banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Heater vat vlam op terr...
Die waren even niet zo Blij...
Hessenpoort nog duurzam...
En die grote woonwinkel zal...
Hessenpoort nog duurzam...
Hoezo geen bus? https://92...
Heater vat vlam op terr...
waar rook is, is vaak ook v...
Start nieuwe groep Rode...
En waarom niet meer behande...
Het weer: Stevige buien
Komt eraan!
Ryan Thomas langer in Z...
Ik reageerde op de post van...
Start nieuwe groep Rode...
Waarom zou hij dat niet zij...
Ryan Thomas langer in Z...
@Joppuh, eze opmerking wa...
Start nieuwe groep Rode...
Hoezo is de persoon in de r...
Ryan Thomas langer in Z...
Ja die hebben we en naar mi...
Heater vat vlam op terr...
In het algemeen kan het wel...
Heater vat vlam op terr...
Het kan flink afkoelen savo...
Heater vat vlam op terr...
Functioneel zo'n heater met...
Ryan Thomas langer in Z...
Wat dacht je zelf, we hebbe...
PEC Zwolle verslaat Gen...
@Jacob v.d. B Het klopt in...
PEC Zwolle verslaat Gen...
http://www.destentor.nl/hom...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Zelfs mijn katten krijgen n...
Hedon gooit alle deuren...
Goed nieuws voor het buite...
Het weer: Stevige buien
nog geen regenbuitje gezien...
PEC Zwolle verslaat Gen...
http://www.ad.nl/redactie/h...
"Herman Brooddag" op de...
Peter Stoel uit Berkum heef...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Dank Peter Stoel voor jou b...
PEC Zwolle verslaat Gen...
@Endogan Bewijs???
"Herman Brooddag" op de...
De relatie tussen done en n...
Organisaties samen schu...
Eens met Zwollee, informati...
Barmhartige Samaritaan ...
@Aja, kwestie van smaak van...
Ryan Thomas langer in Z...
Wat is er mis met mijn meni...
Ryan Thomas langer in Z...
Zo de eerste 2 azijnzeikers...
V.v. Edon vol energie j...
AssendörperT kom d'r maar ...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
De digitale wereld van vandaag
vrijdag 2 juni 2017 7:29
Zwolle - De Jonge Democraten Overijssel (D66), DWARS Overijssel (GroenLinks) en D66 Zwolle slaan de handen ineen om het over actuele thema's te hebben. Hiervoor is op initiatief van voorzitter Tjoek Korenromp (Jonge Democraten) Kees Verhoeven uitgenodigd om het te hebben over digitaal (stemmen), referenda, Brexit en Europa. "Kees Verhoeven is een
expert op het gebied van digitale zaken, privacy, ICT en Europa. Deze actuele onderwerpen zijn vaak gevoelige thema's, genoeg reden om onze expert in te laten vliegen", aldus Korenromp.Kees Verhoeven zal vertellen over digitaal stemmen, een onderwerp dat na elke verkiezing weer actueel is. Maar is het wel een oplossing? Daar gaan we achter komen. Naast het onderwerp digitaal stemmen zullen er ongetwijfeld nog vragen komen over de inzet van bodycams door de politie, een onderwerp dat in Zwolle erg actueel is en Verhoeven is expert op dit gebied.

Een actueel onderwerp is de Ransomware WannaCry, die veel schade heeft opgeleverd, ook fysiek. Bestuurslid van D66 Zwolle, Kay Wolters, die ICT studeert en de ontwikkelingen nauwlettend volgt zegt: "De aanval met dit type ransomware is dramatisch te noemen. Naast talloze bedrijven zijn ook spoorsystemen en ziekenhuizen besmet. Dit moet de overheid aan het denken zetten hoe er om moet worden gegaan met kwetsbaarheden in software die door bijvoorbeeld inlichtingendiensten gebruikt worden."

 
Het weer: Een warme zomerse dag
vrijdag 2 juni 2017 0:00

Zwolle - Vrijdag wordt een flink warme dag. Tot in de middag is het vrij zonnig. In de loop van de avond komen vanuit het zuiden onweersbuien overdrijven. Het wordt overdag maximaal 28 graden.

weerfoto-2-juni-2017-ijsselcentraleweg.jpg
IJsselcentraleweg

Zaterdag verloopt eerst voornamelijk bewolkt met af en toe regen. 's Avonds zal het gaan opklaren. De maximumtemperatuur komt uit op zo'n 23 graden.

 
Vijf nieuwe spelers voor SV Zwolle
donderdag 1 juni 2017 22:48
Zwolle - SV Zwolle heeft voor volgend seizoen versterkt met vijf nieuwe spelers. Tegenover de vijf nieuwelingen staan ook een aantal spelers die stoppen en een paar spelers die vertrekken naar een andere club.

Tom Hovenkamp en Robert Flierman komen over van het tweede elftal van Heino. Daarnaast maakt Martijn Hollewand de overstap van het tweede elftal van Rohda Raalte naar Sportpark Marslanden. Jelle Jagersma komt over van vijfdeklasser IJVC uit IJlst, daar kwam hij afgelopen seizoen tot negentien wedstrijden in de hoofdmacht. Ook doelman David Veldman is nieuw bij SV Zwolle.

 
Politiekids gezocht in Schoonhorst, Stadshagen
donderdag 1 juni 2017 16:37

Zwolle - Kinderen uit de buurt Schoonhorst in de Zwolse wijk Stadshagen kunnen zich aanmelden als Politiekid. Vanaf september 2017 start de Politiekidsopleiding. De kinderen gaan dan een half jaar (bijna) iedere woensdagmiddag aan de slag om samen met politie en wijkwerkers hun buurt leefbaar, veilig en gezellig te houden.

 

Tijdens de training krijgen de kinderen onderdelen die een politieagent in opleiding ook krijgt. Weerbaarheid, samenwerking en conditie komen aan bod, zodat je één keer per maand samen met de wijkagenten een spannende politieactie in Stadshagen uit kunt voeren. Door tijdig te investeren in de jeugd en hun omgeving, stimuleren we positief gedrag en goed contact. Uit de resultaten van Politiekids in Breecamp (eerste lichting Politiekids Stadshagen in 2016) blijkt dat de kinderen door dit project bijdragen aan veiligheid, leefbaarheid en gezelligheid', aldus Iwan van Zon, jeugdwerker Travers Welzijn. ‘Door samen aan de slag te gaan, staan de kinderen sterker' aldus Alrik van den Berg en Maarten van Esch, de twee wijkagenten en gezichten van Politiekids Stadshagen.

 
Schaapscheerdersfeest op Tweede Pinksterdag
donderdag 1 juni 2017 16:24

Zwolle - De 350 schapen van de Zwolse schaapskudde worden tijdens het schaapscheerdersfeest, op maandag 5 juni 2017, van hun winterse vacht ontdaan.

schaapscheren_klooienberg.jpg 

Het schaapscheren
Alle schapen worden één keer per jaar geschoren. Als het al een paar dagen lekker warm is geweest is het wolvet lekker zacht en dan gaat het scheren veel makkelijker. De lammetjes worden niet geschoren omdat ze nog onvoldoende vacht hebben.

 
Schoolkorfbaltoernooi 2017 bij Oranje Zwart
donderdag 1 juni 2017 14:52

Zwolle - Woensdag werd onder ideale weersomstandigheden het schoolkorfbaltoernooi gespeeld bij Oranje Zwart op Sportpark de Marslanden. Een samen werking van SportService Zwolle en ZKV Oranje Zwart en CKV Sparta.

overzichtsfoto.jpg
Foto: Carla Jansen

De stad Zwolle werd voor deze ene dag in tweeën gedeeld. De scholen gelegen in het westelijk gedeelte van de stad speelden hun toernooi bij Sparta op sportpark de Verbinding, de scholen in het oostelijk gedeelte waren te gast bij Oranje Zwart op Sportpark de Marslanden. Er deden totaal 25 scholen aan mee, verdeeld in groepen 3-4, 5-6 en 7-8. Totaal aantal scholieren ruim 700, waarvan er bij Oranje Zwart 360 aanwezig waren. Het toernooi begon stipt om half twee en de om kwart over vijf werd de laatste wedstrijd gespeeld. Kinderen, leerkrachten en ouders hebben kunnen genieten van een sportieve een fanatieke middag. Terwijl Oranje Zwart, SportService Zwolle en Fysiotherapie de Dobbe zorgden voor alle faciliteiten om dit mogelijk te maken.

 
Motorrijder komt om bij verkeersongeval
donderdag 1 juni 2017 13:40
Zwolle - Bij een verkeersongeval op de Kuyerhuislaan is donderdag 1 juni een 62-jarige motorrijder ui Zwolle om het leven gekomen.

De man reed botste rond 07.15 uur door nog onbekende oorzaak met zijn motor tegen een bestelbus. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van deze bestelbus, een 51-jarige man uit Markelo, raakte niet gewond. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. Bron: www.politie.nl

 
Voetbaltoernooi voor mensen met een beperking
donderdag 1 juni 2017 13:34

Zwolle - Op zaterdag 10 juni a.s. wordt op het sportcomplex van voetbalvereniging HTC in Zwolle een groot landelijk veldvoetbaltoernooi georganiseerd voor voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het toernooi wordt georganiseerd door HTC en WRZV De Boog. Het Conrad Cateringtoernooi, voorheen Swollenaertoernooi, bleek de afgelopen jaren een groot succes te zijn.

Aan het Conrad Cateringtoernooi nemen maar liefst 38 teams deel uit o.a. Apeldoorn, Arnhem, Dronten, Meppel, Kampen, Nijmegen, Harderwijk, Emmeloord, Steenwijk, Nunspeet en uiteraard Zwolle. Zwolle is vertegenwoordigd door De Swolse kids, De Twijn, De Driemaster, Meekelenkamp, Rontex, HTC en Gait Rigterboys. Van de deelnemende teams bestaat het grootste gedeelte uit jeugdspelers. Bij het Conrad Cateringtoernooi is naast het voetballen het randprogramma even belangrijk. De teams mogen uiteraard weer strafschoppen schieten op de doelmannen van HTC. In de middagpauze, wanneer de spelers zich te goed doen aan de gratis verstrekte lunchpakketten, zal Harm Wolters de stemming nog verder weten op te voeren. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur op het sportcomplex van HTC en de prijsuitreiking is vanaf drie uur. Gemeenteraadslid en VVD fractievoorzitter Thom van Campen zal hierbij aanwezig zijn om de prijzen uit te reiken.

 
Gers Pardoel naar SBO de Sluis
donderdag 1 juni 2017 8:55

Zwolle - Groep 7/8 van SBO de Sluis in Zwolle krijgt woensdag 7 juni rapper Gers Pardoel op bezoek. De leerlingen deden mee aan een rapwedstrijd van KlasseTV, waarin ze een eigen rap moesten schrijven, en hebben deze gewonnen.

gers_pardoel.jpg 

KlasseTV, aanbieder van digitaal lesmateriaal voor het onderwijs, ontwikkelde een lespakket over auteursrecht. Met deelname aan dit lespakket konden verschillende prijzen gewonnen worden, waaronder een workshop van rapper Gers Pardoel. De leerlingen moesten hiervoor zelf een raptekst schrijven op de melodie van een bestaand liedje van Gers Pardoel. Groep 7/8 van SBO de Sluis stuurde twee liedjes in. Na het schrijven van de tekst, werden deze rap liedjes in de klas opgenomen. Enkele weken later ontving de klas een telefoontje met de mededeling dat ze hadden gewonnen. Beide liedjes stonden in de finale!

 
Het weer: Volop zonnig bij weinig wind
donderdag 1 juni 2017 0:00

Zwolle - Donderdag belooft een flink zonnige dag te worden. Bij maar weinig wind loopt de temperatuur op tot 25 à 26 graden.

weerfoto-1-juni-2017-oldeneelweg.jpg
Oldeneelweg

Ook vrijdag wordt een dag met veel zon. Bij een matige zuidoostenwind wordt het maximaal 29 graden. In de avond wordt de dag wel afgesloten door flinke onweersbuien.

 
Nieuwe documentaire PEC Zwolle op FOX
woensdag 31 mei 2017 21:20
Zwolle - Zondagavond 4 juni om 22:00 uur is de nieuwe documentaire van PEC Zwolle TV te zien op FOX Sports. De FOX Sports DOC met de titel: ‘Kan ik ze nog raken of niet? Een seizoen PEC Zwolle van binnenuit ' wordt uitgezonden op FOX Sports kanaal 1.

De Eredivisie is tot een eind gekomen, PEC Zwolle kan terugkijken op een bijzonder seizoen. Waar de ploeg van Ron Jans startte met een gelijkspel in Nijmegen, speelde het zich veilig in de laatste thuiswedstrijd door een overwinning op sc Heerenveen. In de documentaire worden technisch directeur Gerard Nijkamp, high performance coach Dwight Lodeweges en trainer/coach Ron Jans met zijn selectie het gehele seizoen gevolgd tijdens hun werkzaamheden. De unieke beelden van voor-en nabesprekingen, scouting werkzaamheden, technische overleggen en momenten in de de kleedkamer geven een mooie inkijk in het seizoen 2016-2017 van PEC Zwolle. Bron: www.peczwolle.nl

 
Padel binnenkort ook in Zwolle
woensdag 31 mei 2017 16:32

Zwolle -  Je speelt Padel 2 tegen 2 op een baan met 4 glazen wanden. Het gebruik van de wanden om de baan geeft het spel een extra dimensie, waardoor Padel zeer specifieke vaardigheden vraagt. Net als bij tennis mag de bal eenmaal het oppervlakte raken voordat hij naar de overkant moet worden gespeeld. De kleinere baan (10 m bij 20 meter) en het gebruik van de wanden maakt Padel een explosieve sport, waarbij snelheid en uithoudingsvermogen minder cruciaal zijn voor de beginnende Padel enthousiasten. Het is makkelijk op te pakken en de spelregels en puntentelling zijn hetzelfde als bij tennis. Wel gebruik je een ander racket (padel). Een Padel racket is kleiner dan een tennisracket en heeft geen snaren, maar is van fiberglas of carbon.

padel_baan.jpg 
Padel baan in Purmerend, dezelfde banen die ook in Zwolle komen 

Padel is spectaculair en heeft een grote fun-factor. Doordat de glazen wanden onderdeel van het spel zijn, is er veel meer dynamiek in het spel en is geen rally hetzelfde. Omdat je dicht tegenover elkaar staat is er ook meer sociale interactie dan bij tennis. En dit wordt gewaardeerd.

 
ChristenUnie betreurt vertrek Filip van As
woensdag 31 mei 2017 12:15
Zwolle - Filip van As stelt met onmiddellijke ingang zijn functie van wethouder in Zwolle ter beschikking. Van As stelt dat hij te weinig draagvlak voelt om de versnelling uit te voeren die nodig is om de Zwolse duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Van As en de ChristenUnie hebben de versnelling van de duurzaamheidsagenda voortdurend als speerpunt benoemd.

ChristenUnie-fractievoorzitter Gerdien Rots betreurt het vertrek van wethouder Van As: "Filip van As heeft zich als wethouder voortdurend ingezet voor het belang van álle Zwollenaren en het beste voor de toekomst van onze stad. Zijn niet aflatende inzet voor duurzaamheid voor het Zwolle van ons en onze kinderen was en is van groot belang.
 
Waarschuwing zwemwater Agnietenplas Zwolle
woensdag 31 mei 2017 10:10
Zwolle - Dinsdagmiddag heeft de provincie een waarschuwing afgegeven voor zwemmersjeuk bij Agnientenplas te Zwolle, nadat meerdere meldingen zijn binnengekomen van huidklachten na watercontact.

Vermoedelijk gaat het om zwemmersjeuk, waarbij huidirritatie optreedt. Nader onderzoek loopt nog. Met dit zomerse weer is het goed om te weten waar u veilig kunt zwemmen, kijk voor zwemwater bij u in de buurt op http://www.zwemwater.nl. Voor meldingen kunt u contact opnemen met: meldpunt@overijssel.nl Bron: www.wdodelta.nl

 
Wethouder Van As kondigt vertrek aan
woensdag 31 mei 2017 10:05
Zwolle - Wethouder Filip van As (ChristenUnie) van de gemeente Zwolle heeft met onmiddellijke ingang zijn functie beschikbaar gesteld. In onderstaande persverklaring motiveert hij zijn besluit:

‘Ik heb mij de afgelopen zeven jaar met hart en ziel ingezet voor deze functie. Het was steeds een voorrecht om als wethouder deze mooie stad te mogen dienen. En het kost mij dan ook veel moeite en pijn om daar nu afscheid van te nemen. Toch zie ik deze stap als onvermijdelijk.
Een van de belangrijkste onderdelen van mijn portefeuille is duurzaamheid; een thema dat mij zeer aan het hart gaat. Een belangrijke opgave binnen de duurzaamheid is de omschakeling naar duurzame energiebronnen. Dat transitieproces moet, samen met de stad, de komende tijd meer vaart krijgen. Maar de versnelling van dit proces vraagt voor een bestuurder een breed politiek draagvlak. Ik heb met name afgelopen maandag tijdens het debat over energietransitie dit politieke draagvlak niet ervaren. Om die reden vind ik het juist om nu mijn functie neer te leggen.' Filip van As is sinds 2010 wethouder van de gemeente Zwolle. In het huidige college is hij portefeuillehouder voor onder andere duurzaamheid, mobiliteit en de binnenstad. Hij is wijkwethouder van de binnenstad, AA-landen en Berkum.

 
Het weer: Bewolkt met af en toe een stapelwolk
woensdag 31 mei 2017 0:00

Zwolle - Woensdag is het op wat stapelwolken flink zonnig. Er is een kleine kans op een bui. Verder is het mooi lente weer met een temperatuur van 23 graden bij een matige noordwestenwind.

weerfoto-31-mei-2017-borneostraat.jpg
Borneostraat

Donderdag wordt een zonnige dag na een frisse start. Bij een matige noordenwind wordt het overdag maximaal 23 graden.

 
37ste editie Olde Zakk'n Toernooi
dinsdag 30 mei 2017 22:57
Zwolle - Op zaterdag 10 juni a.s. vindt de 37ste editie plaats van het Olde Zakk'n Toernooi. Dit jaar met 9 verenigingen. Naast titelverdediger PEC Zwolle zijn van de partij Dieze West, Be Quick '28, HTC, SV Zwolle, Zwolsche Boys, ZAC, SVI en CSV'28. 

Het toernooi wordt ook dit jaar weer gespeeld op sportpark De Verbinding in Stadshagen. Het voetbaltoernooi van CSV '28 is in 1979 bedacht door wijlen Gerard Schutte en groeide daarna uit tot een jaarlijkse traditie. Voetballers van 35 jaar en ouder trekken nog eenmaal hun voetbaltenue aan, om zo met oude collega's de strijd aan te gaan. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld en de ploegen spelen 7 tegen 7. Alle wedstrijden worden gespeeld op het hoofdveld van CSV'28. De verschillende wedstrijden staan onder leiding van ons elitekorps: Gerrit Nibourg, Erik Geubels, Jan Bosscher, Hans Ester en Bert Zieleman.

 
Meiden voetbaltoernooi bij SV Zwolle
dinsdag 30 mei 2017 20:44
Zwolle - Op woensdagmiddag 14 juni wordt in Zwolle een meiden jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi kunnen meiden tussen de 8 en 10 jaar strijden om een ticket voor deelname aan het provinciale kampioenschap, wat georganiseerd wordt in het kader van het EK-vrouwenvoetbal wat dit jaar in Nederland plaatsvindt. Dit toernooi wordt georganiseerd door Stichting Sportpark Marslanden en SV Zwolle.

In juli en augustus is Nederland gastheer voor het EK-vrouwenvoetbal, daarom staat dit voetbaltoernooi in het teken van het EK-vrouwenvoetbal en mag de gemeente Zwolle één team afvaardigen naar het provinciale jeugdtoernooi in Deventer. Meiden uit groep 5 en 6 van het basisonderwijs (8 t/m 10 jaar) kunnen zich aanmelden in teams, om zo een ticket te verdienen voor de halve finale ronde in Deventer. Door deel te nemen aan de voorronde bij SV Zwolle (Sportpark Marslanden) maakt je team kans om deel te nemen aan de provinciale voorronde op 21 juni in Deventer en misschien wel de finaleronde op 8 juli in Enschede.

 
Verkeersmaatregelen tijdens Halve Marathon
dinsdag 30 mei 2017 20:40
Zwolle - Op zaterdag 10 juni aanstaande vindt voor de zeventiende keer de Halve Marathon in Zwolle plaats. Het gebied binnen het parcours wordt tussen 18.00 en circa 24.00 uur afgesloten voor verkeer. Er gelden diverse verkeersmaatregelen.

Het afgesloten gebied wordt omsloten door de volgende wegen en straten: Nieuwe Havenbrug - Kamperpoortenbrug - Pannekoekendijk - Schuttevaerkade, Burgemeester Drijbersingel - Diezerkade - Brink - Bagijnesingel - Hanekamp - Wipstrikkerallee - Leo Majorlaan - Weteringbrug - Wethouder Alferinkweg - Luttenbergstraat - Schuurmanstraat - Groot Wezenland - Kerkbrugje - Wilhelminasingel - Ter Pelkwijkstraat - Gasthuisplein - Oude Vismarkt - Grote Markt - Grote Kerkplein - Sassenstraat - Luttekestraat - Melkmarkt - Jufferenwal - Eekwal.

 
Anoniem solliciteren bij Gemeente Zwolle
dinsdag 30 mei 2017 20:38
Zwolle - Tijdens een sollicitatieprocedure wil gemeente Zwolle iedereen gelijke kansen op selectie bieden en (on)bewuste uitsluiting voorkomen. Uit de proef anoniem solliciteren die gemeente Zwolle uitvoerde, blijkt dat anoniem solliciteren hierbij kan ondersteunen. Op basis van de ervaringen die sollicitanten en leidinggevenden opdeden, verbetert gemeente Zwolle haar selectieproces. Vanaf dit najaar presenteren kandidaten zich in eerste instantie anoniem. Na de eerste selectie maken de sollicitanten en de leidinggevende persoonlijk kennis en wordt de anonimiteit opgeheven.

De proefperiode heeft geleid tot bewustwording van arbeidsmarktdiscriminatie als maatschappelijk probleem. Daarnaast blijkt uit de ervaringen dat onbewuste uitsluitingen en discriminatie op basis van onder andere leeftijd, geslacht, nationaliteit en uiterlijke kenmerken tijdens de briefselectie met dit instrument worden voorkomen. Na de eerste selectie verdwijnt dit effect. Gemeente Zwolle beëindigt nu de proefperiode en start uiterlijk dit najaar met een vernieuwde digitale sollicitatiemethode: eerst anoniem presenteren, daarna persoonlijk kennismaken. Anoniem betekent dat de naam, leeftijd, geslacht en uiterlijke kenmerken van de sollicitant niet zichtbaar zijn tijdens de eerste selectie. Van augustus 2016 tot april 2017 voerde gemeente Zwolle een proef anoniem solliciteren uit. Tijdens deze periode onderzocht gemeente Zwolle, als werkgever, in hoeverre dit instrument arbeidsdiscriminatie en onbewuste uitsluitingen voorkomt en gelijke kansen op selectie biedt. 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 361 - 405 van 10539

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
zondag 23 juli:
Reken maar van Jazz
zondag 23 juli:
Watoto
maandag 24 juli:
Onderhoudswerkzaamheden
woensdag 26 juli:
Blauwvingerdagen
donderdag 27 juli:
Thursty Tunes met Het Ko...
vrijdag 28 juli:
Pop up Cinema
vrijdag 28 juli:
Pop up Cinema
zaterdag 29 juli:
Onno Slot
woensdag 2 augustus:
cursus Kaartlezen
donderdag 3 augustus:
cursus Kaartlezen
zondag 6 augustus:
Koopzondag
zondag 6 augustus:
Ikea
dinsdag 22 augustus:
30 jaar BZK - 30 Kunsten...
woensdag 23 augustus:
While She Sleeps
zondag 27 augustus:
Ikea