banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Supermarkten eerder ope...
Gaaaap, gooi de bezem er ma...
Informatieavond voor po...
GGZ, borrel, ik niet begrij...
Supermarkten eerder ope...
Aparte zwemlessen voor mosl...
Supermarkten eerder ope...
Pas hier op "moslims zijn o...
Supermarkten eerder ope...
Wat is De Moslim? Die 1% of...
Supermarkten eerder ope...
In ieder land waar de mosli...
Supermarkten eerder ope...
Lees een aantal stellige be...
Supermarkten eerder ope...
Dick, zolang de moslims and...
Verkeersstromen Zwolle ...
Verkeerssituatie Blaloweg/B...
Supermarkten eerder ope...
Dank je 'joppuh baalt van g...
Supermarkten eerder ope...
Dick 17.18 Heel mooi verwo...
Supermarkten eerder ope...
https://nos.nl/artikel/2194...
Supermarkten eerder ope...
@ 17:18 Vanzelfsprekend is ...
Supermarkten eerder ope...
Rietpluim ik moet jou hier ...
Supermarkten eerder ope...
@Pol Pot Wie is Dame?
Supermarkten eerder ope...
Heb een aversie tegen "ding...
Supermarkten eerder ope...
Of RietPluim is Dame of ze ...
Leger des Heils Overijs...
Idd Hikje wat heb jij vroeg...
Supermarkten eerder ope...
@Passant mee eens, alleen h...
Supermarkten eerder ope...
Dat zou zomaar kunnen. smiley
Supermarkten eerder ope...
Democratie, oftewel het vol...
Supermarkten eerder ope...
Zou ze dan toch een man zij...
Supermarkten eerder ope...
Ware gezicht? Alsof wij nie...
Supermarkten eerder ope...
RietPluim laat steeds meer ...
Leger des Heils Overijs...
Ik zou nog liever niet m'n ...
Supermarkten eerder ope...
Jouw w bezittelijk oh oh p...
Regionale aftrap Stopto...
Iedereen die gaat stoppen e...
Regionale aftrap Stopto...
Het zou ook fijn zijn als e...
Supermarkten eerder ope...
Ik vind het goed hoor, dat ...
Regionale aftrap Stopto...
ach als je wilt heb je de m...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Waterschap begonnen met spoedreparatie kade
donderdag 14 september 2017 13:53
Zwolle - Een deel van de kade bij het Zwarte Water aan de Katwolderweg is verzakt. Ter hoogte van het nieuwbouwterrein van Hornbach is de damwand over een lengte van 40 meter verzakt. De oorzaak van de verzakking is nog onduidelijk en wordt momenteel onderzocht. De storm van gisteren heeft niet tot extra problemen geleid. Het waterschap is begonnen met een spoedreparatie.

Vanochtend is de eerste lading stortstenen per schip tegen de damwand aangestort. De stortstenen veroorzaken tegendruk en voorkomt verdere verzakking. Dit is bedoeld als noodoplossing. De verwachting is dat deze werkzaamheden morgen worden afgerond. Het waterschap neemt nog verdere maatregelen in verband met het naderende stormseizoen. Er zijn geen risico's voor overstroming. Het waterschap zoekt momenteel uit wat de beste oplossing is voor de langere termijn. Daarbij wordt rekening gehouden dat deze kade mogelijk over twee jaar op de schop gaat in verband met het project Stadsdijken Zwolle. Dit project valt onder het landelijke Hoogwaterbeschermingsprogramma en heeft als doel Zwolle ook in de toekomst waterveilig houden.

 
Driezorg viert burendag
donderdag 14 september 2017 13:25
Zwolle - 23 september is het Nationale burendag. In dat kader nodigt Driezorg locatie Fermate alle buren van harte uit op vrijdag 22 september tussen 10:00 en 14:00 uur voor een lekkere kop koffie en gezellig samenzijn aan de Händellaan 315. Ook bij de Rivierenhof wordt burendag gevierd. Hier worden alle buren uitgenodigd op zaterdag 23 september van 09:30 tot 11:30 uur voor een kop koffie met kniepertjes.

Driezorg biedt een (t)huis voor ouderen, een plek om jezelf te zijn en blijven ook als je ouder wordt. In elk huis heb je buren, dus ook wanneer je op een Driezorg locatie komt wonen. Of je nu jong of oud bent, het is prettig als je je buren kent en eens een praatje kunt maken of samen koffie kunt gaan drinken. Daarom vieren wij burendag graag samen met bewoners en met de buurt.

 
Het weer: Veel buien met kans op onweer
donderdag 14 september 2017 0:00

Zwolle - Donderdag wortd weer een dag met een flink aantal buien, mogelijk met een klap onweer. Bij een stevige noordwestenwind wordt het maximaal 14 graden. Slechts af en toe laat de zon zich even zien.

weerfoto-13-september-2017-waterlelie.jpg
Waterlelie

Vrijdag vallen er regelmatig buien en de kans op een onweersklap is ook dan aanwezig. Het wordt bij een matige zuidwestenwind maximaal 15 graden.

 
Opening Park de Stadshoeve
woensdag 13 september 2017 22:46

Zwolle - Op zaterdag 23 september aanstaande is er van 10:00 uur tot 16:00 uur een open dag bij Park de Stadshoeve. Hieraan voorafgaand wordt op donderdag 21 september het park om 17.00 uur officieel geopend door wethouder René de Heer. Het groene park in hartje Stadshagen is een leerzame ontmoetingsplek voor de bewoners van de wijk Stadshagen en directe omgeving.

park_de_stadshoeve_2017_09.jpg

Het park dat wandelend vanaf het winkelcentrum te bereiken is, is een project van wijkbewoners, een initiatief dat door de gemeente Zwolle wordt toegejuicht. Momenteel zetten 50 vrijwilligers verdeeld over acht werkgroepen zich in voor jong en oud. Voorzitter Martin Hendriksen zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en alle plannen goed op elkaar afgestemd worden.

 
Samenwerking Vogellanden en St Jansdal
woensdag 13 september 2017 18:26

Op woensdag 13 september tekenden Relinde Weil, voorzitter Raad van Bestuur St Jansdal en Fenna Eefting, bestuurder van Vogellanden een langdurige samenwerkingsovereenkomst omtrent de revalidatiegeneeskunde. De zorgorganisaties bundelen hiermee de krachten voor optimale specialistische revalidatie in de regio. De organisaties werken al langere tijd samen, sinds 2014 detacheert Vogellanden revalidatieartsen aan St Jansdal. Het kleine team van St Jansdal wordt nu opgenomen in het grotere team van Vogellanden.

samenwerking20st20jansdal20vogellanden.jpg

Het belangrijkste doel is om de expertise en efficiëntie op locatie St Jansdal te vergroten en de kwaliteit van zorg nog verder te verbeteren. De afdeling poliklinische revalidatie van St Jansdal staat vanaf september onder leiding van Vogellanden. De revalidatieartsen van St Jansdal komen in dienst bij Vogellanden en worden gedetacheerd aan het ziekenhuis. Beide partijen hebben een organisatiecultuur waarbij de cliënt- en cliëntenzorg het leidend principe is. De betrokkenheid is groot, er is veel rechtstreeks contact met de revalidant, er zijn weinig overbodige regels en er wordt gewerkt vanuit de visie ‘we coachen de cliënt naar een zo goed mogelijk leven'. Zowel Vogellanden als St Jansdal hebben een groot netwerk in specialistische revalidatie met veel samenwerkingspartners. Het intensiveren van de samenwerking betekent een krachtig nieuw expertiseteam waar ook volop ruimte is voor innovatie, groei en ontwikkeling. En dat komt de kwaliteit van zorg voor de cliënt ten goede.

 
Deense delegatie bezoekt Zwolle
woensdag 13 september 2017 18:21
Zwolle - Een 40-koppige Deense delegatie brengt woensdag 13 en donderdag 14 september een bezoek aan Zwolle en de IJssel-Vechtdelta. Het zijn vertegenwoordigers van Deense gemeenten, waterschappen, universiteiten, advies- en architectenbureaus en installatie- en andere bedrijven. Zij zijn nieuwsgierig hoe we in Zwolle en de IJssel-Vechtdelta omgaan met water en weersextremen in stad en delta in het licht van de klimaatverandering. Het Netherlands Water Partnership is medeorganisator van het bezoek en heeft Zwolle gevraagd om de Denen te ontvangen.

Doel van het bezoek is kennis uitwisselen hoe we als Zwolle en de IJssel-Vechtdelta partners bezig zijn met innovatieve manieren van geïntegreerd watermanagement en overstromingsrisico's. Hoe we onze governance ontwikkelen, hoe we programmeren en wat onze implementatiemethoden zijn voor klimaatadaptatie. Ook de Denen zijn volop bezig met klimaatadaptatie. De partners van de IJssel-Vechtdelta (gemeente Zwolle, Waterschap Drents Overijsselse Delta en provincie Overijssel) en de Climate Campus partners zijn daarom ook erg benieuwd naar de Deense visies, best practices en verhalen. Het bezoek staat dan ook in het teken van uitwisseling en mogelijk internationaal samenwerken. Avond uitwisseling met de Climate Campus partners met oog op verdere kennismaking en netwerken en mogelijke spinoff. Ochtend ontvangst door wethouder Michiel van Willigen, presentaties van partners en vervolgens excursie per boot langs klimaatprojecten en naar de Vreugdehoeve voor Westenholte project Ruimte voor de Rivier. 

 
Redders in nood ontvangen onderscheiding
woensdag 13 september 2017 18:19

Zwolle – Zaterdag 1 april rond het middaguur reed Linda van Gelder vanuit Zwolle richting Wijhe en zag ineens aan de overkant van de weg een enorme plons. Ze kon niet zien wat er aan de hand was, maar stopte direct en zette haar auto gelijk aan de kant. Ook Kim Ramaker zag iets gebeuren en hoewel haar kleine kinderen in de auto zaten, parkeerde ook zij haar auto gelijk in de berm. Ze liep naar de overkant van de weg en zag in de naastgelegen sloot een auto in het water.

dsc_1601.jpg 

Antoinette Vreeling was met haar auto uit Deventer gekomen en in het water geraakt. Ze scheerde rakelings langs een boom en vangrail, maar nam wel een kilometerbord mee voordat ze in het water belandde. Ze kan zich al het water om haar heen nog goed herinneren en ook dat haar motorkap overeind stond. Ze kon haar hoofd ternauwernood boven water houden. Linda en Kim aarzelden geen moment, deden hun schoenen uit, stroopten de broekspijpen op en gingen het koude water in om Antoinette Vreeling uit haar auto te halen en op het droge te helpen. Ondertussen was ook Charles Rommelaar gestopt en hij belde gelijk 112. Politie en ambulance waren snel ter plaatse en namen de hulpverlening over van de redders in nood.

 
Berkum naar lastig Sparta Nijkerk
woensdag 13 september 2017 13:34

Zwolle - Berkum speelt zaterdag uit bij Sparta Nijkerk, een tegenstander die in het verleden vaak lastig te bespelen was voor de Zwollenaren. De Veluwse ploeg is vooral op eigen veld in staat om het iedere opponent moeilijk te maken. "Sparta heeft veel kwaliteiten en uit is het daar altijd moeilijk. Ze hebben veel nieuwe spelers die we nog niet kennen, maar we krijgen een tegenstander waaraan we de handen vol aan zullen hebben," beseft Berkum-middenvelder Marc van der Meulen.

Sparta eindigde vorig seizoen op een keurige zevende plaats in de Hoofdklasse B, maar trainer Marco Roelofsen raakte daarna bijna een compleet elftal kwijt. Daar stond de komst van acht spelers tegenover, waarbij onder anderen Mohammed Al Haydar en Frank Heus die overkwamen van derde-divisionist DVS '33. Met de nieuwe selectie draaide Sparta een prima voorbereiding, waarin gelijk werd gespeeld bij IJsselmeervogels en werd gewonnen van Spakenburg. Ook de openingswedstrijd in de Hoofdklasse B mocht er zijn, want daarin werd ‘nieuwkomer' Zuidvogels met liefst 4-1 opzij gezet, waarbij Jesse Buitenhuis twee keer scoorde.

 
Het weer: Onstuimig en nat
woensdag 13 september 2017 0:00

Zwolle - Woensdag start met bewolking en regen. In de middag gaat de regen over in buien. Er waait een flink stevige zuidwestenwind. Het wordt maximaal 17 graden.

weerfoto-13-september-2017-zwarte-water.jpg
Zwarte Water

Donderdag vallen er buien die bij tijd en wijle flink wat water laten vallen. Bij een stevige westenwind wordt het maximaal 15 graden.

 
Grote oefening bij telefooncentrale van KPN
dinsdag 12 september 2017 21:28

Zwolle - Dinsdagavond heeft in en om de telefooncentrale van KPN aan de Pieter Steijnstraat een grote oefening plaatsgevonden van de brandweer, politie en diverse afdelingen zoals bijvoorbeeld gebouwbeheer van KPN.

20170912oefening_veiligheidsregio_met_kpn_02.jpg

Doel was het nabootsen van realistische situatie om te ondervinden of alle theoretische afspraken in de praktijk ook uitgevoerd worden zoals wenselijk. Onder andere aanrijtijden en toegang krijgen tot het technische gebouw werden getoetst. Om het zo realistisch mogelijk te maken was door Lotus gezorgd voor een vrijwilliger welke brandwonden opgelopen had bij het incident. KPN heeft landelijk vele technische onbemande ruimten. In Zwolle is de telefooncentrale één van de vier centrales waar telefoniediensten verdeeld worden.

20170912oefening_veiligheidsregio_met_kpn_06.jpg
20170912oefening_veiligheidsregio_met_kpn_09.jpg
20170912oefening_veiligheidsregio_met_kpn_07.jpg
Meer foto's via lees verder...

 
Enthousiaste vrijwilligers gezocht!
dinsdag 12 september 2017 20:59

Zwolle - Weblog Zwolle brengt al jaren het nieuws van en uit de gemeente Zwolle. De drijvende kracht hierachter is een team van enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers die zoeken naar nieuws, maar ook op uitnodiging naar het nieuws toe gaan. Denk hierbij aan beurzen, festivals, (winkel) openingen, lezingen, de intocht van Sinterklaas, koningsdag, enz.

Lijkt het jou ook om hier als eerste bij aanwezig te zijn en overal met je neus op te staan? Of lijkt het je leuk om een netwerk van bekende Zwollenaren op te bouwen, en festivals en evenementen te bezoeken? Juist deze bijzondere momenten maken het leuk om als vrijwilliger aan het werk te zijn voor Weblog Zwolle. Het team van Weblog Zwolle kan nog wel een paar enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Weet je niet of je dit allemaal wel kan? Geen nood, alle vrijwilligers zijn gestart bij Weblog Zwolle met een gedegen inwerkperiode. Dus naast bovengenoemde meerwaarde kan persoonlijke ontwikkeling ook een motivator zijn om contact met ons op te nemen!

 
Berkumloop: 13.500 euro voor het goede doel
dinsdag 12 september 2017 18:58
Zwolle - De 27ste editie van de Salverda Berkumloop heeft dinsdagavond een mooi bedrag voor de drie goede doelen opgeleverd. Vlak voor de start van het populaire hardloopevenement overhandigde Gert Peter de Gunst (assistent-trainer van PEC Zwolle) een fraaie cheque van 4.548 euro aan Stichting Present Zwolle. Datzelfde bedrag ging naar VG Sport Zwolle. En tot slot nam Wijkvereniging Berkum een cheque ter waarde van 4.403 euro in ontvangst.

Net als voorgaande jaren werd er ook dit jaar gelopen voor verschillende goede doelen, te weten: Stichting Present Zwolle, VG Sport Zwolle en Wijkvereniging Berkum. Van alle deelnemers werd een gedeelte van het inschrijfgeld verdeeld over de drie goede doelen. Daarnaast konden de lopers zich laten sponsoren door familie, vrienden of bedrijven en dit in de vorm van een extra bijdrage kenbaar maken tijdens het inschrijven. Vlak voor de start van de Salverda Berkumloop werden de cheques aan de goede doelen overhandigd.

 
Maatregelen tegen verzakte kade Katwolderweg
dinsdag 12 september 2017 18:27

Zwolle - Vanochtend kreeg het waterschap een melding dat een deel van de kade bij het Zwarte Water aan de Katwolderweg is verzakt. Ter hoogte van het nieuwbouwterrein van Hornbach is de damwand over een lengte van 40 meter verzakt.

Het waterschap neemt maatregelen om de schade te beperken. Er wordt morgen per schip een grote hoeveelheid stenen tegen de damwand gestort. Deze tegendruk moet verdere verzakking voorkomen. Het waterschap is alert en houdt morgen extra toezicht. Daarbij wordt rekening gehouden met de storm die op komst is en verhoogde waterstanden door verwachte neerslag. Er zijn geen risico's voor overstroming.

 
Supermarkten eerder open op december zondagen
dinsdag 12 september 2017 18:23
Zwolle - Zondag 24 december, de dag voor Eerste Kerstdag, en zondag 31 december, Oudejaarsdag, mogen de supermarkten in Zwolle twee uur eerder open. Op verzoek van de Zwolse supermarkten heeft het college van burgemeester en wethouders de openingstijden voor deze zondagen verruimd.

De supermarkten verwachten op de zondagen rond de feestdagen extra drukte. Om de verwachte drukte goed te kunnen opvangen, vroegen de supermarkten het college om een eenmalige verruiming van de openingstijden op zondag 24 en 31 december 2017. Het college heeft hiermee ingestemd. De supermarkten mogen op deze twee dagen van 12:00 tot 18:00 uur open. Supermarkten en levensmiddelenwinkels mogen iedere zondag open van 14.00 tot 18.00 uur. De keuze of ze ook daadwerkelijk open zijn, is aan de desbetreffende ondernemers zelf.

 
CSV’28 heeft nieuw bestuur
dinsdag 12 september 2017 13:05

Zwolle - Op maandagavond 11 september, tijdens een goed bezochte Bijzondere Algemene Ledenvergadering, vond de benoeming plaats van het nieuwe bestuur van de Zwolse voetbalvereniging CSV'28. In korte tijd heeft het interim-bestuur 7 nieuwe enthousiaste bestuursleden gevonden en gezamenlijk vormen zij het nieuwe bestuur.

2017-09-11_bestuur_csv28.jpg 

Sinds 26 juni was er een interim-bestuur actief bij CSV'28, nadat het vorige bestuur de noodklok luidde over het voortbestaan van de club. Er waren onvoldoende nieuwe bestuursleden te vinden die het stokje over wilden nemen van de aftredende bestuursleden. Onder begeleiding van Sport Service Zwolle is een traject gevolgd om de toekomstbestendigheid van CSV'28 te versterken. Diverse betrokken leden hebben gewerkt aan het in kaart brengen van de uitgangssituatie en het analyseren van de cultuur en de structuur van de vereniging. Daar zijn aanbevelingen uitgekomen, die verwerkt zijn in het adviesrapport "CSV'28 op weg naar Verbinding".
Het nieuwe bestuur heeft met dit advies een mooi document in handen om verder te bouwen aan een toekomstbestendig CSV'28.

 
Brandweer op bezoek Thomas a Kempis College
dinsdag 12 september 2017 12:19
Zwolle - ‘Op maandagmorgen meteen uitdagend aan het werk'. Dat gebeurde tijdens de Science & Health Class op het Thomas a Kempis College. De brandweer in Zwolle kwam op bezoek om het over water te hebben. Voor de start van de First Lego League met het thema ‘Hydro Dynamics' heeft de brandweer de leerlingen van het Thomas a Kempis College uitgelegd waar zij water vandaan halen. De brandweer heeft slechts 8 minuten watervoorraad, maar wat als het op is?
brandweer.jpg
Een innovatieve oplossing bedenken om ons water te winnen, af te voeren, te zuiveren en te transporteren. Dat is de opdracht die de leerlingen meekrijgen. Natuurlijk legt de brandweer een duidelijk probleem naar voren, maar uiteindelijk mag het ook een ander soort probleem zijn, zolang het maar met water te maken heeft.
 
Smaak van Zwolle
dinsdag 12 september 2017 11:52
Zwolle - Op zondag 17 september organiseert Deliweb weer de streekmarkt "De Smaak van Zwolle" op Doepark Nooterhof. Met weer ruim 30 verschillende standhouders kunt u weer genieten van wat Zwolle e.o. U te bieden heeft.

smaakvanzwolle.jpg
De markt is vanaf 11 uur geopend tot 17 uur en de toegang is gratis! Er is weer een picknick plein en voor de kinderen is er ook van alles te beleven.
Kijk voor meer info en de deelnemers op www.desmaakvanzwolle.com
 
Theater Gnaffel viert 30-jarig jubileum
dinsdag 12 september 2017 11:40
Zwolle - In september 2017 bestaat het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel 30 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met de humoristische en beeldende voorstelling De Worstelaar (6+), in 2006 winnaar van de Zilveren Krekel. Op 24 september is er een speciaal feestprogramma in Schouwburg Odeon in Zwolle. Het is er stil, heel stil. Er heerst orde en regelmaat in het tehuis met ingedutte mensen. Elke dag is als de dag ervoor. Er gebeurt helemaal niets. Maar vandaag is anders. Een nieuwkomer: Koas, de worstelaar. Hij brengt spanning en chaos.

de_worstelaar_1.jpg


Zet de boel op stelten tot ontsteltenis van meneer Kowalski, die juist zo gesteld is op rust en orde. Wat moeten de oude bewoners nou met zo'n maffe circusartiest? Maar het enthousiasme van Koas werkt aanstekelijk bij de andere bewoners. Alleen al zijn aanwezigheid doet hun bloed weer sneller stromen. Hoewel meneer Kowalski luidkeels protesteert, krijgt Koas het voor elkaar: Mathilde wordt weer verliefd, meneer Kleermaker danst in zijn pyjama en mevrouw Langelaar ontpopt zich tot een ware danseres.

de_worstelaar_5.jpg 

 
Smart Zwolle werkt aan de toekomst van de stad
dinsdag 12 september 2017 11:37

Zwolle - Dankzij het gebruik van data en slimme technologie de stad Zwolle nog beter laten functioneren, dat is wat de gemeente Zwolle met Smart Zwolle wil bereiken. Hierbij kan gedacht worden aan het delen en toepassen van (informatie)technologie en aan een duurzame oplossing van vraagstukken rond vervoer, klimaat en veiligheid. De komende twee jaar zet Smart Zwolle zich in op een aantal projecten, zoals ‘Gastvrije binnenstad' en ‘Klimaatadaptieve stad'. De website Smart Zwolle biedt een overzicht van de projecten en wat er de komende tijd gaat gebeuren om Zwolle als stad slimmer te laten samenwerken met haar inwoners en partners, om zo het doel te behalen.

Zo is in juni van dit jaar de samenwerking aangegaan met het CBS in de vorm van het Urban Data Center (UDC). Dit samenwerkingsverband is erop gericht optimaal gebruik te maken van de gegevensbestanden van beide organisaties. Hierdoor kan de gemeente haar dienstverlening aan de inwoners verbeteren en de basis leggen voor nieuw beleid dat op actuele en gedetailleerde data gebaseerd is. Het UDC is fysiek gevestigd in Brainz. 

 
Fietsweek Zwolle van start op de wijkboerderijen
dinsdag 12 september 2017 9:47
Zwolle - Pomp je fietsbanden maar goed vol! Want Zwolle is een echte fietsstad en dat gaan we vieren! Op zaterdag 23 september organiseert de gemeente Zwolle in samenwerking met o.a. de wijkboerderijen van Travers Welzijn een fietsfestival als start van de Fietsweek! Van 11.00 tot 16.00 uur zetten tal van Zwolse organisaties hun beste beentje voor. Samen creëren ze een festival waar van alles te beleven is voor jong en oud. Het Broerenkerkplein vormt het middelpunt van de Fietsweek. De wijkboerderijen van Travers Welzijn fungeren deze dag als startlocatie van een fietstocht richting het festivalterrein (Broerenkerkplein). Om 11.00 uur kun je onder begeleiding van drie bekende wielrenners, Theo de Rooij, Yvonne Troost-Brunen en Roelof Groen, meedoen aan een fietsroute.

foto_-_fietsweek_zwolle_van_start_op_de_wijkboerderijen_van_travers_welzijn.jpg

Je vertrekt vanaf één van de volgende locaties: Wijkboerderij de Eemhoeve (Eemlaan 25), Wijkboerderij de Klooienberg (Klooienberglaan 1) of Wijkboerderij de Schellerhoeve (Schellerpark 101). Tot 13.00 uur kan men op elke locatie ook individueel starten. Vanaf een van de wijkboerderijen fiets je via een mooie route naar het centrum van Zwolle. Onderweg en op het festivalterrein verzamel je stempels en spaar je voor een leuk presentje. Alle routes komen langs Wijkboerderij de Klooienberg waar van 12.00 tot 16.00 uur het Klhooifeest plaatsvindt (terrein is voor de fietstocht open vanaf 10.30 uur).

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 46 - 90 van 10876

Nieuwstips Weblog Zwolle

Windesheim Zwolle

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
vrijdag 22 september:
Droom van Zwolle
vrijdag 22 september:
Erik Borgman
vrijdag 22 september:
Young Gun Silver Fox
zaterdag 23 september:
PermacultuurZwolle
zaterdag 23 september:
EHBO aan baby\'s en kind...
zaterdag 23 september:
EHBO
zaterdag 23 september:
Jeugdtheaterschool Zwoll...
zaterdag 23 september:
Garage Dingerink
zondag 24 september:
Vocal group Twelve
zondag 24 september:
Fietsexcursie
zondag 24 september:
Reken Maar van Jazz
zondag 24 september:
Onslaught en Artillery
maandag 25 september:
Masterclass \'online zic...
maandag 25 september:
Yogalates
dinsdag 26 september:
Buren met Bomen