logo_internetmedia.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

banner-ijsselhallen-weblogzwolle-dec-2016.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

centraleharculo3d.jpg

Laatste Reacties
Start plaatsing zendmas...
Ach, het is maar een zendma...
Uitslaande woningbrand ...
Ja goede vraag. e tweede v...
Uitslaande woningbrand ...
En dan nu de vraag hoe lang...
Start plaatsing zendmas...
Ik ben het inderdaad niet e...
Start plaatsing zendmas...
Van antennemasten maken we ...
Start plaatsing zendmas...
Als ik dit lees, word ik we...
Denk mee over maatregel...
Het zou fijn zijn als er me...
Denk mee over maatregel...
Hoe moet ik onze kleinkinde...
Denk mee over maatregel...
Op welk onderzoek doel je, ...
Denk mee over maatregel...
Meer afval-weggooi-plekken ...
Denk mee over maatregel...
Hoe moet ik onze kleinkinde...
Denk mee over maatregel...
restafval betalen het an...
Denk mee over maatregel...
4x per maand wordt mijn afv...
Denk mee over maatregel...
Ik zeg al jaren dat de (kl...
Uitslaande woningbrand ...
[i]Bericht door Pistolenpou...
Wilfred Westerhuis per ...
gebrek aan kwalitijd, ligt ...
Berkum ontvangt opkrabb...
ik heb inside informatie du...
Senioren in Spoolde ont...
Als oud Spooldenaar vind ik...
K’s Choice viert 25-jar...
Cacoon crash = cocoon crash...
Uitslaande woningbrand ...
en hier ben ik gewoon doorh...
Werkzaamheden Belvédčre...
En hoe gaat bus 1 rijden va...
Berkum ontvangt opkrabb...
PEC speelt niet, dus dan ma...
Wilfred Westerhuis per ...
jammer dat de trainer het v...
Berkum ontvangt opkrabb...
2-2
Berkum ontvangt opkrabb...
Ik denk 2-0
Uitslaande woningbrand ...
@sjaakmans, wat is nou bela...
Senioren in Spoolde ont...
Mooi initiatief!!
Senioren in Spoolde ont...
Waarschijnlijk erg blij met...
Nee tegen windturbines ...
Alles lezende lijkt me wel ...
Uitslaande woningbrand ...
[i]Bericht door stadsiehaag...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Tijdelijke afsluiting Gasthuisplein uitgesteld
maandag 6 februari 2017 19:06
Zwolle - De gemeente Zwolle werkt aan de herinrichting van het Gasthuisplein. Daarom is het Gasthuisplein van maandag 20 tot en met vrijdag 24 februari afgesloten voor alle verkeer. Dat is drie weken later dan de gemeente eerder aangekondigde. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven. Aanliggende winkels en horeca blijven bereikbaar.

De werkplanning is gewijzigd in verband met de vorstperiode van de afgelopen weken. Tijdens de afsluiting rijdt verkeer met de bestemming Nieuwe Markt via de Nieuwe Havenbrug. Het Gasthuisplein wordt volledig heringericht. De rijbaan, trottoirs en terrassen krijgen nieuwe bestrating en het aantal fietsparkeerplaatsen wordt uitgebreid. De platanen op het plein verhuizen naar locaties elders in de stad. Zij worden vervangen door nieuw groen.

 
Proef aanpak overlast straatwerving
maandag 6 februari 2017 19:04

Zwolle - Om overlast van straatwervers in de binnenstad aan te pakken gaat de gemeente Zwolle in overleg met Citycentrum Zwolle en ondernemers bij wijze van proef locaties aanwijzen voor straatwerving. Vanaf 1 maart mogen straatwervers en promotiewerkers alleen nog op de daarvoor aangewezen locaties hun werk doen.

Aanleiding voor de proef zijn klachten van bezoekers en winkeliers over het grote aantal straatwervers en de vele keren dat er in de stad geflyerd wordt. Met name aan het begin van de Diezerstraat, nabij de Grote Markt, ondervinden zowel het winkelpubliek als ondernemers ter plaatse overlast. Sommige wervers zijn opdringerig of lopen een eind met passanten mee. Bij slecht weer staan ze onder de luifel van winkeliers. Wethouder René de Heer: "Zwolle wil graag een gastvrije binnenstad zijn voor haar bezoekers. Die moeten geen hinder ondervinden van promotiewerkers. Maar zij moeten ook hun werk kunnen doen. Daarom gaan we nu met spelregels werken om het voor iedereen plezierig te houden."

 
GL: Bezorgd over afhandeling meldingen
maandag 6 februari 2017 16:03

Zwolle - GroenLinks is bezorgd over de afhandeling van meldingen door de gemeente Zwolle. Een melding over een fietspad blijft een jaar liggen. De gemeente Zwolle werkt aan goede dienstverlening voor de inwoners. In tijden waarin het wantrouwen in de overheid groot is, vindt de fractie van GroenLinks Zwolle het belangrijk dat meldingen goed worden afgehandeld. Uit eigen ervaring weet de fractie dat dit niet altijd goed gaat. Raadslid Remko de Paus vraagt het college vandaag hoe meldingen worden opgepakt en hoe inwoners over hun melding worden geïnformeerd.

Op 29 januari 2017 was het precies een jaar geleden dat de gemeente Zwolle reageerde op een melding over het Steenweteringpad, een doorgaand fietspad in Zwolle-Zuid dat na een flinke regenbui op bepaalde stukken half blank komt te staan. Sindsdien blijkt de gemeente niet in staat concreet aan te geven wanneer dit probleem verholpen gaat worden. De Paus vraagt zich af of de gemeente in de reactie op meldingen wel duidelijk reageert: "Meldingen over scheve stoeptegels zijn redelijk eenvoudig op te pakken, maar er zijn meldingen waar meer onderzoek voor nodig is. Ik wil weten of de gemeente dit wel duidelijk maakt in de eerste reactie op de melding. Als je bijvoorbeeld zegt dat je het ‘zo snel mogelijk' oppakt, dan verwacht je als melder niet dat er een jaar later nog niets is gebeurd. Wees dan eerlijk en geef aan dat je eerst onderzoek moet doen naar de situatie. En als iets niet eenvoudig kan worden opgelost is dat ook een duidelijk verhaal. Het scheppen van verwachtingen en daarna niet concreet maken, is niet goed."  

 
Wordt regisseur van jouw longziekte
maandag 6 februari 2017 14:21
Zwolle - Op 23 februari is er weer Longpunt Zwolle. Longpunt is een laagdrempelige ontmoeting voor mensen met een chronische Longaandoening, partners, mantelzorgers en zorgverleners. Deze middag staat het thema ‘Zelfmanagement; hoe wordt je zelf regisseur van jouw longziekte en wat kan je zelf doen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan? Gastspreker deze middag is Monique Denekamp, medisch maatschappelijk werker Isala 

Wie longziekte heeft krijgt natuurlijk de nodige informatie en begeleiding van de huisarts of het ziekenhuis. Maar het omgaan met een (vaak) chronische ziekte omvat meer. Hoe gaat dat met de inname van medicatie? Hoe richt je je leven zo goed mogelijk in? Welke hulpmiddelen en instanties zijn er allemaal? En wat kan de omgeving voor je betekenen? In Zwolle wordt samengewerkt met ICARE Thuiszorg, Isala, Ijsselheem en Longfonds. Longpatiënten en hun partners kunnen maandelijks naar het Longpunt; een themamiddag met informatie en voor het delen van elkaars ervaringen, maar ook om in gesprek te gaan met longverpleegkundigen, longartsen, huisartsen en fysiotherapeuten. Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. Informatie via tel. (06) 51006815. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van. Locatie: Nieuwe Haven, Burg. Vos de Waelstraat 1 te Zwolle om 14.00 uur. 

 
Actie tegen overlast straatwervers
maandag 6 februari 2017 12:34
Zwolle - Om overlast van straatwervers in de binnenstad aan te pakken gaat de gemeente Zwolle in overleg met Citycentrum Zwolle en ondernemers bij wijze van proef locaties aanwijzen voor straatwerving. Vanaf 1 maart mogen straatwervers en promotiewerkers alleen nog op de daarvoor aangewezen locaties hun werk doen.

Aanleiding voor de proef zijn klachten van bezoekers en winkeliers over het grote aantal straatwervers en de vele keren dat er in de stad geflyerd wordt. Met name aan het begin van de Diezerstraat, nabij de Grote Markt, ondervinden zowel het winkelpubliek als ondernemers ter plaatse overlast. Sommige wervers zijn opdringerig of lopen een eind met passanten mee. Bij slecht weer staan ze onder de luifel van winkeliers

 
Levenskunst kun je leren
maandag 6 februari 2017 10:42

Zwolle - Stap in de rijke traditie van het humanisme. Vanaf 15 maart organiseert afdeling Zwolle en Omstreken van het Humanistisch Verbond in De Groote Sociëteit de cursus Klassieke Levenskunst. De cursus is bedoeld voor iedereen die woont in en rondom Zwolle en Meppel en die geïnteresseerd is in humanisme en filosofie.

klk_cursusbeeld.png 

Niets is menselijker dan het stellen van levensvragen. Hoe sta ik in de wereld? Hoe maak ik mijn keuzes? Wat is een goed leven en wat vind ik waardevol? Deze vragen zijn zo oud als de mensheid en hebben alles te maken met ‘levenskunst'. Houden deze vragen jou bezig en ben je op zoek naar een antwoord? Je bent niet de enige - en zeker niet de eerste... 

 
THOR Zwolle succesvol bij ONK Survivalrun 2017
maandag 6 februari 2017 10:22

Zwolle - Afgelopen zondag 5 februari stond het Achterhoekse Gendringen in het teken van de Open Nederlandse kampioenschappen Korte Survivalrun (ONK KSR) met dit jaar een extra sterk deelnemersveld aangezien veel toppers uit de andere categoriën deelnamen. Het parcours van 9,5 km kende drassige weilanden, sompige akkers en heuvelachtige bospaden waarbij de atleten 28 hindernissen moesten overwinnen. Stijn Elferink tikte als eerste de bel aan. Thor Zwolle wist met 7 atleten bij de 50 besten van Nederland te finishen waarbij Eric van den Ham na blessures weer in vorm lijkt te komen door een 14e plaats overall en 2e veteraan achter matador Jan Nauta.

job_monkeybars_gendringen_.jpg 

De start baarde opzien doordat er met 60 atleten tegelijkertijd gestart werd en er eerst twee ronden over de atletiekbaan moest worden gelopen. Het tempo was per direct erg hoog en alle kanshebbers namen de goede uitgangspositie in om goed uit te komen voor de eerste hindernis. De atleten vlogen over de hele hoge houten wanden waarij menigeen een schoen in zijn gezicht kreeg. Dit deert de meeste survivalrunners niet want die weten van doorzetten. Dat bleek ook tijdens het vervolg van de wedstrijd want het loop- en klimtempo was ongenadig hoog waarbij een klein foutje direct consequenties voor de klassering had. Men klom over balken en rivieren, moest een stuk kayakken en boogschieten. Dit vergde de extra concentratie doordat je hartslag gigantisch hoog werd.

 
Het weer: Bewolkt met kans op lichte regen
maandag 6 februari 2017 0:00

Zwolle - Maandag verloopt voornamelijk bewolkt met kans op wat lichte regen. Het wordt maximaal 5 graden.

weerfoto-6-februari-2017-westerlaan.jpg 
Westerlaan

Dinsdag kan uit de bewolking al wat natte sneeuw vallen en wordt daarmee de eerste dag van de overgang naar winters weer. Het wordt niet warmer dan 3 graden. In de nacht naar woensdag gaat het licht vriezen en kan de sneeuw blijven liggen.

 
50 jaar seniorencarnaval
zondag 5 februari 2017 21:56

Zwolle - Het is alweer 50 jaar geleden dat er initiatief werd genomen tot het organiseren van een Bejaardencarnaval. In de loop der jaren is de naam echter veranderd in 'Seniorencarnaval'. Ondertussen is dit evenement uitgegroeid tot een waar familiefeest voor zowel jong als oud.

img_4525.jpg

De WRZV-hallen vormde vele jaren het decor, en kende het Seniorencarnaval gouden tijden. Deze tijden lijken nu echt terug te komen in de Nieuwe Bierton aan de Schellerbergweg 27. Het geboden programma had zaterdagavond j.l. alle ingrediënten om er een geslaagd feest van te maken. Naast de organiserende vereniging de Eileuvers, passeerden maar liefst een tiental act's de revue. Zo traden ondermeer de kleine en grote dansmariekes van de Eileuvers, de Haco's, Vorst Kinne en Jasper, Raad van 11, de Senioren Tanzgarde, Patrick van Eijk en Nathanael Bos met succes voor het voetlicht. Het landelijk bekende duo de Deurzakkers zongen met zichtbaar plezier de hits uit hun omvangrijke repertoire. Onder leiding van Martijn Melenhorst tekende de Hofkapel Le Bombardon, voor de muzikale omlijsting. Na afloop van het officiële programma vond in de grote zaal de After Party plaats. Dit feest ging nog tot in de kleine uurtjes door waarbij iedereen nog kon nagenieten van een in alle opzichten geweldige avond.

 
Live uitzending Kleintje 11
zondag 5 februari 2017 20:51

Zwolle - Op 12 februari aanstaande zal de afsluitende laatste uitzending van radio 11 een bijzonder tintje hebben. Als afsluiter van het carnavalsseizoen zal er een minifestival georganiseerd worden in de De Koperen Kees, Kleintje 11 genaamd.

Niet dat het carnaval al afgelopen is, het feest moet immers nog beginnen, maar radio 11 zend altijd voor carnaval haar laatste uitzending uit. Live vanuit de Koperen Kees worden diverse gasten geinterviewd met het oog op het komende carnaval. Tussendoor zullen diverse artiesten te horen zijn. Zo zijn Tante Kippe, Wesley Wolters, Nathanael Bos, kiek'n wat ut wort, Jordy van Vilsteren en Le Bombardon, hofkapel van carnavalsvereniging De Eileuvers van de partij. Deze bijzondere door RTV Zoo gesponsorde live uitzending is vrij bij te wonen voor publiek en start om 12.00 uur. Ook na de uitzending die eindigt om 15.00 uur kan men nog even blijven na kletsen.

 
Be Quick laat het liggen in eigen huis
zondag 5 februari 2017 20:33

Zwolle - Be Quick is zaterdag tegen een onfortuinlijke nederlaag aangelopen. De ploeg was de betere tegen ASC, kreeg de kansen, maar slaagde er niet in om de nul van het scorebord te schieten. Dat lukte de tegenstander uiteindelijk wel.

Zonder groots te spelen, begint Be Quick met een licht overwicht aan de wedstrijd. Een enkele keer dreigt ASC uit te breken, maar Be Quick heeft over het algemeen de touwtjes in handen. De eerste serieuze kans ontstaat in de 15e minuut als Sertaç Yilmaz een vrije trap van Yordi Veldman over het doel kopt. Enkele minuten later lijkt Yordi Veldman zelf kansrijk, maar hij valt op de grond en ziet de kans daardoor verloren gaan. De grootste kans voor Be Quick ontstaat in de 35e minuut als ASC verkeerd terug verdedigt en Sander Aarten alleen voor de keeper komt te staan. De bal belandt echter in het zijnet. Vlak voor de rust komt Be Quick nog goed weg. Na een dubbele fout van Sertaç Yilmaz en Floris Blom, is er goede ingrijpen van Rob Huisman dat erger voorkomt.

 
PEC Zwolle pakt belangrijke punten
zondag 5 februari 2017 18:57
Zwolle - PEC Zwolle heeft een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om weg te komen van de onderste plaatsen in de eredivisie. Sparta wordt, dankzij doelpunten van Queensy Menig, Nicolai Brock-Madsen en Erik Israelsson, ondanks een spannende slotfase verslagen (2-3). ,,De wedstrijd had geen minuut langer moeten duren", vertelt een opgeluchte trainer Ron Jans.

Nieuweling Ouasim Bouy, die deze week opnieuw gehuurd werd van Juventus, begon direct in de basis. Dit omdat Ted van de Pavert door rugproblemen niet inzetbaar was. Al binnen tien seconden had Zwolle zomaar op achterstand kunnen komen. Rick van Drongelen probeerde het vanaf de aftrap met een poging vanaf de middenlijn, maar doelman Mickey van der Hart lette op. In het restant van de eerste helft hoefde de Zwolse keeper nauwelijks in actie te komen. De beide ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd, al kreeg de formatie van trainer Ron Jans de beste kansen. Zo schoot Danny Holla net naast, miste een kopbal van Kingsley Ehizibue kracht en kon doelman Roy Kortsmit een volley van Bouy uit het doel houden. De grootste kans was vlak voor rust echter voor Holla. Doelman Kortsmit stond op het verkeerde been bij de vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Hij kon nog net op tijd, met behulp van de paal, redding brengen.

 
Stadsderby ZAC-WVF
zondag 5 februari 2017 12:12
Zwolle - Vooraf was duidelijk dat het geen sprankelende wedstrijd zou gaan worden. Tel maar op: geblesseerde spelers aan beide kanten, het belang van het halen van de punten gezien de stand op de ranglijst en het feit dat een stadsderby altijd bijzondere wedstrijden zijn om te spelen. Het eerste gedeelte wedstrijd was dan ook niet om aan te gluren. Veel onrust in het spel bij zowel ZAC als WVF, veel balverlies aan beide kanten op het middenveld en spelers die elkaar in de combinatie niet begrijpen.

Voor WVF was het de eerste wedstrijd na de winterstop en voor trainer Herben Visscher was het dan ook de vraag hoe zijn team uit de winterstop was gekomen. Een trainingskamp in Malaga, waar goed getraind is, maar waar te weinig fitte spelers beschikbaar waren om een oefenwedstrijd te spelen en een paar oefenwedstrijden waarin opvallend veel doelpunten vielen. Met Nick Donker op de linksbackpositie in de plaats van de geblesseerde Romano Luhukay en in de spits Jon Lieben naast Hessel Berends in plaats van de jonge Brend Mellema, die op de bank plaats mocht nemen, begon WVF aan de wedstrijd. In de eerste helft gebeurde verder weinig dat vermeldenswaardig is. Wel werd WVF gedwongen al snel een wissel toe te passen, toen bleek dat Hessel Berends niet verder kon na een onschuldig duel in de hoek van het veld, waarbij hij zijn hamstring blesseerde. Voor hem in de plaats kwam Brend Mellema alsnog het veld in.

 
Vermist Zwols meisje aangetroffen
zondag 5 februari 2017 10:54
Zwolle - De 14-jarige Priscilla Fiet uit Zwolle, die sinds 21 januari vermist werd, is in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 februari aangetroffen.

Van de vermissing werd zaterdag 4 februari melding gemaakt op deze site onder 'Gezocht&Vermist'. Afgelopen nacht werd Priscilla in goede gezondheid aangetroffen. Zij is daarna overgedragen aan de voor haar verantwoordelijke personen. Bron: www.politie.nl

 
Het weer: Bewolkt maar voornamelijk droog
zondag 5 februari 2017 0:00

Zwolle - Zondag start bewolkt waarna in de middag kans ontstaat dat de zon even door het wolkendek breekt. Bij een zwakke zuidoostenwind wordt het maximaal 6 graden.

weerfoto-5-februari-2017-p.c.-hooftstraat.jpg 
P.C. Hooftstraat

Maandag is het bewolkt met kans op wat lichte regen. Bij een zwakke zuidoostenwind wordt het maximaal 6 graden.

 
Het 23ste Zwols Kapellenfestival 2017
zaterdag 4 februari 2017 23:06

Zwolle - Zondag 5 februari 13:00 uur is het dan zover in de Nieuwe Bierton te Zwolle, het 23ste Zwols Kapellenfestival. "Het belooft een top dag te worden. We zitten helemaal vol", aldus de voorzitter van carnavalsvereniging De Tonnezotters Ronald van Gerner. In totaal 14 kapellen/bands zullen strijden om de Theo v/d Vegte bokaal, de algehele hoofdprijs voor de beste, leukste en origineelste band van de dag.

Deze wisselbokaal is afgelopen jaar gewonnen door de Lowland Brigade Pipeband, vol trots komen ze de prijs verdedigen. Het programma begint om 13:00 uur in de Nieuwe Bierton. Iedere kapel/band zal een optreden van 15 minuten verzorgen in de grote zaal en een pauze act van 5 minuten. De hoofd act zal beoordeeld worden door een vakjury en publieksjury. Naast de Theo v/d Vegte bokaal zal er gestreden worden om de prijs van de vakjury, de publieksjury en de 1ste prijs voor de leukste optreden/act. Zo rond 18:00 uur is de prijs uitreiking. Fun, plezier en een tikkeltje strijdlust met een knipoog zijn deze middag de hoofdmoten. Na het kapellenfestival zal in het naastgelegen café Sassendonk TV een gezellige afterparty verzorgen met optredens van verschillende zangers. Ook zal er nog niet eerder getoonde beeldmateriaal van het afgelopen carnavalsseizoen getoond worden.

 
‘Laurus-sportprijs’ voor Freddy Eikelboom
zaterdag 4 februari 2017 22:42
Zwolle  - Freddy Eikelboom heeft zaterdag tijdens het SportGala Zwolle uit handen van Teun Bouwhuis, sportbestuurder van het jaar 2015, een Laurus-sportprijs in ontvangst mogen nemen. De Zwolse sportbestuurder kreeg de onderscheiding op voorspraak van SportGala-juryvoorzitter en wethouder René de Heer, jurysecretaris Nico Rienks en jurylid Mariska Pekkeriet (juridische expertise) als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn verdiensten voor de Zwolse sport.

Duizendpoot Eikelboom zet zich als voorzitter van WRZV Zaalvoetbal al jarenlang op zeer gepassioneerde wijze in voor het zaalvoetbal in Zwolle. Hij bindt jong en oud aan zijn vereniging en ook gaat de gehandicaptensport hem aan het hart. Hij kreeg het binnen de WRZV voor elkaar om vele Zwollenaren aan het sporten te krijgen, de groei van de interne competities als mooi voorbeeld. Daarnaast loopt de zaalvoetbalagenda over van activiteiten, waarbij nadrukkelijk wordt ingezet op de jeugd. Kenmerkend voor de denkwijze van Eikelboom, die altijd zijn oog op de Zwolse jeugd heeft gehouden. Naast zijn verdiensten binnen het zaalvoetbal is Eikelboom ook actief voor voetbalvereniging WVF, waar hij al meerdere jaren voorzitter van de technische commissie is. 

 
Sportminnend Zwolle geniet op SportGala
zaterdag 4 februari 2017 22:38
Zwolle  - De zesde editie van het SportGala Zwolle, georganiseerd door Sportief Zwolle, is zaterdagavond bezocht door zo'n 1.300 sportliefhebbers. Onder hen waren onder meer burgemeester Henk Jan Meijer, voetbaltrainer Art Langeler en tweevoudig Olympisch roei-kampioen Nico Rienks. Tijdens de ‘Zwolse sportverkiezing' werden negen bronzen beelden uitgereikt.

De presentatie in het sfeervolle Landstede Sportcentrum was in handen van Frank Evenblij, die op karakteristieke wijze de avond aan elkaar praatte. Na een spectaculaire openingsact in de stijl van het thema ‘Bluefinger Grand Slam' opende wethouder René de Heer het nieuwe sportjaar en riep hij de ondertekenaars van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle naar voren. Aansluitend volgde de bekendmaking van de ‘Zwolse sportverkiezing'. Landstede Basketbal werd uitgeroepen tot sportploeg van het jaar. Sportman van het jaar 2016 was karateka Dylan van Moerkerk, die in 2016 zijn Nederlandse titel prolongeerde en opzien baarde in het buitenland. 

 
Berkum veegt vloer aan met KHC
zaterdag 4 februari 2017 22:33

Zwolle - Berkum heeft bij KHC met liefst 1-7 uitgehaald en blijft daarmee de ranglijst in de 1e Klasse D aanvoeren. De slimmer voetballende Zwollenaren straften de vele fouten van de thuisclub genadeloos af en KHC stelde daar wel veel fysieke inzet tegenover, wat ze op een tsunami aan gele kaarten kwam te staan, maar niet veel effectiviteit.

khc_170204-8_medium.jpg 

"We begonnen heel scherp. Na de snelle 0-1 was het even wat minder, maar we zijn nooit in de problemen gekomen en na de 0-2 was het eigenlijk al beslist. Een geweldige wedstrijd," stelde Berkum-trainer Arno Hoekstra meer dan tevreden vast.

khc_170204-1_medium.jpg

khc_170204-3_medium.jpg

khc_170204-4_medium.jpg 

 
Vermissing 14 jarig meisje
zaterdag 4 februari 2017 13:39

Zwolle - De politie vraag via haar website aandacht voor de vermissing van een 14 jarig meisje uit Zwolle.

prescilla.jpg

Het meisje is van huis weggegaan op 21 januari dit jaar, maar sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Het meisje, Prescilla Fiet, is tenger van postuur, 165 cm. Lang, grijs/blauwe ogen en heeft lang iets golvend blond haar. Heeeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 361 - 405 van 9606

Nieuwstips Weblog Zwolle

OpenDag

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

banner-140-120.gif  

Toegang
Wat is er te doen?
donderdag 23 maart:
Thursty Tunes
donderdag 23 maart:
Rammstein
donderdag 23 maart:
Longpunt Zwolle
zaterdag 25 maart:
Kerken als Podium
zaterdag 25 maart:
Tekencursus
zaterdag 25 maart:
Contantine Hastalis
zaterdag 25 maart - zondag 26 maart:
Open dag modelbouwers
zaterdag 25 maart:
Earth Hour Lichtjeswande...
zondag 26 maart:
Kwizzy?s Muziek Bingo
zondag 26 maart:
Koorconcert
zondag 26 maart:
Excursie “Voorjaar in he...
zondag 26 maart:
Dansvoorstelling
maandag 27 maart:
EHBO cursus
maandag 27 maart:
Students on stage
maandag 27 maart:
Leger des Heils