banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Matige start Be Quick i...
Hey Hessel doe mij dan maar...
Matige start Be Quick i...
Ook nog even naar jurassic ...
Getuigenoproep straatro...
Will heeft gelijk, het moet...
RAWdefinition en Pinkst...
Heerlijk Wat een verademin...
Matige start Be Quick i...
Het is super gezellig op Te...
Matige start Be Quick i...
@PeterD Er is internet op ...
Matige start Be Quick i...
Is er geen Internet op Ters...
Het weer: Stapelwolken ...
Ik heb gehoord dat de bewon...
Getuigenoproep straatro...
geloof dat will vertrok...
Matige start Be Quick i...
Terschelling? Niet gek maar...
Matige start Be Quick i...
@Bequicker oe de rood zwa...
Matige start Be Quick i...
Het trieste is dat dit Ronn...
Matige start Be Quick i...
Als mijn vrouw haar maandel...
Het weer: Stapelwolken ...
@Taupe Met wat?
Matige start Be Quick i...
L@urentine Waarom zo'n ve...
Het weer: Stapelwolken ...
He Tauge, ik denk dat je be...
Matige start Be Quick i...
Ik heb alleen een scoeter. ...
Matige start Be Quick i...
Bericht door Ronnie Morssin...
Matige start Be Quick i...
Waar blijft dat wedstrijdve...
Website voor toegankeli...
Mooi. Hoe meer aandacht hie...
Website voor toegankeli...
https://toegankelijkestad.z...
CDA: Liever vervoer ove...
Ja idd..Als bewoner pal naa...
Matige start Be Quick i...
Wat heeft vvB hier nou weer...
Matige start Be Quick i...
Wat een treurig blog is dit...
CDA: Liever vervoer ove...
En al die dieselvrachtwagen...
Getuigenoproep straatro...
Racisme is een minstens eve...
Matige start Be Quick i...
Als een dief van de nacht i...
Getuigenoproep straatro...
@ will donker getint li...
Ralph Keuning houder Er...
Hij heeft de Fundatie lande...
Matige start Be Quick i...
Tja onze succes supporter l...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Groot bewonersonderzoek in het Vechtdal
donderdag 6 april 2017 14:46
Zwolle - Vierduizend bewoners van het Vechtdal krijgen deze maand de oproep in de bus deel te nemen aan de tweejaarlijkse enquête over wonen in het Vechtdal. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het bureau I&O en richt zich op de wijze waarop de inwoners de Vecht en het Vechtdal beleven en waarderen.

Het betreft een tweejaarlijks onderzoek uit opdracht van het programma Ruimte voor de Vecht. In Ruimte voor de Vecht werken provincie Overijssel en 12 partners aan een waterveilig Vechtdal. Daarnaast richt Ruimte voor de Vecht zich op versterking van de landschappelijke kwaliteit en versterking van de economische kracht van het Vechtdal.

 
Ontdekkingstocht naar Zwolse stedelijkheid
donderdag 6 april 2017 14:41
Zwolle - Iedereen herkent dit vast wel. 'Kunt u mij de weg naar het station wijzen?' 'Uiteraard, rechtdoor en dan gaat u bij een school rechtsaf. Dan komt u in een laan met grote bomen met aan de rechterkant een woonwijk en links bedrijven en winkels. Bij het volgende drukke kruispunt gaat u links en wanneer u onder een oude, blauwe brug doorgaat ziet u de stationskappen al in de verte'.

Kevin Lynch ontdekte in 1960 dat er vijf elementen zijn die je gebruikt om je te oriënteren in een stad: routes die bestaan uit wegen,kanalen en spoor. Districten: Dit zijn samenhangende stadsdelen. Randen: de grenzen tussen stadsdelen, knooppunten: plekken waar mensen samenkomen en oriëntatiepunten: opvallende objecten als een kerktoren of molen. Het gemak waarmee je de weg vindt zegt iets over de mate van samenhang in een stad.

 
Filmvoorstelling ‘Anne & Jean-Paul: onze wereld’
donderdag 6 april 2017 14:08

Zwolle - Op zondag 9 april om 16.30 uur vertoont het Fraterhuis de documentaire ‘Anne & Jean-Paul: onze wereld'. Een intiem portret van Anne en haar vriend Jean-Paul dat dieper ingaat op het actuele thema mantelzorg. Regisseur Leendert Pot is bij de voorstelling aanwezig. Na afloop is hij bereid vragen van het publiek te beantwoorden.

roosdorpzaal.jpg 

Anne & Jean-Paul: onze wereld
Een unieke kijk in het leven van de 53-jarige uit 't Harde afkomstige Anne en haar vriend Jean-Paul. De één heeft het syndroom van Down, de ander het Fragiele-X syndroom. Ze wonen zelfstandig in een appartement in het Franse Montélimar. We volgen Anne en Jean-Paul in hun dagelijkse leven; het werk op de sociale werkplaats, de weekenden weg naar de zorgboerderij en het koffie drinken in Café des Sports. Hoewel ze zelfstandig wonen, hebben zij toch vaak hulp nodig van buitenaf. Nu de moeder van Anne niet meer leeft komt de zorg bij broer Leendert en zus Meike te liggen. Hoe balanceren zij tussen de wens van Anne om met haar geliefde een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden en het bieden van voldoende steun en bescherming? Wat is er nodig om hun zelfstandigheid te behouden? 

 
Finale schoolvoetbaltoernooi Zwolle
donderdag 6 april 2017 14:00
Zwolle - Woensdag 12 april 2017 is de finale van het Zwolse schoolvoetbaltoernooi 2017. De teams die zich in de voorrondes wisten te plaatsen voor de Zwolse finale strijden, in het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle, voor een plek in de regiofinale. Per categorie, 5/6 meisjes/jongens en 7/8 meisjes/jongens, plaatsen zich 1 of 2 teams voor de regiofinale schoolvoetbal op woensdag 10 mei 2017 bij KCVO in Vaassen.

Finale
Tijdens de wijkvoorrondes hebben 32 teams zich geplaatst voor de finale. Per categorie, groep 5/6 jongens en meisjes en groep 7/8 jongens en meisjes, is er maar één echte winnaar. Deze strijd wordt aangegaan op woensdag 12 april a.s. in het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle. Uiteraard is alleen al de finale in het stadion voor alle deelnemers een dag om niet snel te vergeten. Tijdens de prijsuitreiking is wethouder René de Heer aanwezig. Hij reikt samen met enkele PEC spelers de prijzen uit. Uiteraard nodigen wij iedereen van harte uit om in het stadion zijn/haar team te komen aanmoedigen.

 
Wavin 4 Engelse Mijlen in recordtempo vol
donderdag 6 april 2017 13:51
Zwolle -Er kan geen deelnemer meer bij! Na de Scania Zwolse Halve Marathon zit nu (ruim een maand eerder dan vorig jaar) ook de Wavin 4 Engelse Mijlen helemaal vol. De deelnemerslimiet van in totaal 8.500 hardlopers voor de zeventiende editie van het Zwolse hardloopfestijn - zaterdag 10 juni 2017 - is bereikt. De organisatie heeft de inschrijving gesloten, inschrijven via de website www.halvemarathonzwolle.nl is niet meer mogelijk.

De Scania Zwolse Halve Marathon is het gezelligste hardloopfestival van Nederland. Het festijn wordt jaarlijks op de tweede zaterdag van juni georganiseerd door Stichting Halve Marathon Zwolle. Het hardloopevenement zelf bestaat uit twee onderdelen, te weten de 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) en de Zwolse Halve Marathon. Aan de 4 Engelse Mijlen doen zaterdag 10 juni 4.500 hardlopers mee. En voor de Zwolse Halve Marathon verschijnen 4.000 deelnemers aan de start. In totaal lopen er tijdens het evenement 8.500 atleten in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij! 

 
Geldstromen in Zwolle beter benutten?
donderdag 6 april 2017 13:43

Zwolle - Hierbij wordt je uitgenodigd voor de Meesterklas ‘Geldstromen door wijken en stad' op donderdag 13 april. Denk mee over de vraag hoe geldstromen in Zwolle beter benut kunnen worden. Miljoenen euro's stromen de Zwolse wijken en stad in, en weer uit. Hoe kunnen deze beter benut worden? Ambtenaren, (sociaal) ondernemers, initiatiefnemers, werknemers van maatschappelijke organisaties en raadsleden uit Zwolle zijn van harte welkom om hier over te brainstormen tijdens de interactieve Meesterklas ‘Geldstromen door wijken en stad' op donderdagmiddag 13 april.

logo_initiatiefrijk_zwolle.jpg 

‘Meer doen met minder geld' is een terugkerend onderwerp binnen de gemeente Zwolle. Niet alleen in het sociaal domein, maar ook daarbuiten. Vaak blijven kansen onbenut als het gaat om geld en vermogen, omdat ze buiten het eigen blikveld liggen. De hoogste tijd dus om eens te kijken hoe de geldstromen beter en slimmer kunnen worden ingezet binnen de wijken in Zwolle. Daarbij is de visie van ondernemers in de wijken en buurten interessant, naast die van ambtenaren en raadsleden binnen de gemeente en de instellingen. 

 
Politiek debat voor studenten in Provinciehuis
donderdag 6 april 2017 13:14

Zwolle - Op donderdag 13 april organiseert het ROC Menso Alting voor hun eerstejaarsstudenten Dienstverlening, Gezondheidszorg, Economie en Welzijn een politiek debat, genaamd de: Menso Alting Partij Verkiezing. Het doel is om de mbo-studenten meer te betrekken bij de politiek.

De circa 250 eerstejaarsstudenten hebben tijdens hun lessen Loopbaan en Burgerschap zich verdiept in de Landelijke Politiek. Deze lessen bestonden uit een bezoek aan de Tweede Kamer in Den Haag en het oprichten van een eigen partij. Bij het oprichten van een eigen partij hoorde het maken van een kandidatenlijst en partijprogramma, het bedenken van een partijnaam, campagne voeren en het houden van een debat in hun groep. De winnaars van iedere groep gaan hun verkiezingsprogramma pitchen en met elkaar de strijd aan op de ‘Menso Alting Partij Verkiezing' in het Provinciehuis te Zwolle. De winnaars zullen worden gekozen door het publiek en de juryleden. De winnaar ontvangt een unieke prijs. 

 
WVF heeft technische staf ingevuld
donderdag 6 april 2017 13:02
Zwolle - Nadat WVF eerder trainer Herben Visscher van het 1e elftal langer aan zich wist te binden, hebben nu ook zijn assistent Jeroen van Leeuwen en keeperstrainer Niek Karrenbelt hun contract met één jaar verlengd. "We zijn tevreden over de samenwerking en werkwijze van onze technische staf. De tevredenheid is wederzijds en daarmee voor ons een logische stap, dat we ook het komende jaar de samenwerking voortzetten", aldus voorzitter van de TC Freddy Eikelboom.

Ook de samenwerking met de jeugdtrainers van de selectieteams is afgelopen jaar prima verlopen en WVF is dan ook blij te kunnen melden dat de samenwerking met de selectietrainers ook komende seizoen zal worden voortgezet. Hiermee zijn nu alle posities voor de selectieteams ingevuld. Voor de junioren welke in de hoofklasse spelen staan Bouke Pot (JO19-1), Alex de Graaf (JO17-1) en Roy Bakker (JO15-1) voor de groep.

 
'Weg van leven' bewustwording van spiritualiteit
donderdag 6 april 2017 11:46

Zwolle - Stadspastor Mariska van Beusichem helpt anderen oor en oog te krijgen voor het goddelijk geheim in hun eigen leven. Met de nadrukt op ‘helpt'. Want misschien zonder het te weten heeft ieder van ons al veel in zijn of haar leven ervaren als het gaat om spiritualiteit.

 

mariska_van_beusichem.jpg

Dat ontdekken is waar het om draait tijdens 'Weg van Leven', een vierdelige serie bijeenkomsten die Van Beusichem aanbiedt in de Grote Kerk Zwolle rondom Pasen en Pinksteren. Die periode is niet zomaar gekozen. De vroege kerk gebruikte de tijd tussen deze twee belangrijke christelijke feestdagen om mensen in te wijden in het goddelijk geheim.
 
Het weer: Fris maar voornamelijk droog
donderdag 6 april 2017 0:00

Zwolle - Donderdag start met mogelijk nog wat regen, waarna het droog wordt en de zon meer ruimte krijgt. Bij een matige noordwestenwind wordt het maximaal 11 graden.

weerfoto-6-april-2017-waallaan.jpg
Merwedelaan

Vrijdag wisselen zon en wolken elkaar af. Bij een matige westenwind wordt het maximaal 14 graden.

 
Voorbeschouwing Roda JC - PEC Zwolle
woensdag 5 april 2017 23:44

Zwolle - Na het gelijkspel van afgelopen zaterdag tegen Excelsior Rotterdam staat donderdag de 29e speelronde van de Eredivisie op het programma. Om 18.30 uur is Roda JC Kerkrade de tegenstander van PEC Zwolle.

De wedstrijd gaat tussen de nummer elf en de hekkensluiter van de ranglijst. In deze voorbeschouwing worden de meest recente duels en de vorm van beide elftallen uitgelicht. Na 28 speelronden bevindt de gastheer uit Kerkrade zich met 23 punten uit 28 wedstrijden op een plaats waar het liever niet wil staan, namelijk op plaats achttien in de Eredivisie. Afgelopen zondag verloren de geel-zwarten de belangrijke degradatiekraker tegen ADO Den Haag met 4-1. De Zwollenaren wisten in de vorige speelronde niet te winnen van Excelsior Rotterdam. In het MAC3PARK stadion werden de punten verdeeld: 1-1.

 
Laura Molema wint Business4Students
woensdag 5 april 2017 23:24

Zwolle - De tweede editie van Business4Students is gewonnen door Social Work-student Laura Molema van Hogeschool Viaa. Zij wil met workshops en trainingen mensen bewust maken van het effect van woorden.

Het evenement Business4Students, dat op donderdag 16 maart plaatsvond in Meppel, had als doel om jongeren en ondernemers met elkaar te verbinden. Deze verbinding werd onder meer tot stand gebracht bij de pitchwedstrijd, waarbij leerlingen en studenten hun ondernemende ideeën aan de coaches en jury presenteerden. Iedere deelnemer wordt na het evenement verder geholpen met het ondernemende idee door één van de coaches. De winnaar sleept bovendien een prijs van 500 euro in de wacht.

 
Louise Rouwhorst nieuwe bestuurder Trias
woensdag 5 april 2017 23:16

Zwolle - Trias, organisatie voor jeugd- en opvoedhulp heeft Louise Rouwhorst benoemd tot nieuwe bestuurder. Op 1 mei neemt zij het stokje over van Fokko Witteveen. Louise Rouwhorst is op dit moment nog directeur bij Zozijn, een organisatie die kinderen en volwassenen ondersteunt met lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Eerder was zij onder meer directeur jeugdzorg bij Commujon LSG.

Louise hecht aan ‘korte lijnen' en verbinding. Ook is zij geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en gericht op samenwerking zowel binnen als buiten de organisatie. Fokko Witteveen neemt met een mini-symposium in Zwolle op 20 april afscheid van Trias. Fokko was ruim 40 jaar werkzaam in de jeugdzorg. Hij kreeg de zorg voor kinderen met de paplepel ingegoten; Fokko groeide op in Jeugddorp De Glind waar zijn vader werkte als jeugdbeschermer voor de Rudolphstichting. De familie woonde ook op het terrein. Na vele functies in de jeugdzorg startte hij in 2002 als directeur van MOC De Reggeberg en de Stichting Zwolse Jeugdhuizen. Met de internaattak van De Ambelt zijn deze organisaties de voorloper van het huidige Trias dat in 2014 ontstond.

 
Berkum ontvangt opgeveerd Nunspeet
woensdag 5 april 2017 22:55
Zwolle - Berkum speelt zaterdag thuis tegen Nunspeet, een opponent waartegen de Zwolse koploper van de 1e Klasse D het vaak bijzonder lastig heeft gehad. De Veluwenaren zijn bovendien de laatste weken opgeveerd na een wat mindere periode.

"Nunspeet is altijd een lastige ploeg om tegen te voetballen, maar ze zijn niet onverslaanbaar," kijkt Berkum-verdediger Jason Huisman vooruit. "Het loopt de laatste tijd goed bij ons, dus als we met zijn allen weer keihard knokken voor een goede afloop geloof ik er wel in."
 
Weidevogeldrone klaar om diensten te bewijzen
woensdag 5 april 2017 16:23

Zwolle - Op 5 april 2017 vond de feestelijke oplevering plaats van de Weidevogeldrone. De Weidevogeldrone helpt boeren en vrijwilligers bij het opspeuren en beschermen van weidevogelnesten. Hester Maij, gedeputeerde landelijk gebied en culturele infrastructuur van de Provincie, stuurde de eerste Weidevogeldrone de lucht in. Dit weidevogelseizoen zullen de eerste 7 Weidevogeldrones hun diensten moeten bewijzen in het veld.

1_feestelijke_oplevering_weidevogeldrone.jpg 
Gedeputeerde Hester Maij drukt op de knop: de eerste Weidevogeldrone gaat de lucht in

Weidevogelbescherming
Jaarlijks werken vele duizenden vrijwilligers, agrariërs en terreinbeheerders samen aan het beschermen van de weidevogels in Overijssel. Een tijdrovend karwei, maar wel een zeer noodzakelijke. Dankzij hen worden jaarlijks meer dan 90.000 nesten van weidevogels, zoals de grutto, kievit en scholekster, gevonden. En dan kunnen ze beschermd worden. Het aantal gevonden nesten lijkt veel, maar het is maar zo'n 20% van het aantal nesten dat in onze weilanden te vinden is. evolg is dat veel onontdekte nesten sneuvelen tijdens het bewerken van het land. Hierdoor komt de aanwas van jonge weidevogels steeds verder onder druk te staan en neemt het aantal weidevogels steeds verder af.

2_feestelijke_oplevering_weidevogeldrone.jpg
De eerste drones zijn klaar om hun diensten te bewijzen in het veld

3_feestelijke_oplevering_weidevogeldrone.jpgDe eerste groep cursisten die dit weidevogelseizoen aan de slag gaan met de Weidevogeldrone 

 
Versnelling sociale woningbouw
woensdag 5 april 2017 13:24
Zwolle - Opnieuw worden op twee locaties in versneld tempo sociale huurwoningen gebouwd; aan de Reggelaan in Aalanden en de Hobbemastraat in Diezerpoort is bij elkaar ruimte voor een 40-tal nieuwe, betaalbare woningen.

Hiermee wordt weer een stap gezet in de uitvoering van de overeenkomst tussen de gemeente en woningcorporatie deltaWonen om de komende jaren in Zwolle versneld circa 300 sociale huurwoningen te bouwen. Er zijn 14 locaties geselecteerd die daarvoor in aanmerking komen. Aan de Reggelaan 105-107 worden 18 levensloopbestendige sociale uurwoningen gebouwd. De bestaande bebouwing (het gebouw van een voormalige school) wordt gesloopt. Aan de Hobbemastraat 6 is ruimte voor 22 sociale huurwoningen (appartementen) in het bestaande voormalige schoolgebouw/gemeenschapshuis.

 
Nieuwe subsidieregelingen van kracht
woensdag 5 april 2017 13:19
Zwolle - De gemeente Zwolle krijgt nieuwe regelingen voor de subsidiëring van professionele culturele activiteiten. Een van de regelingen stimuleert de ontwikkeling van nieuwe, kwalitatief hoogstaande cultuurproducties van Zwolse makers. Een andere regeling is gericht op de vernieuwing en innovatie van het culturele aanbod. Doel van de nieuwe subsidieregelingen is om het Zwolse culturele aanbod te versterken en meer bekendheid te geven.

De nieuwe subsidieregeling Cultuur en Kwaliteit en het nieuwe Cultuurfonds Vernieuwing en Innovatie zijn gericht op (semi-)professionele makers. De regelingen onderscheiden zich daarmee duidelijk van de subsidieregelingen van Stadkamer (het Fonds Amateurkunst en het Buurtcultuurfonds die zich richten op (semi-)amateurs). De regeling Culturele Activiteiten verdwijnt in de nieuwe opzet. 

 
Nieuwe bestuurder Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
woensdag 5 april 2017 11:42
Zwolle - Mevrouw Rita van Odenhoven is per 17 juli benoemd tot nieuwe bestuurder van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. De Raad van Toezicht heeft in haar de juiste persoon gevonden om de ingezette koers van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht verder te vervolgen en vorm te geven.

Rita van Odenhoven volgt Joke Mengerink-Hogevonder op, die sinds oktober 2016 als tijdelijke bestuurder aan de organisatie is verbonden. Zij blijft tot 1 augustus in functie om een goede overdracht van de bestuursfunctie te waarborgen. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is Joke Mengerink-Hogevonder zeer erkentelijk voor de tijdelijke invulling van de bestuurdersfunctie. 

 
Het weer: Afwisselend zon en wolken
woensdag 5 april 2017 0:00

Zwolle - Woensdag zal het na wat ochtendmist voornamelijk bewolkt zijn. Mogelijk valt er ook een buitje. Bij een matige noorwestenwind wordt het maximaal 13 graden.

weerfoto-5-april-2017-palestrinalaan.jpg
Palestrinalaan

Donderdagochtend is het bewolkt met kans op wat regen. Daarna klaart het in de loop van de middag wat op. Bij een matige noordwestenwind wordt het maximaal 11 graden.

 
Feestelijke opening eerste fase Katwolderplein
dinsdag 4 april 2017 18:36
Zwolle - De eerste fase van de gebiedsontwikkeling Katwolderplein is klaar. Dit willen de ontwikkelende partijen graag met de inwoners van Zwolle vieren. Op 12 april a.s. is iedereen die dat leuk vindt vanaf 14.30 uur van harte welkom op het Katwolderplein. De officiële opening wordt om om 15.30 uur verricht door Evert Leideman directeur deltaWonen, Françoise Dechesne manager director Multi Netherlands en wethouder Ed Anker van gemeente Zwolle. Maar de ontwikkelende partijen (Multi Netherlands, deltaWonen, Pathé, DEEN supermarkten en gemeente Zwolle) willen graag iets extra's bieden.

Iedereen die het leuk vindt is vanaf 14.30 uur van harte welkom op het plein. Met muziek en versnaperingen, een rad van fortuin en voor de kinderen een suikerspinmachine, een ballonnenclown en een springkussen wordt het hopelijk een gezellige en feestelijke middag. Mascotte Charlie van Pathé is ook aanwezig. Op 26 november 2015 gaf wethouder Anker het startsein voor de bouw van het Katwolderplein. Multi Netherlands heeft het complex ontwikkeld waarin de Pathé bioscoop, DEEN supermarkten, en restaurant De Beren gevestigd zijn, deltaWonen bouwt aan het Katwolderplein 23 woningen waarmee de Vogelbuurt wordt afgerond en gemeente Zwolle heeft hier een nieuwe parkeergarage laten bouwen en het openbaar gebied aangelegd. Nu, ruim een jaar later, is het grootste deel van het plein klaar. Het Katwolderplein is een ontmoetingsplein. Met de bioscoop, de supermarkt, de horecagelegenheden, de parkeergarage en de woningen is het nu ook één van de belangrijkste schakels tussen de wijk en de binnenstad. Reden genoeg dus om fase 1 van deze gebiedsontwikkeling te openen.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 406 - 450 van 10132

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
zaterdag 27 mei:
Moderne Devotie Award
zaterdag 27 mei:
Musica Vocalis/HanzeOrke...
zaterdag 27 mei:
Rugerio del Stereo
zaterdag 27 mei:
EHBO aan kinderen
zondag 28 mei:
Tritone Quartet
zondag 28 mei:
Muziek Bingo
zondag 28 mei:
Tuincentra
maandag 29 mei:
Deltion College
maandag 29 mei:
Onderwijs van de toekoms...
dinsdag 30 mei:
ArtzKoorklas
dinsdag 30 mei:
TEDx
woensdag 31 mei:
Woest!
donderdag 1 juni:
John Bramwell
donderdag 1 juni:
Thor-Run
vrijdag 2 juni:
Close Talker