banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
De Schatkamer helpt Cli...
Wat mooi!
Dieze West heeft select...
12.000 Exclusief leaseauto ...
Dieze West heeft select...
@ yvette Leuk he naar een ...
Dieze West heeft select...
Geweldig dat WVF 17 JO11 te...
Dieze West heeft select...
Het niveau van het eerste i...
Politie onderzoekt mish...
We zouden eigenlijk gewoon ...
Politie onderzoekt mish...
Jarenlang met veel plezier ...
Nieuwe sfeerverlichting...
Niet in een stad.
Nieuwe sfeerverlichting...
Als het maar dimlicht is. H...
Politie onderzoekt mish...
gezellig buurtje
Politie onderzoekt mish...
Buurman kan niet worden aan...
Dieze West heeft select...
@ yvette Misschien gaan ze...
Politie onderzoekt mish...
Veel sterkte voor het slach...
Politie onderzoekt mish...
Voor een overtreding wel ja...
Politie onderzoekt mish...
Wat kansloos weer dit, je m...
Dieze West heeft select...
@Die Ene Je linkje werkt n...
‘Klei uit dijk-kunstwer...
En zo vallen alle stukjes o...
Dieze West heeft select...
Het aandeel eigen jeugd wor...
Politie onderzoekt mish...
Maar die buurman wilde niet...
Nieuwe sfeerverlichting...
Ik vind het een goed initia...
Het weer: Afwisselend z...
Zon?
Nieuwe sfeerverlichting...
Ik vind het er ook mooi uit...
Nieuwe sfeerverlichting...
Ben benieuwd. En ja, die l...
Dieze West heeft select...
Als iedereen nu gewoon eens...
Dieze West heeft select...
Voetbaltopics lees ik norma...
Politie onderzoekt mish...
Nadat de man aan de deur wa...
Dieze West heeft select...
Zucht. Yvette blijf vooral ...
Het weer: Afwisselend z...
Het regent ook altijd hier ...
Nieuwe sfeerverlichting...
Het ziet er mooi uit! Of b...
PvdA: Oproep tot bouwst...
Die geiten zijn niet het pr...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Samenwerking jeugdzorg en onderwijs kan beter.
woensdag 17 mei 2017 14:35
Zwolle - Het rapport ‘Persoonlijk Meesterschap in het brede jeugddomein' brengt kritieke succes- en faalfactoren van samenwerking tussen onderwijs en jeugdhulp in kaart.

Complementair
"Een opvallende bevinding uit het onderzoek is dat direct onderling contact voorop wordt gesteld als het gaat om de versterking van de onderlinge samenwerking. Dit geven zowel professionals uit het onderwijs als professionals uit de jeugdhulpverlening aan" zegt Jan Hoogland, projectleider en lector Vormend Onderwijs bij Hogeschool Viaa. "Kijk je naar onderwijsprofessionals dan zien zij de deskundigheid tussen onderwijsmensen en zorgmensen vooral als complementair. Zij willen graag gebruik maken van de deskundigheid van professionals uit het andere domein".

 
Twee nieuwe woningen in voormalig winkelpand
woensdag 17 mei 2017 14:28

Zwolle - In het voormalig winkelpand aan de Kastanjestraat 1 in de Bollebieste (Diezerpoort) worden twee woningen gecreeërd. SWZ heeft gekozen om de winkelbestemming van het pand om te zetten naar woonruimte en levert zo een extra bijdrage aan de toename van het aantal sociale huurwoningen. Deze week zijn de bouwwerkzaamheden gestart door bouwbedrijf Beverwijk en Zonen. In juli 2017 worden de twee woningen opgeleverd.

winkelpand_bollebieste.jpg 

Eén woning heeft één woon/slaapkamer en één woning heeft naast een woonkamer nog een aparte slaapkamer. De huurprijzen liggen voor beide appartementen rond de € 500,- en er is huurtoeslag mogelijk. De appartementen komen naar verwachting in juni 2017 in de Woningzoeker

 
VPRO Tegenlicht: Over emancipatieproces
woensdag 17 mei 2017 14:17

Zwolle - Een femme fatale, waar denk je dan aan? We leggen het emancipatieproces van de vrouwen uit verschillende landen naast elkaar. Wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten? De focus ligt op solidariteit: wat doen vrouwen onderling om elkaar verder te helpen? We gaan in gesprek met vrouwen én mannen. Een gesprek dat gevoerd moét worden, dat vind jij toch ook? Dinsdag 23 mei, VPRO Tegenlicht Meet Up, 20.30 uur in de bovenfoyer van Schouwburg Odeon.

Gasten
Te gast zijn Rabia Madarun (voorzitter Participatieraad Zwolle), Lucinda Douglas (oprichter 99 Powervrouwen & Empowerment Speaker) en Marit Splunter (voorzitter DURF, vrouwenbeweging DENK) en zij nemen plaats in ons panel. Drie verschillende vrouwen, met verschillende achtergronden die graag met elkaar en het publiek het onderwerp solidariteit onder vrouwen aansnijden. Wat doe jij om vrouwen in jouw omgeving naar de volgende stap te helpen? Bestaat solidariteit nog wel?  

 
Snelle actie nodig voor onveilige balkons
woensdag 17 mei 2017 14:08
Zwolle - Openbaar Belang heeft de uitkomsten ontvangen van het onderzoek dat is gedaan naar de kwaliteit/veiligheid van balkons en galerijen. Dit onderzoek is uitgevoerd door Alferink van Schieveen.

Van de 376 onderzochte balkons zijn er 150 die tijdelijk niet meer betreden mogen worden. In een brief en tijdens een bewonersinloop legt Openbaar Belang haar bewoners uit welk balkon er niet gebruikt mag worden. Het gaat om woningen aan de Assendorperdijk, Schuurmanstraat en de Wiecherlinckstraat. 

 
Waterschap maait eerder door zachte winter
woensdag 17 mei 2017 13:59

Zwolle - Het Waterschap Drents Overijsselse Delta maait daar waar nodig waterbodems en oevers van sloten, weteringen en kanalen eerder dan normaal. Omdat de winter aan de zachte kant was, is de temperatuur van het water in vergelijking met een ‘normaal' jaar relatief hoog. Daardoor is op diverse plaatsen al begroeiing ontstaan.

foto_maaien_bij_persbericht.jpg 

Om te voorkomen dat op bepaalde locaties in het gebied wateren dichtgroeien en de aan- en afvoer van water wordt belemmerd, begint het waterschap daar alvast met maaiwerkzaamheden. Normaal gesproken wordt dit werk uitgevoerd vanaf 1 juni. 

 
Het weer: Een warme zomerdag met veel zon
woensdag 17 mei 2017 0:00

Zwolle - Woensdag wordt een warme zonnige dag. Met een temperatuur van maximaal 28 graden en veel zon wordt het een zomerse dag. Er waait een zwakke zuidoostenwind. Het blijft 's avonds lang warm en ook de nacht naar donderdag verloopt warm voor de tijd van het jaar. Waarschijnlijk wordt het niet kouder dan 17 graden. Wel is er in de nacht regen mogelijk met wat onweer.

weerfoto-17-mei-2017-handellaan.jpg
Handellaan

Donderdag wordt een veel minder zomerse dag dan woensdag. Het is nog steeds aangenaam met een maximum temperatuur van 18 graden. Wel zijn er wolkenvelden met van tijd tot tijd regen.

 
Ronald McDonaldshuis ontvangt cheque
dinsdag 16 mei 2017 17:39

Zwolle - Begin mei organiseerden TalentStad Beroepscollege en TalentStad Praktijkonderwijs in samenwerking met Kunsteducatie Nederland het TalentStad FESTIVAL.

1.jpg 

Product of presentatie Op het festivalterrein (op het schoolplein aan de Blaloweg 1) presenteerden de leerlingen hun product of presentatie dat zij de dagen voorafgaand hadden gemaakt of voorbereid. Er waren marktkraampjes met o.a. diverse (zelfgemaakte) producten, dansacts, muziek en een dj, een foodbar met heerlijk eten en drinken, frisse cocktails die de leerlingen op spectaculaire wijze presenteerden. Er was een ‘Rad van Fortuin' en een heuse ‘Escape-van' waar je pas weer uit kon ontsnappen als je daar de nodige puzzels en raadsels voor oplost had. Wilde je mooi opgemaakt worden, je haar gestyled hebben of je nagels in een hippe kleur gelakt? Het was allemaal mogelijk op het FESTIVAL in ruil voor een klein bedrag en waarvan de opbrengst bestemd was voor het Ronald McDonald huis in Zwolle.

 
IKEA, Wezo en Beter Benutten starten buspendel
dinsdag 16 mei 2017 17:27
Zwolle - Sinds deze week rijdt er in de avonduren op zes dagen in de week en op een aantal koopzondagen voor het personeel van IKEA een directe pendel tussen station Zwolle en IKEA. Medewerkers zijn dan in 10 minuten op het station om vanuit daar veelal verder te reizen. De proef van een half jaar is mede tot stand gekomen met een financiële bijdrage uit het bereikbaarheidsfonds van Beter Benutten Zwolle Kampen.

Wezo is mede initiatiefnemer van de pendel en heeft de bus aangeschaft. De organisatie gebruikt de buspendel om eigen personeel op te leiden tot chauffeurs en planners. De busdienst is geen openbaar vervoer, hij is bestemd voor medewerkers van IKEA en hopelijk in de toekomst voor meer bedrijven.

 
Groei vrijetijdsvoorzieningen in Zwolle op peil
dinsdag 16 mei 2017 17:21
Zwolle - Sinds 2011 zijn er maar liefst 21 nieuwe bedrijven in de vrijetijdssector geopend in Zwolle. Daarmee is de gemeente goed op weg om de doelen te halen uit het beleidsplan voor vrijetijdsvoorzieningen dat in 2011 is vastgesteld.

Dat blijkt uit een tussentijdse evaluatie van het leisurebeleid van de gemeente Zwolle door een extern bureau. In 2010 kende Zwolle relatief weinig commerciële vrijetijdsvoorzieningen. Dat was voor de gemeente reden om beleidsregels vast te stellen voor de vrijetijdssector. Daarin werd gemikt op een groei van 1,25 tot 1,5 miljoen dagbezoekers per jaar en een extra omzet van 25 tot 35 miljoen euro per jaar in 2025 ten opzichte van 2010. Die extra bezoeken en bestedingen zouden moeten resulteren in 300 tot 400 nieuwe banen. 

 
AFAC bewaart fietsen vanaf heden acht weken
dinsdag 16 mei 2017 17:18
Zwolle - De Algemene Fiets Afhandel Centrale (AFAC) bewaart fietsen vanaf heden acht weken in plaats van dertien weken. Dit is efficiënter en zorgt voor meer vrije plekken om fietsen te stallen bij het station.

Meer vrije plekken voor fietsparkeren bij het station
In 2016 zijn er bij de AFAC 4911 fietsen bewaard, 23 procent van deze fietsen zijn door de eigenaren opgehaald. Tot nu toe bewaarde de AFAC de fietsen dertien weken voordat ze verkocht werden. Hierdoor is de opslag van de AFAC regelmatig volledig bezet en kan de AFAC minder vaak dan noodzakelijk fietsen verwijderen. Het tijdig en tructureel verwijderen van de zogenaamde ‘weesfietsen en fietswrakken' is een belangrijke voorwaarde om de fietsenstalling rond het station efficiënt te gebruiken.

 
Kikhondje verhuist en Ei van Stadshagen blijft
dinsdag 16 mei 2017 17:15
Zwolle - Het bekende kunstwerk ‘Het Kikhondje', dat tot enkele jaren geleden bij het Hanzebad stond, verhuist naar de Pannekoekendijk. Het Kikhondje kijkt straks uit over het water en is zichtbaar voor iedereen die vanaf het Katwolderplein naar de binnenstad loopt. Daarnaast investeert de gemeente in het geliefde kunstwerk het ‘Ei van Stadshagen', het kunstwerk blijft daardoor in de wijk.

Kikhondje verhuist naar Pannekoekendijk
Het Kikhondje is een kruising tussen een kikker en hond en een bekend beeld onder Zwollenaren. Met de sloop van het Hanzebad in 2015 en de herinrichting van het gebied kon het standbeeld daar niet meer blijven staan. In overleg met de maker, kunstenaar Steef Roothaan, is besloten een andere locatie voor het standbeeld te zoeken. Deze nieuwe locatie is samen met de kunstenaar gevonden aan de Pannekoekendijk, nabij de Hofvlietvilla. Deze plek is geschikt omdat het Kikhondje hier over het water uitkijkt. Dit benadrukt het karakter van het kunstwerk. En daarnaast is het hondje hier zichtbaar voor iedereen die vanaf het Katwolderplein richting de binnenstad loopt. Ook dit is een aspect van de kunst van Roothaan, waarbij mensen door het zien van het kunstwerk aan het denken worden gezet over het oprichten van monumenten. Voordat het kunstwerk geplaatst wordt, krijgt Het Kikhondje een nieuw voetstuk, ook wel sokkel genoemd. De voormalige sokkel was niet meer geschikt. 

 
Collectie Pieter Gerritse ondergebracht bij HCO
dinsdag 16 mei 2017 17:00

Zwolle - Begin maart werd het Historisch Centrum Overijssel benaderd door een dochter van de onlangs overleden Zwolse fotograaf Pieter Gerritse. Zij zocht een goed onderkomen voor de collectie van haar vader, bestaand uit negatieven en afdrukken. Een paar weken later stond het materiaal al veilig binnen de muren van het HCO.

pieter_gerritse.jpg

Pieter Gerritse was, met Dolf Henneke, een van de eerste naoorlogse freelance fotografen in Zwolle. Naast veel opnamen voor de Zwolse Courant maakte hij ook bedrijfsreportages en reisde heel Overijssel door.

 
Ron Jans houder Erepenning Zwolle
dinsdag 16 mei 2017 16:44
Zwolle - Burgemeester Henk Jan Meijer heeft maandag 15 mei 2017 de erepenning van de gemeente Zwolle uit aan Ron Jans uitgereikt. Dit gebeurde tijdens de afsluitende Businessclubavond van PEC Zwolle in het MAC3PARK stadion. Ron Jans ontvangt de penning als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn bijzondere en sportieve verdiensten voor de stad.

PEC Zwolle
Ron Jans; Blauwvinger in hart en nieren en een bijzondere ambassadeur van Zwolle. Onder zijn leiding vierde PEC Zwolle de groots(t)e successen uit haar geschiedenis. Hij won in 2014 met de club de KNVB Beker. Ook bracht hij in datzelfde jaar de Johan Cruijffschaal naar Zwolle. Europees voetbal, een stabiele middenmoter in de Eredivisie; het gebeurde met Ron Jans aan het roer. Een man met humor, toegankelijk, dichtbij Zwolle en de Zwollenaren. Hij heeft PEC Zwolle geleid naar mooie sportieve prestaties die een grote uitstraling hebben op Zwolle en de regio. 

 
Oriëntatieavond Actief in de politiek
dinsdag 16 mei 2017 16:29
Zwolle - Op 24 mei organiseren de politieke partijen in Zwolle een avond om kennis te maken met de partijen en hun standpunten. Ook kunnen belangstellenden vrijblijvend in gesprek over hoe je actief kunt zijn in de plaatselijke politiek.

Programma
Deelnemende politieke partijen aan deze avond zijn D'66, PvdA, GroenLinks, VVD, CDA en de ChristenUnie. Zij presenteren zichzelf kort en geven inzicht in hoe ze hun standpunten bepalen. Daarna kan men informeel binnenlopen bij de verschillende fractiekamers om vrijblijvend met fracties en besturen in gesprek te gaan en te horen hoe men actief kan zijn in de plaatselijke politiek. Iedereen is vanaf 18.45 uur van harte welkom in het Fractiehuis van het stadhuis, ingang aan de Sassenstraat. Aanmelden voor deze avond kan nog tot en met woensdag 17 mei via raadsgriffie@zwolle.nl.

 
Lionsclub Zwollerkerspel viert jubileum
dinsdag 16 mei 2017 16:21

Zwolle - - Lionsclub Zwollerkerspel viert zaterdag 20 mei haar veertigjarig jubileum in Waanders in de Broeren in Zwolle. De club, opgericht op 25 mei 1977, doet dit samen met oud-leden en Lions uit het Belgische Tongeren, met wie het een hechte band heeft. Tijdens het feest wordt onder andere een jubileumboek gepresenteerd, dat verhaalt over de rijke geschiedenis van de Zwolse serviceclub.

beeld_johan_cele_van_eric_claus_foto_jan_jansen_2017.jpg
Beeld Johan Cele van Eric Claus, foto Jan Jansen

Lionsclub Zwollerkerspel handelt al vier decennia in de traditie van de Internationale Lions. Zo ondernam het vele activiteiten in dienst van de Zwolse samenleving. Onder het motto We Serve werden bijvoorbeeld forse bedragen geschonken aan diverse goede doelen, lokale doelen die mensen helpen die het moeilijk hebben. Hiervoor worden jaarlijks activiteiten georganiseerd zoals het Nieuwjaarsconcert en het Johan Cele Gala. Ook steken de Lions letterlijk de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld voor de Voedselbank en Woonzorglocatie De Koppels in Zwolle.

 
Campagne 'Stap uit je scherm'
dinsdag 16 mei 2017 13:46

Zwolle - Op verschillende middelbare scholen Zwolle vindt donderdag 18 mei de campagne ‘Stap uit je scherm' plaats. Het doel van deze campagne is om jongeren bewust te maken van hun eigen social mediagebruik, door ze deel te laten nemen aan interactieve activiteiten waarbij social media en gaming centraal staan. De campagne is een initiatief van Tactus Verslavingszorg in samenwerking met Hogeschool Windesheim.

Socialbesitas
Social media en gaming zijn onderwerpen waar middelbare scholieren veel mee te maken hebben. Hoewel social media en games veel leuke kanten kennen, schuilt er ook verslavingsgevaar in het gebruik ervan: veel jongeren lijden aan socialbesitas. Volgens Tactus Verslavingszorg en het campagneteam zijn jongeren zich nog te weinig bewust van de negatieve kanten van social media en games. ‘We willen de jongeren niet aanpraten dat ze verkeerd bezig zijn, maar vinden het wel belangrijk dat ze weten wáár ze mee bezig zijn als ze zich op social media begeven,' aldus Ruth Petri, lid van het campagneteam. 

 
DIY (do it yourself ) GROEN
dinsdag 16 mei 2017 13:33

Zwolle - Zondag 21 mei 2017 van 13:00 -17:00 uur is het jaarlijkse voorzomerfeest van de Milieuraad Zwolle.

voorzomerplaatje.jpg 

Rond de 30 groene initiatieven werken mee aan het Voorzomerfeest Doepark Nooterhof. Een middag vol leuke, leerzame en gezellige doe-activiteiten voor jong en oud over natuur en milieu. Veel aandacht voor hoe je zelf op een natuurvriendelijke, creatieve manier o.a. kunt: maken, delen, verbouwen, hergebruiken, musiceren, bakken, vergroenen,.... Maar je kunt ook gewoon lekker genieten van de sfeer en het lentegroen in het park.

 
Motorclub Zwolle e.o. stelt archief veilig bij HCO
dinsdag 16 mei 2017 13:19

Zwolle - Motorclub Zwolle en omstreken is opgericht in 1967, dit jaar vieren zij hun 50-jarige bestaan. In de afgelopen 50 jaar zijn er veel foto's gemaakt, verslagen van toertochten geschreven en clubbladen uitgegeven. Dit archief is onlangs veilig opgeborgen in de depots van het Historisch Centrum Overijssel (HCO).

dsc_0003-bordermaker.jpg  

Twintig dozen met archiefmateriaal zijn overgebracht en veiliggesteld in de depots van het HCO aan de Van Wevelinkhovenstraat. Afgelopen vrijdag werd de laatste doos met de officiële overeenkomst van inbewaargeving per motor binnengebracht. MC ZEO voorzitter Cor Elsinga overhandigde deze aan HCO directeur Arie Slob.

dsc_0005-bordermaker.jpg

dsc_0014-bordermaker.jpg

dsc_0021-bordermaker.jpg 

 

 
PvdA: geen lapmiddelen voor Broerenkwartier
dinsdag 16 mei 2017 13:01
Zwolle - In de gemeenteraad van maandagavond heeft wethouder De Heer de nieuwe plannen gepresenteerd voor het Broerenkwartier. Over verbetering van Broerenkwartier wordt al lange tijd gesproken. Het college komt nu met een plan van aanpak. Daarin wordt voorgesteld de uitstraling te verbeteren door de kap te verwijderen, gevels aan te pakken en zichtlijnen te verbeteren. De PvdA-fractie sprak in de raad echter van lapmiddelen. Raadslid Jan Slijkhuis: "Onze fractie vindt dat er zorgvuldig te werk moet worden gegaan. Er moet nu niet gehandeld worden vanuit het gevoel 'dat er nu eindelijk wat moet gebeuren'. Wij willen geen lapmiddelen, maar een ambitieus plan voor de lange termijn, kwaliteit gaat boven snelheid. Natuurlijk moet het tempo er wel in blijven daarom stellen wij voor om de Herstructureringsmaatschappij Overijssel een leidende rol te geven. Zij hebben visie, werken samen met bewoners en bedrijven en maken geen plan op de tekentafel."

Tegengestelde belangen
Binnen het Broerenkwartier spelen tegengestelde belangen een rol. Er zijn veel verschillende eigenaren die allemaal iets anders voor ogen hebben. Dit leidt volgens de PvdA tot een door het college voorgestelde pragmatische aanpak van bijschaven en kleine stapjes: De gemeente moet voor deze ingrepen ook in de beurs tasten. Geld dat volgens de PvdA beter voor de lange termijn kan worden ingezet.

 
NK MBO Multi Event Zwolle
dinsdag 16 mei 2017 10:44
Zwolle - Op woensdag 17 mei organiseren Landstede Groep en Deltion College het NK MBO Multi Event Zwolle. Mbo-studenten uit heel Nederland doen - net als vorig jaar - mee aan tien Nederlandse Kampioenschappen Sport. Naast een opening bij sportpark Be Quick '28 worden de door Landstede Groep georganiseerde NK's om 10.15 uur spectaculair afgetrapt in het Landstede Sportcentrum met een professionele DJ, turnsters van het CSE (Centre for Sports & Education) en 255 deelnemers op de tribune. Deltion College opent de door de instelling georganiseerde NK's met een gave dansact op het centrale plein van de school. De NK's vinden van 11.00-15.30 uur plaats, om 15.45 uur is de prijsuitreiking op alle locaties.

Landstede Groep en Deltion College organiseren elk een aantal NK's die plaatsvinden op Sportpark Be Quick '28 (Stadionplein Zwolle), in het Landstede Sportcentrum (Hogeland Zwolle) en op de campus van het Deltion College (Mozartlaan Zwolle). De NK's zijn onderdeel van de jaarlijkse Nederlandse Kampioenschappen Sport voor mbo-studenten dat bestaat uit 28 NK's die in deze periode overal in Nederland worden georganiseerd. Landstede Groep organiseert het NK Veldvoetbal voor heren, het NK Volleybal voor dames en heren en het NK Streetball (3x3 basketball) voor heren. Het Deltion College organiseert zeven NK's: judo, karate, tafeltennis, squash, floorball, korfbal en dance. ‘Bij de organisatie van de NK's krijgen beide onderwijsinstellingen ondersteuning van een aantal stagiair(e)s van de opleidingen Sport & Bewegen, AV-specialist en Facilitair', zegt Jordy Lugtenberg, profielmanager Gezondheid(szorg) en Sport van Landstede Groep.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 316 - 360 van 10370

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
woensdag 28 juni:
WRZV ZaalVoetbalCompetit...
donderdag 29 juni:
Beiaardconcert
vrijdag 30 juni:
Mantelzorgsalon
vrijdag 30 juni:
Schilderen
vrijdag 30 juni:
Vrienden van WEW
vrijdag 30 juni:
Westenhage
zaterdag 1 juli:
Andijvie beachvolleybal
zaterdag 1 juli:
Dialogues
zaterdag 1 juli:
Marianne Dekkers-Roos
zaterdag 1 juli:
SchrijvenInZwolle
zaterdag 1 juli:
Big D en Ron
zaterdag 1 juli:
Dubbelgreep
zaterdag 1 juli:
Summerschool
zondag 2 juli:
KRIJT
zondag 2 juli:
D66