
woensdag 26 april:
Nabestaandengroep
woensdag 26 april:
Theatergroep Carver
woensdag 26 april:
Kids LenteBios
woensdag 26 april:
Voorstelling Hedda Gable...
donderdag 27 april:
Koningsdag Park Eekhout
donderdag 27 april:
Koningsdag Nieuwe Markt
donderdag 27 april:
Kingdance
vrijdag 28 april:
Stavast met Marco Roelof...
vrijdag 28 april:
Dilana Smith
vrijdag 28 april:
Masterclass FilmActeren
zaterdag 29 april:
Misdaad en straf
zaterdag 29 april:
Goudsteeg21
zaterdag 29 april:
IVN Fietsexcursie
zaterdag 29 april:
Ares
zaterdag 29 april:
Moederdagactie