banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Berkum wint knap bij Aj...
Waar is onze negatieveling ...
Eerste porseleinen roos...
@ Hokje, Typhoon zette eens...
Deel Windesheim dicht i...
Bericht door Realist, op 21...
Gratis rondwandelingen:...
Dat woord kennen ze bij de ...
Deel Windesheim dicht i...
Oh wel, de vraag 'hoe heeft...
Gratis rondwandelingen:...
Idd mooi Klaas. "Iets grati...
Berkum wint knap bij Aj...
@RietPluim, ik verwacht gee...
Berkum wint knap bij Aj...
Hoeveel Berkum supporters z...
Tweede stadsgesprek ove...
Philip Blom (o.a. filosoof,...
CDA:Milieuonderzoek Lel...
Nog wel van de VVD! Uniek, ...
CDA:Milieuonderzoek Lel...
NU Winsemius in Buitenhof.
Berkum wint knap bij Aj...
Wat intereseert mij dat Ber...
Eerste porseleinen roos...
Ik denk dat Hikje Typhoon v...
Berkum wint knap bij Aj...
Gaaf zeg dat Berkum het zo ...
Eerste porseleinen roos...
Leuk initiatief. Dit soort ...
Het weer: Afwisselend z...
Grappige foto. Het huis lij...
Eerste uitzege bij NAC ...
Wij gaan europa in!! Ryan m...
Berkum wint knap bij Aj...
..................ik heb dମ.
Deel Windesheim dicht i...
@ Klaas Jan, het is het Bub...
Deel Windesheim dicht i...
De kernen die genomen zijn ...
Dirk Albert Prins nieuw...
Voor een korte periode? kan...
Gratis rondwandelingen:...
Ach Riet. Nu is er iemand d...
Gratis rondwandelingen:...
Is dit de winnaar van het Z...
Berkum wint knap bij Aj...
goedgedaan boys
Deel Windesheim dicht i...
Ik weet het niet bouwinspec...
Dirk Albert Prins nieuw...
De CU ziet ook werkgelegenh...
Deel Windesheim dicht i...
Als bouwinspecteur kloppen ...
Voorbeschouwing NAC Bre...
Ja dank je!
Voorbeschouwing NAC Bre...
Veldwachter. .van harte gef...
Deel Windesheim dicht i...
Allemaal bang makerij. De v...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Berkumloop: 13.500 euro voor het goede doel
dinsdag 12 september 2017 18:58
Zwolle - De 27ste editie van de Salverda Berkumloop heeft dinsdagavond een mooi bedrag voor de drie goede doelen opgeleverd. Vlak voor de start van het populaire hardloopevenement overhandigde Gert Peter de Gunst (assistent-trainer van PEC Zwolle) een fraaie cheque van 4.548 euro aan Stichting Present Zwolle. Datzelfde bedrag ging naar VG Sport Zwolle. En tot slot nam Wijkvereniging Berkum een cheque ter waarde van 4.403 euro in ontvangst.

Net als voorgaande jaren werd er ook dit jaar gelopen voor verschillende goede doelen, te weten: Stichting Present Zwolle, VG Sport Zwolle en Wijkvereniging Berkum. Van alle deelnemers werd een gedeelte van het inschrijfgeld verdeeld over de drie goede doelen. Daarnaast konden de lopers zich laten sponsoren door familie, vrienden of bedrijven en dit in de vorm van een extra bijdrage kenbaar maken tijdens het inschrijven. Vlak voor de start van de Salverda Berkumloop werden de cheques aan de goede doelen overhandigd.

 
Maatregelen tegen verzakte kade Katwolderweg
dinsdag 12 september 2017 18:27

Zwolle - Vanochtend kreeg het waterschap een melding dat een deel van de kade bij het Zwarte Water aan de Katwolderweg is verzakt. Ter hoogte van het nieuwbouwterrein van Hornbach is de damwand over een lengte van 40 meter verzakt.

Het waterschap neemt maatregelen om de schade te beperken. Er wordt morgen per schip een grote hoeveelheid stenen tegen de damwand gestort. Deze tegendruk moet verdere verzakking voorkomen. Het waterschap is alert en houdt morgen extra toezicht. Daarbij wordt rekening gehouden met de storm die op komst is en verhoogde waterstanden door verwachte neerslag. Er zijn geen risico's voor overstroming.

 
Supermarkten eerder open op december zondagen
dinsdag 12 september 2017 18:23
Zwolle - Zondag 24 december, de dag voor Eerste Kerstdag, en zondag 31 december, Oudejaarsdag, mogen de supermarkten in Zwolle twee uur eerder open. Op verzoek van de Zwolse supermarkten heeft het college van burgemeester en wethouders de openingstijden voor deze zondagen verruimd.

De supermarkten verwachten op de zondagen rond de feestdagen extra drukte. Om de verwachte drukte goed te kunnen opvangen, vroegen de supermarkten het college om een eenmalige verruiming van de openingstijden op zondag 24 en 31 december 2017. Het college heeft hiermee ingestemd. De supermarkten mogen op deze twee dagen van 12:00 tot 18:00 uur open. Supermarkten en levensmiddelenwinkels mogen iedere zondag open van 14.00 tot 18.00 uur. De keuze of ze ook daadwerkelijk open zijn, is aan de desbetreffende ondernemers zelf.

 
CSV’28 heeft nieuw bestuur
dinsdag 12 september 2017 13:05

Zwolle - Op maandagavond 11 september, tijdens een goed bezochte Bijzondere Algemene Ledenvergadering, vond de benoeming plaats van het nieuwe bestuur van de Zwolse voetbalvereniging CSV'28. In korte tijd heeft het interim-bestuur 7 nieuwe enthousiaste bestuursleden gevonden en gezamenlijk vormen zij het nieuwe bestuur.

2017-09-11_bestuur_csv28.jpg 

Sinds 26 juni was er een interim-bestuur actief bij CSV'28, nadat het vorige bestuur de noodklok luidde over het voortbestaan van de club. Er waren onvoldoende nieuwe bestuursleden te vinden die het stokje over wilden nemen van de aftredende bestuursleden. Onder begeleiding van Sport Service Zwolle is een traject gevolgd om de toekomstbestendigheid van CSV'28 te versterken. Diverse betrokken leden hebben gewerkt aan het in kaart brengen van de uitgangssituatie en het analyseren van de cultuur en de structuur van de vereniging. Daar zijn aanbevelingen uitgekomen, die verwerkt zijn in het adviesrapport "CSV'28 op weg naar Verbinding".
Het nieuwe bestuur heeft met dit advies een mooi document in handen om verder te bouwen aan een toekomstbestendig CSV'28.

 
Brandweer op bezoek Thomas a Kempis College
dinsdag 12 september 2017 12:19
Zwolle - ‘Op maandagmorgen meteen uitdagend aan het werk'. Dat gebeurde tijdens de Science & Health Class op het Thomas a Kempis College. De brandweer in Zwolle kwam op bezoek om het over water te hebben. Voor de start van de First Lego League met het thema ‘Hydro Dynamics' heeft de brandweer de leerlingen van het Thomas a Kempis College uitgelegd waar zij water vandaan halen. De brandweer heeft slechts 8 minuten watervoorraad, maar wat als het op is?
brandweer.jpg
Een innovatieve oplossing bedenken om ons water te winnen, af te voeren, te zuiveren en te transporteren. Dat is de opdracht die de leerlingen meekrijgen. Natuurlijk legt de brandweer een duidelijk probleem naar voren, maar uiteindelijk mag het ook een ander soort probleem zijn, zolang het maar met water te maken heeft.
 
Smaak van Zwolle
dinsdag 12 september 2017 11:52
Zwolle - Op zondag 17 september organiseert Deliweb weer de streekmarkt "De Smaak van Zwolle" op Doepark Nooterhof. Met weer ruim 30 verschillende standhouders kunt u weer genieten van wat Zwolle e.o. U te bieden heeft.

smaakvanzwolle.jpg
De markt is vanaf 11 uur geopend tot 17 uur en de toegang is gratis! Er is weer een picknick plein en voor de kinderen is er ook van alles te beleven.
Kijk voor meer info en de deelnemers op www.desmaakvanzwolle.com
 
Theater Gnaffel viert 30-jarig jubileum
dinsdag 12 september 2017 11:40
Zwolle - In september 2017 bestaat het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel 30 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met de humoristische en beeldende voorstelling De Worstelaar (6+), in 2006 winnaar van de Zilveren Krekel. Op 24 september is er een speciaal feestprogramma in Schouwburg Odeon in Zwolle. Het is er stil, heel stil. Er heerst orde en regelmaat in het tehuis met ingedutte mensen. Elke dag is als de dag ervoor. Er gebeurt helemaal niets. Maar vandaag is anders. Een nieuwkomer: Koas, de worstelaar. Hij brengt spanning en chaos.

de_worstelaar_1.jpg


Zet de boel op stelten tot ontsteltenis van meneer Kowalski, die juist zo gesteld is op rust en orde. Wat moeten de oude bewoners nou met zo'n maffe circusartiest? Maar het enthousiasme van Koas werkt aanstekelijk bij de andere bewoners. Alleen al zijn aanwezigheid doet hun bloed weer sneller stromen. Hoewel meneer Kowalski luidkeels protesteert, krijgt Koas het voor elkaar: Mathilde wordt weer verliefd, meneer Kleermaker danst in zijn pyjama en mevrouw Langelaar ontpopt zich tot een ware danseres.

de_worstelaar_5.jpg 

 
Smart Zwolle werkt aan de toekomst van de stad
dinsdag 12 september 2017 11:37

Zwolle - Dankzij het gebruik van data en slimme technologie de stad Zwolle nog beter laten functioneren, dat is wat de gemeente Zwolle met Smart Zwolle wil bereiken. Hierbij kan gedacht worden aan het delen en toepassen van (informatie)technologie en aan een duurzame oplossing van vraagstukken rond vervoer, klimaat en veiligheid. De komende twee jaar zet Smart Zwolle zich in op een aantal projecten, zoals ‘Gastvrije binnenstad' en ‘Klimaatadaptieve stad'. De website Smart Zwolle biedt een overzicht van de projecten en wat er de komende tijd gaat gebeuren om Zwolle als stad slimmer te laten samenwerken met haar inwoners en partners, om zo het doel te behalen.

Zo is in juni van dit jaar de samenwerking aangegaan met het CBS in de vorm van het Urban Data Center (UDC). Dit samenwerkingsverband is erop gericht optimaal gebruik te maken van de gegevensbestanden van beide organisaties. Hierdoor kan de gemeente haar dienstverlening aan de inwoners verbeteren en de basis leggen voor nieuw beleid dat op actuele en gedetailleerde data gebaseerd is. Het UDC is fysiek gevestigd in Brainz. 

 
Fietsweek Zwolle van start op de wijkboerderijen
dinsdag 12 september 2017 9:47
Zwolle - Pomp je fietsbanden maar goed vol! Want Zwolle is een echte fietsstad en dat gaan we vieren! Op zaterdag 23 september organiseert de gemeente Zwolle in samenwerking met o.a. de wijkboerderijen van Travers Welzijn een fietsfestival als start van de Fietsweek! Van 11.00 tot 16.00 uur zetten tal van Zwolse organisaties hun beste beentje voor. Samen creëren ze een festival waar van alles te beleven is voor jong en oud. Het Broerenkerkplein vormt het middelpunt van de Fietsweek. De wijkboerderijen van Travers Welzijn fungeren deze dag als startlocatie van een fietstocht richting het festivalterrein (Broerenkerkplein). Om 11.00 uur kun je onder begeleiding van drie bekende wielrenners, Theo de Rooij, Yvonne Troost-Brunen en Roelof Groen, meedoen aan een fietsroute.

foto_-_fietsweek_zwolle_van_start_op_de_wijkboerderijen_van_travers_welzijn.jpg

Je vertrekt vanaf één van de volgende locaties: Wijkboerderij de Eemhoeve (Eemlaan 25), Wijkboerderij de Klooienberg (Klooienberglaan 1) of Wijkboerderij de Schellerhoeve (Schellerpark 101). Tot 13.00 uur kan men op elke locatie ook individueel starten. Vanaf een van de wijkboerderijen fiets je via een mooie route naar het centrum van Zwolle. Onderweg en op het festivalterrein verzamel je stempels en spaar je voor een leuk presentje. Alle routes komen langs Wijkboerderij de Klooienberg waar van 12.00 tot 16.00 uur het Klhooifeest plaatsvindt (terrein is voor de fietstocht open vanaf 10.30 uur).

 
Basisscholen uit Zwolle starten schooljaar ‘groen’
dinsdag 12 september 2017 7:59
Zwolle - Basisscholen Het Mozaiek, Ambelt VSO AMG Zwolle en De Zuidster uit Zwolle trappen het schooljaar ‘groen' af met een duurzame inzamelactie. De leerlingen zamelen van september tot en met half november kleine elektrische apparaten in voor het goede doel. Goed voor het milieu: want dit e-waste kan heel goed worden gerecycled. Ook draagt de school bij aan het goede doel stichting Jarige Job. De actie wordt georganiseerd door Wecycle. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen in Nederland.

Tijdens de actieperiode worden alle leerlingen en hun ouders aangemoedigd om zoveel mogelijk (oude) kleine elektrische apparaten in te leveren. Wecycle haalt deze apparaten op en zorgt ervoor dat ze op een duurzame manier worden gerecycled. Al het e-waste dat Wecycle inzamelt, wordt voor 97 procent nuttig toegepast, waardoor kostbare grondstoffen een tweede leven kunnen krijgen. De inzamelactie heeft dan ook een educatief karakter: de leerlingen krijgen aanvullend lesmateriaal in de vorm van een schoolkrant over het nut van recycling en het hergebruik van materialen.
 
Gemeente akkoord met dijkverhoging
dinsdag 12 september 2017 7:40
Zwolle - De stadsdijken langs de oostoever van Voorst, het Zwolle-IJsselkanaal en het Zwarte Water bij Holtenbroek zijn te laag en bieden bij hoog water onvoldoende veiligheid voor de Zwollenaren. Het Waterschap Overijsselse Drentse Delta wil de stadsdijken versterken en ophogen, maar de afgelopen maanden is door hetzelfde waterschap aangegeven dat ook een waterkering in het Zwarte Water een te hoge waterstand kan tegengaan. Een Zwartewaterkering is echter wel een duurdere oplossing.

Voor de zomer hebben een aantal bewoners van Holtenbroek aangegeven de voorkeur te geven aan de Zwartewaterkering zodat de dijk langs de Klooienberglaan niet hoeft te worden verhoogd en dit uniek stukje Zwolle met zijn mooie bomen en mooi uitzicht behouden kan blijven. Daarnaast liggen een aantal bedrijven buitendijks en ook deze ondernemers willen beter beschermd worden tegen hoge waterstanden. 
 
Het weer: Voornamelijk bewolkt met kans op bui
dinsdag 12 september 2017 0:00

Zwolle - Dinsdag is het voornamelijk bewolkt en vallen er buien. Er waait een matige zuidwestenwind en het wordt maximaal 17 graden.

weerfoto-12-september-2017-waterstraat.jpg
Waterstraat

Woensdag waait het stevig en vallen er buien met kans op onweer. Het wordt maximaal 17 graden.

 
Vuurvogel start met twee grote jeugdorkesten
maandag 11 september 2017 19:54

Zwolle - Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel start deze maand met het 16e orkestseizoen en doet dat alweer met een groeiend ledenaantal. In de relatief korte periode dat het orkest nu bestaat, is het zowel qua kwaliteit als kwantiteit enorm gegroeid. Het Jeugdsymfonieorkest (JSO) is het ‘vlaggeschip' met maar liefst 90 leden en is nog aan het nagenieten van een succesvolle concerttournee naar Praag deze zomer. Opvallend in de bezetting is het grote aantal conservatoriumstudenten van ArtEZ die graag orkestervaring willen opdoen. De Jonge Vuurvogel, het voorbereidende orkest, telt bij aanvang 55 leden, waarbij de ervaring leert dat dit aantal nog wel aantrekt. Een absoluut record bij de start van het seizoen!

vuurvogel1.jpg

Nieuw is dit seizoen de muzikale leiding van de Jonge Vuurvogel. Om de groei van alle ensembles aan te kunnen, is de leiding van de Jonge Vuurvogel vanaf dit seizoen in handen van de jonge dirigent Vincent Pollemans. Pollemans vormt samen met Albert Dam de muzikale leiding van de orkesten, onder auspiciën van artistiek adviseur Hein Spanjaard. Door het team uit te breiden heeft Stichting de Vuurvogel de mogelijkheid om door te groeien. De allerjongste strijkers spelen samen in Vuurvogel OpStreek en deze groep staat nog steeds onder leiding van de strijkdocenten Lies van Vledder en Esther de Boer. In projectvorm komen zij twee periodes van tien weken samen. De eerste repetitie van Vuurvogel OpStreek is op zaterdagmiddag 23 september a.s. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.vuurvogeljeugdorkest.nl

 
D66 blij met buitengebied station Stadshagen
maandag 11 september 2017 19:50

Zwolle - Maandag 11 september besluit de gemeenteraad over de tijdelijke aanleg van het P+R terrein aan de Tippezijde bij het station Stadshagen. Dee D66-fractie heeft zich altijd ingezet voor een betere spreiding van verkeersfuncties rondom het station dat in aanbouw is en ziet hiermee een wens in vervulling gaan.

Met het besluit van vanavond wordt de inrichting van het gebied niet alleen verkeersveiliger maar ook beter voorbereid op de toekomst. Door de aanleg van 42 tijdelijke parkeerplekken aan de Tippezijde wordt extra verkeers- en parkeerdruk ter hoogte van basisschool de Schatkamer teruggedrongen. Het plan biedt de mogelijkheid aan forenzen uit de wijde omtrek om hun reis met openbaar vervoer te vervolgen.
Dit besluit wordt genomen nadat de voltallige gemeenteraad in februari dit jaar de motie van D66 en VVD hierover aannam. Begin 2016 nam de raad al twee D66-moties aan over snelheidsbeperkende maatregelen en spreiding van verkeersfuncties. Aan snelheidsbeperkende maatregelen werd in het definitief ontwerp Kamperlijn van februari dit jaar al voldaan. Met de tijdelijke aanleg van het P+R-terrein is nu ook de tweede belangrijke wens van omwonenden in vervulling gegaan.

 
Open dag dierenweide 't Spiekertje
maandag 11 september 2017 19:47
Zwolle - Dierenweide 't Spiekertje aan de Staatssecretarislaan in park Ittersumerbroek in Zwolle-Zuid houdt op zaterdag 23 september aanstaande weer haar jaarlijkse open dag. Alle dierenliefhebbers en buurtbewoners zijn van harte welkom!

Tijdens de open dag kan er weer heerlijk geaaid worden in de knuffelhoek met geitjes, kippen, konijnen en cavia's. Ook vertellen vrijwilligers over hun werk bij de dierenweide. Verder is er een springkussen en een rad van fortuin waarbij er aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn gesteld door een groot aantal ondernemers in en rond het winkelcentrum Zwolle-Zuid.

 

 
Rapsensatie Sevn Alias komt naar Hedon
maandag 11 september 2017 18:15

Zwolle - De Almeerse rapper Sevn Alias komt op zaterdag 2 december naar het Zwolse poppodium Hedon. De rapsensatie wist met zijn album Trap Grammy en Twenty Four Sevn mixtapes de laatste jaren vele fans aan zich te binden. Sevn Alias is onderdeel van het succesvolle collectief Rotterdam Airlines en komt later dit jaar nog met zijn nieuwe album Picasso. De kaartverkoop voor het concert in Zwolle start vrijdag 15 september om 10:00 uur.

ashes-alias-picasso-3000x3000.jpg

Sevn Alias is een van de vaandeldragers van de nieuwe lichting Nederlandse hiphop artiesten en brengt later dit jaar zijn nieuwe studioalbum ‘Picasso' uit. Het is het laatste album wat de rapper onder de vlag van Rotterdam Airlines zal uitbrengen, hierna zal hij zijn muziek uitbrengen via zijn eigen label 1OAK. Sevn Alias stond naast zijn twee eerdere shows in het Zwolse poppodium ook op gerenommeerde festivals als Lowlands, Pukkelpop en Eurosonic-Noorderslag. Hedon programmeur Erik Delobel over de komst van Sevn Alias: "Sevn Alias is dit moment een van Nederlands grootste rappers en vertegenwoordigd een nieuwe generatie artiesten die via Spotify en Youtube een groot publiek hebben gevonden. Gezien het enthousiaste publiek bij eerdere shows is het vanzelfsprekend dat hij tijdens deze tour wederom Hedon aandoet." Sevn Alias stond op 19 november 2016 voor het laatst in Hedon.

 
Open World Championships voor Joong-Gun
maandag 11 september 2017 15:51
Zwolle - Vijf leden van de jonge Taekwon-Do-school Joong-Gun nemen deel aan de Open World Championships Taekwon-Do 2017. Van 23 september t/m 1 oktober strijden zij in Barneveld tegen deelnemers uit de hele wereld. "We zijn trots dat we in zo'n korte tijd zijn gegroeid naar een school met ruim veertig leden van alle niveaus en leeftijden," zegt Gretha Veldhuizen, één van de trainers die de WK-deelnemers begeleidt.

Joong-Gun begon in januari 2015 haar trainingen in wijkcentrum de Pol in Zwolle-Zuid met slechts enkele leden. Inmiddels traint er een grote groep jeugdleden en een grote groep volwassenen, van beginners tot gevorderden. In en buiten de schoolvakanties wordt getraind. Op elk moment is het mogelijk om in te stromen bij Joong-Gun. De Koreaanse krijgskunst Taekwon-Do is niet alleen gericht op zelfverdediging, maar ook op innerlijke groei, zelfbeheersing en respect voor je medemens. Op de trainingen is aandacht voor kracht, conditie, sparring en saamhorigheid. De technieken van Taekwon-Do zijn vastgelegd in 24 stijlpatronen. De vijf deelnemers van Joong-Gun zullen hun vaardigheden in de stijlpatronen laten zien op het wereldkampioenschap tussen 23 september en 1 oktober. Zij variëren in leeftijd van 10 tot 45 jaar en hebben verschillende graden binnen Taekwon-Do. Voor meer informatie over Joong-Gun of het WK: www.taekwondozwolle.nl .

 
Het weer: Afwisselend zon en stapelwolken
maandag 11 september 2017 0:00

Zwolle - Maandag zullen zon en stapelwolken elkaar afwisselen maar blijft het voornamelijk droog. In de middag is er kans op een bui. Het wordt bij een stevige zuidwestenwind maximaal 17 graden.

weerfoto-11-september-2017-pletterstraat.jpg
Pletterstraat

Dinsdag is het voornamlijk bewolkt met weinig zon. Er vallen meer buien en bij een matige zuidwestenwind wordt het maximaal 17 graden.

 
Blues bij Muziek op het plein
zondag 10 september 2017 22:22

Zwolle - Zondagmiddag werd het publiek getrakteerd op heerlijke blues van de 7-koppige bluesrockband Sweet Bourbon and the Bourbonnettes.

img_0003.jpg

De band sinds 2014 bestaande band heeft na enig gewissel staat een sterke formatie. De bandleden komen uit verschillende muzikale richtingen en dat is goed te horen op hun nieuwe album ‘Night turned into Day', welke geheel uit eigen nummers bestaat. De sound heeft als basis blues, maar ook zijn de invloeden van rock, funk, soul en pop te horen. Een voorzichtig zonnetje zorgde er voor dat er rustig op één van de klapstoeltjes plaats genomen kon worden.

img_0004.jpg

img_0001.jpg
img_0002.jpg

 
Heren TV Triade kampioen Triathlon
zondag 10 september 2017 18:07

Zwolle - Het eerste herenteam van triatlonvereniging Triade uit Zwolle is kampioen geworden in de 2e Divisie Noord. Daarmee promoveren ze naar de landelijke 1e Divisie waar ook het damesteam in uitkomt.

heren_tv_triade_kampioen.jpg

Tijdens de finale afgelopen zaterdag in Vroomshoop werden Oscar Torres Fernandez, Peter van Grootheest, Frank Eggink en Edward Dootingh knap tweede. De heren moesten tijdens de 1/8 afstand alle onderdelen gezamenlijk afleggen. Ze kwamen met een tijd van 58 minuten en 26 seconden over de finish. De heren begonnen de competitie, bestaande uit 5 wedstrijden, al goed met een overwinning in Arnhem. Ook in Almere, Zeewolde en Rotterdam werd het podium behaald. Het herenteam bestaat naast bovengenoemde atleten uit Tim Hezemans, Han Peter Lucas, René Poppe, Geert Jan Vos en Arend Jan van de Hoek. TV Triade is een triatlon- en duatlonvereniging met ruim honderd leden. Naast volwassenen, is de Zwolse vereniging sinds dit seizoen met een jeugdafdeling gestart. Triade wordt gesponsord door KokkieBikes en LopersCompany.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 316 - 360 van 11135

Nieuwstips Weblog Zwolle

Windesheim Zwolle

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
zondag 22 oktober:
Beleef Zwolle met verhal...
zondag 22 oktober:
Jonny Lang
zondag 22 oktober:
Gidon Nunes Vaz
zondag 22 oktober:
Ik zie, ik zie...het mon...
zondag 22 oktober:
Griezelen in de Sassenpo...
maandag 23 oktober:
Vakantieschool
maandag 23 oktober:
Digisterker
dinsdag 24 oktober:
Youtuber Furtjuh
dinsdag 24 oktober:
Deksels spannende worksh...
donderdag 26 oktober:
Thursty Tunes met Wimsen
donderdag 26 oktober:
Skeelertocht
donderdag 26 oktober:
Dromenvanger
donderdag 26 oktober:
Husky
donderdag 26 oktober:
Griezelen in de Sassenpo...
donderdag 26 oktober:
Griezelen in de Sassenpo...