banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Matige start Be Quick i...
Hey Hessel doe mij dan maar...
Matige start Be Quick i...
Ook nog even naar jurassic ...
Getuigenoproep straatro...
Will heeft gelijk, het moet...
RAWdefinition en Pinkst...
Heerlijk Wat een verademin...
Matige start Be Quick i...
Het is super gezellig op Te...
Matige start Be Quick i...
@PeterD Er is internet op ...
Matige start Be Quick i...
Is er geen Internet op Ters...
Het weer: Stapelwolken ...
Ik heb gehoord dat de bewon...
Getuigenoproep straatro...
geloof dat will vertrok...
Matige start Be Quick i...
Terschelling? Niet gek maar...
Matige start Be Quick i...
@Bequicker oe de rood zwa...
Matige start Be Quick i...
Het trieste is dat dit Ronn...
Matige start Be Quick i...
Als mijn vrouw haar maandel...
Het weer: Stapelwolken ...
@Taupe Met wat?
Matige start Be Quick i...
L@urentine Waarom zo'n ve...
Het weer: Stapelwolken ...
He Tauge, ik denk dat je be...
Matige start Be Quick i...
Ik heb alleen een scoeter. ...
Matige start Be Quick i...
Bericht door Ronnie Morssin...
Matige start Be Quick i...
Waar blijft dat wedstrijdve...
Website voor toegankeli...
Mooi. Hoe meer aandacht hie...
Website voor toegankeli...
https://toegankelijkestad.z...
CDA: Liever vervoer ove...
Ja idd..Als bewoner pal naa...
Matige start Be Quick i...
Wat heeft vvB hier nou weer...
Matige start Be Quick i...
Wat een treurig blog is dit...
CDA: Liever vervoer ove...
En al die dieselvrachtwagen...
Getuigenoproep straatro...
Racisme is een minstens eve...
Matige start Be Quick i...
Als een dief van de nacht i...
Getuigenoproep straatro...
@ will donker getint li...
Ralph Keuning houder Er...
Hij heeft de Fundatie lande...
Matige start Be Quick i...
Tja onze succes supporter l...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Jaarlijkse huuraanpassingen bekend gemaakt
vrijdag 21 april 2017 21:19
Zwolle - Vanaf vrijdag 21 april krijgen alle 7391 huurders van SWZ een brief in de bus waarin een voorstel staat voor de jaarlijkse huuraanpassing.

SWZ vraagt bij het overgrote deel van haar huurders niet de maximaal toegestane huurverhoging maar verhoogt de huur met het inflatiepercentage. Alleen hogere inkomens krijgen een hogere huurverhoging. Voor 2017 komt dat neer op een huurverhoging van 0,3 % voor de lagere inkomens (tot € 40.349) en 4,3 % voor inkomens boven deze grens. Na overleg met huurdersvereniging de Woonkoepel is de huurprijs voor deze laatste groep afgetopt op € 712. 

 
Een kijkje in de nieuwe Stadkamer
vrijdag 21 april 2017 21:15

Zwolle - Het bezoeken van de Stadkamer is zeker de moeite waard. Komend weekend is er een speciaal openingsweekend gepland voor het publiek.

dsc_0020-bordermaker.jpg

Tijdens dit weekend worden diverse activiteiten georganiseerd. Het programma van deze activiteiten vind u op de website van de Stadkamer. Het pand heeft een prachtige inrichting gekregen.Naast het pand op zich Middels bijgevoegde foto's krijgt u vast een indruk van het recent gerenoveerde pand. 

dsc_0001-bordermaker.jpg
dsc_0002-bordermaker.jpg
dsc_0006-bordermaker.jpg
Meer foto's via lees verder...

 
Herinrichting hoofdfietsroute Oude Wetering
vrijdag 21 april 2017 17:33
Zwolle - In het najaar 2017 begint de gemeente Zwolle met de herinrichting van de Oude Wetering als hoofdfietsroute. Op dinsdag 9 mei 2017 van 17.00 tot 19.00 uur kunnen bewoners van Stadshagen zich laten informeren over de nieuwe inrichting van de Oude Wetering en de planning voor de uitvoering tijdens een inloopbijeenkomst in het Wijkservicepunt aan de Belvédèrelaan 1.
Oude Wetering als fietsontsluiting-as

De fietsroute Oude Wetering vormt samen met het Twistvlietpad de centrale fietsontsluiting-as van de wijk Stadshagen. De Oude Wetering is een relict van het oorspronkelijke polderlandschap, die door een tunnel obstakelvrij is verbonden met het Nationaal Landschap Mastenbroekerpolder. Deze hoofdfietsroute is de centrale as, die de wijk verbindt met de binnenstad en het buitengebied. Tevens vormt het een belangrijke verbindende schakel tussen de langs deze route gelegen woonwijken, scholen, sportvelden en het (winkel)centrum van de wijk.

 
Voorbeschouwing PEC Zwolle – Heracles Almelo
vrijdag 21 april 2017 17:29

Zwolle - Zaterdag staan provinciegenoten PEC Zwolle en Heracles Almelo in het MAC3PARK stadion tegenover elkaar. De ploeg uit Almelo staat momenteel op de negende plaats in de Eredivisie, met 37 punten uit 31 gespeelde wedstrijden.

De Zwolse club heeft vijf punten minder verzameld en bezet zodoende de dertiende positie op de ranglijst. In deze voorbeschouwing worden de meest recente duels en de vorm van beide elftallen uitgelicht. Met nog drie competitieduels te gaan bevindt Heracles Almelo zich in de middenmoot van de Eredivisie. Afgelopen vrijdag liep het echter belangrijke punten mis in de strijd om plaatsing voor de play-offs voor Europees voetbal. Er werd namelijk in het Polman stadion met 1-2 verloren van AZ, waardoor het puntenverschil met nummer acht sc Heerenveen drie punten blijft. Uit haar laatste zes gespeelde wedstrijden werd er drie keer gewonnen en drie maal verloren.

 
DRAADloos zoekt straatmuzikanten
vrijdag 21 april 2017 14:59

Zwolle - Na een succesvolle eerste editie, organiseert Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) onder de vlag van Zwolle Unlimited ook dit jaar weer een straatmuzikantenconcours. Deelnemers zullen op zondag 4 juni 2017 tijdens het festival Zwolle Unlimited van 15.00 tot 18.00 uur de sfeer maken op terrassen in de binnenstad van Zwolle. De hoofdprijs? Eeuwige roem in de vorm van de enige echte DRAADloos-bokaal en een geldprijs van wel 500 euro. De inschrijvingen zijn al geopend. Do you have what it takes?

persfoto_draadloos.jpg 

DRAADloos
Deelnemers spelen en zingen tijdens de voorrondes akoestisch (onversterkt) -vandaar de naam DRAADloos- en doen dat op verschillende locaties in de binnenstad van Zwolle. Elke deelnemer krijgt drie keer een halfuur de kans om zich van hun beste kant te laten zien. Een deskundige, onafhankelijke jury zal bepalen welke drie deelnemers door gaan naar de finale. Zowel de voorrondes als de finale vinden dus op dezelfde dag plaats. De grote finale is op het hoofdpodium van Zwolle Unlimited op het Boerenkerkplein. Tijdens deze finale bepaalt het publiek uiteindelijk welke artiest er vandoor gaat met de felbegeerde prijs. Wil jij dit jaar (weer) meedoen aan het leukste straatmuzikantenfestival van Zwolle en omgeving? Stuur dan een mail met je gegevens naar secetaris@hesz.nl  en meld je aan. 

 
'Rijden Zonder Invloed' bij Kingdance Zwolle
vrijdag 21 april 2017 14:45

Zwolle - Al weet iedereen dat rijden onder invloed gevaarlijk is, nog steeds stappen er mensen achter het stuur na het drinken van een paar borrels, het roken van een joint of terwijl zij zware medicatie gebruiken. De campagne 'Rijden Zonder Invloed' heeft als doel om het rijden onder invloed van alcohol, drugs en medicijnen - en de gevolgen daarvan- sterk te verminderen. Op 27 april is het campagneteam in Zwolle aanwezig om bezoekers van Kingdance bewust te maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik in het verkeer.

3d_tripping_simulator.jpg 

Het campagneteam is tussen 13:30 en 22:00 uur aanwezig bij Kingdance in Zwolle. Daar kun je plaatsnemen in de 3D Tripping Simulator. Zo krijg je in een Virtual Reality- wereld met een Oculus Rift bril de kans om zelf virtueel te beleven wat het effect is van alcohol en drugs achter het stuur.

 
Expositie van studenten in Stedelijk Museum
vrijdag 21 april 2017 14:31

Zwolle - Vierdejaars Cibap studenten van de opleiding Specialist Decoratie en Restauratieschilder exposeren vanaf vandaag decoratiestukken in het Stedelijk Museum Zwolle. Zij lieten zich hiervoor inspireren door een object uit de 18e eeuwse Salon of Patriottenkamer van het Drostenhuis. Marc Den Hertog, directeur van het Stedelijk Museum Zwolle opende vanochtend de expositie.

cibap_studenten_exposeren_in_het_stedelijk_museum_zwolle.jpg_1.jpg 

Voor hun decoratiestuk kozen de studenten een schildertechniek zoals tromp ‘l'oeil (schijn bedriegt), grisaille of heraldische motieven. Zij lieten zich o.a. inspireren door bijvoorbeeld een barometer, een theekastje en het behang van de Salon.

cibap_studenten_presenteren_hun_werk.jpg_3.jpg

cibap_studenten_presenteren_hun_werk_2.jpg  

 
Week van de mug’ bij GGD IJsselland
vrijdag 21 april 2017 13:24

Zwolle - Dinsdag 25 april is het wereldwijd ‘Malaria dag'. Van maandag 24 april tot en met vrijdag 28 april is het bij de afdeling Reizigerszorg van GGD IJsselland daarom de ‘Week van de mug'. In die week besteedt GGD IJsselland extra aandacht aan twee gevaarlijke muggensoorten waar de ruim 1 miljoen jaarlijkse Nederlandse reizigers mee te maken kunnen krijgen.

malaria_mug_-_foto_rivm_-_fotograaf_jim_gathany_-_500kb.jpg

De twee gevaarlijke muggen waar het in deze week om draait zijn de Aedes mug en de Anopheles mug. Deze muggen zijn voornamelijk actief in tropische gebieden en zijn in staat door hun steek verschillende virussen en infecties over te dragen aan mensen. Dit zijn onder andere: Malaria, Gele Koorts, Japanse encefalitis, Chikungunya, Dengue en het Zika-virus.

 
Swingshift zoekt ….. pianist
vrijdag 21 april 2017 12:14
Zwolle - In Zwolle is "Swingshift" voor velen geen onbekende naam. Al heel wat jaren is dit enthousiaste koor namelijk te horen tijdens bijvoorbeeld de open monumentendag, de week van de amateurkunst of het jaarlijks korenfestival van de Zwolse zangraad . Ook verzorgt het 31 leden-tellende koor op regelmatige basis eigen concerten. Met een aantrekkelijk programma van herkenbare hedendaagse popmuziek en een bescheiden choreografie weet het koor het publiek steeds te amuseren.

Ook het wisselende winterrepertoire is een verrassend programma dat tijdens kerstmarkten of bv. het ijssculpturen-festival het publiek in een warme wintersfeer weet te brengen. Voor boekingen heeft het koor zich recent op een artiestenplatform gepresenteerd: www.plugify.nl/koorswingshift. Op dit moment is Swingshift op zoek naar een enthousiaste pianist (m/v) die, samen met de dirigent Mip van der Heide, het koor kan begeleiden tijdens de repetities in Domusica op maandagavond en tijdens optredens.

 
CBS onderstreept belang van groeiambities
vrijdag 21 april 2017 11:18
Zwolle - Vandaag gepubliceerde cijfers van het CBS bevestigen het grote belang van familiebedrijven voor onze economie, maar laten ook zien dat familiebedrijven vooral kleinere bedrijven zijn. Voor een krachtige economie zijn vitale familiebedrijven met groeiambitie noodzakelijk. Daarom is strategisch ondernemerschap met aandacht voor innovatie, groei en internationalisering onontbeerlijk, stelt Anita Van Gils, lector Familiebedrijven bij Windesheim.

Op Hogeschool Windesheim installeert het College van Bestuur vandaag dr. Anita Van Gils als lector Familiebedrijven met focus op strategisch ondernemerschap. "Met mijn onderzoek naar strategisch ondernemerschap wil ik een bijdrage leveren aan het versterken van de kracht van ondernemende familiebedrijven", aldus Van Gils
 
DJ Frank van der Lende vertelt over zijn oma
vrijdag 21 april 2017 9:18

Zwolle - Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft 3FM DJ Frank van der Lende gevraagd op de Bevrijdingsfestivals het verhaal van zijn oma Jacqueline Turfkruyer te vertellen. Op zijn tour vraagt Frank ook aandacht voor 3FM Talents die optreden op diverse Bevrijdingsfestivals. Frank bezoekt de festivals met de helikopter die is vrijgekomen na het terugtrekken van Broederliefde. Op 5 mei vliegt de DJ in de ochtend naar Zwolle om ook het 3FM Serious Talent Paul Sinha aan te kondigen op de Sena Performers Stage.

frank_2_hi_res.jpg 

In de oorlog werd Frank's oma gedeporteerd naar Westerbork en Theresienstadt. Hij ging met haar terug naar Westerbork om met eigen ogen te zien hoe het daar was. "Ook al is het 74 jaar geleden dat mijn oma in Westerbork aankwam, het is zo belangrijk dat ik - met m'n 28 jaar - haar verhaal doorvertel," aldus Frank. "Zij weet hoe het is om geen vrijheid te hebben, om gevangen te zijn om wie je bent. Door ons bezoek aan Westerbork en de gesprekken met mijn oma begrijp ik beter wat vrijheid voor mij betekent: vrijheid zorgt ervoor dat je kan doen, denken en zeggen wat je wilt. Dat wil ik graag overbrengen op de bezoekers van de Bevrijdingsfestivals."

 
Het weer: Bewolkt met kans op een bui
vrijdag 21 april 2017 0:00

Zwolle - Vrijdag wordt het weerbeeld voornamelijk bepaald door bewolking. Wel komt hier af en toe de zon doorheen. Mogelijk valt er een buitje. Bij een stevige westenwind wordt het maximaal 14 graden.

weerfoto-21-april-2017-aa-landen.jpg
Aa-Landen

Zaterdagochtend kan er nog regen vallen, wat in de loop van de dag overgaat in een mogelijke bui. Tussen de wolken door schijnt de zon. Bij een matige noordwestenwind wordt het maximaal 11 graden.

 
Oorzaak zolderbrand blijkt hennepkwekerij
donderdag 20 april 2017 20:08

Zwolle - In de nacht van woensdag op donderdag 20 april is een brand ontstaan in een woning aan de Berkumstraat. Tijdens het blussen van de brand ontdekte de brandweer op zolder een afgebrande hennepkwekerij.

img_2469.jpg

Uit voorzorg heeft de politie de naastgelegen woningen ontruimd. De bewoners zijn opgevangen door andere buren. De bewoner van de woning heeft rook ingeademd en is daarvoor opgenomen in het ziekenhuis. Hij moet zich bij de politie melden wanneer hij ontslagen wordt uit het ziekenhuis. In de woning is stroom illegaal afgetapt. De forensische recherche heeft donderdag 20 april onderzoek gedaan in de woning. Als zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevindt, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is groot. Woningcorporaties en energiebedrijven draaien op voor de kosten veroorzaakt door lekkages, brandschade en illegaal afgetapte energie. Daarom is het belangrijk dat u het meldt als u het vermoeden hebt dat één van uw buren hennep teelt. U kunt dit melden bij uw wijkagent of via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000 of het tipformulier op de website van Meld Misdaad Anoniem. Bron: www.politie.nl

 
Diverse bijzondere verkeersmaatregelen
donderdag 20 april 2017 19:55
Zwolle - Op 27 april zijn er in Zwolle in verband met Koningsdag diverse festiviteiten. Ook tijdens Koningsnacht is er in de Zwolse binnenstad van alles te doen. Kijk op www.hesz.nl voor het programma van Koningsdag en Koningsnacht. Deze activiteiten en het groot aantal verwachte bezoekers hebben gevolgen voor het verkeer.

Op 26 april wordt vanaf 18.00 uur de rijroute Gasthuisplein-Nieuwe Markt afgesloten ter hoogte van Ter Pelkwijkstraat. De rijroute Blijmarkt-Koestraat-Praubstraat-Grote Kerkplein-Sassenstraat wordt afgesloten ter hoogte van Luttekestraat. De afsluiting duurt tot en met 00.30 uur. Op 27 april worden deze locaties wederom afgesloten tussen 12.00 en 00.30 uur, waarbij de rijroute Blijmarkt-Koestraat toegankelijk blijft. De route naar de dance-event locatie Scania-terrein op Grote Voort wordt met bebording aangegeven o.a. op de Blaloweg. De Kamperweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers kunnen nog wel over de Kamperweg rijden. Het Kamperpad, het fietspad tussen Rieteweg en Kamperweg, is afgesloten. De fietsbrug Blalobrug blijft toegankelijk. 

 
Meer vrouwen in gemeenteraden
donderdag 20 april 2017 15:10
Zwolle - Het Vrouwenplatform Carree voert campagne om vrouwen in Overijssel te stimuleren zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. De kwaliteit van het openbaar bestuur gaat ons allen ter harte. Het is daarom belangrijk dat meer vrouwen participeren in de besluitvorming binnen gemeenteraden.

De samenleving is heel divers van samenstelling en bij het gemeentebestuur ligt een belangrijke rol deze diversiteit te vertalen in beleid. Wat is het juiste antwoord op de verschillende vragen die de burger stelt aan de gemeente? Speerpunt voor Carree is dat naast mannen, meer vrouwen met verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden mee praten en mee beslissen over het te voeren beleid. 

 
Let op juiste vaccinatie
donderdag 20 april 2017 14:59

Zwolle - De zomer komt eraan. Tijd voor veel mensen om de zon op te zoeken. Per jaar reizen veel gezinnen naar bestemmingen waar ziekten zoals hepatitis A voorkomen. Ook in landen die minder risicovol lijken, zoals Marokko, Turkije of Kaapverdië, kunnen mensen besmettelijke geelzucht (hepatitis A) oplopen. Een vaccinatie voorkomt ziekte.

fb_kids_2017_jpg.jpg  

Ouders gaan er vaak ten onrechte van uit dat kinderen benodigde vaccinaties hebben gehad via het Rijksvaccinatieprogramma. Hepatitis A maakt hier echter geen deel van uit. Bijna de helft van alle kinderen gaat hierdoor ongevaccineerd op reis naar een risicoland waar hepatitis A voorkomt.

 
Kruising Belvédčrelaan-Frankhuizerallee dicht
donderdag 20 april 2017 14:50

Zwolle - Op vrijdag 21 april van 19.00 uur tot en met 06.00 uur brengt de aannemer van de gemeente Zwolle de laatste asfalt deklagen aan op de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee. Gelijktijdig krijgt één rijstrook vanaf de kruising in de richting van het winkelcentrum tot en met de Vuurtorenstraat nieuw asfalt. Gedurende deze avond- en nachtelijke werkzaamheden is de kruising afgesloten voor al het verkeer.

foto_kruising_belvederelaan-frankhuizerallee_op_20_april_2017.jpg 

Gedurende de asfalteringsactiviteiten begeleiden verkeersregelaars het verkeer op de Belvédèrelaan/Havezatheallee via de parallelweg. Het winkelcentrum is niet bereikbaar vanaf de Frankhuizerallee. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. 

 
Leren presenteren in virtuele omgeving
donderdag 20 april 2017 14:41

Zwolle - Studenten kunnen bij hogeschool Windesheim in een virtuele omgeving leren presenteren. 'Je trekt het je echt aan als het publiek reageert.' Met een Virtual Reality-bril op haar hoofd staat Anouk, studente HBO-ICT, ineens niet meer in een lokaal bij Windesheim, maar op het podium van Hedon in Zwolle. Ze houdt voor een volle zaal haar presentatie en is onder de indruk van het effect: je weet dat het virtueel is, maar toch doet de reactie van het publiek iets met je. Je trekt het je echt aan als het publiek reageert.' Ook collegevoorzitter Henk Hagoort heeft de bril getest. 'Je hebt echt het idee dat je voor een publiek aan het praten bent. Het geeft een gevoel van ruimte', zegt Hagoort. 'Een mooi voorbeeld van hoe we nieuwe technologie kunnen toepassen in het onderwijs.'

vr-bril-presenteren-_1_.jpg 

Digitale analyse
Windesheim is voor dit project een samenwerkingsverband aangegaan met Brainstud uit Zwolle. Zij hebben de software voor de VR-bril en het bijbehorende computerprogramma ontwikkeld, Windesheim de onderwijsprogramma's erom heen. Dit gebeurt binnen Lab-21, het innovatiecentrum van Windesheim dat werkt aan ICT-toepassingen in het onderwijs en onderzoek doet naar de bruikbaarheid en effectiviteit van het onderwijs met de VR-bril. 'Het computerprogramma monitort alle verbale en non-verbale communicatie', vertelt Windesheimdocent en projectleider Frank Sturrus. 'Hoe gebruiken de studenten hun stem, waar kijken ze naar, hoe staan en bewegen ze op het podium en hoe hoog is hun hartslag? Alles wordt vastgelegd en geanalyseerd, waardoor de studenten meer inzicht krijgen in hun manier van presteren en leren op welke vlakken ze zich kunnen verbeteren.'

vr-bril-presenteren-_2_.jpg 

 
Kinderen gaan tuinieren in Stadshagen
donderdag 20 april 2017 14:27

Zwolle - Knapperige wortels, rode bieten, frisse sla, lekkere andijvie en uien. Een aantal kinderen van bso De Vlieger Buckhorstlaan en Ingelandhof in Stadshagen gaan over een tijdje al deze groenten oogsten, verwerken en opeten. Ze leren zo dat eten niet zomaar op hun bord terechtkomt. Maar voor het zover is moeten ze nog wel wat werk verzetten in de jeugdtuinen aan de Oude Wetering. "Begin april kregen ze alvast een plekje toegewezen", zegt Sjura Bergman, assistent-leidinggevende van Landstede Kinderopvang.

dsc_8070k.jpg
Lauren (links) en Mette (rechts) op het stukje tuin waarop de bso-kinderen van Landstede Kinderopvang de groenten gaan verbouwen 

De jeugdtuin in Stadshagen is bedoeld voor kinderen van 9 t/m 11 jaar. "Van onze bso's aan de Buckhorstlaan en Ingelandhof gaan het komende halfjaar elke maandag en donderdag een aantal kinderen een uurtje naar de Oude Wetering om de tuintjes te onderhouden", vertelt Sjura. "Ze gaan zaaien, onkruid wieden en gaan de groenten - zodra deze volgroeid zijn - oogsten. Op de bso gaan we er dan een lekkere maaltijd van maken die we samen opeten."

 
Overkapping Weeshuispassage verdwijnt
donderdag 20 april 2017 14:15
Zwolle - Duidelijker zichtlijnen, een mix van functies, een betere verbinding met de omgeving en Thorbeckegracht en het vergroten van de kwaliteit van de openbare ruimte en bebouwing. Met deze ingrediënten willen burgemeester en wethouders het Broerenkwartier tot een aantrekkelijk winkel- en woongebied maken.

Het Broerenkwartier heeft al sinds 2015 de bijzondere aandacht van de gemeente. Er is tijdelijk een inspirator aangesteld en er is geïnvesteerd in enkele kleinere ingrepen in het gebied, zoals het geveltuinenproject, herbestrating van het terras op het plein Achter de Broeren en promotie.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 271 - 315 van 10132

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
zaterdag 27 mei:
Moderne Devotie Award
zaterdag 27 mei:
Musica Vocalis/HanzeOrke...
zaterdag 27 mei:
Rugerio del Stereo
zaterdag 27 mei:
EHBO aan kinderen
zondag 28 mei:
Tritone Quartet
zondag 28 mei:
Muziek Bingo
zondag 28 mei:
Tuincentra
maandag 29 mei:
Deltion College
maandag 29 mei:
Onderwijs van de toekoms...
dinsdag 30 mei:
ArtzKoorklas
dinsdag 30 mei:
TEDx
woensdag 31 mei:
Woest!
donderdag 1 juni:
John Bramwell
donderdag 1 juni:
Thor-Run
vrijdag 2 juni:
Close Talker