banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Matige start Be Quick i...
Hey Hessel doe mij dan maar...
Matige start Be Quick i...
Ook nog even naar jurassic ...
Getuigenoproep straatro...
Will heeft gelijk, het moet...
RAWdefinition en Pinkst...
Heerlijk Wat een verademin...
Matige start Be Quick i...
Het is super gezellig op Te...
Matige start Be Quick i...
@PeterD Er is internet op ...
Matige start Be Quick i...
Is er geen Internet op Ters...
Het weer: Stapelwolken ...
Ik heb gehoord dat de bewon...
Getuigenoproep straatro...
geloof dat will vertrok...
Matige start Be Quick i...
Terschelling? Niet gek maar...
Matige start Be Quick i...
@Bequicker oe de rood zwa...
Matige start Be Quick i...
Het trieste is dat dit Ronn...
Matige start Be Quick i...
Als mijn vrouw haar maandel...
Het weer: Stapelwolken ...
@Taupe Met wat?
Matige start Be Quick i...
L@urentine Waarom zo'n ve...
Het weer: Stapelwolken ...
He Tauge, ik denk dat je be...
Matige start Be Quick i...
Ik heb alleen een scoeter. ...
Matige start Be Quick i...
Bericht door Ronnie Morssin...
Matige start Be Quick i...
Waar blijft dat wedstrijdve...
Website voor toegankeli...
Mooi. Hoe meer aandacht hie...
Website voor toegankeli...
https://toegankelijkestad.z...
CDA: Liever vervoer ove...
Ja idd..Als bewoner pal naa...
Matige start Be Quick i...
Wat heeft vvB hier nou weer...
Matige start Be Quick i...
Wat een treurig blog is dit...
CDA: Liever vervoer ove...
En al die dieselvrachtwagen...
Getuigenoproep straatro...
Racisme is een minstens eve...
Matige start Be Quick i...
Als een dief van de nacht i...
Getuigenoproep straatro...
@ will donker getint li...
Ralph Keuning houder Er...
Hij heeft de Fundatie lande...
Matige start Be Quick i...
Tja onze succes supporter l...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Berkum haalt in bij sterk DUNO
woensdag 12 april 2017 11:11
Zwolle - Koploper Berkum speelt zaterdag de inhaalwedstrijd bij DUNO, dat na een pijlsnelle opmars vanuit de vierde klasse dit seizoen ook prima presteert in de 1e Klasse D. De club uit Doorwerth heeft een uitstekende selectie die voor heel wat tegenstanders te sterk bleek en nu op een vierde plaats staat, met nog steeds uitzicht op nieuwe prijzen.

"DUNO heeft gewoon een heel goede ploeg, thuis hadden we er vooral na rust moeite mee," weet Berkum-keeper Dominic van Hoof. "Bovendien bijt nu elk team zich vast in de koploper, ze zullen de deur daar echt niet open gooien. DUNO heeft goede voetballers, maar die hebben wij óók. We moeten dus ook deze wedstrijd weer pakken."
 
Het weer: Bewolkt met af en toe regen
woensdag 12 april 2017 0:00

Zwolle - Woensdag is het voornamelijk bewolkt en kan het af en toe regenen. Bij een stevige wind wordt het maximaal 14 graden.

weerfoto-12-april-2017-bisschop-willebrandt.jpg
Bisschop Willebrandlaan

Donderdag zijn het voornamelijk stapelwolken die het weerbeeld bepalen. Af en toe weet de zon zich even te laten zien. Wel is er minder kans op regen dan woensdag. Bij een matige noordwestenwind wordt het maximaal 12 graden.

 
Samen naar een duurzaam Zwolle
dinsdag 11 april 2017 23:16

Zwolle - Zwolle is een mooie, groene stad en dat willen we graag behouden en nog mooier maken. Voor ons en onze (klein)kinderen. We zijn ook een groeiende stad en dat betekent dat we steeds meer energie verbruiken. Nu halen we die energie voor het allergrootste deel van buiten de stad en zelfs vanuit het buitenland.

knipsel.jpg 

Hoe mooi zou het zijn als we in Zwolle op grote schaal zelf schone energie opwekken en hier ook verbruiken?
Met dat idee hebben wij - Scania, Blauwvinger Energie en Windesheim - een plan gemaakt om forse slagen te maken: twee tot drie windturbines op bedrijventerrein Voorst. Twee turbines kunnen op Scania-terrein staan, voor de derde turbine is de beoogde locatie nog onzeker. Scania wil hiermee de laatste stap zetten naar een energieneutrale productielocatie. Hogeschool Windesheim is met deze stroom flink op weg naar een fossielvrije campus. En Blauwvinger Energie wil als burgerinitiatief zorgen voor duurzame energie in Zwolle voor en door Zwollenaren. 

 
Impuls aan ontwikkeling van de binnenstad
dinsdag 11 april 2017 16:46

Zwolle - Gemeente Zwolle geeft de gezamenlijke ontwikkeling van de Zwolse binnenstad een impuls door te investeren in sfeerverlichting, Winter Event Zwolle en een binnenstadmanager die nieuwe ontwikkelingen stimuleert en organiseert. Daarmee komen burgemeester en wethouders tegemoet aan het verzoek van het ZwolleFonds om eenzelfde bedrag te investeren in de binnenstad als het ondernemersfonds. Dat heeft tot en met 2021 jaarlijks 285.000 euro beschikbaar.

Passend bij de strategische agenda voor de binnenstad en in nauw overleg met de ondernemers en andere partners in de binnenstad geeft gemeente Zwolle via investeringen en subsidies een grote impuls aan de gezamenlijke ontwikkeling van het Zwolse stadscentrum. Zo investeert de gemeente in de promotie van de binnenstad en in evenementen als Zwolle Unlimited, Stratenfestival, Stadsfestival en de Sinterklaasintocht. Door € 275.000 te investeren in sfeerverlichting wil gemeente Zwolle een sfeervolle en gastvrije binnenstad stimuleren. ZwolleFonds is verantwoordelijk voor onderhoud en beheer van de verlichting. Ook levert de gemeente voor de komende winter een bijdrage van € 80.000 aan het Winter Event Zwolle. Dit evenement vond vorig jaar voor het eerst plaats en wordt na een positieve evaluatie verder uitgebouwd.

 
CDA Zwolle zoekt betrokken raadsleden
dinsdag 11 april 2017 16:45
Zwolle - CDA Zwolle zoekt enthousiaste en betrokken raadsleden voor haar Zwolse fractie. Voorjaar 2018 staan de Gemeenteraadsverkiezingen op het programma, waaraan de partij zich vol nieuwe energie sterk wil maken voor Zwolle.

De lokale partij is extra gebrand op een sterke comeback, vanwege het zetelverlies tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014. En dat zit er in, getuige de stemgroei tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Voorzitter Roland Kortenhorst ziet Zwolle als een typische CDA-stad. "Niet voor niets hebben we als brede volkspartij voor jong en oud vele periodes op opbouwende wijze deel mogen uitmaken van het College in uiteenlopende coalities." En ook vanuit de oppositierol denkt de partij constructief mee, stelt de voorzitter.

 
Binnenplaats Vrouwenhuis in het zonnetje
dinsdag 11 april 2017 16:39

Zwolle - Op 4 februari 2017 bestond het Vrouwenhuis van Aleida Greve aan de Melkmarkt 53 te Zwolle 275 jaar. Dit jubileum wordt het hele jaar gevierd met tal van activiteiten. Zo is er elke maand een speciale ontvangst onder de noemer Het Vrouwenhuis 275 jaar : de hoogtepunten. Op zaterdag 15 april om 15.00 uur staat de binnenplaats van het Vrouwenhuis, met washok, plee en kolenhok centraal. 

binnenplaats_vrouwenhuis_zwolle._foto_saskia_zwiers_2.jpg
Binnenplaats Vrouwenhuis Foto: Saskia Zwiers

De speciale ontvangst bestaat uit een kop thee in de regentenkamer waar het verhaal over de geschiedenis van het Vrouwenhuis wordt verteld. Aansluitend volgt een bezoek aan de binnenplaats van het Vrouwenhuis. Het washok waar de was met de hand werd gedaan, de plee met de ton en de oude kranten als toiletpapier en het kolenhok met nootjes 4, eierkolen en turven : het is er allemaal nog.
 
Verkeershinder Hanzeallee
dinsdag 11 april 2017 16:25
Zwolle - Op dinsdag 25 april werkt de gemeente Zwolle aan de verkeerslichten op de kruising IJsselallee- Burgemeester van Walsumlaan - Hanzeallee. De werkzaamheden duren één dag maar kunnen op die dag op de gehele kruising wel grote verkeershinder veroorzaken.

Tijdens de werkzaamheden is de Hanzeallee afgesloten voor het verkeer dat vanaf de richting Koggelaan, Bremenstraat naar de IJsselallee wil rijden. Dit verkeer wordt omgeleid via de Koggelaan - Hanzelaan - Reysigerweg. Het verkeer dat vanaf de IJsselallee de Hanzeallee op rijdt kan nog wel via de Hanzelallee richting Hanzeland. De omleiding richting de IJsselallee wordt met borden aangegeven en er zijn verkeersregelaars op de kruising aanwezig. De Burgemeester van Walsumlaan blijft toegankelijk. Het is mogelijk dat hier ook enige hinder is.
 
ZwolleFonds trots op graffiti-vrije binnenstad
dinsdag 11 april 2017 15:18

Zwolle - De eerste resultaten van de inspanningen van Stichting ZwolleFonds zijn zichtbaar in de binnenstad. De Stichting heeft een contract voor 5 jaar gesloten met de firma Graffiti NO, voor het graffiti-vrij houden van panden van de deelnemende ondernemers in de binnenstad.

naamloos.jpg
Foto:
Voorzitter van Stichting ZwolleFonds, Andries van Daalen, mag samen met wethouder René de Heer ervaren hoe het is om graffiti van een muur te verwijderen. 

Er zijn zo'n 620 deelnemers aan het ZwolleFonds, het gaat hier dus om 620 panden die in aanmerking komen voor het verwijderen van graffiti. Voorwaarde is wel dat de eigenaren van de panden toestemming geven. De overeenkomst voorziet in een zogenaamde nulbeurt (verwijderen van aanwezige graffiti) en het daarna voor meerdere jaren verwijderen van graffiti op de panden van de deelnemers . Citycentrum Zwolle startte eerder met deze aanpak. Daar deden in die situatie zo'n 60 ondernemers aan mee. Het ZwolleFonds maakt het mogelijk om op te schalen en deze aanpak aan te bieden aan alle deelnemers. De reikwijdte is nu veel groter, deze collectieve aanpak biedt mogelijkheden voor een nog schonere binnenstad. De gemeente Zwolle blijft uiteraard verantwoordelijk voor de kwaliteit van de openbare ruimte.

 
Nieuw onderdeel in inburgeringstraject
dinsdag 11 april 2017 14:44

Zwolle - Inburgeringstraject bij Landstede bereidt de deelnemers goed voor op hun toekomst. Deelnemers hebben meer kans op een baan door een nieuw inburgeringsonderdeel.

inburgeren_harrie_nanda_hans_1.jpg
Harrie, Nanda en Hans 

Inburgeren is niet alleen de taal leren spreken, lezen en schrijven. Inburgeraars leren ook de Nederlandse cultuur kennen bij het vak Kennis van de Nederlandse Maatschappij. En sinds dit jaar is Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt een verplicht onderdeel van het inburgeringstraject bij Landstede. Nanda Permata Sari heeft er baat bij. ‘Op Bali was ik barista, hier wil ik bejaardenverzorgster worden.'   

 
Treinverkeer tussen Groningen-Hoogeveen
dinsdag 11 april 2017 14:28
Zwolle - Van 16 tot en met 30 april verbetert ProRail het spoor bij Assen. Er is dan geen Treinverkeer mogelijk tussen Groningen en Hoogeveen. NS zorgt dat u tussen deze stations toch kunt blijven reizen door inzet van bussen.

Wat gaat ProRail doen?
We passen bij Assen het spoor aan zodat er een keermogelijkheid en ruimte komt voor de extra pendeltrein Assen-Groningen die vanaf september in de spits gaat rijden. Daarnaast halen we een aantal wissels weg, waarmee er minder kans is op storingen en vernieuwen we het spoor en de overige wissels. Kijk hier voor meer informatie.

 
Groen, groener, groenst: De Groene Stad
dinsdag 11 april 2017 11:51
Zwolle - Geveltuinen, groene daken, guerillamoestuintjes. Het kan ons niet gek genoeg. Na het bezoek van de Moestuinvlogger, zijn we geïnspireerd om de (binnen)stad van Zwolle te vergroenen. Op dinsdag 18 april ben je welkom om je handen uit de mouwen te steken voor een Groene Stad. Doe je mee?

Om precies 20.00 gaan we onder begeleiding van groenontwerper Harry Pierik live een geveltuin aanleggen voor Theater Odeon. Voor het project Secret Garden ontwierp Harry al prachtige geveltuinen in het Zwolse winkelgebied. Terwijl wij doen, legt Harry uit hoe en met welke planten je een paradijselijk geveltuin aanlegt. Vervolgens gaan we binnen aan de slag met de Geveltuinenkansenkaart! Waar kunnen we geveltuinen creëren in de stad? Zo krijgen we inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor De Groene Stad! 

 
Zwolle en de IJssel in Stedelijk Museum
dinsdag 11 april 2017 11:24
Zwolle - Deze tentoonstelling, die van 21 mei tot en met 27 september duurt, vertelt over de relatie van Zwolle met de IJssel. Hoewel voor de handel juist het Zwarte Water en de Vecht via de Nieuwe Vecht belangrijk waren, was de IJssel altijd een belangrijk en aantrekkend element in de omgeving van Zwolle. Dat levert een bijzonder verhaal op. Objecten uit de collectie van het museum nemen je mee op een reis door het verleden waarin rivieren niet alleen voor verbinding, maar ook voor scheiding zorgden. Het Katerveer, de Willemsvaart en het Nieuwe Werk komen aan bod. Daarbij was de IJssel ook een inspiratiebron voor kunstenaars, wat te zien is aan de fraaie IJsselgezichten.

Rond de tentoonstelling is er de hele zomer lang een programma aan activiteiten. Kinderen en families kunnen in het museum terecht voor een unieke belevingstour door het verleden. Door middel van verschillende doe- en denkopdrachten krijgen de jonge deelnemers en hun (groot)ouders antwoord op de vraag hoe men leefde in de steden langs de IJssel ten tijde van de Hanze. Verschillende thema's komen daarbij aan bod waaronder voedsel, kleding, het leven in de stad, het Hanzeverbond en natuurlijk het belang en ook de gevaren van het water in die tijd.

 

 
Sven Klink wint Minior Swim Cup
dinsdag 11 april 2017 10:06

Zwolle - Sven Klink is er afgelopen zaterdag in het Pieter van den Hoogenbandstadion in Eindhoven in geslaagd de Minior Swim Cup te winnen. De strijd om de Minior Swim Cup, voorheen Pietercup, vond plaats in de internationale ambiance van de Swim Cup in Eindhoven. De acht snelste jongens en meisjes op het koningsnummer, de 100 meter vrije slag, mochten voorafgaand aan de finales van de Swim Cup in de finale strijden om de Minior Swim Cup.

sven_miniorswimcup1-2.jpg
Foto: Gaynor Critchell

Al geruime tijd aasde de talentvolle 11-jarige Zwolse zwemmer van ZV 44 op de cup. Hij wist zich als snelste te plaatsen voor de series die eerder die zaterdag gezwommen werden en in een tijd van 1.06.56 stelde hij een finaleplaats veilig. In de finale bewees hij wederom tot de nationale top van zijn jaargang te behoren. Hij wist zijn toppositie waar te maken en zwom in een grandioze race in een tijd van 1.06.11 naar de hoogste plaats op het erepodium waar hij de beker in ontvangst mocht nemen. Naast de 100 meter vrije slag kwam Klink in actie op de 200 meter wisselslag. Ook op deze afstand bemachtigde hij een gouden medaille. Naast Sven Klink namen ook teamgenoten Daniel Critchell, Thijs Poll, Valérie Sakkers, Anique Polinder, Carlein Polinder en Iris Klink deel aan de Minior Swim Cup. Alle ZV 44 minioren wisten zich te plaatsen voor het maximaal aantal afstanden dat gezwommen mocht worden. Diverse persoonlijk records werden door hen verbroken en Daniel Critchell wist op de 100 meter schoolslag zelfs een mooie bronzen medaille te behalen.

 
Jaarlijks kampioenschap eieren gooien bij WVF
dinsdag 11 april 2017 9:41
Zwolle - Voetbalvereniging WVF houdt op Paasmaandag 17 april het jaarlijks kampioenschap eieren gooien. Bedoeling is zo ver mogelijk met eieren te gooien die dan ook nog eens netjes worden opgevangen.

En dat laatste blijkt nog niet gemakkelijk. Belangstellenden kunnen zich opgeven via ei@wvf.nl, in de kantine van WVF, of persoonlijk bij de WVF'ers Gerard Boeve, Willem Kreule, Jaap Duim of Freddy van Berkum. Het kampioenschap begint om 13.00 uur op sportpark De Weide Steen. Eerst komt de jeugd aan bod, daarna volgen de senioren. Rond 18.00 uur is de prijsuitreiking in de kantine van WVF. Na het eieren gooien verzorgt DJ Hanno de muziek. Het inschrijfgeld is in de leeftijdscategorie 8 - 11 jaar 2 euro per koppel, bij 12 - 15 jaar 3 euro per koppel en boven de 16 jaar 10 euro per koppel.

 
Realisatie gedeelte van Breecamp-Oost vervroegd
dinsdag 11 april 2017 9:39

Zwolle - Het noordelijk gedeelte van Breecamp-Oost (Stadshagen) gaat eerder bebouwd worden dan oorspronkelijk gepland. Dit om in te kunnen spelen op de huidige grote woningvraag en om te kunnen voldoen aan de voor 2018 afgesproken woningbouwproductie.

De woningbouwmarkt trekt flink aan. Er is veel belangstelling voor projectmatige bouw en voor de vrije sector kavels zijn er meer inschrijvers dan beschikbare kavels. Gepland is in Stadshagen de komende tien jaar 3.000 woningen te bouwen, zo'n 300 per jaar. Aanvankelijk werd gedacht dit gedeelte van Breecamp-Oost niet eerder dan na 2023 te realiseren. Omdat het al jaren geleden grotendeels bouwrijp is gemaakt, is het mogelijk om hier in 2018 met de bouw van de woningen te starten. In 2008 zijn het stedenbouwkundig programma van eisen en een beeldkwaliteitsplan voor dit gebied vastgesteld. De realisatie is echter tijdens de woningbouwcrisis stilgevallen.

 
Het weer: Afwisselend zon en wolkenvelden
dinsdag 11 april 2017 0:00

Zwolle - Dinsdag is er mogelijk wat kans op regen, maar ook de zon laat zich zien. Bij een matige westenwind wordt het maximaal 14 graden.

weerfoto-11-april-2017-van-wevelinkhovenstraat.jpg
Van Wevelinkhovenstraat

Woensdag is het meest bewolkt met kans op regen. Bij een stevige westenwind wordt het maximaal 13 graden.

 
Bevrijdingsdag van Zwolle
maandag 10 april 2017 13:26
Zwolle - Omdat de Bevrijdingsdag van Zwolle op Goede Vrijdag valt, organiseren leerlingen van basisschool De Octopus dit jaar op donderdag 13 april 2017 om 09.00 uur een herdenking bij het door hen geadopteerde monument aan de Pilotenlaan in Zwolle-Zuid. Wijkwethouder Jan Brink woont de herdenking namens de gemeente bij. Leerlingen van de basisscholen Geert Grote en Koningin Emma verzorgen dezelfde dag om 11.00 uur een plechtigheid bij ‘hun' oorlogsmonument in het Ter Pelkwijkpark. Burgemeester Henk Jan Meijer woont namens de gemeente deze herdenking bij.

Leerlingen van de Octopus herdenken bij het monument aan de Pilotenlaan in het bijzonder de vliegers die zich voor onze vrijheid hebben ingezet. Aansluitend rond 0.30 uur vindt een bijeenkomst plaats op het onderwijsplein met een aantal gastsprekers. De Geert Grote school en Koningin Emmaschool organiseren jaarlijks een herdenkingsplechtigheid bij het monument aan het Ter Pelkwijkpark om de bevrijding van Zwolle te vieren. 

 
Omvangrijke reconstructie Willemskade van start
maandag 10 april 2017 13:19

Zwolle - Met het in werking zetten van een tekstkar hebben gedeputeerde Bert Boerman en wethouder Filip van As op maandagochtend 10 april een startsein gegeven voor de omvangrijke reconstructie van de Willemskade. De bijeenkomst vond plaats op de Willemskade, ter hoogte van de parkeergarage Emmawijk. Naar verwachting duurt de herinrichting tot eind augustus 2017.Er zal eénrichtingsverkeer gelden voor Westerlaan en Oosterlaan van 18 april tot eind augustus.

startsein_reconstructie_willemskade_door_gedeputeerde_boerman_en_wethouder_van_as_1.jpg  

Met de herinrichting van de Willemskade werkt de gemeente Zwolle verder aan de toekomst van de stad. Dit project is de laatste reconstructie aan de westzijde van de Zwolse binnenstad waarbij de al aangelegde busbanen worden aangesloten op de nog te bouwen busbrug. Het beoogde resultaat is een mooie stedelijke buitenruimte en een goede doorstroming voor al het verkeer. De reconstructie van de Willemskade is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Overijssel.

foto_1_wethouder_filip_van_as_tijdens_de_startbijeenkomst_voor_reconstructie_willemskade_1.jpg

foto_2_startbijeenkomst_reconstructie_willemskade.jpg

foto_3_startbijeenkomst_reconstructie_willemskade_1.jpg 

 

 
Spek je sportvereniging
maandag 10 april 2017 12:47

Zwolle - De winkeliers van Stadshagen delen maar liefst 5000 euro uit aan lokale sportverenigingen. Onze klanten kunnen beïnvloeden welke vereniging het grootste aandeel van die geldpot krijgt. En met het inleveren van zijn/haar stem maakt de klant ook nog eens kans op mooie prijzen. 

20171895_middelen_verenigingen_banner_640x320px_1.jpg

Stem & Win
Tijdens de actieperiode (18 april t/m zaterdag 27 mei) ontvang je in winkelcentrum Stadshagen bij besteding van minimaal 25 euro (supermarkten) en 10 euro (overige winkels) een stembiljet (maximaal 1 stembiljet per aankoop) waarmee je kunt stemmen op jouw favoriete lokale sportvereniging. De deelnemende verenigingen zijn (in willekeurige volgorde): handbalvereniging HV Travelbags, voetbalverenigingen CSV'28 en WVF, volleybalvereniging Voorsterslag, tennisvereniging TC'91, gymnastiekvereniging CGV Sparta, en korfbalvereniging CKV Sparta. Stemmen kan tot en met zaterdag 27 mei. Uit alle ingeleverde stembiljetten worden 25 winnaars getrokken. De hoofdprijs is een weekendje weg t.w.v. 500 euro. Het overige prijzenpakket bevat voor ongeveer 2500 euro aan prijzen. Op zaterdag 3 juni om 11.00u ontvangen de verenigingen hun cheque met het door hun gewonnen deel van de geldpot. Meteen daarna doen de 25 winnaars mee aan een vermakelijke prijsverloting. Ook toeschouwers maken kans op een leuke prijs, dus kom gezellig kijken. 

 
PvdA vraagt aandacht voor Assendorperstraat
maandag 10 april 2017 12:37
Zwolle - De PvdA Zwolle vraagt aandacht voor de problemen die spelen in de Assendorperstraat rondom fietsparkeren en straatverlichting. De winkelstraat is van groot belang voor de Zwolse wijk en daarom vraagt de PvdA het college om te komen met een actieplan.

De Assendorperstraat kronkelt met zijn diverse winkelaanbod dwars door de levendige wijk Assendorp. De straat is hét winkelgebied voor buurtbewoners, heeft daarnaast veel bijzondere winkels met een stedelijke functie en is ook nog eens een doorgaande route vanuit de stad. Al 65 jaar is er een winkeliersvereniging actief die zich inzet voor de uitstraling en kwaliteit van de winkelstraat.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 361 - 405 van 10132

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
zaterdag 27 mei:
Moderne Devotie Award
zaterdag 27 mei:
Musica Vocalis/HanzeOrke...
zaterdag 27 mei:
Rugerio del Stereo
zaterdag 27 mei:
EHBO aan kinderen
zondag 28 mei:
Tritone Quartet
zondag 28 mei:
Muziek Bingo
zondag 28 mei:
Tuincentra
maandag 29 mei:
Deltion College
maandag 29 mei:
Onderwijs van de toekoms...
dinsdag 30 mei:
ArtzKoorklas
dinsdag 30 mei:
TEDx
woensdag 31 mei:
Woest!
donderdag 1 juni:
John Bramwell
donderdag 1 juni:
Thor-Run
vrijdag 2 juni:
Close Talker